Lekkerder/smaakvoller dan aardappelpuree en niemand die daarvan zegt dat het flauw is. Maar ja, het is wel wat het is, het zal nooit een venkel of aubergine worden. Maar voor soepjes en zalfjes is het gewoon perfect. Eet ze ook wel eens rauw, heel dun geschaafd. Maar ja, als je dan een halve aardpeer eet is het al wel genoeg. Dus dat schiet in mijn ogen niet zo op.quote:Op dinsdag 23 februari 2010 13:17 schreef vaagsel het volgende:
.. het verbaasde me toch dat veel mensen het een flauwe groente met weinig smaak vonden. Ik vond het juist een zeer smaakvolle groente met een aparte, in de verte herkenbare aardse smaak.
Op de markt bij de bieb in de stad (Blaak) hebben ze die zeker bij meerdere kramen.quote:Op dinsdag 23 februari 2010 13:42 schreef minilot het volgende:
Groenteboer in het dorp heeft geen aardperen.Groentekraam op de markt ook niet.
![]()
Dit weekend maar eens in Rotterdam op zoek gaan!
Daar ga ik wel vanuit ja !quote:Op dinsdag 23 februari 2010 13:48 schreef Lastpost het volgende:
[..]
Op de markt bij de bieb in de stad (Blaak) hebben ze die zeker bij meerdere kramen.
Hmmm, daar krijg ik honger van!quote:Op dinsdag 23 februari 2010 16:26 schreef prinseszondererwt het volgende:
Zojuist een pastinaaksoepje met pompoen achter mijn kiezen, was heerlijk.![]()
[ afbeelding ]
Heb je ook gelijk in, maar de kom van mijn vijzel is een tijdje geleden kapot gevallen en met een staafmixer gaat het niet.quote:Op dinsdag 23 februari 2010 17:38 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]
Gewoon lekker zelf maken, minilot!
Ik ken 'm! Is alleen nogal een gedoe - ofwel anderhalf uur fietsen, ofwel uur met OVquote:
Ooh mooie koekjes! En inderdaad tof dat het een eigen recept is! En ik hou van kokosquote:Op vrijdag 26 februari 2010 14:13 schreef prinseszondererwt het volgende:
Mijn eigen recept! Polenta-kokos-citroenkoekjes. * prinseszondererwt trots is![]()
[ afbeelding ]
Dat heb je goed bedacht.quote:Op vrijdag 26 februari 2010 14:13 schreef prinseszondererwt het volgende:
Mijn eigen recept! Polenta-kokos-citroenkoekjes. * prinseszondererwt trots is![]()
[ afbeelding ]
Ik heb komkommer te over en lege jampotjes, even wat azijn en mosterdzaad scoren dit weekendquote:Op zaterdag 6 februari 2010 14:56 schreef Erasmo het volgende:
Aan het inmaken geweest:
10 minuutjes werk;
- Snij de komkommer
- Doe hem in een afsluitbaar bakje en bestrooi hem rijkelijk met suiker en zout
- Paar minuten laten staan en af en toe door elkaar schudden(wel voorzichtig!)
- Komkommer afspoelen en drogen tussen bv. 2 theedoeken
- Half azijn half water even laten koken
- Komkommer in de potjes, eventueel kruiden erbij(mosterdzaad in dit geval)
- Vullen met azijn/water mengsel tot boven de komkommer
- Half jaartje laten staan
- Klaar!
Recept komt van Piet![]()
Ja het lijkt me een super-idee, alleen ik kan met 4 zitplaatsen en 50 vierkante meter onmogelijk een stuk of 20 fokkers huisvestenquote:Op vrijdag 26 februari 2010 16:21 schreef motorbloempje het volgende:
het wordt srsly tijd voor een CUL-Foodgawkers-pot-luck-meet!dan kunnen anderen vast wel even hun camera uitlenen
Open jij het topic of ik?quote:Op vrijdag 26 februari 2010 16:42 schreef motorbloempje het volgende:
hier kunnen we met 15 man aan een tafel zitten
grote oven, combinmagnetron, 2 werkbladen en een vierpitter![]()
Hoera! Ik heb in een vlaag van verstandverbijstering een tijdje geleden kilo's polenta bij mijn dorpsturkje gekocht. Na twee maanden polentablubber met kaas, polentablubber met vis en polentablubber met paddestoelen zie ik nu wat ik met de rest kan doen!quote:Op vrijdag 26 februari 2010 14:13 schreef prinseszondererwt het volgende:
Mijn eigen recept! Polenta-kokos-citroenkoekjes. * prinseszondererwt trots is![]()
[ afbeelding ]
Dat zie ik natuurlijk ook wel, zelfs met zonnebril. Maar ik dacht spijs te ontwaren, vandaar mijn vraag.quote:Op zondag 28 februari 2010 11:04 schreef RobinOok het volgende:
Chocolade chroissants natuurlijk.
From scratch, Evo?
quote:
quote:Op zondag 28 februari 2010 11:04 schreef RobinOok het volgende:
Chocolade chroissants natuurlijk.
From scratch, Evo?
Wat zou nog meer van Danone kunnen zijn dan?quote:Op zondag 28 februari 2010 11:07 schreef evo87 het volgende:
yes, duurt redelijk lang, maar ze zijn zo gruwelijk lekker als ze vers zijn
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |