geen idee, maar ik kwam vandaag voor het eerst in de supermarkt bakkergist tegen (hadden ze voorheen niet) dus gebruikte ik van die pakjes droge gist. Ik ga het iig wel proberen om te kijken of het verschil maaktquote:Op dinsdag 28 juli 2009 11:09 schreef JeOma het volgende:
Zijn hier eigenlijk mensen die niet die instant-gist gebruiken, maar met "het echte spul" aan de gang gaan? Is dat echt beter?
Heb ik ook een keer geprobeerd. Niet echt verschil geproefd, maar dit zal ook ongetwijfeld te maken hebben mijn slechte oven.quote:Op dinsdag 28 juli 2009 11:09 schreef JeOma het volgende:
Zijn hier eigenlijk mensen die niet die instant-gist gebruiken, maar met "het echte spul" aan de gang gaan? Is dat echt beter?
Ach, die bloem eronder hoeft niet persé hoor. En het kan zeker in een gewone oven. Het kan zelfs in een combi-magnetron/oven...quote:Op dinsdag 28 juli 2009 13:52 schreef neen het volgende:
*keukenn00b meldt
Als ik zegmaar die deeg maak dan moet ik er in de oven bloem onder doen he en kan het wel in een normale oven?
ik heb ook alleen een combi-magnetron en hier lukt het prima.quote:Op dinsdag 28 juli 2009 13:53 schreef JeOma het volgende:
[..]
Ach, die bloem eronder hoeft niet persé hoor. En het kan zeker in een gewone oven. Het kan zelfs in een combi-magnetron/oven...
Laatst heb ik pizza met brie en peer gemaakt, wat best wel goed bevielquote:Op dinsdag 28 juli 2009 09:35 schreef zavygo het volgende:
Ah, heel goed dat dit topic een mooi vervolg heeft! :-)
Ik ga vanavond én morgenavond wéér pizza maken. Vanavond wil ik experimenteren met Pizza Hawaii. Verder nog "extreme" tips qua ingredienten? Bijvoorbeeld: pizza met appel, banaan, kipfilet, etc.?
Hoe erg smelt de peer?quote:Op dinsdag 28 juli 2009 18:20 schreef KrnKje het volgende:
[..]
Laatst heb ik pizza met brie en peer gemaakt, wat best wel goed beviel
Ik had het van deze blog af... Als je rechts op 'pizza' klikt vind je nog meer variaties.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |