abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_70368636
quote:
Op donderdag 25 juni 2009 19:26 schreef Enfermera het volgende:

[..]

Ik bedoel ook de plakken pasta ertussen Einstein
Maarre, daar heb ik geen machine voor als ik die zou hebben zou ik idd zo lasagna kunnen maken. Maar een bolognese saus is niet zo moeilijk, dat lukt me wel
haha, ik proef dat meteen als het uit een pakje komt Als je het een keer vers gegeten hebt, dan merk je gelijk als het niet vers is

En geen saus over je lasagna kaas Mijn vriendin (die Italiaans is) wordt gek als ik saus over de lasagne durf te doen
  donderdag 25 juni 2009 @ 19:44:54 #27
195169 Enfermera
I'm k-kinda busy.
pi_70369017
quote:
Op donderdag 25 juni 2009 19:32 schreef wapwip het volgende:

[..]

haha, ik proef dat meteen als het uit een pakje komt Als je het een keer vers gegeten hebt, dan merk je gelijk als het niet vers is

En geen saus over je lasagna kaas Mijn vriendin (die Italiaans is) wordt gek als ik saus over de lasagne durf te doen
Haha ja dat zal wel. Heb 't nog nooit zelf gemaakt helaas..

Nee?? Oh ik vind juist kaassaus over pasta totaal niet lekker.. Tomatensaus of bolognesesaus vind ik veeeeel lekkerder Hihi
En dan een salade van rucola erbij met geitenkaas en pijnboompitjes ofzo...
Ik krijg alweer trek
I never look back, darling. It distracts from the now.
pi_70369176
quote:
Op donderdag 25 juni 2009 19:44 schreef Enfermera het volgende:

[..]

Haha ja dat zal wel. Heb 't nog nooit zelf gemaakt helaas..

Nee?? Oh ik vind juist kaassaus over pasta totaal niet lekker.. Tomatensaus of bolognesesaus vind ik veeeeel lekkerder Hihi
En dan een salade van rucola erbij met geitenkaas en pijnboompitjes ofzo...
Ik krijg alweer trek
Ik vind het zelfs zonder saus en zonder kaas heerlijk Sterker nog ik maak hem zelf stiekem als niemand het ziet vaak zonder kaas en zonder saus en dan met aardig wat knoflook en witte zoete ui. Word beetje grieks achtig, maar wel erg lekker

Alleen word ik dan wel vermoord als ze erachter komt
  donderdag 25 juni 2009 @ 19:54:51 #29
195169 Enfermera
I'm k-kinda busy.
pi_70369342
quote:
Op donderdag 25 juni 2009 19:49 schreef wapwip het volgende:

[..]

Ik vind het zelfs zonder saus en zonder kaas heerlijk Sterker nog ik maak hem zelf stiekem als niemand het ziet vaak zonder kaas en zonder saus en dan met aardig wat knoflook en witte zoete ui. Word beetje grieks achtig, maar wel erg lekker

Alleen word ik dan wel vermoord als ze erachter komt
Echt joh, is dat ook lekker?? Haha!
Hahahaha nouja, ieder z'n voorkeur toch? Ik hou niet van rode pepers maar mijn vriend vindt ze heerlijk, hij gooit ze dan ook niet overal expres doorheen...
I never look back, darling. It distracts from the now.
pi_70369432
quote:
Op donderdag 25 juni 2009 19:54 schreef Enfermera het volgende:

[..]

Echt joh, is dat ook lekker?? Haha!
Hahahaha nouja, ieder z'n voorkeur toch? Ik hou niet van rode pepers maar mijn vriend vindt ze heerlijk, hij gooit ze dan ook niet overal expres doorheen...
haha yup is lekker Rode peper

Ik eet dan ook met gemak een potje galapenos weg
  donderdag 25 juni 2009 @ 20:05:51 #31
195169 Enfermera
I'm k-kinda busy.
pi_70369731
quote:
Op donderdag 25 juni 2009 19:57 schreef wapwip het volgende:

[..]

haha yup is lekker Rode peper

Ik eet dan ook met gemak een potje galapenos weg
Hehe
Ja, ik hou dan weer van de Italiaanse delicatessen: buffelmozzarella, balsamico azijn (ik hoop deze zomer tijdens mijn vakantie een echt flesje balsamico di modena te bemachtigen..), pasta's natuurlijk en van alles met basilicum en heerlijk vers
I never look back, darling. It distracts from the now.
pi_70370266
quote:
Op donderdag 25 juni 2009 20:05 schreef Enfermera het volgende:

[..]

Hehe
Ja, ik hou dan weer van de Italiaanse delicatessen: buffelmozzarella, balsamico azijn (ik hoop deze zomer tijdens mijn vakantie een echt flesje balsamico di modena te bemachtigen..), pasta's natuurlijk en van alles met basilicum en heerlijk vers
Balsamico di Modena kan je ook in Nederland kopen hoor, via een website heb ik het eens gezien. Geen idee wat die website was en of ie nog wel bestaat, maar denk als je even googeled dat je het wel kan vinden. Maar natuurlijk is het een stuk leuker om het zelf in Italië te gaan halen

Kon je ook heerlijke Seranno-ham bestellen
  donderdag 25 juni 2009 @ 20:28:20 #33
195169 Enfermera
I'm k-kinda busy.
pi_70370457
quote:
Op donderdag 25 juni 2009 20:22 schreef wapwip het volgende:

[..]

Balsamico di Modena kan je ook in Nederland kopen hoor, via een website heb ik het eens gezien. Geen idee wat die website was en of ie nog wel bestaat, maar denk als je even googeled dat je het wel kan vinden. Maar natuurlijk is het een stuk leuker om het zelf in Italië te gaan halen

Kon je ook heerlijke Seranno-ham bestellen
Ohja? Mja, is dat dan wel de echte..? Is natuurlijk reteduur, maar volgensmij superlekker Haha precies!
En natuurlijk heerlijke eettentjes vinden daar waar je nog echt lekker authentiek Italiaans kan eten en je niet wordt afgezet als toerist
I never look back, darling. It distracts from the now.
pi_70370577
quote:
Op donderdag 25 juni 2009 20:28 schreef Enfermera het volgende:

[..]

Ohja? Mja, is dat dan wel de echte..? Is natuurlijk reteduur, maar volgensmij superlekker Haha precies!
En natuurlijk heerlijke eettentjes vinden daar waar je nog echt lekker authentiek Italiaans kan eten en je niet wordt afgezet als toerist
Als je in het Italiaans (geen touristische italiaans dan he) besteld hebben ze meestal ineens een heel andere prijs inderdaad Vooral op toeristische plaatsjes.

Was wel behoorlijk prijzig ja op die site,kan hem zo gauw ook niet terugvinden
pi_70370931
Echt, die topictitel .
Maar ontopic: Ja, ik probeer iedere zaterdag er een feestje van te maken in de keuken .
  donderdag 25 juni 2009 @ 20:45:32 #36
195169 Enfermera
I'm k-kinda busy.
pi_70370950
quote:
Op donderdag 25 juni 2009 20:31 schreef wapwip het volgende:

[..]

Als je in het Italiaans (geen touristische italiaans dan he) besteld hebben ze meestal ineens een heel andere prijs inderdaad Vooral op toeristische plaatsjes.

Was wel behoorlijk prijzig ja op die site,kan hem zo gauw ook niet terugvinden
Ik bedoel maar. Maargoed, komt goed.. We gaan wel naar een paar toeristische gebieden maar ook een aantal rustige gebieden.
Ja precies, er was ook bij de Keuringsdienst van Waarde een aflevering erover, superinteressant
I never look back, darling. It distracts from the now.
  Moderator donderdag 25 juni 2009 @ 20:50:31 #37
9859 crew  Karina
Woman
pi_70371119
Nee, ik heb een hekel aan koken, als het langer duurt dan een kwartier om klaar te maken, dan heb ik er al geen zin meer in.
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
pi_70379114
quote:
Op donderdag 25 juni 2009 20:28 schreef Enfermera het volgende:

[..]

Ohja? Mja, is dat dan wel de echte..? Is natuurlijk reteduur, maar volgensmij superlekker Haha precies!
En natuurlijk heerlijke eettentjes vinden daar waar je nog echt lekker authentiek Italiaans kan eten en je niet wordt afgezet als toerist
Bij de leuk en lekker in Groningen (voorheen oil and vinegar) hebben ze de 30 jaar oude staan. Kost paar honder euro dacht ik en staan in een speciaal kluisje. Moet morgen toch olijfolie bijvullen daar dus zal het even nakijken.
Life is too short not to have fun
  vrijdag 26 juni 2009 @ 11:04:10 #39
43493 numero_uno
Dat zei je ja!
pi_70389086
Doe wel vaak mn sloof uit in de keuken

