Ik had gisteravond een broodje hamburger en later op de avond nog een broodje frikandel gekocht bij Ingequote:Op vrijdag 26 december 2008 11:28 schreef Klonk het volgende:
Huize Klonk had gisteravond het meest bijzondere kerstmaal van heel FOK!, iedereen doet duur en exclusief en ik heb gisteravond een heerlijke stamppot met rooie bieten gemaakt
Dat zit er het hele jaar door al bijquote:Op vrijdag 26 december 2008 08:41 schreef Twerk het volgende:
Wakker worden. Het is vandaag pas 2e kerstdag.. Of bij jou al 3e? En mensen die met kerst al oliebollen eten hebben er helemaal niks van begrepen.
quote:Op vrijdag 26 december 2008 04:33 schreef Isabeau het volgende:
Nog fokkers met ernstig mislukte dingen?Altijd leuk om te lezen
Mooi bierglas, welk merk?quote:Op vrijdag 26 december 2008 19:39 schreef Sunnythesun het volgende:
Hier ook een groot succes. We waren maar met z'n 2en, maar we hebben heerlijk zitten smikkelen.
Voorgerecht:
[ afbeelding ]
Hoofdgerecht:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
lekker zelf wokken dus!
Niet ernstig maar de risotto die ik toch echt een paar keer geproefd heb voor ik heb van het vuur heb gehaald zodat ik zéker wist dat hij gaar was had hier en daar toch nog een echt krokante korrelquote:Op vrijdag 26 december 2008 04:33 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Leuk!
Nog fokkers met ernstig mislukte dingen?Altijd leuk om te lezen
Dankjequote:Op vrijdag 26 december 2008 22:51 schreef krakkemieke het volgende:
Klinkt idd heel lekker Black-Tulip!
En hoe is jouw kerstdiner bevallen? Wat heb je voorgeschoteld gekregen?quote:Op zaterdag 27 december 2008 21:07 schreef draaijer het volgende:
Whoops sorryDacht dat alles al op zou zijn
Wat mooiquote:Op zondag 28 december 2008 15:52 schreef honda1990 het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Goeie toevoeging, echt een kwaliteitspost iddquote:
Oh sorry, de gerechten zien eruit alsof het komt uit een goedkoop baggerrestaurant.quote:Op zondag 28 december 2008 19:39 schreef honda1990 het volgende:
[..]
Goeie toevoeging, echt een kwaliteitspost idd
Dat Marjolein Bastin servies heeft mijn moeder ookquote:Op zondag 28 december 2008 15:52 schreef honda1990 het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Het zijn dan ook geen gerechten uit een restaurant (bagger of top) maar gewoon thuis aan de keukentafel genuttigd. Niks om zo hoogdravend over te doen, onder jouw bordje ligt ook gewoon een oubollig tafelzeiltje van de Blokker.quote:Op zondag 28 december 2008 20:31 schreef lighted het volgende:
[..]
Oh sorry, de gerechten zien eruit alsof het komt uit een goedkoop baggerrestaurant.
Hieronder een foto van mijn dessert, mag jij die afkraken![]()
[ link | afbeelding ]
Dat mag hij vinden, hij mag liever een perfecte presentatie hebben, geef mij maar geweldig eten. En dat was (al zeg ik het zelfquote:Op zondag 28 december 2008 20:53 schreef MinderMutsig het volgende:
[..]
Het zijn dan ook geen gerechten uit een restaurant (bagger of top) maar gewoon thuis aan de keukentafel genuttigd. Niks om zo hoogdravend over te doen, onder jouw bordje ligt ook gewoon een oubollig tafelzeiltje van de Blokker.
Ah, mag ik ook?quote:Op zondag 28 december 2008 20:31 schreef lighted het volgende:
Oh sorry, de gerechten zien eruit alsof het komt uit een goedkoop baggerrestaurant.
Hieronder een foto van mijn dessert, mag jij die afkraken![]()
quote:Op zondag 28 december 2008 21:13 schreef piepster het volgende:
[..]
Ah, mag ik ook?
3 keutels op rij met losse tarrelkruimels en een streepje menstruatievocht.
Ergo: een beetje flauw dus om iemands noeste arbeid zo af te kraken.
Volgens mij ging het op de opmaak van de borden en niet om het tafelkleedje?:') Had dat commentaar wel van iemand verwachtquote:Op zondag 28 december 2008 20:53 schreef MinderMutsig het volgende:
[..]
Het zijn dan ook geen gerechten uit een restaurant (bagger of top) maar gewoon thuis aan de keukentafel genuttigd. Niks om zo hoogdravend over te doen, onder jouw bordje ligt ook gewoon een oubollig tafelzeiltje van de Blokker.
Je mag zekerquote:Op zondag 28 december 2008 21:13 schreef piepster het volgende:
[..]
Ah, mag ik ook?
3 keutels op rij met losse tarrelkruimels en een streepje menstruatievocht.
Ergo: een beetje flauw dus om iemands noeste arbeid zo af te kraken.
Grappig dat je dat opmerkt. Jouw twee onderstaande opmerkingen zijn namelijk ook niet echt opbouwend. Wat je had kunnen zeggen: "Ik zou de 3 vissen op aparte schalen leggen en ze garneren met hele dunne schijfjes citroen. Zo is het niet zo'n grote hoop en zie je beter dat het vis is. Een dun plakje citroen is wat sierlijker dan een halve citroen en bovendien makkelijker te hanteren als iemand wat citroensap op z'n vis wil."quote:Op maandag 29 december 2008 12:40 schreef lighted het volgende:
Je mag zeker. Maar nu ook commentaar waar ik wat mee kan dan. Want als jij iets een "streepje menstruatievocht" noemt dan neem ik je niet echt serieus. Zo kan je met elk rood "iets" wel dezelfde vergelijking maken. Dus als je echt serieus commentaar wilt geven, begin dan over me verneukte canelle, me niet mooi gestegen soufflé o.i.d.
quote:
Wat betreft jouw creatie: Mij lijkt zo'n soufflé gewoonweg teveel als toetje. Ik zou een kleinere soufflé maken, hem niet in z'n rood papiertje maar in een schaaltje serveren, en dat strooisel niet op de canelle doen, het ligt immers ook al los op het bord. Of je soufflé al dan niet te weinig is gerezen kan ik niet zien. Ik weet niet hoeveel er in het bakje zat voor ie in de oven ging.quote:Op zondag 28 december 2008 20:31 schreef lighted het volgende:
Oh sorry, de gerechten zien eruit alsof het komt uit een goedkoop baggerrestaurant.
quote:Op maandag 29 december 2008 13:00 schreef RobinOok het volgende:
Een souffle in een muffinbakje? Ziet eruit als een cakeje. Ik dacht al, waarom haalt ie dat niet even uit dat armoedige papiertje, maar het had een souffle moeten worden? Ja, dat gaat niet werken in zo'n muffinvormpje. Een souflle moet in een bakje met rechte zijkant.
En ik vind je opmaak ook niet zo goed. In iedere hoek een drolletje saus. Rood bij bruin is ook niet zo'n smakelijke kleurcombinatie. De muffin, oh nee, souffle saai in het midden. En vooral de strooisels hebben het een beetje verpest. Dat is of iemand de caviakooi aan het schoonmaken was en per ongeluk langs jouw dessert liep.
Denk dat het mooier was geweest als je het souffleetje had opgeleukt ipv het bord.
En over de kwaliteit van de foto, zo van boven met flits zullen we het maar niet hebben. Maar een fotoshopje had niet misstaan.
Zo, ben je nu blij?
Overigens zou dit voor Halloween dan weer niet misstaan!quote:Op zondag 28 december 2008 15:52 schreef honda1990 het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Ten eerste bedankt voor je kritiek, opbouwende kritiek heb ik nooit moeite meequote:Op maandag 29 december 2008 13:00 schreef RobinOok het volgende:
Een souffle in een muffinbakje? Ziet eruit als een cakeje. Ik dacht al, waarom haalt ie dat niet even uit dat armoedige papiertje, maar het had een souffle moeten worden? Ja, dat gaat niet werken in zo'n muffinvormpje. Een souflle moet in een bakje met rechte zijkant.
En ik vind je opmaak ook niet zo goed. In iedere hoek een drolletje saus. Rood bij bruin is ook niet zo'n smakelijke kleurcombinatie. De muffin, oh nee, souffle saai in het midden. En vooral de strooisels hebben het een beetje verpest. Dat is of iemand de caviakooi aan het schoonmaken was en per ongeluk langs jouw dessert liep.
Denk dat het mooier was geweest als je het souffleetje had opgeleukt ipv het bord.
En over de kwaliteit van de foto, zo van boven met flits zullen we het maar niet hebben. Maar een fotoshopje had niet misstaan.
Zo, ben je nu blij?
Anello di patate e cavolfiorequote:Op zondag 21 december 2008 21:15 schreef honda1990 het volgende:
Ziet er erg goed uit piepster![]()
Aardappelring met bloemkool zie ik alleen niet zo voor me, hoe ga je dat precies maken?
Prima als je dat voor jezelf zo bepaalt, maar iemand anders kan weer andere criteria hebben en daarmee dus NIET vragen om afgezeken te worden.quote:Op maandag 29 december 2008 13:13 schreef lighted het volgende:
Aangezien ik vind dat je alleen foto's dient te plaatsen als ze de moeite zijn.
Noem je dat kritiek? Volgens mij is de opmerking "wat mooiquote:Op maandag 29 december 2008 12:37 schreef lighted het volgende:
Volgens mij is het algemeen bekend dat het "genieten" voor de helft ook bepaald wordt door de opmaak van een bord.
Maar goed, het blijkt dat je geen commentaar mag geven op iemands opmaak, waar je naar mijn mening toch om vraagt als je foto's plaatst. Want wat wil je dan als je foto's plaatst? Dat iemand zegt dat het er lekker/mooi uitziet toch? Ieder z'n eigen manier, maar als je foto's plaatst moeten ze wel de moeite zijn toch?
Het gerecht ansich niet. Salade met geitenkaas op toast uit de oven. Het ging iets sneller dan ik verwacht had, en de kaas drupte dan al snel door het rekje (het enige wat nog vrij was) op de onderkant van de oven. Gevolg; wolken dikke rook uit de oven en na het openen van het deurtje van de oven iedereen in de rookquote:Op vrijdag 26 december 2008 04:33 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Leuk!
Nog fokkers met ernstig mislukte dingen?Altijd leuk om te lezen
Dankje;)quote:Op maandag 29 december 2008 14:17 schreef motorbloempje het volgende:
vind het altijd wel een beetje jammer dat wanneer iemand kritiek levert, die persoon dan altijd ook nog even afgezeken moet worden, terwijl er zeker dit keer door Lighted zeker meer aan opmaak gedaan is.... vond het er prachtig uitzien, maargoed, dat is helaas mens eigen ofzo, dat de kritiekleveraar dan (vaak met loze zaken) ook nog afgezeken dient te worden
Om Robin te quoten, een fotoshopje zou niet misstaanquote:Op maandag 29 december 2008 15:13 schreef piepster het volgende:
Zie hierboven en ga je gang.
En nogmaals, wat ik je wilde laten zien met mijn commentaar: het is de toon die de muziek maakt.
Haha ik ben absoluut niet gekrenkt, dan moet je wel van betere huizen komen en met beter commentaar komen. Wat ik alleen triest vond is dat je geen onderbouwing gaf.quote:Op maandag 29 december 2008 12:00 schreef lighted het volgende:
Oké Honda,
Het spijt me als ik je gekrenkt hebt omdat ik ongevraagd je culinaire hoogstandje hebt afgekraakt.
Zeg t maar..
LIGHTED JE BENT EEN EIKEL!!
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |