Mis, puistenkopquote:Op donderdag 26 februari 2009 19:04 schreef Stereotomy het volgende:
* bitch slapt Lein
Heb je een love-letter van m gekregen?quote:Op donderdag 26 februari 2009 20:08 schreef Memento-Mori het volgende:
Steer dank je wel voor de post![]()
Ohja dat heb ik ook nog liggen voor jequote:Op donderdag 26 februari 2009 20:28 schreef Memento-Mori het volgende:
nee een ietwat verlaat verjaardagcadeautje
odeklonje zekah?quote:Op donderdag 26 februari 2009 20:28 schreef Memento-Mori het volgende:
nee een ietwat verlaat verjaardagcadeautje
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Maar je weet toch al wat ik gekocht heb voor je? M'n moeder vond het trouwens erg leuk wat ik hebquote:Op donderdag 26 februari 2009 20:45 schreef Memento-Mori het volgende:
niet van jou lein want dan zie ik t toch ook
Aflevering 2 pas??? Ik al bij aflevering 1! Ik denk dat ie volgende week gewoon terug komt, en dan ineens toch de mol is ofzo.quote:Op donderdag 26 februari 2009 22:06 schreef Tezz het volgende:
Wie is de Mol was KUT! Mijn mol is er uit! En ik was er ditmaal echt van overtuigd dat ik het goed had....Al vanaf aflevering 2 dacht ik het. Shit man. Nu moet ik me weer opnieuw gaan orienteren.
Zo is dat. Ook al wordt straks in het programma beweert dat het iemand anders is, dan is dat gewoon een smerige leugen.quote:Op donderdag 26 februari 2009 22:27 schreef Liejannuh het volgende:
[..]
Aflevering 2 pas??? Ik al bij aflevering 1! Ik denk dat ie volgende week gewoon terug komt, en dan ineens toch de mol is ofzo.
Ik ga echt niet van mijn "Dennis is de mol" idee afstappen hoor.
CF? Als je bij een gerechtje een beetje pasta doet, als bedje of zo, zou jij dan iets door die pasta doen? Beetje citroensap? Knof? Of juist niets?quote:Op donderdag 26 februari 2009 22:47 schreef ColdFeet het volgende:
Sunny, ik heb je nog helemaal niet gefeliciteerd met je hondendiplomaTof, hoor
Ga je nog een vervolgcursus doen, of mag ik dat niet vragen?
quote:Op donderdag 26 februari 2009 22:47 schreef ColdFeet het volgende:
Sunny, ik heb je nog helemaal niet gefeliciteerd met je hondendiplomaTof, hoor
Ga je nog een vervolgcursus doen, of mag ik dat niet vragen?
quote:Op donderdag 26 februari 2009 22:56 schreef k_man het volgende:
[..]
Zo is dat. Ook al wordt straks in het programma beweert dat het iemand anders is, dan is dat gewoon een smerige leugen.
Niets. Of een klein beetje lekkere olijfolie met verse kruiden, zoiets als aglio e olio.quote:Op donderdag 26 februari 2009 23:00 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
CF? Als je bij een gerechtje een beetje pasta doet, als bedje of zo, zou jij dan iets door die pasta doen? Beetje citroensap? Knof? Of juist niets?
Haha, serieuze business joh, het opvoeden van een hondquote:Op donderdag 26 februari 2009 23:01 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Mag wel! En ja, we gaan nu door met de 'handlers cursus'. DIt is het vervolg en daarin ga ik vooral leren ipv Sam. Hij weet nu hoe die toestellen allemaal moeten, nu ga ik leren hoe ik er voor zorg dat ik de juiste signalen en aanwijzingen geef zodat hij het ook echt doet zoals het moet.
Boter met salie of citroenrasp is ook lekker, jaquote:Op donderdag 26 februari 2009 23:04 schreef krakkemieke het volgende:
Disclaimer: ik ben geen CF.![]()
Als het gerecht genoeg smaak heeft zou ik er niks doordoen. Anders, afhankelijk van het gerecht wat boter, citroen, ofzo.
Thanks! Louter olijfolie doe ik dan. Ik heb hele bijzondere. En het gerechtje erbij is vrij prominent van smaak, dus het moet voldoende zijn zo. Dank voor je hulp!quote:Op donderdag 26 februari 2009 23:04 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Niets. Of een klein beetje lekkere olijfolie met verse kruiden, zoiets als aglio e olio.
Van citroensap gaat het plakken, en enkel knoflook verdeelt zich niet goed. Denk ik.
Ai, the visualquote:Op donderdag 26 februari 2009 19:27 schreef Leintjeuh het volgende:
Mij niet in ieder gevalStraks ploft die puist tijdens het zoenen
Maak me gekquote:Op donderdag 26 februari 2009 23:11 schreef ColdFeet het volgende:
En over gesmolten boter, echt het aller-aller-allerlekkerste wat er is: beetje goeie boter net smelten in een pannetje (dus niet heet laten worden) met een teentje knoflook erin uitgeperst en veel zwarte peper en evt een beetje zout. En dan daar je knapperige broodje in dopen.
Orgastisch
Culinaire orgasme ?quote:Op donderdag 26 februari 2009 23:11 schreef ColdFeet het volgende:
En over gesmolten boter, echt het aller-aller-allerlekkerste wat er is: beetje goeie boter net smelten in een pannetje (dus niet heet laten worden) met een teentje knoflook erin uitgeperst en veel zwarte peper en evt een beetje zout. En dan daar je knapperige broodje in dopen.
Orgastisch
Ja, en hoe moet ik nu afvallen als jullie zulke dingen posten? He? He?quote:Op donderdag 26 februari 2009 23:23 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Maak me gek![]()
En dan van dat grove zeezout er bij
afvallen kun je binnen LIF, hier komen mensen om aan te kunnen komen denk ik. (krijg altijd honger als ik in cul rond kijk)quote:Op donderdag 26 februari 2009 23:25 schreef krakkemieke het volgende:
[..]
Ja, en hoe moet ik nu afvallen als jullie zulke dingen posten? He? He?
Joh, ook als je wilt afvallen moet je gewoon van dingen genieten hoor. Met matequote:Op donderdag 26 februari 2009 23:25 schreef krakkemieke het volgende:
Ja, en hoe moet ik nu afvallen als jullie zulke dingen posten? He? He?
Je hebt gelijk, wat afvallen betreft zou ik niet moeten komen. Maar eten is zo leuk.......quote:Op donderdag 26 februari 2009 23:27 schreef PKfotografie het volgende:
[..]
afvallen kun je binnen LIF, hier komen mensen om aan te kunnen komen denk ik. (krijg altijd honger als ik in cul rond kijk)
Dat weet ik, maar veel boter eten helpt niet.quote:Op donderdag 26 februari 2009 23:31 schreef ColdFeet het volgende:
Als je wilt afvallen, moet je veel sporten. Weinig eten is een slechte en onbevredigend oplossing
Parma en serranoham zijn allebei niet gerookt. Kempische ook niet dacht ik, maar dat weet ik niet zeker....quote:Op donderdag 26 februari 2009 23:38 schreef krakkemieke het volgende:
[..]
Dat weet ik, maar veel boter eten helpt niet.
Je kan ook niet alles weten tochquote:Op donderdag 26 februari 2009 23:36 schreef Isabeau het volgende:
Ik weet de verschillen tussen dat soort hammen nooit zo goed, prupke
Maar het klinkt echt heerlijk.
kempsiche is gerooktquote:Op donderdag 26 februari 2009 23:39 schreef krakkemieke het volgende:
[..]
Parma en serranoham zijn allebei niet gerookt. Kempische ook niet dacht ik, maar dat weet ik niet zeker....
Suho meso? Vertel....quote:Op donderdag 26 februari 2009 23:36 schreef PKfotografie het volgende:
wil nog blokje Suho meso maar weet totaal niet waar het te halen is (omg eindhoven)
via internet alleen een site gevonden waar het voor 0,0 euro tekoop staat dus ben bang dat ik dan kan bestelllen wat ik wil maar nooit iets krijg
runder rookvlees(en gepekeld dacht ik, erg zout iig) uit Bosnie. geen idee welk vlees er tekoop is met een andere benaming, maar vind het erg lekker bij de borrel.quote:
Ha ha ha ...Waarom ik het vraag is omdat ik het ook ken. (kom zelf ook daar vandaan...)quote:Op donderdag 26 februari 2009 23:46 schreef PKfotografie het volgende:
[..]
runder rookvlees(en gepekeld dacht ik, erg zout iig) uit Bosnie. geen idee welk vlees er tekoop is met een andere benaming, maar vind het erg lekker bij de borrel.
(had een paar relaties terug iets met een meisje daar vandaan, en elke keer als familie die kant op ging namen ze een kilo voor me mee. koste daar bijna niks. ) maar wil het weer eens hebben maar kan niet makkelijk iets vinden die het hebben.
Schouderham wordt van ander vlees gemaakt. Nou en? Als het goed wordt gemaakt is de smaak niet anders dan van achterham. Als ik een stoofgerecht maak van varkenslappen of van fricandeau, proef ik echt het verschil niet.quote:Op donderdag 26 februari 2009 23:43 schreef Isabeau het volgende:
Ik vind serrano volgens mij het lekkerst van die 3 en alles is goed, zolang de ham maar niet zoals die ronde goedkope ham wordt gemaakt. De eh...niet achterham maar... schouderham! Ik heb dat een keer in een tv-programma gezien, zag er niet smakelijk meer uit. Maar misschien moet ik ook gewoon niet naar dat soort 'hoe wordt iets gemaakt' programma's kijken
volgende keer voor mij ook een blok laten mee brengenquote:Op donderdag 26 februari 2009 23:50 schreef kres het volgende:
[..]
Ha ha ha ...Waarom ik het vraag is omdat ik het ook ken. (kom zelf ook daar vandaan...)
Vroeg me af hoe je het kende... Mijn moeder is net 3 wkn geleden uit Kr:oatie teruggekomen en had een heerlijk stukje Suho meso voor me meegenomen. Is idd enorm lekker bij een borrel...
pfffff geen idee, het is erg hard, maar heb het alleen in dunne plakjes gegeten en dan is het erg lekker en makkelijk weg te werken. (maar met een blok kun je een flinke klap uitdelen iig )quote:Op donderdag 26 februari 2009 23:52 schreef ColdFeet het volgende:
Is het echt van dat vlees waar je hard op moet kauwen, a la beef jerky en biltong? Of meer zoiets als bresaola?
link werkt niet, maar kost daar dus 0euro de kilo. dus kan dan wel bestellen. maar of je het ook krijgt voor 0 euro .......quote:Op donderdag 26 februari 2009 23:59 schreef krakkemieke het volgende:
Voor PK:
http://www.edexfood.com/N_frame.html?http://www.edexfood.com/Suho_meso_-runderrookvlees_KRAS_per_kg._N_art_670.html
Hm, ben benieuwd. Ik vind van dat gedroogde vlees vaak toch best lekker, zo.... hartigquote:Op donderdag 26 februari 2009 23:55 schreef PKfotografie het volgende:
[..]
pfffff geen idee, het is erg hard, maar heb het alleen in dunne plakjes gegeten en dan is het erg lekker en makkelijk weg te werken. (maar met een blok kun je een flinke klap uitdelen iig )
quote:Op vrijdag 27 februari 2009 00:01 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Hm, ben benieuwd. Ik vind van dat gedroogde vlees vaak toch best lekker, zo.... hartigMaar ik hoef dan weer niet een half pond weg te werken ofzo.
Maar eventueel is het wel verkrijgbaar......quote:Op vrijdag 27 februari 2009 00:00 schreef PKfotografie het volgende:
[..]
link werkt niet, maar kost daar dus 0euro de kilo. dus kan dan wel bestellen. maar of je het ook krijgt voor 0 euro .......
verkrijgbaar is het altijd, maar wil het wel betrouwbaar binnen krijgen.. als er een prijs bij stond was het een optie geweestquote:Op vrijdag 27 februari 2009 00:03 schreef krakkemieke het volgende:
[..]
Maar eventueel is het wel verkrijgbaar......
Hahahaquote:Op vrijdag 27 februari 2009 00:02 schreef PKfotografie het volgende:
[..]
blokjes zijn in mijn ervaring altijd teklein. zeker als ook andere weten hoe het smaakt.
met een scherp mes, en heel dun ook weer niet, normal 3 mm ofzo, heb je nog wat textuur, (en ben lui )quote:Op vrijdag 27 februari 2009 00:06 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
HahahaHoe snij je het dan, als je zo'n blok hebt? Met een heel scherp mes? Of laat je het bij de slager doen?
Is het lekkerst in dunne plakjes, toch?
niet alleen denken he, maar kilo's mee nemen.quote:Op vrijdag 27 februari 2009 00:13 schreef kres het volgende:
@ Prupke Wat was de naam van dat liedje van The Waterboys ?
@PK... Ik ga er van de zomer heen zal aan je denken als ik bij de slager ben...Hmm Dat klinkt beetje raar....
Dat spul is zo enorm lekker dat ik ook echt niet kan stoppen als ik er aan begin...
![]()
![]()
Het is best hard idd maar een goed scherp mes doet wonderen....
quote:Op vrijdag 27 februari 2009 00:13 schreef kres het volgende:
@ Prupke Wat was de naam van dat liedje van The Waterboys ?
@PK... Ik ga er van de zomer heen zal aan je denken als ik bij de slager ben...Hmm Dat klinkt beetje raar....
Dat spul is zo enorm lekker dat ik ook echt niet kan stoppen als ik er aan begin...
![]()
![]()
Het is best hard idd maar een goed scherp mes doet wonderen....
En dan maar de grens over zien te komen... Ha ha ha ha.. Ik zal mijn best doen...quote:Op vrijdag 27 februari 2009 00:13 schreef PKfotografie het volgende:
[..]
niet alleen denken he, maar kilo's mee nemen.
quote:
Ik ga ook meedoen, zelf pasta maken met de masjienquote:Op donderdag 26 februari 2009 23:51 schreef borisz het volgende:
Zo voor morgen iig wat Zeevruchten uit de vriezer gehaald. Daarbij pasta en verder moet ik nog een pastasaus maken
. Ik ga denk ik voor de roomsaus
. Om ook een inzending te doen
.
ik moet ook slapen, maar nog geen zin.quote:Op vrijdag 27 februari 2009 00:43 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Ik ga ook meedoen, zelf pasta maken met de masjienen een blank saussie maken
Mot naar bed maar ik mag nog ff
Ai, ai, ai........Ik hoop op een betere spelling in de nieuwsbrief......quote:Op vrijdag 27 februari 2009 00:43 schreef golfer het volgende:
Alle TV-kookprogramma's weer gezien.
Onderweg zelf even wat gamba's in knoflook gewokt om de smaakpapillen op pijl te houden.
Nu rustig aan even alles nalezen en morgen nog even mijn artikel voor een mail-nieuwsbrief van mijn werk verfijnen. Maandag weer aan de slag.
Ik denk eerder dat 4 biatchende poezels je wakker blijven houdenquote:Op vrijdag 27 februari 2009 00:44 schreef PKfotografie het volgende:
[..]
ik moet ook slapen, maar nog geen zin.
ben alleen bang dat de wekker me weinig nacht rust gunt
Ik weet nu al dat ik een treintje later neem, dwz de wekker om tien voor 8 pas!! Is dat uitslapenquote:Op vrijdag 27 februari 2009 00:44 schreef PKfotografie het volgende:
ik moet ook slapen, maar nog geen zin.
ben alleen bang dat de wekker me weinig nacht rust gunt
Mea culpa. Sorry, het was even een taalfout, mevrouw de Nederlandse lerares..of welk beroep je ook alweer actief uitoefent.quote:Op vrijdag 27 februari 2009 00:47 schreef krakkemieke het volgende:
Ai, ai, ai........Ik hoop op een betere spelling in de nieuwsbrief......
Ik kan het niet helpen, ik ben allergisch voor zulke vouten......
wekker om 6:30 dus ehhhhhh ruilen?quote:Op vrijdag 27 februari 2009 00:50 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Ik weet nu al dat ik een treintje later neem, dwz de wekker om tien voor 8 pas!! Is dat uitslapen
MIjn wekker staat op 0900 ofzoquote:Op vrijdag 27 februari 2009 00:50 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Ik weet nu al dat ik een treintje later neem, dwz de wekker om tien voor 8 pas!! Is dat uitslapen
vast wel, net als ik 5 dagen achter elkaar maar 5 uur slapen, dan slaap je dag 6 zonder problemen uitquote:Op vrijdag 27 februari 2009 00:51 schreef borisz het volgende:
[..]
MIjn wekker staat op 0900 ofzo
maar dat is dan een natuurlijke wekker. Echt lang uitslapen tot 11 uur/12uur lukt mij nooit
.
morgen om 9.30 beginnen.....quote:Op vrijdag 27 februari 2009 00:51 schreef borisz het volgende:
[..]
MIjn wekker staat op 0900 ofzo
maar dat is dan een natuurlijke wekker. Echt lang uitslapen tot 11 uur/12uur lukt mij nooit
.
Als ik vrij ben word ik ook wakker rond 7, half 8.quote:Op vrijdag 27 februari 2009 00:51 schreef borisz het volgende:
MIjn wekker staat op 0900 ofzo
maar dat is dan een natuurlijke wekker. Echt lang uitslapen tot 11 uur/12uur lukt mij nooit
.
Ik ook, 4 of 5 uur, langer slaap ik nooit achter elkaarquote:Op vrijdag 27 februari 2009 00:52 schreef PKfotografie het volgende:
vast wel, net als ik 5 dagen achter elkaar maar 5 uur slapen, dan slaap je dag 6 zonder problemen uit
gefeliciteerdquote:Op vrijdag 27 februari 2009 00:52 schreef Bluezz het volgende:
Als mijn katten me echt wakker zouden houden, dan gaat denk ik de slaapkamer deur lekker dicht
Ons harig monster komt na een paar kleine meldt mauwtjes naast mijn kussen, half op het nachtkastje liggen
Oh enne jongste bluezzezoon is vandaag alweer 22![]()
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |