Linkje naar het vorige topicquote:Op dinsdag 24 februari 2009 22:46 schreef Raissa het volgende:
Bij mijn schoonouders gegeten, een halve pizza deluxe zonder ui van Domino's.
Klinkt goed! Ik denk dat ik vanavond ook iets met broccoli maak.quote:Op woensdag 25 februari 2009 10:06 schreef DarkElf het volgende:
vanavond een biefstukje, broccoli en aardappelen in blokjes uit de oven met kruidenolie en knoflook.
venkelpureequote:Op woensdag 25 februari 2009 10:43 schreef Liejannuh het volgende:
[..]
Klinkt goed! Ik denk dat ik vanavond ook iets met broccoli maak.![]()
En ik zoek nog een bestemming voor mijn venkel die in de koelkast ligt.
Ik ben net over de knolselderijpuree heen joh!quote:Op woensdag 25 februari 2009 11:58 schreef DarkElf het volgende:
[..]
venkelpureeof venkel/kappertjes salade met wat citroensap, bladpeterselie, peper, zout en olijfolie..
nietquote:Op woensdag 25 februari 2009 18:30 schreef zquing het volgende:
iemand een idee hoe ik riblappen binnen een uur redelijk eetbaat krijg?
Maar ik heb nu hongerquote:Op woensdag 25 februari 2009 18:34 schreef Trusten het volgende:
[..]
nietdoor iets zuurs (bijvoorbeeld azijn of wijn) aan het stoofvocht toe te voegen is het vlees sneller zacht maar moet wel een uurtje fo 2 alsnog denk ik
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |