abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_70650228
quote:
Op zaterdag 4 juli 2009 20:03 schreef macferret het volgende:
vandaag zelf maar de bacon explosion gemaakt, wel een wat kleinere versie, maar de smaak was super, met appelhoutpellets gerookt.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

HIER het hele verhaal.
Waar heb je 'm mee ingesmeerd?
Zaterdag 17 juli 15:05
KoosVogels: "Ik trek me erop af, nou goed? Domme spleetoog."
Af gaan op uiterlijk en een user-icon....
Faal van de eeuw.
  zaterdag 4 juli 2009 @ 20:31:07 #202
58874 macferret
http://spiffsbbq.nl
pi_70650390
omdat de kids ook mee aten, heb ik een zoete saus gemaakt, 1 eetlepel ketchup, 1 eetlepel honing, 1 theelepel appelciderazijn, dti was op de gok, maar pakte heel goed uit! alleen de temp moet niet te hoog zijn en je doet het pas op het laatst. kijk anders even hier
pi_70703460
gisteravond de weber in aller haast maar even onder het zonnescherm gezet en binnen gegeten toen het keihard begon te regenen.
  maandag 6 juli 2009 @ 15:52:07 #204
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_70703639
Hoe maken jullie het rooster eigenlijk schoon na het BBQ'en?
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
pi_70705617
Mijn moeder doet het pas weer als we weer gaan bbq'en, terwijl de kolen fikken gaat zij met een prop alu de grootste resten wegwerken.

Daarna als de kolen goed zijn, nog even met een borstel er over heen.

And we're ready for the meat!
  maandag 6 juli 2009 @ 17:21:01 #206
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_70707152
Maar dan beschadig ik de emaillelaag die er overheen zit waarschijnlijk?
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
pi_70709449
In een bak met een vaatwastablet, even een uur laten staan en je rooster is weer als nieuw.
R.I.P. nachtburgemeester van Rotterdam, 1944-2019
  maandag 6 juli 2009 @ 18:29:43 #208
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_70709740
quote:
Op maandag 6 juli 2009 18:20 schreef junkiexp het volgende:
In een bak met een vaatwastablet, even een uur laten staan en je rooster is weer als nieuw.
Heet/kokend water bedoel je?
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
pi_70711120
Aan het begin van de zomer een grote behandeling met warm water en vaatwastabletten. En verder gewoon als het rooster loeiheet is van de kolen, met een staalborstel het rooster schoonmaken.
pi_70711279
quote:
Op maandag 6 juli 2009 17:21 schreef sanger het volgende:
Maar dan beschadig ik de emaillelaag die er overheen zit waarschijnlijk?
Ik denk het niet, aagezien we zo'n Weber al enkele jaren hebben en mijn ouders die best vaak gebruiken.
  maandag 6 juli 2009 @ 19:16:02 #211
58874 macferret
http://spiffsbbq.nl
pi_70711578
eigenlijk is heet stoken genoeg, zeker als je klaar bent met bbq'en, de temp hoog opschroeven, bbq gaat geweldig roken, dit zijn de etensresten die verbranden, een minuut of 10 tot 15 lekker doorstoken en dan schoonborstellen, met een speciale borstel. werkt voor mij prima.
  maandag 6 juli 2009 @ 21:31:36 #212
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_70717580
Schoonborstelen (koperborstel) op hoge temperatuur en daarna nog even gewoon de vaatwasmachine in.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  maandag 6 juli 2009 @ 21:33:24 #213
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_70717681
gewoon inbranden, niet schoonmaken.

als je goed kan bbq-en hoef je sowieso je rooster nooit schoon te maken vanwege aankoeken.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
  maandag 6 juli 2009 @ 23:18:40 #214
58874 macferret
http://spiffsbbq.nl
pi_70722937
vaatwasser haalt alle smaak eraf..... zie het als 100 jaar oude soep! gewoon zorgen dat de temp hoog is. en geduld hebben!
  dinsdag 7 juli 2009 @ 00:01:56 #215
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_70724526
quote:
Op maandag 6 juli 2009 21:33 schreef zoalshetis het volgende:
gewoon inbranden, niet schoonmaken.


Lang leve de kanker.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  dinsdag 7 juli 2009 @ 07:41:09 #216
58874 macferret
http://spiffsbbq.nl
pi_70728133
pfff krijgen we dit weer, gewoon schoonbranden, kwestie van hoge temp 300 a 350 graden, alles verbrand tot as, borstel erover en het rooster is schoon, niks lang leve de kanker, als je dat zegt, kan je niet bbq' en, maar goed dat is mijn bescheiden mening
  dinsdag 7 juli 2009 @ 07:50:50 #217
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_70728197
quote:
Op maandag 6 juli 2009 21:33 schreef zoalshetis het volgende:
als je goed kan bbq-en hoef je sowieso je rooster nooit schoon te maken vanwege aankoeken.
Dus een goede BBQ'er heeft geen vleesrestjes, kruidenrestjes of vleessappen die op het rooster achterblijven en dus aankoeken. Hmmm, dan doe ik al jaren iets fout
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
  dinsdag 7 juli 2009 @ 07:51:56 #218
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_70728204
Twee meningen dus.

1. schoonbranden
2. vaatwasser

Volgens mij is borstelen met een koperborstel niet zo best voor emaille. Dat zit er dus sowieso niet in.
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
  dinsdag 7 juli 2009 @ 07:53:17 #219
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_70728215
quote:
Op dinsdag 7 juli 2009 00:01 schreef golfer het volgende:

[..]

Lang leve de kanker.
Dat krijg ik toch wel vroeg of laat Zit in de familiegenen
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
pi_70728476
En af en toe wat olijfolie op het rooster smeren.
  dinsdag 7 juli 2009 @ 08:26:58 #221
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_70728580
quote:
Op dinsdag 7 juli 2009 08:19 schreef Isegrim het volgende:
En af en toe wat olijfolie op het rooster smeren.
Dat sowieso
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
pi_70730640
quote:
Op dinsdag 7 juli 2009 00:01 schreef golfer het volgende:

[..]

Lang leve de kanker.
Die carcinogenen ontstaan pas rond de 400+ graden, dus dan moet je al een aardig inferno hebben..
Op woensdag 9 juni 2010 @ 09:07 schreef lezzer: Verder legt fruityloop uitstekend uit hoe het in het echte leven gaat.
  dinsdag 7 juli 2009 @ 12:45:10 #223
130803 Gripper
Get a grip
pi_70735369
Gisteravond in de supermarkt bedacht ik: "Ik heb ineens zo'n zin in BBQ-en!" De hele mooie week ervoor hadden we maar 1x de fik erin gehad, maar gisteravond terwijl de grijze wolken zich samenpakten boven Utrecht moest en zou het gebeuren...
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
  dinsdag 7 juli 2009 @ 13:32:37 #224
182980 mime_negert
Valt er hier nog wat te mimen?
pi_70736921
Jullie linken steeds naar de barbecueselwerd.forumcircle.com site, ben ik de enige die het een onoverzichtelijke site vind? Of kun je de volgorde van post aanpassen wanneer je geregistreerd bent?
  dinsdag 7 juli 2009 @ 13:38:28 #225
52216 pdiscs
Spruitjes zijn vies!
pi_70737131
Gelukkig heb je in elk geval een stormparaplu. Die kan wat hebben ;-)
  dinsdag 7 juli 2009 @ 13:55:01 #226
52216 pdiscs
Spruitjes zijn vies!
pi_70737666
quote:
Op dinsdag 7 juli 2009 13:32 schreef mime_negert het volgende:
Jullie linken steeds naar de barbecueselwerd.forumcircle.com site, ben ik de enige die het een onoverzichtelijke site vind? Of kun je de volgorde van post aanpassen wanneer je geregistreerd bent?
Als je ingelogd bent, staat het wel goed.
  dinsdag 7 juli 2009 @ 14:40:22 #227
182980 mime_negert
Valt er hier nog wat te mimen?
pi_70739519
Vuile homo's dan!
pi_70762870
Hey mensen,

ik sta ook op het punt een BBQ te halen. We hebben hier nu een electrische maar ik wil er zelf 1 aangezien ik over een tijdje op mezelf wil...en ja je moet dan toch verzamelen dus maar beginnen he

Electrisch wordt het niet.

Kolen heb ik over gedacht maar dat gaat het niet worden, ik weet daar zijn discussies over maar ik geef zelf de voorkeur aan gas.

Het merk wat het wordt was ook een lange keuze maar het is duidelijk dat systemen als campingaz afvallen. Puur gekeken naar het model, reiniging, koppelingen en dergelijke.

Mijn keuze komt dan ook uit op Weber. Aangezien ik mobiliteit en flexibiliteit wens van de BBQ kom ik dan op de Q serie uit.

Dan zou het gaan om de Q200/Q220

De Q300 is ook mooi maar voor mijn zelf denk ik overkill, daarnaast is hij volgens mij niet los van het onderstel te halen.


De Q200/220 levert 12.000 BTU / 3.51kW op. Alleen de vraag waar ik nog geen antwoord op heb, zelfs Weber kan het niet precies zeggen is hoeveel gram gebruikt hij per uur.

Weber zegt zo'n 8 uur bij gemiddeld gebruik. op een fles van 5KG.....

Mijn plan is om 2 flessen BP Gas Light van 10KG te halen. Dit vanwege de voordelen zoals het gewicht, te zien hoeveel er nog in zit, en bij brand het smelten er van in plaats van ploffen.


Kan iemand hier op het forum meer zeggen over hoeveel gram of hoeveel uur ik op 10KG doe?
Bosch blauw liefhebber ;-) | GAS 35M | GBH 3-28 DFR | GSR 10,8 | GOP 300 SCE | GEX 125-1 AE | GHP 5-55 | GLM-40 | GMS 120 | GSS 160 | GST 160 | GHG 660 LCD | GCL 2-50 C | GAS 12V
  dinsdag 7 juli 2009 @ 23:15:46 #229
58874 macferret
http://spiffsbbq.nl
pi_70763551
gasverbruik is lastig, ligt er bv aan hoe hoog je je brander(s) zet, waarom ga je niet voor de Q300? ok hij is duurder maar deze heeft twee branders, daarmee kan je ook indirect grillen (grotere stukken vlees, die langer moeten voor ze gaar zjn)

o ja, als je voor de bp light flessen gaat, zorg dan dat je bij de aanschaf een registratiebewijs krijgt, je huurt namelijk de fles van bp en daar moet de fles geregistreerd zijn, anders krijg je je statiegeld niet terug!

en moet je je hier dan niet registreren?
groeten:
1 van die homo's
pi_70764197
quote:
Op dinsdag 7 juli 2009 23:15 schreef macferret het volgende:
gasverbruik is lastig, ligt er bv aan hoe hoog je je brander(s) zet, waarom ga je niet voor de Q300? ok hij is duurder maar deze heeft twee branders, daarmee kan je ook indirect grillen (grotere stukken vlees, die langer moeten voor ze gaar zjn)

o ja, als je voor de bp light flessen gaat, zorg dan dat je bij de aanschaf een registratiebewijs krijgt, je huurt namelijk de fles van bp en daar moet de fles geregistreerd zijn, anders krijg je je statiegeld niet terug!
Thanks voor je snelle respons, de Q300 is voor mij te groot vandaar.

Vanmorgen nog bij de technische groothandel geweest en de registratiekaarten liggen klaar die had ik inderdaad daar voor nodig om die 55 euro terug te krijgen indien nodig.

[ Bericht 9% gewijzigd door Movinghead op 08-07-2009 00:34:56 ]
Bosch blauw liefhebber ;-) | GAS 35M | GBH 3-28 DFR | GSR 10,8 | GOP 300 SCE | GEX 125-1 AE | GHP 5-55 | GLM-40 | GMS 120 | GSS 160 | GST 160 | GHG 660 LCD | GCL 2-50 C | GAS 12V
  woensdag 8 juli 2009 @ 00:10:46 #231
128548 pavv
The computer says NO
pi_70765676
quote:
Op dinsdag 7 juli 2009 07:51 schreef sanger het volgende:
Twee meningen dus.

1. schoonbranden
2. vaatwasser

Volgens mij is borstelen met een koperborstel niet zo best voor emaille. Dat zit er dus sowieso niet in.
Ik ben van het schoonbranden.... daarna even met de borstel er over heen en ...voedertijd!

Op de roosters van mijn weber zit geen emaille hoor.....die zijn louter van roestvrij staal gemaakt,
alleen de BBQ zelf is geëmailleerd. no worries dus.
  woensdag 8 juli 2009 @ 08:33:51 #232
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_70768512
quote:
Op woensdag 8 juli 2009 00:10 schreef pavv het volgende:

[..]

Ik ben van het schoonbranden.... daarna even met de borstel er over heen en ...voedertijd!
Dus pas voor de volgende keer schoonbranden en niet na het gebruik?
quote:
Op de roosters van mijn weber zit geen emaille hoor.....die zijn louter van roestvrij staal gemaakt,
alleen de BBQ zelf is geëmailleerd. no worries dus.
Bij mij zijn de roosters ook ge-emaillerd. Ik heb een Cadac Entertainer Supreme.
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
  woensdag 8 juli 2009 @ 09:08:19 #233
58874 macferret
http://spiffsbbq.nl
pi_70768944
roosters van de kolen weber zijn niet van rvs, maar staal en 3voudig vernikkeld, en de speciale borstels zijn volgens mij van koper, zacht materiaal, kan je volgens mij gewoon op cadac etc gbruiken. ik gebruikte ze in ieder geval altijd op mijn weber gasbarbecue,

als ik klaar ben stook ik altijd mijn bbq op, zodat alles verbrand, en dan borstel ik hem schoon.

als ik begin met bbq'en stook ik hem ook op, zodat alles lekker op temp is en dan borstel ik hem nog een keer en dan regel ik de temp terug naar de gewenste temperatuur.
  woensdag 8 juli 2009 @ 09:18:42 #234
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_70769119
quote:
Op woensdag 8 juli 2009 09:08 schreef macferret het volgende:
roosters van de kolen weber zijn niet van rvs, maar staal en 3voudig vernikkeld, en de speciale borstels zijn volgens mij van koper, zacht materiaal, kan je volgens mij gewoon op cadac etc gbruiken. ik gebruikte ze in ieder geval altijd op mijn weber gasbarbecue,

als ik klaar ben stook ik altijd mijn bbq op, zodat alles verbrand, en dan borstel ik hem schoon.

als ik begin met bbq'en stook ik hem ook op, zodat alles lekker op temp is en dan borstel ik hem nog een keer en dan regel ik de temp terug naar de gewenste temperatuur.
Dus met een koperborstel hoef ik me geen zorgen te maken over de roosters? En ach, anders kost het me een keer nieuwe roosters

Ik zal dat van het weekend proberen (mits weer goed).
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
  woensdag 8 juli 2009 @ 09:49:05 #235
34163 Pikkebaas
Corporate Overlord
pi_70769716
quote:
Op dinsdag 7 juli 2009 23:00 schreef Movinghead het volgende:
Weber zegt zo'n 8 uur bij gemiddeld gebruik. op een fles van 5KG.....

Mijn plan is om 2 flessen BP Gas Light van 10KG te halen. Dit vanwege de voordelen zoals het gewicht, te zien hoeveel er nog in zit, en bij brand het smelten er van in plaats van ploffen.


Kan iemand hier op het forum meer zeggen over hoeveel gram of hoeveel uur ik op 10KG doe?
Ik heb een Q300 en ik had een 10 kilo fles. Hier heb ik een dik jaar mee gedaan.
Als het goed weer is BBQ ik 2 keer per week. Even opstoken, vlees erop, schoonbranden en weer uit.
Gas BBQ's zijn ideaal !
8 uur is op vol vermogen, dat gebruik ik zelden omdat de Q300 dan te heet wordt, en je alleen aan het cremeren bent. De volgende wordt een mooie Summit denk ik
Wien Neerlandsch bloed in de aders vloeit,
Van vreemde smetten vrij,
pi_70772115
quote:
Op donderdag 25 juni 2009 11:08 schreef littledrummergirl het volgende:
zag zelfs gisteren in een trekpleisterfolder een weber staan

http://www.trekpleistervoordeel.nl/documentviewer.html?sDocName=pageProduct&ProdID=15247&PHPSESSID=r7ar7mb8h73ngedhj2tst7fnc1
90e voor n one toch silver, mocht er iemand geinteresseerd zijn ( geen idee of het duur is)
Gemist
pi_70774650
quote:
Op maandag 6 juli 2009 18:29 schreef sanger het volgende:

[..]

Heet/kokend water bedoel je?
Ja gewoon met heetwater, dan de tablet erin en die activeren door het water wat in beweging te brengen.
R.I.P. nachtburgemeester van Rotterdam, 1944-2019
pi_70776996
quote:
Op woensdag 8 juli 2009 09:49 schreef Pikkebaas het volgende:

[..]

Ik heb een Q300 en ik had een 10 kilo fles. Hier heb ik een dik jaar mee gedaan.
Als het goed weer is BBQ ik 2 keer per week. Even opstoken, vlees erop, schoonbranden en weer uit.
Gas BBQ's zijn ideaal !
8 uur is op vol vermogen, dat gebruik ik zelden omdat de Q300 dan te heet wordt, en je alleen aan het cremeren bent. De volgende wordt een mooie Summit denk ik
hmm en hoe lang heb jij hem dan aan staan? Enkel voor het vlees of gewoon een uurtje? Welke stand gebruik jij op dit moment? Kijk ik koop hem voor mezelf en maximaal 6 man vandaar de Q200/220 ben er nog niet uit welke van de 2.

En 2 flessen, ja je zal maar net aan de bodem zitten als je hem nodig hebt dat zie je altijd
Bosch blauw liefhebber ;-) | GAS 35M | GBH 3-28 DFR | GSR 10,8 | GOP 300 SCE | GEX 125-1 AE | GHP 5-55 | GLM-40 | GMS 120 | GSS 160 | GST 160 | GHG 660 LCD | GCL 2-50 C | GAS 12V
pi_70832239
Hey,

Ik ben er inmiddels uit,, het wordt de Q220

Wel nog met wat extra's zoals koper borstel, hoes etc.

Verder begin ik met 1 gasfles van BP light van 10KG, een 2e fles is nog zo gehaald.
Bosch blauw liefhebber ;-) | GAS 35M | GBH 3-28 DFR | GSR 10,8 | GOP 300 SCE | GEX 125-1 AE | GHP 5-55 | GLM-40 | GMS 120 | GSS 160 | GST 160 | GHG 660 LCD | GCL 2-50 C | GAS 12V
pi_70832492
Zaterdag gaan we hier met 17 man op het dakterras met de Weber gold bbq-en.
Wordt wel gewoon ordinair met speklapjes, hamburgers en andere ongein maar dat is ook wel eens leuk .
R.I.P. nachtburgemeester van Rotterdam, 1944-2019
  vrijdag 10 juli 2009 @ 08:50:01 #241
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_70837898
Voor degene met een gas BBQ

Hoe weten jullie hoeveel gas je nog hebt Hebben jullie een manometer in de gasdrukverdeler ofzo?
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
pi_70838301
Ik las net in het nieuws dat de brandwondencentra vol liggen met bbq-slachtoffers. Spiritus is bad hmkay?
  vrijdag 10 juli 2009 @ 09:15:38 #243
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_70838460
Ik hoorde het op de radio inderdaad
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
  vrijdag 10 juli 2009 @ 09:26:10 #244
58874 macferret
http://spiffsbbq.nl
pi_70838706
met gas is het wat lastig, op mijn spirit zit een soort unster daar hang je je fles aan, hoe leger, hoe minder zwaar hij is, maar dat werkt niet super. heb je een kunstoffles, dan is het makelijk, je kan het voeistofnivo in de fles door het kunstof heen zien. Zorg gewoon dat je altijd een reservefles bij de hand hebt. het is zo'n teleurstelling als je midden in het feest zit en het gas is op en de winkels zijn dicht!
  vrijdag 10 juli 2009 @ 09:28:30 #245
58874 macferret
http://spiffsbbq.nl
pi_70838773
gefeliciteerd moving head! fijn spul, lang plezier!
pi_70838972
quote:
Op vrijdag 10 juli 2009 08:50 schreef sanger het volgende:
Voor degene met een gas BBQ

Hoe weten jullie hoeveel gas je nog hebt Hebben jullie een manometer in de gasdrukverdeler ofzo?
BP Gas Light flessen zijn doorzichtig, dus je kan letterlijk zien hoeveel je nog hebt.
Bosch blauw liefhebber ;-) | GAS 35M | GBH 3-28 DFR | GSR 10,8 | GOP 300 SCE | GEX 125-1 AE | GHP 5-55 | GLM-40 | GMS 120 | GSS 160 | GST 160 | GHG 660 LCD | GCL 2-50 C | GAS 12V
  vrijdag 10 juli 2009 @ 10:10:27 #247
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_70839904
quote:
Op vrijdag 10 juli 2009 09:36 schreef Movinghead het volgende:

[..]

BP Gas Light flessen zijn doorzichtig, dus je kan letterlijk zien hoeveel je nog hebt.
Zal eens rond gaan kijken dan
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
  vrijdag 10 juli 2009 @ 10:15:34 #248
122997 zquing
Drama Junk
pi_70840053
quote:
Op vrijdag 10 juli 2009 09:09 schreef Isegrim het volgende:
Ik las net in het nieuws dat de brandwondencentra vol liggen met bbq-slachtoffers. Spiritus is bad hmkay?
wat ik soms doe is de bbq blussen met benzine en dan de dampen aansteken, steekvlammen van 3 meter
"Those unforgettable days, for them I live"
pi_70840071
quote:
Op vrijdag 10 juli 2009 09:09 schreef Isegrim het volgende:
Ik las net in het nieuws dat de brandwondencentra vol liggen met bbq-slachtoffers. Spiritus is bad hmkay?
Ik snap niet dat mensen niet voor 5,- een brikettenstarter kopen. Werkt nog beter dan die spiritus ook.
  vrijdag 10 juli 2009 @ 10:16:22 #250
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_70840083
quote:
Op vrijdag 10 juli 2009 09:36 schreef Movinghead het volgende:

[..]

BP Gas Light flessen zijn doorzichtig, dus je kan letterlijk zien hoeveel je nog hebt.
Wat een bedrag aan statiegeld zeg
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')