abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_66835139
Goed ik doe Koksopleiding en binnen 3maanden doe ik examens maar ik moet een soort etiquette houden, wat de mensen graag in een restaurant eten.

Voorgerecht:
Hoofdgerecht:
Nagerecht:


hopelijk helpen jullie me een beetje.
als ik er lekkere ruk aangeeft. Dan spuit ik zo een volwassen vent van zijn scooter.
-geen browserverneukende links in je sig graag-
  zondag 8 maart 2009 @ 19:34:11 #2
233102 cherrycoke
"Fear is a weapon."
pi_66835164
hee dit heb ik ook gedaan GL
"I wear the mask to protect the city… but the city is what made the mask." – Batman
pi_66835195
quote:
Op zondag 8 maart 2009 19:34 schreef cherrycoke het volgende:
hee dit heb ik ook gedaan GL
Same here
  zondag 8 maart 2009 @ 19:35:34 #4
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_66835215
Etiquette???
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_66835257
Voorgerecht: carpaccio
Hoofdgerecht: Biefstuk
Nagerecht: Dame Blanche
  zondag 8 maart 2009 @ 19:37:18 #6
139330 TNA
For the stars that shine
pi_66835274
quote:
Op zondag 8 maart 2009 19:33 schreef Silver_Shark het volgende:
een soort etiquette houden
pi_66835292
quote:
Op zondag 8 maart 2009 19:37 schreef TNA het volgende:

[..]

on Topic blijven bitch! invullen of opbokken!
als ik er lekkere ruk aangeeft. Dan spuit ik zo een volwassen vent van zijn scooter.
-geen browserverneukende links in je sig graag-
pi_66835315
Voorgerecht: Groentesoep
Hoofdgerecht: Wienerschnitzel met groente en aardappelkroketjes
Nagerecht: Dame Blanche
  zondag 8 maart 2009 @ 19:38:43 #9
56387 Bob-B
In Bob we trust
pi_66835322
Patat met mayo en een kroket en na een magnum
  zondag 8 maart 2009 @ 19:40:43 #10
195113 Pyjama
Gestreept, niet gestipt
pi_66835383
Escargos met stokbrood
Vleesspies met groente en een lekker sausje + patat
Vruchtenijs.
Toeval is toeval
pi_66835435
Stokbrood met kruidenboter
Kip, PATAT en appelmoes.
Ijs met verrassing
  zondag 8 maart 2009 @ 19:53:24 #12
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_66835861
quote:
Op zondag 8 maart 2009 19:35 schreef golfer het volgende:
Etiquette???

“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
  zondag 8 maart 2009 @ 20:10:12 #13
50936 The_Hives
Is nu tripple oom Hives O+ !!!
pi_66836442
niets favoriet. Hangt van restaurant/bui af
AFC AJAX Kampioen 2012-2013
Fok! Federatie
1918,1919,1931,1932,1934,1937,1939,1947,1957,1960,1966,1967,1968,1970,1972,1973,1977,1979,1980 1982,1983,1985,1990,1994,1995,1996,1998,2002,2004,2011,2012,2013
pi_66836538
quote:
Op zondag 8 maart 2009 19:53 schreef Curiosity het volgende:

[..]


Ik zou niet eten wat TS heeft gemaakt. Als hij de ingrediënten net zo door elkaar haalt als de woorden is het niet te pruimen.
woef
  zondag 8 maart 2009 @ 20:22:23 #15
188686 keienlegger
Hey, ik ben Sinterklaas niet!
pi_66836859
favoriet of populair? als je populair bedoelt is het al snel de klassieke zooi waar je je nek over breekt in bistro restaurants:

  • carpaccio/soep

  • runder tournedos (of een lende van een ander dier; varken/hert/etc.) of vis; panga, zeeduivel, tilapia, etc.
    vaak met friet en een kleine pluk salade

  • ijs/crème brûlée/mousse/kaasplateau met port
  • pi_66836946
    Voorgerecht; nacho's
    Hoofdgerecht: goed stukje vlees (ossenhaas ofzo) met een saus, groenten en een aardappelgratin
    Nagerecht: Tiramishu/dame blanche
    Chinaphones / andere artikelen: www.fok.nl/tag/chinaopfok
    Top 5 China producten
    pi_66837352
    Voor: stokbrood met kruidenboter
    Hoofd: gegrilde kip of lam (met genoeg groente!)
    Toe: crème caramel of chocolademousse of citroentaart
      zondag 8 maart 2009 @ 22:03:06 #18
    139230 El_Chica_Del_Fuego
    Nee, ik wil geen Mac }:|
    pi_66841196
    quote:
    Op zondag 8 maart 2009 19:37 schreef Silver_Shark het volgende:

    [..]

    on Topic blijven bitch! invullen of opbokken!
    Ok:

    Etiquette m.b.t. de 3 gangen:

    Voorgerecht: met je buitenste bestek
    Hoofdgerecht: de ober hoort netjes te vragen of je er nog iets te drinken bij wilt
    Nagerecht: niet zomaar weglopen zonder te betalen

    *Think outside the box*
    pi_66841857
    Etiquette:
    Voorgerecht: met bestek eten
    Hoofdgerecht: met bestek eten (behalve als het kipkluifjes zijn)
    Nagerecht: met bestek eten

    Niet boeren of smakken en na het eten moet je het servet gebruiken om je mond af te vegen. Niet je mouw.

    Duidelijk zo?

    Succes met je examen.
    Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
    Dan heb je safe = condoom
    Double dutch = condoom en pil
    quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
    pi_66846169
    voorgerecht: gebonden soep, moet in 1x in je mond, bij niet gebonden is beschaafd slurpen toegestaan

    en als het een examen is, en je zit op een koksschool, dan zou je toch wel iets zelf moeten kunnen bedenken?

      † In Memoriam † maandag 9 maart 2009 @ 03:54:00 #21
    34726 Fratz
    Max
    pi_66848920
    quote:
    Op zondag 8 maart 2009 20:25 schreef rene90 het volgende:
    Voorgerecht; nacho's
    Hoofdgerecht: goed stukje vlees (ossenhaas ofzo) met een saus, groenten en een aardappelgratin
    Nagerecht: Tiramishu/dame blanche
    nachos als voorgerecht?
    wat moet je daar precies mee doen behalve vanuit de zak in een bakje pleuren?
    There are no secrets in life, just hidden truths that lie beneath the surface.
      maandag 9 maart 2009 @ 04:06:04 #22
    238900 Koekz
    Der Meister
    pi_66848935
    Voor: Soepie, groente of tomaat, liever tomaat.
    Hoofd: Biefstukkie met goeie saus, maakt niet uit welke saus, zolang hij maar lekker is.
    Na: Dame blanche
    Na: Koffie
      maandag 9 maart 2009 @ 04:07:04 #23
    237059 Twerk
    The Spurs
    pi_66848937
    Voorgerecht: Bier
    Hoofdgerecht:patatje sate+mayo + mexicano
    Nagerecht: Softijs.
    The poet presents the imagination with images from life and human characters and situations, sets them all in motion and leaves it to the beholder to let these images take his thoughts as far as his mental powers will permit.
      maandag 9 maart 2009 @ 04:07:55 #24
    237059 Twerk
    The Spurs
    pi_66848938
    quote:
    Op zondag 8 maart 2009 19:35 schreef golfer het volgende:
    Etiquette???
    jaja, men neemt zichzelf graag serieus.
    The poet presents the imagination with images from life and human characters and situations, sets them all in motion and leaves it to the beholder to let these images take his thoughts as far as his mental powers will permit.
      maandag 9 maart 2009 @ 04:19:12 #25
    84524 Morwen
    I got life
    pi_66848950
    quote:
    Op maandag 9 maart 2009 03:54 schreef Fratz het volgende:

    [..]

    nachos als voorgerecht?
    wat moet je daar precies mee doen behalve vanuit de zak in een bakje pleuren?
    Pepertjes erover, uitjes, kaas en dan in de oven. Daarna zure room, guacamole en salsa eroverheen Kan prima als voorgerecht.

    OT:

    Voorgerecht: Iets lichts zoals een salade, heldere soep. Veel honger neem ik meestal iets van brood met boter of kruidenboter (bij de griek tzaziki of melitzana salade)

    Hoofdgerecht: Vlees, liefst een biekstuk of een mixed grill met iets van patat/aardappelen en salade of groentes

    Nagerecht: Koffie, ik ben geen toetjesiemand. In de zomer vind ik vers fruit wel lekker na.
    I used to work in a morgue........I am a people person
    Only Human
      maandag 9 maart 2009 @ 04:26:25 #26
    237059 Twerk
    The Spurs
    pi_66848953
    Wat mij zo stoort aan allerlei restaurants is het gebrek aan degelijke frituur. Als je goed zoekt kun je wel een kindermenu vinden met wat frikandelletjes en misschien een hamburger, maar ik mis dan toch wel zaken als een mexicano, kroketten, bamischijven of shaslicks etc.

    Een ander probleem zijn de karige bakjes mayo. Met veel geluk kunnen ze nog een verdwaalde fles ketchup uit een stoffig kastje inn de keuken toveren, maar degelijke hoeveelheden sate saus, joppiesaus of cocktailsaus etc. lijken niet tot de mogelijkheden te behoren.
    The poet presents the imagination with images from life and human characters and situations, sets them all in motion and leaves it to the beholder to let these images take his thoughts as far as his mental powers will permit.
      maandag 9 maart 2009 @ 04:38:31 #27
    84524 Morwen
    I got life
    pi_66848964
    quote:
    Op maandag 9 maart 2009 04:26 schreef Twerk het volgende:
    Wat mij zo stoort aan allerlei restaurants is het gebrek aan degelijke frituur. Als je goed zoekt kun je wel een kindermenu vinden met wat frikandelletjes en misschien een hamburger, maar ik mis dan toch wel zaken als een mexicano, kroketten, bamischijven of shaslicks etc.

    Een ander probleem zijn de karige bakjes mayo. Met veel geluk kunnen ze nog een verdwaalde fles ketchup uit een stoffig kastje inn de keuken toveren, maar degelijke hoeveelheden sate saus, joppiesaus of cocktailsaus etc. lijken niet tot de mogelijkheden te behoren.


    Maar de mayo is idd wel vaak van een dusdanig lage hoeveelheid dat men er direct een extra portie van bij kan bestellen. En dan maar hopen dat het de eigengemaakte variant is en niet een willekeurige pot uit de koeling.
    I used to work in a morgue........I am a people person
    Only Human
      maandag 9 maart 2009 @ 04:54:12 #28
    237059 Twerk
    The Spurs
    pi_66848996
    quote:
    Op maandag 9 maart 2009 04:38 schreef Morwen het volgende:

    [..]



    Maar de mayo is idd wel vaak van een dusdanig lage hoeveelheid dat men er direct een extra portie van bij kan bestellen. En dan maar hopen dat het de eigengemaakte variant is en niet een willekeurige pot uit de koeling.
    Wat is de hele gedachtengang nou achter deze waanzin? Serieus zijn ze in staat om 1 bakje mayo neer te zetten voor 4 personen. Een schrijnende hoeveelheid waar ik op zaterdag nog niet eens genoeg aan zou hebben om 1 frikandel mee van saus te voorzien.

    Ook de patat is natuurlijk veel te weinig. Ook hiervoor geldt dat het eigenlijk een hoeveelheid is voor bijv. 4 man waar ik op zaterdagavond nog niet voor de helft genoeg aan zou hebben.

    Ok, nu kun je zeggen dat je ook al een voorgerecht kunt eten en dat het voornamelijk om het hoofdgerecht draait, maar de manier waarom de meeste restaurants hierin doorslaan is betreurenswaardig te noemen.
    The poet presents the imagination with images from life and human characters and situations, sets them all in motion and leaves it to the beholder to let these images take his thoughts as far as his mental powers will permit.
      maandag 9 maart 2009 @ 05:05:32 #29
    84524 Morwen
    I got life
    pi_66849011
    quote:
    Op maandag 9 maart 2009 04:54 schreef Twerk het volgende:

    [..]

    Wat is de hele gedachtengang nou achter deze waanzin? Serieus zijn ze in staat om 1 bakje mayo neer te zetten voor 4 personen. Een schrijnende hoeveelheid waar ik op zaterdag nog niet eens genoeg aan zou hebben om 1 frikandel mee van saus te voorzien.

    Ook de patat is natuurlijk veel te weinig. Ook hiervoor geldt dat het eigenlijk een hoeveelheid is voor bijv. 4 man waar ik op zaterdagavond nog niet voor de helft genoeg aan zou hebben.

    Ok, nu kun je zeggen dat je ook al een voorgerecht kunt eten en dat het voornamelijk om het hoofdgerecht draait, maar de manier waarom de meeste restaurants hierin doorslaan is betreurenswaardig te noemen.
    Kom niet aan de creaties van de chef!!!!

    Foei, mayo eroverheen gooien, dat kan natuurlijk niet En dan ook nog extra bestellen

    Misschien een idee voor TS: Geef voldoende saus náást de gerechten. We zijn echt competent genoeg om in te schatten of we dat lichamelijk dan wel/of niet geestelijk aankunnen.

    [ Bericht 0% gewijzigd door Morwen op 09-03-2009 05:12:38 ]
    I used to work in a morgue........I am a people person
    Only Human
      maandag 9 maart 2009 @ 05:07:17 #30
    214279 Kali-Mist1
    Bromvlieg bemiddelaar.
    pi_66849012
    V: Kalfsmuis
    H: Pasta met verse spinazie en zalm
    N: Gefrituurd ijs
    No, you're not wrong Walter, you're just an asshole.
    pi_66849013
    ja echt lekker Kali
    fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
      maandag 9 maart 2009 @ 05:09:48 #32
    214279 Kali-Mist1
    Bromvlieg bemiddelaar.
    pi_66849016
    quote:
    Op maandag 9 maart 2009 05:08 schreef Beach het volgende:
    ja echt lekker Kali
    Het sarcasme druipt ervan af....
    Je kent het wel of????
    No, you're not wrong Walter, you're just an asshole.
    pi_66849028
    quote:
    Op maandag 9 maart 2009 05:09 schreef Kali-Mist1 het volgende:

    [..]

    Het sarcasme druipt ervan af....
    Je kent het wel of????
    ja maatje
    fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
      maandag 9 maart 2009 @ 05:17:55 #34
    214279 Kali-Mist1
    Bromvlieg bemiddelaar.
    pi_66849032
    quote:
    Op maandag 9 maart 2009 05:15 schreef Beach het volgende:

    [..]

    ja maatje
    Gefrituurd ijs!
    No, you're not wrong Walter, you're just an asshole.
      maandag 9 maart 2009 @ 05:24:06 #35
    237059 Twerk
    The Spurs
    pi_66849041
    quote:
    Op maandag 9 maart 2009 05:05 schreef Morwen het volgende:

    [..]

    Kom niet aan de creaties van de chef!!!!

    Foei, mayo eroverheen gooien, dat kan natuurlijk niet En dan ook nog extra bestellen

    Misschien een idee voor TS: Geef voldoende saus náást de gerechten. We zijn echt competent genoeg om in te schatten of we dat lichamelijk dan wel/of niet geestelijk aankunnen.
    Idd. Het ego van de chef lijkt een bepalende factor te zijn in het saus-beleid wat een bepaald restaurant hanteert. Dat is natuurlijk de wereld op z;n kop. Dat hij zijn gerechten er niet mee overgiet vinden we allemaal volkomen logisch, maar biedt ons op z'n minst naast al die gerechten een respectabele hoeveelheid EN diversiteit aan sausjes.

    Geef ons gerust die verantwoordelijkheid en idd we weten zelf wel wat wenselijk is en welke combi en welke hoeveelheid etc.
    The poet presents the imagination with images from life and human characters and situations, sets them all in motion and leaves it to the beholder to let these images take his thoughts as far as his mental powers will permit.
    pi_66849419
    quote:
    Op maandag 9 maart 2009 03:54 schreef Fratz het volgende:

    [..]

    nachos als voorgerecht?
    wat moet je daar precies mee doen behalve vanuit de zak in een bakje pleuren?
    Wat Morwen noemt, tevens heb je nog meerdere variaties, met kip en weet ik het allemaal
    Chinaphones / andere artikelen: www.fok.nl/tag/chinaopfok
    Top 5 China producten
    pi_66853015
    Voorgerecht: quesadilla's met pittige kip/ carpaccio van ossenhaas of tonijn/gepaneerde tongrolletjes

    Hoofdgerecht: stuk dikke lende/ossenhaas/rosbief met roquefortsausje/pepersaus/portsaus/etc. Of hert, zwijn, struisvogel, kangaroe, gewoon een lekker stuk vlees paar groentjes erbij en lekkere gebakken aardappeltjes/patat !! Of zalm op teriyaki saus met noodles? Paar gepocheerde (slip)tongetjes of gewoon gebakken (slip)tong. Gamba's in tempura ook lekker !

    Nagerecht: gewoon koffie met een stukje monchoutaart/appelkruimel ofzo
    pi_66853079
    Geen amuse trouwens? Vind ik altijd wel een pluspuntje .
    pi_66853097
    Hè jongens, niet zo vervelend doen. Hij probeert in ieder geval zijn huiswerk te maken en dat is al meer dan je van mij kon zeggen op de middelbare school

    En zoals je wel door had: het is niet etiquette, maar enquête.

    Mijn favorieten:

    voorgerecht Iets met vis of kleine hapjes
    hoofdgerecht gerecht dat ik niet ken is altijd favoriet
    nagerecht chocoladetaart
    "Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
    pi_66853356
    quote:
    Op zondag 8 maart 2009 22:03 schreef El_Chica_Del_Fuego het volgende:

    [..]

    Ok:

    Etiquette m.b.t. de 3 gangen:

    Voorgerecht: met je buitenste bestek
    Hoofdgerecht: de ober hoort netjes te vragen of je er nog iets te drinken bij wilt
    Nagerecht: niet zomaar weglopen zonder te betalen







    maar verder: wat Isa zegt
    Ja doei.
    pi_66855519
    Voorgerecht: groentensoep of (parma)ham met meloen
    Hoofdgerecht: biefstuk, tournedos of varkenshaas ( eventueel laatste in spek omwikkelt)
    Nagerecht: dame blanche

    of

    Voorgerecht: Nacho's
    Hoofdgerecht: Fajitas met vlees ( kip/varkensvlees/stoofvlees) en groenten
    Nagerecht: Dame Blanche
    pi_66855741
    quote:
    Op zondag 8 maart 2009 19:33 schreef Silver_Shark het volgende:
    Goed ik doe Koksopleiding en binnen 3maanden doe ik examens maar ik moet een soort etiquette houden, wat de mensen graag in een restaurant eten.

    Voorgerecht:
    Hoofdgerecht:
    Nagerecht:


    hopelijk helpen jullie me een beetje.
    Weet je zeker dat het niet de bedoeling is dat je onderzoek doet naar het soort gerecht dat mensen graag eten?

    Dus voorgerecht: Warm, koud of soep
    Hoofdgerecht: Vlees, vis of vega
    Nagerecht: IJs, taart/cake of iets anders

    De voorkeuren van mensen zijn te divers om op de manier waarop je het nu doet een onderzoekje te houden. Maak dan iig een enquete aan ergens op internet met een aantal gerechten waar men uit kan kiezen.
    Life is too short not to have fun
    pi_66856088
    quote:
    Op maandag 9 maart 2009 12:30 schreef vaagsel het volgende:

    [..]

    Weet je zeker dat het niet de bedoeling is dat je onderzoek doet naar het soort gerecht dat mensen graag eten?

    Dus voorgerecht: Warm, koud of soep
    Hoofdgerecht: Vlees, vis of vega
    Nagerecht: IJs, taart/cake of iets anders

    De voorkeuren van mensen zijn te divers om op de manier waarop je het nu doet een onderzoekje te houden. Maak dan iig een enquete aan ergens op internet met een aantal gerechten waar men uit kan kiezen.
    Idd.. Of probeer een nieuwe doelgroep aan te boren.
    pi_66856388
    quote:
    Op maandag 9 maart 2009 05:05 schreef Morwen het volgende:

    [..]

    Kom niet aan de creaties van de chef!!!!

    Foei, mayo eroverheen gooien, dat kan natuurlijk niet En dan ook nog extra bestellen

    Misschien een idee voor TS: Geef voldoende saus náást de gerechten. We zijn echt competent genoeg om in te schatten of we dat lichamelijk dan wel/of niet geestelijk aankunnen.
    Als ze patat serveren moeten ze daar gewoon mayo bij geven. Elitaire nonsens.
    Creaties van de chef. Iemand die niet verder komt dan een stukje vlees, groente en frietjes is geen chef en maakt al helemaal geen creaties.


    OT: Daar kan ik echt onmogelijk antwoord op geven. Dat is helemaal afhankelijk van wat voor restaurant en welke keuken en ook bij huis-tuin-en-keukenrestaurants heb ik geen vaste voorkeur.
    There is no love sincerer than the love of food.
    pi_67111202
    Voor: mosselen uit de oven (maar dit is niet het goede seizoen, hè? )
    Hoofd: eend
    Na: chocoladetaart

    pi_67113590
    Het getuigt ook van etiquette (of was het nou enquete? ) om je topic in de gaten te houden en af en toe te reageren op de reacties die gegeven worden. Er zijn een aantal mensen die er tijd en moeite in hebben gestoken. Ik niet en ik krijg het gevoel dat ik daar goed aan heb gedaan.
    Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
    Dan heb je safe = condoom
    Double dutch = condoom en pil
    quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
    pi_67114576
    quote:
    Op maandag 16 maart 2009 20:15 schreef Cat22 het volgende:
    Het getuigt ook van etiquette (of was het nou enquete? ) om je topic in de gaten te houden en af en toe te reageren op de reacties die gegeven worden. Er zijn een aantal mensen die er tijd en moeite in hebben gestoken. Ik niet en ik krijg het gevoel dat ik daar goed aan heb gedaan.
    Sorry hoor maar ben druk enz met werk en school dus ik kijk af en toe
    als ik er lekkere ruk aangeeft. Dan spuit ik zo een volwassen vent van zijn scooter.
    -geen browserverneukende links in je sig graag-
      woensdag 25 maart 2009 @ 07:44:56 #48
    2177 Gaoxing
    (bijna) altijd gelukkig
    pi_67381618
    quote:
    Op maandag 16 maart 2009 20:43 schreef Silver_Shark het volgende:

    Sorry hoor maar ben druk enz met werk en school dus ik kijk af en toe
    Als je tijd had om dat te typen, had je vast ook nog wel tijd om iedereen even te bedanken voor de antwoorden?

    OT: voor: een aantal kleine hapjes, graag wat vis
    hoofd: opnieuw graag vis: goed gebakken zalm of verse (!!!) tonijn met groenten
    na: een kaasplateautje en daarna een licht toetje, sorbet bijvoorbeeld

    [ Bericht 0% gewijzigd door Gaoxing op 26-03-2009 01:35:32 ]
    pi_67381956
    Wat ik belangrijk vind in het betere restaurant:

    Mooi interieur (kan zowel klassiek als strak modern zijn)
    Rust (als ik op restaurant ga wil ik genieten en dat het rustig is, niet teveel lawaai of haastige mensen-personeel)
    Goed onthaal (aanspreekpunt, jassen aannemen...)
    Dat ze een menu kunnen voorstellen met aangepaste wijnen
    Bij een verrassingsmenu de vraag gesteld wordt wat men absoluut niet lust
    Dat je de pure smaken van ingrediënten kunt waarnemen en warderen
    Dat er aandacht aan klant wordt besteed (brood bijvullen, glazen bijvullen, water aangeboden wordt(!),..)
    Mooie presentatie/creatie op bord en dat het er niet uitziet alsof het erop gesmeten is of uit een bakje komt...

    Inhoud menu
    Aaangepast aan seizoenen (fris in zomer, iets zwaarder in winter (of wildseizoen...)
    Amuse: niet te veel gefrituurde dingen want dat vult hard en dat geeft gevoel van weinig creativiteit
    Voorgerecht-hoogdgerecht-tussengerecht: Maakt niet uit of het een stukje vlees of vis is, als het maar vers is en puur van smaak, genoeg groentjes op bord
    Tussendoor een sorbetje mag
    Nagerecht: In zomer liefst iets met vers fruit, winter mag ietsje zwaarder zijn (tiramisu(vers)-chocoladetaartje...)
    Koffie met toebehoren (cakeje, praline....-geen speculoosje of dergelijks met een papiertje ofzo errond uit de groothandel)

    Dat je daarna een voldaan gevoel hebt maar ook niet dat je buik op springen staat.

    Bij dit alles is er een grote kans dat ik tevreden naar buiten stap
    pi_67382243
    Wat ik belangrijk vind in een brasserie-eethuisje:

    Vriendelijkheid personeel
    Kindvriendelijk (kinderstoeltje-kleurpotloodjes(nemen we zelf meestal mee), eventueel speeltuintje)

    Vrij snel geholpen en geserveerd worden (lang wachten met kindjes is niet leuk)
    Kaart met keuze uit salades,vlees, vis, pasta's en kleine keuken, kindergerechtjes
    Lekker eten voor een eerlijke prijs
    Dat een lasagne uit een bakje komt, een soep/sausje niet volledig vers is maar gedeeltelijk of helemaal uit een potje komt is niet zo erg, verwacht ik hier ook niet.

    Dat je naar buiten gaat en het plezant vond met de kinderen, dat je lekker en genoeg gegeten hebt en dat voor een aanvaardbare prijs...
    abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
    Forum Opties
    Forumhop:
    Hop naar:
    (afkorting, bv 'KLB')