OT: Tuurlijk! Pasta sauzen met verse tomaten vergen wat meer tijd net zoals stoofpeertjes en eigenlijk alles wat gestoofd moet worden.
En als we met een paar vrienden eten natuurlijk even een 3-gangen dineetje in elkaar klussen!
- I'm buttwalking... is that a crime? -
-Never underestimate the predictability of stupidity-
pi_70390121
quote:
Op vrijdag 26 juni 2009 11:04 schreef numero_uno het volgende:
En als we met een paar vrienden eten natuurlijk even een 3-gangen dineetje in elkaar klussen!
Minstens!
Ook leuk: taarten baken Ik heb de smaak nu echt te pakken.
pi_70401554
tuurlijk, maar alleen koken zelf natuurllijk, afwas enzo gewoon wegflikkeren
That moment is a crossroads where everything you want will collide with everything standing in your way.
pi_70422420
Ja, vooral voor mn vriend sloof ik me graag uit in de keuken en vind ik het leuk om nieuwe recepten uit te proberen en het leuk op te dienen
pi_70424968
Samen met mijn vriendin koken we op zondags geregeld wat uitgebreid. En nu het bbq seizoen weer begonnen is sta ik ook geregeld in de keuken om wat te maken voor een bbq met wat vrienden.
  zaterdag 27 juni 2009 @ 15:24:23 #44
122997 zquing
Drama Junk
pi_70425021
quote:
Op donderdag 25 juni 2009 15:43 schreef wapwip het volgende:
Als mijn vriendin kookt word het een laatste avondmaal, dus beter maar dat ik dan kook

Wat een boel niet-kokende vriendinnen hier trouwens (is gewoon een complot)
Die van mij kent haar enige recht ook niet
"Those unforgettable days, for them I live"
  zondag 28 juni 2009 @ 18:17:01 #45
63722 z80
I fink you freaky
pi_70452486
zelden.
ik ben alleen, en om voor me zelf een lange tijd in de keuken bezig te zijn?
dacht het niet.
ps
het maken van dagelijkse kost en sudder/stoof vlees
tel ik niet mee.
Go away or i will replace you withe a very small shell script.
Der Gesunde weiß nicht, wie reich er ist.
If you torture the data long enough, it will confess to anything.
  zondag 28 juni 2009 @ 18:33:44 #46
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_70452809
Ik beperk me meestal tot een hoofdgerecht. Ook nog een voor- of nagerecht vind ik meestal teveel gedoe. Veel moeilijker qua timing en bovendien, na het oppeuzelen van een voorgerecht heb ik meestal helemaal geen zin meer aan het hoofdgerecht te beginnen. En toetjes ben ik eigenlijk wel van genezen, ook in restaurants zou ik die het liefst overslaan (als we voor een menu gaan dus).
  zondag 28 juni 2009 @ 19:17:59 #47
195169 Enfermera
I'm k-kinda busy.
pi_70453819
Vandaag: gevulde aubergines (gehakt met tomatensaus erin) en in de oven, maar het gedeelte wat ik uitgehold heb van de aubergines bewaard, in kleine stukjes gesneden en in de blender, knoflook erbij, lekkere olijfolie en peper en zout. Resultaat; aubergine-kaviaar zooo lekker. En heel simpel!
Dus zo sloof ik me een beetje uit in de keuken
I never look back, darling. It distracts from the now.
  zondag 28 juni 2009 @ 19:26:51 #48
79665 Gewoonik
Streng maar rechtvaardig
pi_70454042
quote:
Op zondag 28 juni 2009 18:33 schreef RobinOok het volgende:
Ik beperk me meestal tot een hoofdgerecht. Ook nog een voor- of nagerecht vind ik meestal teveel gedoe. Veel moeilijker qua timing en bovendien, na het oppeuzelen van een voorgerecht heb ik meestal helemaal geen zin meer aan het hoofdgerecht te beginnen. En toetjes ben ik eigenlijk wel van genezen, ook in restaurants zou ik die het liefst overslaan (als we voor een menu gaan dus).
Toetjes hoef ik ook niet zo snel te hebben. maar een lekkere creme brulée, of een chocolade mouse vindt ik zeker niet verkeerd.

Maar ook ik beperk me in de keuken eigenlijk altijd tot het hoofdgerecht of een voorgerecht.
Met vriendelijke groet,
Gewoonik
pi_70534520
quote:
Op zondag 28 juni 2009 19:26 schreef Gewoonik het volgende:

[..]

Toetjes hoef ik ook niet zo snel te hebben. maar een lekkere creme brulée, of een chocolade mouse vindt ik zeker niet verkeerd.

Maar ook ik beperk me in de keuken eigenlijk altijd tot het hoofdgerecht of een voorgerecht.
Voor veel vrouwen is het toetje het hoofdgerecht

Tip: Doe altijd iets met chocola , scoor je bonuspunten mee
k zie geen enkele reden waarom iemand thuis een computer zou willen hebben.Ken Olson, stichter van Digital Equipment, 1977
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')