Uitstekende woordkeus, ik hou wel van en grapje op zijn tijdquote:Op donderdag 26 maart 2009 11:37 schreef BroesWillems het volgende:
Hartverwarmend!
Misschien een slechte woordkeuze....
Checkquote:Op donderdag 26 maart 2009 16:29 schreef 2cv het volgende:
Dankje ! Maar de volgende keer wil ik eerst een zitplaats en dan een stuk taart, ok ?
Mja, je had ook blauwe lippen enzo, dus ik was ook wel blij dat je veilig zat en redelijk snel weer bijkleurde stiekemquote:Op donderdag 26 maart 2009 16:36 schreef 2cv het volgende:
Danku ! Gebeurt overigens niet zo vaak dat ik zo moe ben hoor. Toen was het wel heel extreem.
QT syndroom ken ik niet. Wat houdt dat in ?quote:Op donderdag 26 maart 2009 16:37 schreef Vlindur het volgende:
Dat is mooi klote wat je daar hebt.
Ik woe dy mar even folle sterkte ta winskenEn hopen dat het mei wat pilstjes wol wer better wurdt!
En een hartslag van 60 of minder heeft mn vriend ook. Maar die heeft het QTsyndroom.
Blauwe lippen ?quote:Op donderdag 26 maart 2009 16:37 schreef freecell het volgende:
[..]
Mja, je had ook blauwe lippen enzo, dus ik was ook wel blij dat je veilig zat en redelijk snel weer bijkleurde stiekem
Bedankt voor de aanvullingen !quote:
quote:Op woensdag 18 maart 2009 22:48 schreef Ensaf het volgende:
TS is het zat hij heeft het echt gehad,
Dus je hoeft niet meer te bellen schat.
Ik ben er zeker van dat ik dat dan niet heb, want ik heb bijzonder vaak aan een ECG-apparaat gehangen. Een hartslag van 60 vind ik zelf overigens niet vervelend.quote:Op donderdag 26 maart 2009 16:52 schreef Vlindur het volgende:
Het lange-QT-syndroom is een afwijking die meestal op het ECG kan worden vastgesteld, waarbij spontaan ernstige ritmestoornissen kunnen optreden. Het lange-QT-syndroom kan dodelijk zijn, maar de lijders weten meestal niet dat zij aan dit syndroom lijden, het syndroom blijft dientengevolge onbehandeld en kan tot een vroege dood leiden. Dit is echter zeldzaam in relatie tot de frequentie van het syndroom: circa 2,5% van de algemene bevolking.
Lange-QT-syndroom
Erfelijk enzo. Er zijn 2 families in Nederland met dit Syndroom. Die van mijn vriend en een andere familie. Het is zeldzaam en erfelijk..
Maar ik doelde meer op de 60 hartslagen pm. Dat kan best vervelend zijn
Mijn vriend wel, die merkt dat. Ik weet ook wel dat je het QT niet hebt, dat zou wel heel apart zijn. En die andere familie is niet Fries.quote:Op donderdag 26 maart 2009 16:59 schreef 2cv het volgende:
[..]
Ik ben er zeker van dat ik dat dan niet heb, want ik heb bijzonder vaak aan een ECG-apparaat gehangen. Een hartslag van 60 vind ik zelf overigens niet vervelend.
Hoe merkt hij dat ?quote:Op donderdag 26 maart 2009 17:01 schreef Vlindur het volgende:
[..]
Mijn vriend wel, die merkt dat. Ik weet ook wel dat je het QT niet hebt, dat zou wel heel apart zijn. En die andere familie is niet Fries.
I knowquote:Op donderdag 26 maart 2009 17:34 schreef 2cv het volgende:
Een hartslag van 100+ in rust is over het algemeen te hoog hoor !
Nog steeds te hoog, lijkt mij ... Heb je ook een fijne (sarcasme) medische geschiedenis ?quote:
Geloof me, in de OP staat een samenvatting. Als ik het uitgebreid uit ga leggen dan heb je een verhaal wat langer is dan Harry Potter deel 1 t/m 7 + alles wat er na komt.quote:
Eeh.. Nee.. Op een motorongeluk na met blijvende schade aan de pols mankeer ik nietsquote:Op donderdag 26 maart 2009 17:47 schreef 2cv het volgende:
[..]
Nog steeds te hoog, lijkt mij ... Heb je ook een fijne (sarcasme) medische geschiedenis ?
[..]
Wordt daar even goed bewezen dat ik een luie donder benquote:Op donderdag 26 maart 2009 17:48 schreef CantFazeMe het volgende:
Normaal moet in rust je hartslag 75 zijn met een goede conditie, slechtere condities hebben soms in rust wel een hartslag van rond de 90~100.
Is er wat aan die vernauwing te doen? Maar wacht eerst het gesprek maar af, anders speculeer je jezelf helemaal gek..quote:Op donderdag 26 maart 2009 18:23 schreef 2cv het volgende:
Momenteel klopt mijn hart regelmatig (daarvoor hoef ik niet aan mijn pols te voelen) en zo rond de 60 (niet geteld, wel gegokt). Waarschijnlijk zit er ergens een vernauwing waardoor mijn hart veel te veel kracht moet leveren om bloed langs die vernauwing te persen. Feitelijk is mijn hart daardoor overbelast en dit gaat gepaard met allerlei andere klachten zoals sneller ritmestoornissen, snel moe zijn en weet-ik-veel-wat-allemaal.
Ik moet wel zeggen dat ik nog geen uitslagen van onderzoeken binnen heb waardoor ik nu een beetje aan het gokken ben. Het enige wat ik wel gehoord heb van de cardioloog is dat door die vernauwing ik eerder hartritmestoornissen heb.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |