quote:Op dinsdag 10 maart 2009 15:09 schreef Tammeh het volgende:
[..]
Hij smaakt ook errug lekker moet ik zeggen. Maar nu ik een flinke plak op heb had ik gewild dat ik ook een pistoletje met ham en kaas had gegeten, in plaats van suuuperslechte-voor-de-lijn-cake.
FANTA!quote:Op dinsdag 10 maart 2009 15:16 schreef PdeHoog het volgende:
Snacktijd hierSnickers plus een flesje Fanta
Oeh, klinkt lekker. Zelfgemaakt?quote:Op dinsdag 10 maart 2009 16:11 schreef ColdFeet het volgende:
Net een plakje choco-kokoscake op. Lekker
quote:
huh? Is dat pasta met wodka of wat moet ik me erbij voorstellen?quote:
Pasta met crème fraîche, gezeefde tomaten, spekjes, nog wat kruiden en inderdaad wodka, 2 lepels.quote:Op woensdag 11 maart 2009 17:31 schreef Isabeau het volgende:
[..]
huh? Is dat pasta met wodka of wat moet ik me erbij voorstellen?
van de AH. Heb de winkel leeggekocht. En daarna maisbrood met pepercervelaat. Ja, rare combo, maar wilde de salade proevenquote:
jammiequote:
Wat voor deeg heb je gebruikt? En heb je de groenten na het bakken even laten uitlekken?quote:Op donderdag 12 maart 2009 22:37 schreef Hotmailgebruiker het volgende:
Ik heb net nog een quiche gebakken.
....
Iemand enig idee waarom het zo nattig is geworden?
Heb je de tomaten uit laten lekken en de de champignons wel gebakken? Daar komt namelijk nogal wat vocht uit zetten.quote:Op donderdag 12 maart 2009 22:37 schreef Hotmailgebruiker het volgende:
Ik heb net nog een quiche gebakken.
Een vulling van tomaatblokjes, champignons, knof, courgette, paprika en ui.
Gebakken in de pan met olijfolie en wat zout en peper.
Room gemaakt met 3 eieren, 400gr craime fraiche, parmezaanse kaas, zout en peper. Goed mixen en over het menges in de vorm gieten.
Gebakken op 180gr 40 min. Gaar.
Laten rusten en nu heb ik de quiche aangesneden en is de onderkant vrij nattig. Hoe kan dit?
De tomatenblokjes zijn ontdaan van de zaadjes, de champignons zijn niet gewassen.
Iemand enig idee waarom het zo nattig is geworden?
Het is dat ik al boodschappen gedaan heb... Goed ideequote:Op vrijdag 13 maart 2009 12:23 schreef Curiosity het volgende:
Vanavond zelfgemaakte saté met pindasaus, gebakken uitjes en stokbrood.
brood was niet helemaal naar wensquote:Op vrijdag 13 maart 2009 10:39 schreef The_Hives het volgende:
brood is bijna klaar, ik maak er sneetjes gezond van met alleen kipfilet met een augurkje en tomaatje enzo en anderen sneetjes alleen met kaas en de rest.
Die heb ik ook (kerstpakket delicious), wat voor salade maak jij daar precies mee? Kan ik hm binnenkort mss ook een keer uit de kast halenquote:Op vrijdag 13 maart 2009 13:25 schreef Curiosity het volgende:
Ik heb nu een frisse salade met sun dried tomato vinaigrette
[ afbeelding ]
Erg lekker.
Beide heb ik gedaan.quote:Op vrijdag 13 maart 2009 11:46 schreef _Ophelia_ het volgende:
[..]
Heb je de tomaten uit laten lekken en de de champignons wel gebakken? Daar komt namelijk nogal wat vocht uit zetten.
Zeg uniekhoorn ben je op dieet?quote:Op vrijdag 13 maart 2009 20:25 schreef uniekhoorn het volgende:
Het is geworden voor mij:
Gekookte andijvie, gekookte sperzieboontjes en ijsbergsalade met paprika, ui, tomaat, zilverui, komkommer en augurk. gegrilde biefstuk
Voor mijn vriend en kids hetzelfde alleen dan andijvie met groentesaus, creme fraiche en kaas.
Salade met dressing uit een fles
Gekookte aardappels met jus en hamburger
Jij eet altijd zo lekker!quote:Op vrijdag 13 maart 2009 17:31 schreef Zo-is-dat het volgende:
Gegrilde en gemarineerde groenten, geroosterd brood, aioli en een gemarineerd en gegrild kippetje!
quote:Op zaterdag 7 maart 2009 23:08 schreef ColdFeet het volgende:
Oeh! Mag ik het recept van de perzik-taart?
Nee,ik lust al die vette dingen niet...quote:
Ik had nu rauwkost, een bakje voorgesneden van Bas, komkommer ed, daar heb ik zelf nog wat verse tomaatje aan toe gevoegd.quote:Op vrijdag 13 maart 2009 17:37 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
Die heb ik ook (kerstpakket delicious), wat voor salade maak jij daar precies mee? Kan ik hm binnenkort mss ook een keer uit de kast halen
Ontopic; at net een plakje winterkoek met kersen, chocolade en een vleugje amandelaroma; me likey!
BROODJES met kibbeling? Hm, lijkt mij echt nasty.quote:Op vrijdag 13 maart 2009 15:01 schreef elcastel het volgende:
Nu twee grote broodjes kibbeling met extra ravigottesaus. Vanavond is nog een groot vraagteken.
dat er kerrie doorheen zit ????quote:Op zaterdag 14 maart 2009 01:06 schreef Sicstus het volgende:
Ik had net een boterham met 'surinaamse ei salade'...maar wat er nu zo surinaams aan is? kweenie.
Ik eet het ook altijd op sneetjes brood. Niks mis mee!quote:Op zaterdag 14 maart 2009 13:13 schreef Tammeh het volgende:
[..]
BROODJES met kibbeling? Hm, lijkt mij echt nasty.
,mevr de bok ,ik denk surinaamse kerrie hahaquote:Op zaterdag 14 maart 2009 13:15 schreef mevrouwdebok het volgende:
[..]
dat er kerrie doorheen zit ????
Je hebt waarschijnlijk de oorzaak al gevonden zag ik hierboven maar waar ik meteen aan dacht was de courgette. Haal je daar de zaadlijsten uit? Als ik die ergens bij doe (zelfs zonder zaadlijsten) blijft dat ook altijd wat nattig.quote:Op donderdag 12 maart 2009 22:37 schreef Hotmailgebruiker het volgende:
Ik heb net nog een quiche gebakken.
Een vulling van tomaatblokjes, champignons, knof, courgette, paprika en ui.
Gebakken in de pan met olijfolie en wat zout en peper.
Room gemaakt met 3 eieren, 400gr craime fraiche, parmezaanse kaas, zout en peper. Goed mixen en over het menges in de vorm gieten.
Gebakken op 180gr 40 min. Gaar.
Laten rusten en nu heb ik de quiche aangesneden en is de onderkant vrij nattig. Hoe kan dit?
De tomatenblokjes zijn ontdaan van de zaadjes, de champignons zijn niet gewassen.
Iemand enig idee waarom het zo nattig is geworden?
En hoe ga je die pastinaak bereiden??quote:Op zaterdag 14 maart 2009 15:21 schreef iamredleader het volgende:
Net een kopje thee gehad, zometeen ff middagslaapje met m'n vrouw en zoontje, en dan aan het avondeten beginnen:
Pastinaak
Broccoli
Schnitzel
Rijst
Hij is nu geschild en gesneden, in een pannetje water koken. Daarna uitdampen en met wat boter en een snufje zout in de oven bakkenquote:Op zaterdag 14 maart 2009 15:22 schreef sgattie het volgende:
[..]
En hoe ga je die pastinaak bereiden??
Je kan pastinaak toch ook gewoon roosteren zonder voorkoken?quote:Op zaterdag 14 maart 2009 16:39 schreef iamredleader het volgende:
[..]
Hij is nu geschild en gesneden, in een pannetje water koken. Daarna uitdampen en met wat boter en een snufje zout in de oven bakken
Ja lijkt mij ook zompig,quote:Op zaterdag 14 maart 2009 18:59 schreef computergirl het volgende:
[..]
Je kan pastinaak toch ook gewoon roosteren zonder voorkoken?
Het wordt nogal zompig zo denk ik
Hallo hey, het is nog geen 11.00.quote:Op zondag 15 maart 2009 10:37 schreef numero_uno het volgende:
Nu net een halve zak chipsvanavond lekker pasta met creme fraiche, lente ui,broccoliroosjes en kipblokjes en natuurlijk een volle haffel zwarte peper er overheen
Owh ja! Helemaal vergeten....quote:Op vrijdag 13 maart 2009 23:10 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Jij eet altijd zo lekker!
Herhaal ik nog even een vraag uit vorig topic:
[..]
Moest al om 5.30 op kantoor zitten dus voor mij is het al middagquote:Op zondag 15 maart 2009 10:47 schreef Tammeh het volgende:
[..]
Hallo hey, het is nog geen 11.00.![]()
![]()
Je avondeten klinkt iig heerlijk!
nee joh, die gelequote:
Roze is het lekkerst daarna Geel, en die oranje zijn om te kotsen.quote:Op zondag 15 maart 2009 14:22 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
nee joh, die gele![]()
Ik heb een lekker ham/kaascroissantje en gekookt eitje op. Vanmiddag goedgevulde vermicellisoep (vooral veeeeel vermicelli, gehaktballen, soepvlees en wat bouillon)![]()
Vnv alleen... ehm, ik denk maar iets halen bij de Chinees
Soooo honger jonge dat ik had, dat was niet normaal!quote:
Ja, of je maakt spaghetti met een pakje en dan is het niet te vretenquote:Op zondag 15 maart 2009 18:39 schreef Heidi- het volgende:
Ik heb zin in eten opzich maar geen zin om te koken
Moet denk ik toch zin maken anders krijg ik straks snack aanval
Ga denk ik stokbrood in oven gooien
Ik doe het soms ook nog wel eens, gewoon omdat ik het leuk vind maar een bouillontabletje vind ik stiekem lekkerderquote:Op zondag 15 maart 2009 20:32 schreef pen-guin het volgende:
Restjesrisotto, met m'n eerste zelfgetrokken kippebouillon, spinazie, erwtjes en Fuji appel.
hierbij de Italiaanse kwarktaart coldfeet!quote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op maandag 16 maart 2009 18:05 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
hierbij de Italiaanse kwarktaart coldfeet!Thank youSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.![]()
Heerlijk gewordenquote:Op maandag 16 maart 2009 18:40 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
Griekse-gevulde tomaten, maar dan met een turks nederlandse twist...
Binnenkant van de tomaten in de blender gedaan met een teen knoflook, een halve rode peper, wat basilicum, theelepel oregano, en een kruidenboilionblok.Dat vochthaksel gemengd met kleine stukjes kaas, en bulgur.
Dat zit nu in de oven....
Beschuit met boter en poedersuiker?quote:Op maandag 16 maart 2009 22:47 schreef FutureFairytale het volgende:
[ afbeelding ]
Lekker Sneeuwwitje
Nu heb ik ook zin in patatquote:Op woensdag 18 maart 2009 17:50 schreef sgattie het volgende:
Frietje speciaal ,frikandel speciaal,goulashkroket
Ook heel lekker en ook nog eens gezondquote:Op woensdag 18 maart 2009 17:56 schreef Raissa het volgende:
[..]
Nu heb ik ook zin in patat![]()
Maar het wordt: kip, aardappeltjes en worteltjes
En waar gaat dit keer jullie culinaire reis naartoe??quote:Op woensdag 18 maart 2009 16:30 schreef golfer het volgende:
Vanavond:
pasta, zeekraal en zeeduivelfilets met kreeftensaus.
quote:Op woensdag 18 maart 2009 18:04 schreef mevrouwdebok het volgende:spaghetti bolognese met parmezaanse kaas mozzarella lekkerrrrrrrr
Zelf gemaakt hoor.quote:Op woensdag 18 maart 2009 18:25 schreef sgattie het volgende:
En waar gaat dit keer jullie culinaire reis naartoe??
Sry voor late antwoord, maar is een koek met vulling van kokos en laagje jam. En lekker veel poedersuiker erop.quote:
Receptquote:Op donderdag 19 maart 2009 13:13 schreef vaagsel het volgende:
Koffie met een stukje zelfgemaakte sinaasappel/chocolade ricottataart.
neequote:Op donderdag 19 maart 2009 14:46 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Recept
Ik eet trouwens dropjes. Bah. Belgische dropjes zijn niet lekker
Ben nog niet zo'n taartenheld en dit was ook mijn eerste experiment met ricotta in een taart. De structuur is uiteindelijk prima maar hij mist toch wat. Ook omdat je pure chocolade en sinaasappelrasp gebruikt, wat allebei een beetje bitter is, moet er meer suiker en room in wat mij betreft.quote:Op donderdag 19 maart 2009 14:46 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Recept
Ik eet trouwens dropjes. Bah. Belgische dropjes zijn niet lekker
quote:Op donderdag 19 maart 2009 15:28 schreef vaagsel het volgende:
[..]
Ben nog niet zo'n taartenheld en dit was ook mijn eerste experiment met ricotta in een taart. De structuur is uiteindelijk prima maar hij mist toch wat. Ook omdat je pure chocolade en sinaasappelrasp gebruikt, wat allebei een beetje bitter is, moet er meer suiker en room in wat mij betreft.
Recept via google gevonden op een Italiaanse site die dan zo'n gare babelfish plugin heeft geïnstalleerd. Heb dus maar wat gegokt qua ingredienten. Heb dus een deel van de melk vervangen door room. Heb ook nog foto gemaakt, zal ik binnenkort even hosten en misschien dat ik het recept dan wel even uitschrijf hoe ik het heb gemaakt. Met "Korte banketbakkerswerk " bedoelen ze trouwens short pastry.
Toch maar even een fotootje geupload, al is hij niet helemaal scherp geworden:
[ afbeelding ]
als avondeten? bakje rode en witte koolsalade.. klinkt niet lekkerquote:Op donderdag 19 maart 2009 23:17 schreef mevrouwdebok het volgende:
naar de stad geweest met moeder en zussie , gegeten een ciabatta roomkaas en een schaaltje rode en witte kool salade bij v en d ........gedronken een flesje cranberyjuice
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |