abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_66849013
ja echt lekker Kali
fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
  maandag 9 maart 2009 @ 05:09:48 #32
214279 Kali-Mist1
Bromvlieg bemiddelaar.
pi_66849016
quote:
Op maandag 9 maart 2009 05:08 schreef Beach het volgende:
ja echt lekker Kali
Het sarcasme druipt ervan af....
Je kent het wel of????
No, you're not wrong Walter, you're just an asshole.
pi_66849028
quote:
Op maandag 9 maart 2009 05:09 schreef Kali-Mist1 het volgende:

[..]

Het sarcasme druipt ervan af....
Je kent het wel of????
ja maatje
fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
  maandag 9 maart 2009 @ 05:17:55 #34
214279 Kali-Mist1
Bromvlieg bemiddelaar.
pi_66849032
quote:
Op maandag 9 maart 2009 05:15 schreef Beach het volgende:

[..]

ja maatje
Gefrituurd ijs!
No, you're not wrong Walter, you're just an asshole.
  maandag 9 maart 2009 @ 05:24:06 #35
237059 Twerk
The Spurs
pi_66849041
quote:
Op maandag 9 maart 2009 05:05 schreef Morwen het volgende:

[..]

Kom niet aan de creaties van de chef!!!!

Foei, mayo eroverheen gooien, dat kan natuurlijk niet En dan ook nog extra bestellen

Misschien een idee voor TS: Geef voldoende saus náást de gerechten. We zijn echt competent genoeg om in te schatten of we dat lichamelijk dan wel/of niet geestelijk aankunnen.
Idd. Het ego van de chef lijkt een bepalende factor te zijn in het saus-beleid wat een bepaald restaurant hanteert. Dat is natuurlijk de wereld op z;n kop. Dat hij zijn gerechten er niet mee overgiet vinden we allemaal volkomen logisch, maar biedt ons op z'n minst naast al die gerechten een respectabele hoeveelheid EN diversiteit aan sausjes.

Geef ons gerust die verantwoordelijkheid en idd we weten zelf wel wat wenselijk is en welke combi en welke hoeveelheid etc.
The poet presents the imagination with images from life and human characters and situations, sets them all in motion and leaves it to the beholder to let these images take his thoughts as far as his mental powers will permit.
pi_66849419
quote:
Op maandag 9 maart 2009 03:54 schreef Fratz het volgende:

[..]

nachos als voorgerecht?
wat moet je daar precies mee doen behalve vanuit de zak in een bakje pleuren?
Wat Morwen noemt, tevens heb je nog meerdere variaties, met kip en weet ik het allemaal
Chinaphones / andere artikelen: www.fok.nl/tag/chinaopfok
Top 5 China producten
pi_66853015
Voorgerecht: quesadilla's met pittige kip/ carpaccio van ossenhaas of tonijn/gepaneerde tongrolletjes

Hoofdgerecht: stuk dikke lende/ossenhaas/rosbief met roquefortsausje/pepersaus/portsaus/etc. Of hert, zwijn, struisvogel, kangaroe, gewoon een lekker stuk vlees paar groentjes erbij en lekkere gebakken aardappeltjes/patat !! Of zalm op teriyaki saus met noodles? Paar gepocheerde (slip)tongetjes of gewoon gebakken (slip)tong. Gamba's in tempura ook lekker !

Nagerecht: gewoon koffie met een stukje monchoutaart/appelkruimel ofzo
pi_66853079
Geen amuse trouwens? Vind ik altijd wel een pluspuntje .
pi_66853097
Hè jongens, niet zo vervelend doen. Hij probeert in ieder geval zijn huiswerk te maken en dat is al meer dan je van mij kon zeggen op de middelbare school

En zoals je wel door had: het is niet etiquette, maar enquête.

Mijn favorieten:

voorgerecht Iets met vis of kleine hapjes
hoofdgerecht gerecht dat ik niet ken is altijd favoriet
nagerecht chocoladetaart
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_66853356
quote:
Op zondag 8 maart 2009 22:03 schreef El_Chica_Del_Fuego het volgende:

[..]

Ok:

Etiquette m.b.t. de 3 gangen:

Voorgerecht: met je buitenste bestek
Hoofdgerecht: de ober hoort netjes te vragen of je er nog iets te drinken bij wilt
Nagerecht: niet zomaar weglopen zonder te betalen







maar verder: wat Isa zegt
Ja doei.
pi_66855519
Voorgerecht: groentensoep of (parma)ham met meloen
Hoofdgerecht: biefstuk, tournedos of varkenshaas ( eventueel laatste in spek omwikkelt)
Nagerecht: dame blanche

of

Voorgerecht: Nacho's
Hoofdgerecht: Fajitas met vlees ( kip/varkensvlees/stoofvlees) en groenten
Nagerecht: Dame Blanche
pi_66855741
quote:
Op zondag 8 maart 2009 19:33 schreef Silver_Shark het volgende:
Goed ik doe Koksopleiding en binnen 3maanden doe ik examens maar ik moet een soort etiquette houden, wat de mensen graag in een restaurant eten.

Voorgerecht:
Hoofdgerecht:
Nagerecht:


hopelijk helpen jullie me een beetje.
Weet je zeker dat het niet de bedoeling is dat je onderzoek doet naar het soort gerecht dat mensen graag eten?

Dus voorgerecht: Warm, koud of soep
Hoofdgerecht: Vlees, vis of vega
Nagerecht: IJs, taart/cake of iets anders

De voorkeuren van mensen zijn te divers om op de manier waarop je het nu doet een onderzoekje te houden. Maak dan iig een enquete aan ergens op internet met een aantal gerechten waar men uit kan kiezen.
Life is too short not to have fun
pi_66856088
quote:
Op maandag 9 maart 2009 12:30 schreef vaagsel het volgende:

[..]

Weet je zeker dat het niet de bedoeling is dat je onderzoek doet naar het soort gerecht dat mensen graag eten?

Dus voorgerecht: Warm, koud of soep
Hoofdgerecht: Vlees, vis of vega
Nagerecht: IJs, taart/cake of iets anders

De voorkeuren van mensen zijn te divers om op de manier waarop je het nu doet een onderzoekje te houden. Maak dan iig een enquete aan ergens op internet met een aantal gerechten waar men uit kan kiezen.
Idd.. Of probeer een nieuwe doelgroep aan te boren.
pi_66856388
quote:
Op maandag 9 maart 2009 05:05 schreef Morwen het volgende:

[..]

Kom niet aan de creaties van de chef!!!!

Foei, mayo eroverheen gooien, dat kan natuurlijk niet En dan ook nog extra bestellen

Misschien een idee voor TS: Geef voldoende saus náást de gerechten. We zijn echt competent genoeg om in te schatten of we dat lichamelijk dan wel/of niet geestelijk aankunnen.
Als ze patat serveren moeten ze daar gewoon mayo bij geven. Elitaire nonsens.
Creaties van de chef. Iemand die niet verder komt dan een stukje vlees, groente en frietjes is geen chef en maakt al helemaal geen creaties.


OT: Daar kan ik echt onmogelijk antwoord op geven. Dat is helemaal afhankelijk van wat voor restaurant en welke keuken en ook bij huis-tuin-en-keukenrestaurants heb ik geen vaste voorkeur.
There is no love sincerer than the love of food.
pi_67111202
Voor: mosselen uit de oven (maar dit is niet het goede seizoen, hè? )
Hoofd: eend
Na: chocoladetaart

abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')