Ik bedoel niet de dagelijkse kookkunsten zeg maar maar meer de 5 gangen maaltijden en dergelijkequote:Op donderdag 25 juni 2009 09:34 schreef MinderMutsig het volgende:
Ik denk dat de meeste mensen in CUL dat wel eens/regelmatig doen.
Maar wat versta je onder uitsloven? Ik sta regelmatig een halve dag in de keuken voor vrij simpele gerechten die gewoon het lekkerst zijn als ze veel tijd krijgen. Stoofpotjes, pastasauzen en meer van dat soort dingen. Het kost even tijd maar ingewikkeld is het niet.
haha ja hier precies hetzelfde...quote:Op donderdag 25 juni 2009 10:06 schreef A-mineur het volgende:
Als ik fatsoenlijk wil eten moet ik mijn vriendin niet in de keuken hebben
Ik juist wel , maar dan niet om te kokenquote:Op donderdag 25 juni 2009 10:06 schreef A-mineur het volgende:
Als ik fatsoenlijk wil eten moet ik mijn vriendin niet in de keuken hebben
Ohja?quote:Op donderdag 25 juni 2009 15:43 schreef wapwip het volgende:
Als mijn vriendin kookt word het een laatste avondmaal, dus beter maar dat ik dan kook![]()
Wat een boel niet-kokende vriendinnen hier trouwens(is gewoon een complot)
Vrouwen vinden het vaak aantrekkelijk als een man kan kokenquote:Op donderdag 25 juni 2009 17:01 schreef Enfermera het volgende:
[..]
Ohja?Wij vrouwen stonden 50 jaar als enige in de keuken, als de balans nu wat de andere kant opschuift is dat toch ook niet erg
Btw, de topictitel klopt niet. Het moet zijn "Sloven jullie je wel eens uit in de keuken?"![]()
Om even lekker te generaliseren hequote:Op donderdag 25 juni 2009 17:03 schreef wapwip het volgende:
[..]
Vrouwen vinden het vaak aantrekkelijk als een man kan koken
+
Man doet dus zijn best om in de smaak te vallen en kan koken
=
Vrouw denkt, hey dat is lekker handig, ik doe mooi alsof ik niet kan koken
ik vind het een geniaal idee, deze onthoud ik.quote:Op donderdag 25 juni 2009 17:03 schreef wapwip het volgende:
[..]
Vrouwen vinden het vaak aantrekkelijk als een man kan koken
+
Man doet dus zijn best om in de smaak te vallen en kan koken
=
Vrouw denkt, hey dat is lekker handig, ik doe mooi alsof ik niet kan koken
Hahahaha kijk nou wapwip, je hebt andere vrouwen nog op ideeen gebracht ookquote:Op donderdag 25 juni 2009 18:27 schreef LilDutchPrincess het volgende:
[..]
ik vind het een geniaal idee, deze onthoud ik.
Ik had jullie toch al lang doorquote:Op donderdag 25 juni 2009 18:33 schreef Enfermera het volgende:
[..]
Hahahaha kijk nou wapwip, je hebt andere vrouwen nog op ideeen gebracht ook![]()
Ik behoor niet tot de categorie vrouwen die jij net benoemde hoor. En je bent van harte welkom om het uit te testenquote:
Mits lasagnaquote:Op donderdag 25 juni 2009 18:40 schreef Enfermera het volgende:
[..]
Ik behoor niet tot de categorie vrouwen die jij net benoemde hoor. En je bent van harte welkom om het uit te testen
Ik bedoel ook de plakken pasta ertussen Einsteinquote:Op donderdag 25 juni 2009 19:19 schreef wapwip het volgende:
[..]
Wat dacht je dan, kant en klaar maaltijd van de Appie?
haha, ik proef dat meteen als het uit een pakje komtquote:Op donderdag 25 juni 2009 19:26 schreef Enfermera het volgende:
[..]
Ik bedoel ook de plakken pasta ertussen Einstein
Maarre, daar heb ik geen machine voorals ik die zou hebben zou ik idd zo lasagna kunnen maken. Maar een bolognese saus is niet zo moeilijk, dat lukt me wel
![]()
Haha ja dat zal wel. Heb 't nog nooit zelf gemaakt helaas..quote:Op donderdag 25 juni 2009 19:32 schreef wapwip het volgende:
[..]
haha, ik proef dat meteen als het uit een pakje komtAls je het een keer vers gegeten hebt, dan merk je gelijk als het niet vers is
![]()
En geen saus over je lasagnakaas
Mijn vriendin (die Italiaans is) wordt gek als ik saus over de lasagne durf te doen
Ik vind het zelfs zonder saus en zonder kaas heerlijkquote:Op donderdag 25 juni 2009 19:44 schreef Enfermera het volgende:
[..]
Haha ja dat zal wel. Heb 't nog nooit zelf gemaakt helaas..
Nee?? Oh ik vind juist kaassaus over pasta totaal niet lekker.. Tomatensaus of bolognesesaus vind ik veeeeel lekkerder![]()
Hihi
En dan een salade van rucola erbij met geitenkaas en pijnboompitjes ofzo...![]()
![]()
Ik krijg alweer trek
Echt joh, is dat ook lekker?? Haha!quote:Op donderdag 25 juni 2009 19:49 schreef wapwip het volgende:
[..]
Ik vind het zelfs zonder saus en zonder kaas heerlijkSterker nog ik maak hem zelf stiekem als niemand het ziet vaak zonder kaas en zonder saus en dan met aardig wat knoflook en witte zoete ui. Word beetje grieks achtig, maar wel erg lekker
![]()
Alleen word ik dan wel vermoord als ze erachter komt
haha yup is lekkerquote:Op donderdag 25 juni 2009 19:54 schreef Enfermera het volgende:
[..]
Echt joh, is dat ook lekker?? Haha!
Hahahahanouja, ieder z'n voorkeur toch? Ik hou niet van rode pepers maar mijn vriend vindt ze heerlijk, hij gooit ze dan ook niet overal expres doorheen...
Hehequote:Op donderdag 25 juni 2009 19:57 schreef wapwip het volgende:
[..]
haha yup is lekkerRode peper
![]()
Ik eet dan ook met gemak een potje galapenos weg
Balsamico di Modena kan je ook in Nederland kopen hoor, via een website heb ik het eens gezien. Geen idee wat die website was en of ie nog wel bestaat, maar denk als je even googeled dat je het wel kan vinden. Maar natuurlijk is het een stuk leuker om het zelf in Italië te gaan halenquote:Op donderdag 25 juni 2009 20:05 schreef Enfermera het volgende:
[..]
Hehe
Ja, ik hou dan weer van de Italiaanse delicatessen: buffelmozzarella, balsamico azijn (ik hoop deze zomer tijdens mijn vakantie een echt flesje balsamico di modena te bemachtigen..), pasta's natuurlijk en van alles met basilicum en heerlijk vers
Ohja? Mja, is dat dan wel de echte..? Is natuurlijk reteduur, maar volgensmij superlekkerquote:Op donderdag 25 juni 2009 20:22 schreef wapwip het volgende:
[..]
Balsamico di Modena kan je ook in Nederland kopen hoor, via een website heb ik het eens gezien. Geen idee wat die website was en of ie nog wel bestaat, maar denk als je even googeled dat je het wel kan vinden. Maar natuurlijk is het een stuk leuker om het zelf in Italië te gaan halen![]()
Kon je ook heerlijke Seranno-ham bestellen
Als je in het Italiaans (geen touristische italiaans dan he) besteld hebben ze meestal ineens een heel andere prijs inderdaadquote:Op donderdag 25 juni 2009 20:28 schreef Enfermera het volgende:
[..]
Ohja? Mja, is dat dan wel de echte..? Is natuurlijk reteduur, maar volgensmij superlekkerHaha precies!
En natuurlijk heerlijke eettentjes vinden daar waar je nog echt lekker authentiek Italiaans kan eten en je niet wordt afgezet als toerist
Ik bedoel maar. Maargoed, komt goed.. We gaan wel naar een paar toeristische gebieden maar ook een aantal rustige gebieden.quote:Op donderdag 25 juni 2009 20:31 schreef wapwip het volgende:
[..]
Als je in het Italiaans (geen touristische italiaans dan he) besteld hebben ze meestal ineens een heel andere prijs inderdaadVooral op toeristische plaatsjes.
Was wel behoorlijk prijzig ja op die site,kan hem zo gauw ook niet terugvinden
Bij de leuk en lekker in Groningen (voorheen oil and vinegar) hebben ze de 30 jaar oude staan. Kost paar honder euro dacht ik en staan in een speciaal kluisje. Moet morgen toch olijfolie bijvullen daar dus zal het even nakijken.quote:Op donderdag 25 juni 2009 20:28 schreef Enfermera het volgende:
[..]
Ohja? Mja, is dat dan wel de echte..? Is natuurlijk reteduur, maar volgensmij superlekkerHaha precies!
En natuurlijk heerlijke eettentjes vinden daar waar je nog echt lekker authentiek Italiaans kan eten en je niet wordt afgezet als toerist
Minstens!quote:Op vrijdag 26 juni 2009 11:04 schreef numero_uno het volgende:
En als we met een paar vrienden eten natuurlijk even een 3-gangen dineetje in elkaar klussen!
Die van mij kent haar enige recht ook nietquote:Op donderdag 25 juni 2009 15:43 schreef wapwip het volgende:
Als mijn vriendin kookt word het een laatste avondmaal, dus beter maar dat ik dan kook![]()
Wat een boel niet-kokende vriendinnen hier trouwens(is gewoon een complot)
Toetjes hoef ik ook niet zo snel te hebben. maar een lekkere creme brulée, of een chocolade mouse vindt ik zeker niet verkeerd.quote:Op zondag 28 juni 2009 18:33 schreef RobinOok het volgende:
Ik beperk me meestal tot een hoofdgerecht. Ook nog een voor- of nagerecht vind ik meestal teveel gedoe. Veel moeilijker qua timing en bovendien, na het oppeuzelen van een voorgerecht heb ik meestal helemaal geen zin meer aan het hoofdgerecht te beginnen. En toetjes ben ik eigenlijk wel van genezen, ook in restaurants zou ik die het liefst overslaan (als we voor een menu gaan dus).
Voor veel vrouwen is het toetje het hoofdgerechtquote:Op zondag 28 juni 2009 19:26 schreef Gewoonik het volgende:
[..]
Toetjes hoef ik ook niet zo snel te hebben. maar een lekkere creme brulée, of een chocolade mouse vindt ik zeker niet verkeerd.
Maar ook ik beperk me in de keuken eigenlijk altijd tot het hoofdgerecht of een voorgerecht.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |