Het is dat je 't zelf al zegtquote:
Gewoon zelf natuurlijk. Dat is zo belachelijk simpel, daar ga ik geen dure mixen voor aanschaffen!quote:Op maandag 16 februari 2009 15:20 schreef SiTuSavais het volgende:
Mijn studeermotivatie, wat doen jullie!![]()
Nou wil ik ookbakken en decoreren
. Niets mis met burgerlijkheid.
lijstje:
O: brinta
T: appel
L: 3 kleine afbakbroodjes (veul, maar honger) met pindakaas en jam
T: Evy, zometeen
T: appel?
D: risotto met spekjes en erwten![]()
T: ?
DaD: maak je de kapsels echt zelf of met zo'n mixje?
En ik las ergens iets van een jarige miss_s, gefeliciteerd![]()
Ga je nog wat leuks doen op/voor je verjaardag?
Mja ik vond het ook wat vreemd, maar er waren best veel mensen die erbij zweren, en aangezien ik toch binnenkort weer eens iets ga bestellen bij die webshopquote:Op maandag 16 februari 2009 15:26 schreef DevilsAndDust het volgende:
[..]
Gewoon zelf natuurlijk. Dat is zo belachelijk simpel, daar ga ik geen dure mixen voor aanschaffen!
quote:Op maandag 16 februari 2009 15:26 schreef Greys het volgende:
Ik ben dol op burgerlijk
Mits afgewisseld met heel erg non-burgerlijk
You Martha Steward, youquote:Op maandag 16 februari 2009 15:26 schreef DevilsAndDust het volgende:
[..]
Gewoon zelf natuurlijk. Dat is zo belachelijk simpel, daar ga ik geen dure mixen voor aanschaffen!
Ja! Ik verbaas me dat al die decoratiemiepen daar mixen voor gebruiken!quote:Op maandag 16 februari 2009 15:26 schreef DevilsAndDust het volgende:
[..]
Gewoon zelf natuurlijk. Dat is zo belachelijk simpel, daar ga ik geen dure mixen voor aanschaffen!
Ja, bizar hè? Dat snap ik ook echt niet. Zo is het absoluut geen extra werk.quote:Op maandag 16 februari 2009 15:34 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Ja! Ik verbaas me dat al die decoratiemiepen daar mixen voor gebruiken!
*Bookmark*quote:Op maandag 16 februari 2009 15:33 schreef ColdFeet het volgende:
Oh en Lianne, het is echt heel makkelijk!
Je neemt een pan, ca 25 cm doorsnede, met een oven-proof handvat en een niet te dunne bodem.
Oven op 180.
In de pan 25 g bruine suiker, 50 ml maple syrup, 50 g boter (ik zou anderhalf keer dat nemen en anderhalf keer zolang koken). Breng dat aan de kook en laat 4 minuten doorkoken tot je een dikke stroop hebt. Hier roer je een tl citroensap door. Je snijdt 3 bananen in de lengte en vervolgens in de breedte door. de stroken banaan verdeel je radiaal over de pan met stroop (ik gebruikte kleine bio-banaantjes, lekker zacht en zoet, dan heb je er 4 nodig).
Dan maak je snel beslag: in een kom roer je 100 g boter los met 100 g bruine suiker en 50 ml maple syrup. Hier meng je een voor een drie eieren door (mixer), de puree van 1 banaan en tot slot 175 g zelfrijzend bakmeel.
Het beslag verspreid je met een pannenlikker ofzo over de bananen in de pan.
35 minuten op 180 graden, dus. Dan is ie als het goed is gerezen en licht verkleurd Oven uit, deurtje beetje open. Na 5 minuten even met een mes langs de rand en hete cake op een bord storten (met de bananen boven, dus)
Is redelijk normaal tot oke volgens mij.quote:Op maandag 16 februari 2009 15:37 schreef sigme het volgende:
Vraagje (ook ivm mijn nieuwe baan), hoeveel moet een baan verdienen volgens jullie?
K_i_m weigert steeds baantjes die geen cent opleveren, maar hoeveel is dat dan?
Ze hebben mij nu 3700 bruto voor 38 uur geboden.
Ik heb geen idee, hangt af van leeftijd&ervaring enzo!quote:Op maandag 16 februari 2009 15:37 schreef sigme het volgende:
Vraagje (ook ivm mijn nieuwe baan), hoeveel moet een baan verdienen volgens jullie?
K_i_m weigert steeds baantjes die geen cent opleveren, maar hoeveel is dat dan?
Ze hebben mij nu 3700 bruto voor 38 uur geboden.
Eh, dat was één baanquote:Op maandag 16 februari 2009 15:37 schreef sigme het volgende:
Vraagje (ook ivm mijn nieuwe baan), hoeveel moet een baan verdienen volgens jullie?
K_i_m weigert steeds baantjes die geen cent opleveren, maar hoeveel is dat dan?
Ze hebben mij nu 3700 bruto voor 38 uur geboden.
Ik heb nog nooit margarine voor bakken gebruiktquote:Op maandag 16 februari 2009 15:38 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
BOTER hèNiet dat gezeik met margarine
Genoeg om van te kunnen leven.quote:Op maandag 16 februari 2009 15:37 schreef sigme het volgende:
hoeveel moet een baan verdienen volgens jullie?
En dan warm opeten, terwijl de toffee nog een beetje van de taart aflooptquote:Op maandag 16 februari 2009 15:41 schreef k_i_m het volgende:
[..]
Ik heb nog nooit margarine voor bakken gebruikt.
*naar zichzelf gaat mailen om thuis op te slaan*quote:Op maandag 16 februari 2009 15:33 schreef ColdFeet het volgende:
Oh en Lianne, het is echt heel makkelijk!
Je neemt een pan, ca 25 cm doorsnede, met een oven-proof handvat en een niet te dunne bodem.
Oven op 180.
In de pan 25 g bruine suiker, 50 ml maple syrup, 50 g boter (ik zou anderhalf keer dat nemen en anderhalf keer zolang koken). Breng dat aan de kook en laat 4 minuten doorkoken tot je een dikke stroop hebt. Hier roer je een tl citroensap door. Je snijdt 3 bananen in de lengte en vervolgens in de breedte door. de stroken banaan verdeel je radiaal over de pan met stroop (ik gebruikte kleine bio-banaantjes, lekker zacht en zoet, dan heb je er 4 nodig).
Dan maak je snel beslag: in een kom roer je 100 g boter los met 100 g bruine suiker en 50 ml maple syrup. Hier meng je een voor een drie eieren door (mixer), de puree van 1 banaan en tot slot 175 g zelfrijzend bakmeel.
Het beslag verspreid je met een pannenlikker ofzo over de bananen in de pan.
35 minuten op 180 graden, dus. Dan is ie als het goed is gerezen en licht verkleurd Oven uit, deurtje beetje open. Na 5 minuten even met een mes langs de rand en hete cake op een bord storten (met de bananen boven, dus)
Hangt er vanaf hoe moeilijk/specialistisch het werk is, hoeveel verantwoordelijkheid je hebt enzo en wat voor opleiding en werkervaring je zelf hebt.quote:Op maandag 16 februari 2009 15:37 schreef sigme het volgende:
Vraagje (ook ivm mijn nieuwe baan), hoeveel moet een baan verdienen volgens jullie?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |