abonnement Unibet Coolblue
pi_65588327



LEDEN VAN DE GALACTISCHE FEDERATIE

De Galactische Federatie van Licht werd 4,5 miljoen jaren geleden gevestigd, om te voorkomen dat de interdimensionale krachten van het duister deze melkweg zouden domineren en exploiteren.

Tegenwoordig zijn er meer dan 200.000 leden van de sterren-staten, confederaties of unies. Ongeveer 40% zijn humanoïden (gelijkend op mensen van de Aarde) en de overigen zijn verschillende vormen van bewuste levende wezens, die met verstand en gevoel zijn uitgerust. De meeste leden van de Galactische Federatie zijn volledig bewuste Wezens.

Om jullie met onze ruimte-familie kennis te laten maken, willen wij periodiek informatie verschaffen over de soorten leden van de Galactische Federatie. Wij hopen dat deze informatie een hulp zal kunnen zijn bij het identificeren en het bevestigen van iedere ervaring die jullie misschien met deze wezens hebben gehad.

Ons doel is het kweken van goodwill en begrip voor de sterren-naties, die beantwoorden aan de roep van de Aardse Spirituele Hiërarchie om ons te helpen bij het verlichting/transformatieproces.


PROFIEL LEDEN GALACTISCHE FEDERATIE

Naam lid: Sterren-staat Andromeda

Lid vanaf: Ongeveer 3,5 miljoen jaren geleden

Locatie: De constellatie van Andromeda

Afstand tot de Aarde: Ongeveer 150 tot meer dan 4000 lichtjaren

Soort levensvorm: Humanoïde

Fysieke kenmerken: Humanoïde, hetzelfde uiterlijk als de aardse mens. Zij dragen in het algemeen de traditionele veelkleurige nauwsluitende pakken van de Galactische Federatie.

‘Andromedans’ bestaan uit twee basis types van aardse mensen:

1. Het Kaucasische type dat zich uitstrekt van het zogenaamde ‘Noordelijke’ type (blonde haren, blauwe ogen, lichte huidskleur) tot een ‘Mediterrane’ type (licht tot donkerbruin haar, grijze tot bruine ogen, een meer donker getinte huid).

2. Een typische Oriëntaalse, met donker haar, donkere Aziatische ogen en een huidskleur van zeer lichtbruin tot diep donkerbruin.

De ogen van alle ‘Andromedans’ zijn een weinig groter dan die van de aardse mensen. De lippen zijn dun en altijd lichtroze gekleurd, terwijl de oren een beetje lager aan de zijkant van het hoofd zijn geplaatst en een beetje kleiner zijn. De handen en de voeten zijn fijn gevormd met langere vingers en tenen. De mannen variëren in lengte van 170 tot 212 cm. De vrouwen variëren van 163 tot 193 cm lengte.’ Adromedan’ vrouwen staan bekend om hun verleidelijke uitstraling en hun weelderige figuren.

Speciale kenmerken en vermogens: ‘Andromedans’ staan in de Galactische Federatie bekend om hun meesterschap op alle terreinen.

Behoefte aan slaap: Ongeveer 2 uren per dag

Taal: ‘Andromedans’ spreken een taal met een aantal dialecten, die variëren in toonhoogte van een Spaanse of een Italiaanse modulatie, tot één van meer gelijke toonhoogte en met een keelklank.

Moederschip en andere schepen : De schepen van de ‘Andromedans’ variëren in omvang van hun traditionele sombrero-vormige verkennings-schepen van 15 tot 20 meters lengte, tot lensvormige atmosferische commando-schepen die tot 805 meter lang zijn.


PROFIEL LEDEN GALACTISCHE FEDERATIE

Naam lid: De Confederatie van Arcturus

Lid vanaf: Ongeveer 3,75 miljoen jaren geleden

Locatie: De ster Arcturus in de constellatie van Bootes

Afstand tot de Aarde: Ongeveer 36 lichtjaren

Soort levensvorm: Een met gevoel en verstand uitgerust Wezen met een uiterlijk dat aan een paard doet denken.

Fysieke kenmerken: ‘Arcturans’ zijn een hoog bewust zoogdiersoort, dat sterk op een paard lijkt. Het lichaam is vrij groot en slank met een hoofd dat enigszins gevormd is als een paard. De huid varieert in kleur van vanille tot zeer donkerbruin. ‘Arcturans’ bezitten manen op de achterkant van de nek en hoofd en hebben een bijzonder dunne staart, dat slechts een flauwe herinnering is aan het paard. De handen hebben 4 vingers, die zeer lang, soepel en bijzonder dun zijn. De armen, benen en lichaam zijn zeer gespierd. De ogen zijn veel groter dan die van de aardse mensen en zijn óf bleekblauw of donkerbruin van kleur. De oren lijken wel wat op die van een paard, maar deze zijn kleiner, ronder dan die van de aardse tegenhangers. In afmeting zijn de mannen van 241 tot 264 cm groot. Vrouwen variëren van 211 tot 249 cm lengte.

Speciale kenmerken en vermogens: In de Galactische Federatie staan de ‘Arcturans’ bekend om hun meesterschap van tijd (galactische kalenders etc) en hun buitengewone bekwaamheden in wetenschap en filosofie.

Behoefte aan slaap: In het algemeen 1 tot 3 uren per dag

Taal: ‘Arcturans’ spreken een taal met gevarieerde toonhoogte, dat klinkt als Chinees of Vietnamees.

Moederschip en andere schepen: De schepen van de ‘Arcturans’ variëren in omvang van een verkennings-schip in de vorm van een omgekeerde klok van 12 tot 23 meter in diameter, tot een lensvormige planetaire commando-moederschip, die 22,5 km lang is.


PROFIEL LEDEN GALACTISCHE FEDERATIE

Naam lid: Sterren-staat Bellatrix. Vroeger lid van de Liga van Orion en van deze sector van het hoofdkwartier van de gevormde alliantie.

Lid vanaf: Drie jaren geleden

Locatie: Eén van de helderste sterren in de Constellatie van Orion; het is de heldere ster even rechts en boven de omgeving van Orion.

Afstand tot de Aarde: Ongeveer 112,5 lichtjaren

Soort levensvorm: Belangrijk soort is de dino/reptiel hybride (een bastaardvorm van dinosaurus/reptielen). Gemigreerd van de Constellatie van Sagittarius ongeveer 25 miljoen jaren geleden.

Fysieke kenmerken: Zeer schubbig en knokig. Het schedeldak is bedekt met een grote benige kam. Grote rode of dof gele ogen (gelijkend op aardse reptielen) zijn aan de voorkant geplaatst net boven en aan de beide kanten van een zeer kleine neus. De mond heeft dunne lippen, die van de ene kant van het hoofd naar de andere kant lopen. Oren zijn er niet: het enige teken is rudimentair, een cirkel van 7,62 cm aan beide kanten van het hoofd en even achter de ogen. De huid is geschubd als een krokodil en groen, geel, bruin of rood van kleur. Een smalle benige kam loopt vanuit het midden van de rug naar de grotere kam op het hoofd. Het wezen is tweebenig. Een dunne hand heeft zes lange, geklauwde vingers. De voet heeft vijf tenen die in kleine, zeer scherpe klauwen eindigen. Zeer kleine staart, zoals bij de krokodillen, tot aan de voeten. De man is kleiner van postuur dan de vrouw. De mannen variëren in lengte van 244 tot 300 cm, de vrouwen van 260 tot 312 cm.

Speciale kenmerken en vermogens: Staan bekend om hun grote bekwaamheden in diplomatie en leiderschap. Verantwoordelijk, gedurende de afgelopen zes miljoen jaren, voor alle vroegere strijdkrachten van de Alliantie voor deze sector van het Melkwegstelsel.

Behoefte aan slaap: 5 tot 8 uren per dag

Taal: Zeer ruw en met een keelklank; afgewisseld met grommende en sissende geluiden.

Moederschip en andere schepen: Verkennings-schepen lijken op dauwdruppels of op kevers; zij variëren van 30 tot 122 km in lengte. Moederschepen kunnen in afmeting 2 tot 640 km lang zijn en lijken op grote kikkervisjes.


PROFIEL LEDEN GALACTISCHE FEDERATIE

Naam lid: De Grote Sterren Unie Centaurus.

Lid vanaf: 1,1 miljoen jaren geleden

Locatie: De Constellatie Centaurus bevindt zich tussen de constellaties Lupus en Vela. Het is herkenbaar als de helderste ster, het drievoudige sterrenstelsel Alfa Centauri (ook bekend als Rigel Kentaurus). Eén van deze drie sterren is Proximi Centauri, die, op 4,3 lichtjaren afstand, de meest bekende ster op Aarde is.

Afstand tot de Aarde: 4,3 tot 1000 lichtjaren

Soort levensvorm: Een menselijk en een reptielachtige soort.

Fysieke kenmerken: De menselijke Centauren lijken op de aardse mens. De man is gespierd en goed geproportioneerd met blonde, bruine, zwarte of rode haren. De ogen zijn óf Aziatisch óf rond en bruin, blauw, groen of hazelnotenbruin van kleur. In lengte variëren de mannen van bijna 180 tot 240 cm. De huidskleur varieert van donkerbruin tot een lichtgetinte kleur. De vrouw is goed geproportioneerd, maar minder gespierd en in lengte varieert zij van 165 tot 210 cm. De reptielachtigen hebben een zeer schubbige, op een hagedis lijkend, gespierd lichaam. De huidskleur is gedeeltelijk óf groen en blauw óf rood en groen. De hand is smaller dan die van een mens en heeft zes vingers, die in een vlijmscherpe gebogen klauw eindigen. De ogen zijn rond en de pupil is een verticale spleet, zoals bij een reptiel en zijn óf helder rood óf hebben een goudkleur. De vrouw, met een lengte van bijna 240 cm, is een beetje langer.

Speciale kenmerken en vermogens : Centauren zijn bekend om hun vaardigheden in strategie en als Raadgevers van de Federale Verbindings-diensten. Zij blinken uit in het bijeenbrengen van diverse intelligente Wezens en bereiken hun doeleinden op de meest vredelievende en harmonische wijzen.

Behoefte aan slaap: 2 tot 4 uren per dag

Taal: Menselijke taal met een keelklank, zoals de Duitsers, doch met hoge klanken, zoals de Chinees. De taal van de reptielachtigen is heel grommend en met klanken die bijna niet door mensen te reproduceren valt.

Moederschip en andere schepen: Centauren kennen twee types van schepen, die in de aardse luchten te zien zijn. Zij hebben een verkennings-vaartuig dat voor alle doeleinden geschikt is. Het heeft de vorm van een klok met een op een lens lijkende cirkelvormige vleugel aan de onderkant. Het is ongeveer 9 meter in diameter en ongeveer 9 meter lang. Het andere is een commando-vaartuig; het lijkt op een sigaar met een kleine uitpuiling in het midden en is ongeveer 60 meters lang.


PROFIEL LEDEN GALACTISCHE FEDERATIE

Naam lid: De Confederatie van Fomalhaut

Lid vanaf: Een neutrale sterrenstaat, sinds drie jaar lid

Locatie: De meest heldere ster in de constellatie Vissen Austrinus (de zuidelijke vis). Deze wordt gevonden tussen de constellaties Aquarius en Grus.

Afstand tot de Aarde: Ongeveer 23 lichtjaren verwijderd van de Aarde

Soort levensvorm: Twee soorten. Ten eerste, een rebelse menselijke groep van de Pleiaden, die eerst, ongeveer 250.000 jaren geleden, Formalhaut koloniseerden en die nu gevonden worden op de derde en vierde planeet van Formalhaut. De tweede groep, een kleine dino/reptiel soort van Bellatrix in Orion, koloniseerden de tweede planeet in dit zonnestelsel, ongeveer 200.000 jaren geleden. Deze twee groepen stichtten de Confederatie na een serie zeer vernietigende oorlogen, die ongeveer 20.000 jaren geleden beëindigd werden.

Fysieke kenmerken: Het eerste soort menselijke wezens lijkt op het zogenaamde ‘Noordelijke’ ras van de ET’s en zijn meestal blond met zeer blauwe, hazelnootbruin of staalgrijze ogen. De mannen zijn gespierd en ongeveer 185 cm lang. De vrouwen zijn zeer volumineus en variëren van 168 tot 183 cm in lengte. Het tweede type is donker van huid en lijkt tanig met donker haar en bruine, grijze of zwarte ogen. Dezelfde afmeting en uiterlijk als het eerder genoemde ‘Noordelijk’ type. De dino/reptiel soort is een bastaardvorm uit het oorspronkelijke sterrenstelsel Bellatrix in Orion. Zeer geschubd en benig. Bovenkant van het hoofd heeft een zeer grote kam. Grote rode of vaal gele ogen (zoals aardse reptielen) zijn groot en naar voren geplaatst, even boven en aan beide kanten van een zeer kleine neus. Mond heeft dunne lippen, die van de ene kant van het gezicht naar de andere kant lopen. Oren zijn niet aanwezig: slecht een rudimentair overblijfsel van 7,62 cm omcirkelt beide kanten van het hoofd en even achter de ogen. Huid is geschubd als een krokodil en groen, geel, bruin of rood van kleur. Kleine kam van benig materiaal loopt vanaf het midden van de rug naar de grotere kam op het hoofd. Zij zijn tweebenig. Dunne hand heeft zes lange, geklauwde vingers. Voet bezit vijf tenen, die in kleine scherpe klauwen eindigen. Zeer kleine staart, de dikte van een krokodil, reikt tot de voeten. De man is korter dan de vrouw. De mannen variëren van 244 tot 300 cm in lengte, de vrouwen van 260 tot 312 cm.

Speciale kenmerken en vermogens: Bekend om hun moed in alle wetenschappelijke uitdagingen. Zij maken nu deel uit van de eerste belangrijke Dienst van Wetenschap en Verkenning dat, ongeveer 2 miljoen jaren geleden, naar Andromeda werd uitgezonden.

Behoefte aan slaap: 2 tot 6 uren per dag

Taal: Menselijke taal is welluidend, maar met een keelklank. De taal van de dinoreptielachtigen heeft een duidelijker keelklank.

Moederschip en andere schepen: De menselijke verkenningsschepen zijn eivormig, lijken op een waterdruppel wanneer die uit de kraan valt. De diameter van dit schip bedraagt van 18 tot 26 meter. Moederschepen lijken op een enorme, uit vele lagen bestaande sigaar en hebben een omvang van 3 tot 1900 kilometers. De verkenningsschepen van de dinoreptiel soorten lijken op enorme kevers, ongeveer 30 km in doorsnee. Moederschepen lijken op een amoebe (eencellig diertje) en zijn van 13 tot 14000 kilometer in omvang.


PROFIEL LEDEN GALACTISCHE FEDERATIE

Naam lid: Sterren-staat Mintaka (vroeger een onderdeel van de Orion Liga)

Lid vanaf: 3 jaren geleden

Locatie: Eén van de drie meest heldere sterren in de befaamde Riem van Orion. (de andere twee zijn AlNitak en AlNilam)

Afstand tot de Aarde: Ongeveer 233 lichtjaren van de Aarde verwijderd

Levensvorm: Een bepaald soort amfibieën komt het meeste voor; een paar reptiel/dino bastaardvormen leven onder hen

Fysieke kenmerken: Op veel manieren vertegenwoordigen de Mintakanen de kikvorsen en padden van de Aarde. Er zijn echter een paar belangrijke verschillen. Zij zijn in het algemeen tweebenig. Hun huid, zacht en onbehaard, valt op door zijn iriserende kleuren, variërend van helder rood, oranje en groen tot geel en bruin. In afwijking van de aardse amfibieën, puilen de ogen niet uít, maar zijn zeer groot, omwikkeld en helder rood, oranje of groengeel van kleur. De neus heeft twee kleine gleuven boven zeer dunne lippen. De neus is, geopend, zeer groot en lijkt op die van een kikker. De oren zijn twee kleine ronde cirkels aan beide kanten van het hoofd. Het hoofd is groot en is niet in verhouding met de rest van het lichaam, terwijl de nek niet lijkt te bestaan. Het lichaam, armen en benen zijn zeer gespierd. Tenen en vingers zijn lang, dun, door zwemvliezen verbonden en zijn vier in aantal; de tenen hebben kleine klauwen. De mannen, enigszins kleiner dan de vrouwen, zijn van 213 tot 244 cm lang. De vrouwen, een beetje langer, variëren van 229 tot 259 cm. Mintakanen staan ook bekend door een serie van drie kleine dunne, met elkaar verbonden opstaande randen, die vanaf de rug omhoog lopen naar het hoofd.

Speciale kenmerken en vermogens: Staan bekend om hun grote deskundigheid op het terrein van de psychologie en het manipuleren van het denken. Zij hebben een belangrijk instituut van wetenschappelijke kennis en grote bibliotheken van innerlijke wijsheid dat een periode beslaat van 15 miljoen jaren.

Behoefte aan slaap: 4 tot 6 uren per dag

Taal: Klanken zijn gevarieerd in toonhoogte, maar ook heel diep en met een keelklank.

Moederschip en andere schepen: Lijkt bijna altijd op een paddestoel; lijkt op het grote ruimteschip aan het eind van de film ‘Close Encounters’. Verschillende afmetingen, van 15 tot 46 meters. Moederschepen zijn zeer groot, van bijna 160 tot 1600 km. De grootste zijn volledig zelfvoorzienend en worden gewoonlijk gebruikt op zeer verre ruimte-reizen.


PROFIEL LEDEN GALACTISCHE FEDERATIE

Naam lid: Pegasus Sterren Liga

Lid vanaf: 3,78 miljoen jaren geleden (zij waren oorspronkelijk een serie kolonies die, ongeveer 4 miljoen jaren geleden, gevestigd werden door de Sirius Regeringsraad)

Locatie: De constellatie Pegasus is een grote cluster van meer dan 1000 sterren, gelegen tussen de constellaties van Cygnus en Auarius.

Afstand tot de Aarde: Tussen de 200 en 3000 lichtjaren

Levensvorm: Er zijn drie hoofdtypes van menselijke vorm. De eerste lijkt op de Sirius mens, qua lengte en uiterlijk en heeft eenzelfde witte en blauwe huid. De tweede soort is een meer tengere menselijke vorm met een rode en oranje huid. De laatste is een bastaardvorm van de dinosaurus en het tweede menselijke ras.

Fysieke kernmerken: Het eerste type vertegenwoordigt dat van de originele Sirius B menselijke kolonisten: De mannen variëren van perfect gevormde gespierde lichamen tot kinderlijke lichamen en zijn van 198 tot 224 cm lang, met blond tot lichtbruin haar en lichtblauw tot groen gekleurde ogen. De vrouwen zijn bijzonder volumineus en zijn 188 tot 203 cm lang. Zij hebben een óf zeer bleekwitte óf een lichtbruine huid. Het tweede menselijke soort lijkt enigszins op de eerste, qua lengte en/of lichaam, met twee uitzonderingen. Ten eerste is de huid evenals het haar, óf lichtrood óf donkeroranje gekleurd. Ten tweede, zij hebben een soort kattenogen en de iris is óf rood óf donkerblauw. Deze groep kwam oorspronkelijk van enkele van de verder verwijderde sterren in de Lyra Constellatie. Het derde bastaardtype heeft een soort geschubde huid met meer herkenbare kattenogen, die óf rood, bruin óf bleekgeel zijn. Het lichaam, benen, nek en armen zijn meer gespierd dan die van de mens en hebben een aantal dikke, op aderen lijkende kabels die over de hele lengte lopen. Iedere hand of voet eindigt in vier dunne, lange vingers of tenen, met een kleine klauw aan het eind. De mannen zijn van 213 tot 244 cm in lengte, terwijl de vrouwen een lengte bezitten van 208 tot 231 cm.

Speciale kenmerken en vermogens: De wezens van Pegasus staan bekend om hun moed als uitvinders, wetenschappers en diplomaten.

Behoefte aan slaap: 1,5 tot 3 uren per dag

Taal : Er zijn twee soorten van gesproken taal. De een kent een lichte variatie in toonhoogte en is melodieus, terwijl de ander meer een keelklank bezit en ruw klinkt.

Moederschip en andere schepen: Drie typen schepen opereren in de omgeving of vlakbij de Aarde. Het eerste soort is een defensieschip, dat lijkt op een ronde gelijkzijdige driehoek. Iedere kant is ongeveer 22,5 meter lang. Het tweede type is een verkenningsschip, dat rechthoekig van vorm is met een gemiddelde diameter van bijna 26 meter. Het derde schip is een dubbele lensvormige atmosferische commandoschip dat ongeveer 400 meter lang is.


PROFIEL LEDEN GALACTISCHE FEDERATIE

Naam lid: De Procyon Sterrenstaat

Lid vanaf: Ongeveer 3,5 miljoen jaren geleden. Vanaf de aanvang, ongeveer 3,8 miljoen jaren geleden, gevestigd door kolonisten van Sirius B, evenals door de Amfibie-Reptiel hybriden, die de galactische oorlogen in de Constellatie Schorpioen ontvluchtten.

Locatie: Even boven de ster Sirius aan de avondhemel. De helderste ster in de Constellatie Canis Minoris; Procyon is een tweelingster, waarvan slechts de binnenste of A-ster bewoonbare planeten bezit. De Procyon-A sterrenstelsel kent zes relatief kleine planeten. De menselijke kolonie bezet de vierde planeet, terwijl de Amfibie-Reptiel kolonies zich op de tweede en derde planeet van het sterrenstelsel bevinden.

Afstand tot de Aarde: Ongeveer 11,4 lichtjaren van de Aarde verwijderd

Levensvorm: Twee soorten intelligent leven. De eerste is een zuivere Lyra-Sirius menselijk soort. Zoals op Sirius-B, hebben zij óf blauwe óf witte huiden en zijn volledig bewust. Amfibi-Reptiel hybriden zijn een beetje langer dan de menselijke soort en hebben een groene, bruine of blauwkleurige huid.

Fysieke kenmerken: Galactische mensen van Procyon zijn uiterlijk typische Lyrans-Sirians en lijken sterk op de aardse mens, met twee belangrijke verschillen. Ten eerste zijn de ogen veel groter en lijken levendiger: de kleur varieert van blauw, groen en bruin. Twee kleinere oren zijn een beetje lager aan het hoofd geplaatst. Ten tweede, het schedeldak en de achterkant van het hoofd is vergroot om een grotere hersenomvang te kunnen huisvesten. Zoals andere Lyrans-Sirians mensen zijn de mannen ongeveer 183 tot 224 cm groot. Goed geproportioneerde vrouwen zijn tussen de 193 en 213 cm lang. Amfibie-Reptiel Wezens bezitten een soort hagedis-lichaam, dat bedekt is met een geschubde huid. Opvallende bruine, gele of rode ogen zijn geplaatst ver van de zeer dunne gerimpelde neus, die eindigt in twee kleine, op spleten lijkende neusvleugels. De ogen kunnen zich onafhankelijk van elkaar bewegen. Oren zijn ovaal van vorm en een kleine 5 cm groot en zij bevinden zich net even achter ieder oog. De mond is een kleine spleet, dat van het ene oor naar het andere loopt. Het bijna ronde hoofd is goed geproportioneerd in verhouding tot de rest van het lichaam. Kleine, duidelijk te onderscheiden nek. Een zeer gespierd lichaam en aanhangsels. Vier dunne, nagelloze vingers. Drie lange tenen die in een scherpe klauw eindigen. Zeer kleine staart, die lijkt op een knobbel aan het eind van de ruggengraat. De iets grotere vrouwen hebben een lengte van 213 tot 244 cm. De meer stevige mannen zijn tussen de 213 en 234 cm lang.

Speciale kenmerken en vermogens: Staan bekend als enthousiaste onderzoekers en erkende wetenschappers. Hebben de meest succesvolle expedities geleid naar vroegere onbekende delen van deze en andere melkwegstelsels.

Behoefte aan slaap: De menselijke soorten hebben ongeveer 1 tot 2 uren slaap per dag nodig; de Amfibie-Reptiel soorten 3 tot 4 uren.

Taal: De menselijke taal is gevarieerd in toonhoogte, met weinig keelklanken. De taal van de Amfibie-Reptiel typen is zowel gevarieerd in toon en met keelklanken.

Moederschip en andere schepen: De verkennings-schepen lijken op óf grote tranen óf op een grote kever en de grootte ligt tussen bijna 14 tot 61 meter. Moederschepen die bestemd zijn voor verre ruimte-reizen, lijken op óf enorme sneeuwvlokken of op zeer grote kwallen en zijn 161 tot 6440 km in lengte.


PROFIEL LEDEN GALACTISCHE FEDERATIE

Naam lid: De sterrenstaat Tau Ceti

Lid vanaf: Bijna 2,5 miljoen jaren geleden. Op een beer gelijkend zoogdierwezen (de oorspronkelijke bewoners) gaven toestemming aan de vestiging van een menselijke kolonie van de Constellatie Hercules op hun vierde planeet in hun sterrenstelsel, ongeveer 2,4 miljoen jaren geleden.

Locatie: De ster in de Constellatie Cetus (de Walvis)

Afstand tot de Aarde: Ongeveer 11,8 lichtjaren van de Aarde verwijderd

Levensvorm: De ‘intelligente’ bewoners zijn een galactische menselijke soort en een op een beer gelijkend zoogdier.

Fysieke kenmerken: De galactische humanoïde zijn nauw verwant aan het menselijke soort van de Constellatie Hercules. Drie hoofdkleuren: bruin (inclusief een koperkleur), rood en groen (licht en donker). Mensen met een bruine huid hebben lichtbruin tot kopergekleurd haar, of zwart tot roodoranje kleurig. Ogen variëren van groen en blauw tot bruin en grijs. Mannen zijn zeer goed geproportioneerd en tussen 213 tot 259 cm lang. Vrouwen hebben een lengte van 198 tot 240 cm. De groen getinte mensen hebben lichtgroen tot blond of bruin haar met groene, hazelnootbruine of staalblauwe ogen en hebben ongeveer dezelfde lengte als de bruingekleurde mensen. De roodgekleurde mensen hebben rood, oranje of blonde haren met rood, bruin of donkerblauwe ogen en hebben ook dezelfde lengte als de twee andere menselijke types. In alle gevallen zijn de vrouwen zeer mollig. De zoogdieren die op een beer lijken zijn enorme behaarde Wezens met kleine behaarde staarten en ongeveer dezelfde lichamen als een beer, die bedekt zijn met een bruine, zwarte of blonde vacht. Het hoofd lijkt op die van een beer, maar heeft een kleinere snuit. De tanden lijken eerder op die van de mens dan die van een aardse beer. Ogen bevinden zich aan de voorkant, zoals bij mensen, en zijn bruin, blauw of zwart. De oren aan de zijkanten van het hoofd, lijken op de oren van de aardse beer. Hoog ontwikkelde intelligente Wezens lopen op twee benen, vandaar dat hun zwaartepunt hoger ligt dan bij de aardse beren. Twee gespierde armen met op poten lijkende handen hebben vijf korte en stevige klauwachtige vingers. Zeer gespierde benen eindigen in zeer korte voeten met vijf stevige tenen. De lengte varieert van 274 tot 366 cm.

Speciale kenmerken en vermogens: Bekend om hun vermogens tot het ontwerpen van enkele van de meest geavanceerde schepen van de verkennings-vloot van de Galactische Federatie. Hebben ook enkele van de beste piloten en navigators van de melkweg.

Behoefte aan slaap: Gemiddeld 1 tot 2 uren per dag voor beide soorten

Taal: De menselijke taal heeft een sterke keelklank, zoals Duits of Arabisch. De taal van de beerachtigen is ongeveer hetzelfde, maar dieper en met een nog sterkere keelklank.

Moederschip en andere schepen: Verkenningsschepen zijn enorme, diamant- en bloedcelvormige schepen van ongeveer 61 tot 76 meter lengte. Moederschepen zijn in het algemeen de commandoschepen van de verkenningsvloot van de Galactische Federatie. Zij lijken op een serie van talrijke lagen bloedcellen in groepen van 20 tot 50 cellen en variëren van meer dan 6 tot bijna 71 kilometer in grootte.

Bron:
http://www.unitynet.nl/ga(...)de%20Galact.Fed..htm
http://www.paoweb.com/gfmember.htm

[ Bericht 0% gewijzigd door Loila-Lum op 31-01-2009 03:30:06 ]
pi_65588568
Geloof jij dit echt?
Gefeliciteerd ik heb in je topic gepost.
pi_65588583
Star Wars spin-off?
pi_65588979
pi_65589014
Zijn er serieus mensen die dit geloven? Daar zit een serieus steekje bij los dan Alle contact met de realiteit verloren, interessant studievoer voor wetenschappers.
pi_65589128
quote:
Op zaterdag 31 januari 2009 07:17 schreef Lightning_NL het volgende:
Zijn er serieus mensen die dit geloven? Daar zit een serieus steekje bij los dan Alle contact met de realiteit verloren, interessant studievoer voor wetenschappers.
Is dat steekje los niet standaard bij iedere gelovige?
Dit lijkt me dan nog een onschuldige variant.
pi_65589950
quote:
Op zaterdag 31 januari 2009 08:14 schreef DrDarwin het volgende:

[..]

Is dat steekje los niet standaard bij iedere gelovige?
Dit lijkt me dan nog een onschuldige variant.
Beter dan geloven dat we afstammen van apen. Zou ik mezelf meteen van kant maken door zo minderwaardig tegen het menselijk wezen neer te kijken.
pi_65595856
Mooi ook dat een aantal planeten al weet ik hoeveel miljoen jaar lid zijn en dan vervolgens lees je:
quote:
Naam lid: Sterren-staat Bellatrix. Vroeger lid van de Liga van Orion en van deze sector van het hoofdkwartier van de gevormde alliantie.

Lid vanaf: Drie jaren geleden
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_65595923
En hoe komt de TS aan deze verlichtende informatie?
Extremistisch gematigd.
  zaterdag 31 januari 2009 @ 15:07:15 #10
72545 Megumi
Go Rin No Sho
pi_65595929
Wij zitten in het huidig melkwegstelsel in een van de zij armen zeg maar het bokkeneukenveenbuiten van het heelal. Ik acht de kans dat wij bezocht worden of lid worden van een intergalactische federatie 0%.
Wordt als iemand die voortdurend dood is. De ware volgeling van bushidõ sterft elke ochtend en avond opnieuw. En wordt niet gehinderd door angst voor de dood. Yamamoto Tsunetomo's hagakure.
pi_65595947
quote:
Op zaterdag 31 januari 2009 15:03 schreef KoosVogels het volgende:
Mooi ook dat een aantal planeten al weet ik hoeveel miljoen jaar lid zijn en dan vervolgens lees je:
[..]


Precies. En Reptillians met ruimteschepen van een paar honderd kilometer lang.
En filosofische Centaurs

Nee dan vond ik het verhaal van Earthsister geloofwaardiger
Extremistisch gematigd.
pi_65596062
earthsister: Organization of Visiting Races
en het vervolg: Organisation of Visiting Races II
en het laatste deel: Organisation of Visiting Races III

Haar verhaal was in ieder geval een stuk plausibeler
Extremistisch gematigd.
pi_65597826
quote:
Op zaterdag 31 januari 2009 10:22 schreef Loila-Lum het volgende:

[..]

Beter dan geloven dat we afstammen van apen. Zou ik mezelf meteen van kant maken door zo minderwaardig tegen het menselijk wezen neer te kijken.
Jij kijkt nogal neer op onze voorouders en/of de organismenwaarmee we samen deze planeet bewonen. Dat lijkt mij trouwens ook niet in overeenstemming met de gedachte achter "the galactic federation"!.
  zaterdag 31 januari 2009 @ 17:14:34 #14
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_65599313
ff opgeschoond. Ik heb me er ook een tijdje mee bezig gehouden qua lezen enzo en het is leuke materie. Maar er blijken wel meerdere versies van rond te waren. Je hebt de FG en de GFOL ( Galactic Federation Of Light ) en nog wat spin offs. Ook heb je mensen die beweren te channelen waarvan bijvoorbeeld Mike Quinsey maar die knakker zie ik als misleidt of misleidend persoon. Zijn Federation wilt ons van alle vervelende dingen afhelpen, zelfs wespen en brandnetels . Die haalt dus het hele eigenverantwoording wegbij de mens en dat zal een goedaardig en verstandige organisatie nooit doen, aangezien ze dan babyzitters worden.

Maar hoe dan ook leuk om te lezen en er zijn andere bronnen te vinden over mogelijke buitenaardse of buitendimensionele organisaties die zich over ons ontfermen in één of andere manier. Al zulle we ze vermoedelijk niet snel tegenkomen
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  zaterdag 31 januari 2009 @ 20:38:45 #15
126737 Electro-Worm
Say what 1 more time I dare u!
pi_65605728
!!!!!!

gosh.
I have had it with these motherfucking snakes on this motherfucking plane!
  zaterdag 31 januari 2009 @ 23:25:19 #16
163194 DrDarwin
Novio-magenta
pi_65611140
quote:
Op zaterdag 31 januari 2009 10:22 schreef Loila-Lum het volgende:

[..]

Beter dan geloven dat we afstammen van apen. Zou ik mezelf meteen van kant maken door zo minderwaardig tegen het menselijk wezen neer te kijken.
Gezien het feitelijk bewijs dat te aanschouwen is in diverse musea zou ik uw kennissenkring op de hoogte gaan brengen van uw aanstaande poging tot verscheiden.
  maandag 2 februari 2009 @ 16:53:38 #17
138120 Yozzz
Éireann go Brach
pi_65661663
Spaar ze allemaal!
  maandag 2 februari 2009 @ 17:31:44 #18
243463 credendo_vides
Out, you demons of stupidity!
pi_65662967
Voor ik in mijn NCC-1701F stap even een vraagje: als er zoveel intelligente beschavingen zijn die tegen de duisternis strijden, waarom hebben ze de rest van onze planeet dan nog niet benaderd? We kunnen wat bijdragen lijkt me.
quote:
Op maandag 2 februari 2009 16:53 schreef Yozzz het volgende:
Spaar ze allemaal!
Zijn er ook plaatjes van te verkrijgen bij Albert Heyn?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')