Noem je dat kritiek? Volgens mij is de opmerking "wat mooi " gewoon bedoelt als afzeiken. Of dacht jij dat ze hier iets mee kon voor de volgende keer?quote:Op maandag 29 december 2008 12:37 schreef lighted het volgende:
Volgens mij is het algemeen bekend dat het "genieten" voor de helft ook bepaald wordt door de opmaak van een bord.
Maar goed, het blijkt dat je geen commentaar mag geven op iemands opmaak, waar je naar mijn mening toch om vraagt als je foto's plaatst. Want wat wil je dan als je foto's plaatst? Dat iemand zegt dat het er lekker/mooi uitziet toch? Ieder z'n eigen manier, maar als je foto's plaatst moeten ze wel de moeite zijn toch?
Het gerecht ansich niet. Salade met geitenkaas op toast uit de oven. Het ging iets sneller dan ik verwacht had, en de kaas drupte dan al snel door het rekje (het enige wat nog vrij was) op de onderkant van de oven. Gevolg; wolken dikke rook uit de oven en na het openen van het deurtje van de oven iedereen in de rook .quote:Op vrijdag 26 december 2008 04:33 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Leuk!
Nog fokkers met ernstig mislukte dingen? Altijd leuk om te lezen
Dankje;)quote:Op maandag 29 december 2008 14:17 schreef motorbloempje het volgende:
vind het altijd wel een beetje jammer dat wanneer iemand kritiek levert, die persoon dan altijd ook nog even afgezeken moet worden, terwijl er zeker dit keer door Lighted zeker meer aan opmaak gedaan is.... vond het er prachtig uitzien, maargoed, dat is helaas mens eigen ofzo, dat de kritiekleveraar dan (vaak met loze zaken) ook nog afgezeken dient te worden
Om Robin te quoten, een fotoshopje zou niet misstaan . Maar.. tsja, what you see is what you geT?quote:Op maandag 29 december 2008 15:13 schreef piepster het volgende:
Zie hierboven en ga je gang.
En nogmaals, wat ik je wilde laten zien met mijn commentaar: het is de toon die de muziek maakt.
Haha ik ben absoluut niet gekrenkt, dan moet je wel van betere huizen komen en met beter commentaar komen. Wat ik alleen triest vond is dat je geen onderbouwing gaf.quote:Op maandag 29 december 2008 12:00 schreef lighted het volgende:
Oké Honda,
Het spijt me als ik je gekrenkt hebt omdat ik ongevraagd je culinaire hoogstandje hebt afgekraakt.
Zeg t maar..
LIGHTED JE BENT EEN EIKEL!!
De échte kerstsfeer, dus vol van onderdrukte frustratie wanneer het gezellig moet zijnquote:Op maandag 29 december 2008 15:41 schreef golfer het volgende:
Wat een gezellige sfeer hangt hier opeens in dit topic.
Prima .quote:Op maandag 29 december 2008 15:52 schreef honda1990 het volgende:
Kritiek op mijn opmaak is terecht vind ik, dat komt voornamelijk omdat ik niks heb opgemaakt Ik heb alles zo van het vuur op tafel gezet. Ik gaff er op dat moment dan ook helemaal niks om, anders had ik er wel wat aan gedaan. Ik heb nog een tijdje in een restaurant gewerkt en weet hoe belangrijk het is om iets op te maken, als ik in een restaurant zit verwacht ik dit ook. Als ik naast ons gezin nog voor meerdere familie had moeten koken had ik het ook zeker opgemaakt. Hier en daar wat kruiden eroverheen enz. mooie porties maken en het echt presenteren, zoals je het in een restaurant krijgt dus. Ik heb hier niet voor gekozen omdat ik deze maaltijd als een aanloop naar 2e kerst zag (heb ik eerder ook gepost) omdat toen de hele familie bij elkaar was. Iedereen mag commentaar geven (graag zelfs), het was alleen de manier waarop, dat is waar ik (iniedergeval) en met mij sommigen zich aan stoorden.
Ik zeg nergens dat het een must is. Wel zeg ik dat het voor mij een must is. Tuurlijk gaat het uiteindelijk om (de smaak van) het eten, maar presentatie hoort (voor mij)daar ook bij. Het is nogal makkelijk gezegd dat de opmaak geen reet boeit. Je vindt het toch ook belangrijk hoe je eruit ziet? Of zeg je dan ook het gaat toch om het innerlijk? Daarnaast zeg ik ook niet dat je allerlei mooie dingen speciaal in huis moet halen voor kerst. Heb ik ook niet gedaan, op die foto van mij is het eig vooral chocolade. En dat vind ik dan toch net iets anders als een Mona toetje, en is relatief nog goedkoper. In mijn commentaar spreek ik in het geval van dat je gasten krijgt, niet als je voor jezelf kookt, voordat ik daar commentaar op krijg.quote:Op maandag 29 december 2008 17:18 schreef Black_Tulip het volgende:
Lekker boeiend hoe iets is opgemaakt. Het gaat uiteindelijk toch om het eten? Mijn familie weet ook wel dat we maar eenvoudige studenten zijn met een afzichtelijke keuken en dat ze op dat punt niet veel hoeven te verwachten. Bovendien heb ik het geld niet en ik zou ik mot krijgen met mijn vriend als ik speciaal voor de kerst allerlei mooie dingen in huis ga halen 'omdat het moet'. Ik snap niet waarom het hier als een must wordt gezien om (qua presentatie) te doen alsof je een restaurant runt.
quote:Op maandag 29 december 2008 17:28 schreef lighted het volgende:
[..]
Ik zeg nergens dat het een must is. Wel zeg ik dat het voor mij een must is. Tuurlijk gaat het uiteindelijk om het eten, maar presentatie hoort (voor mij)daar ook bij. Daarnaast zeg ik ook niet dat je allerlei mooie dingen speciaal in huis moet halen voor kerst. Heb ik ook niet gedaan, op die foto van mij is het eig vooral chocolade. En dat vind ik dan toch net iets anders als een Mona toetje, en is relatief nog goedkoper.
Normaal geef ik wel wat om de opmaak, voor mijn ouders en broer hoeft dat niet zo nodig. Net zoals ik als ik thuis ben gemakkelijk in een te grote trui en een trainingsbroek met een ontploft kapsel rond kan lopen, zo zou ik ook nooit op straat gaan, zo kan ik dus wel thuis lopen. Voorderest vind ik dat je nu best een punt hebtquote:Op maandag 29 december 2008 17:28 schreef lighted het volgende:
[..]
Ik zeg nergens dat het een must is. Wel zeg ik dat het voor mij een must is. Tuurlijk gaat het uiteindelijk om (de smaak van) het eten, maar presentatie hoort (voor mij)daar ook bij. Het is nogal makkelijk gezegd dat de opmaak geen reet boeit. Je vindt het toch ook belangrijk hoe je eruit ziet? Of zeg je dan ook het gaat toch om het innerlijk? Daarnaast zeg ik ook niet dat je allerlei mooie dingen speciaal in huis moet halen voor kerst. Heb ik ook niet gedaan, op die foto van mij is het eig vooral chocolade. En dat vind ik dan toch net iets anders als een Mona toetje, en is relatief nog goedkoper. In mijn commentaar spreek ik in het geval van dat je gasten krijgt, niet als je voor jezelf kookt, voordat ik daar commentaar op krijg.
Jij ging zeuren over het tafelkleed. Dan moet je bij ons eens zien wat voor tafelkleed we hebben En motorbloempje, je kunt dingen nog zo mooi rangschikken op je bord, maar dan ziet het er alsnog niet erg indrukwekkend uit als je servies, bestek en tafelkleed maar gewoontjes is, getuige de foto's van honda en de reactie van lighted..quote:Op maandag 29 december 2008 17:28 schreef lighted het volgende:
Ik zeg nergens dat het een must is.
Voor mij is het geen must. Sterker nog, ik had niet eens speciaal aan de opmaak van het kerstdiner gedacht totdat jij er iets over zei. Voor mij is het vanzelfsprekend daar niet aan te denken omdat ik ten eerste het geld er niet voor heb en ten tweede nooit kook voor mensen die een mooie opmaak verwachten. Ik ging eigenlijk (en dat is mijn fout) ervan uit dat dat voor iedereen zo gold, althans, voor de mensen die in dit topic posten. Vandaar dat jouw opmerkingen over de opmaak nogal hard en onverwacht overkwamen.quote:Wel zeg ik dat het voor mij een must is. Tuurlijk gaat het uiteindelijk om (de smaak van) het eten, maar presentatie hoort (voor mij)daar ook bij. Het is nogal makkelijk gezegd dat de opmaak geen reet boeit. Je vindt het toch ook belangrijk hoe je eruit ziet? Of zeg je dan ook het gaat toch om het innerlijk?
Maar dat zou ik wel moeten als ik het qua opmaak mooi wil makenquote:Daarnaast zeg ik ook niet dat je allerlei mooie dingen speciaal in huis moet halen voor kerst.
Oei doet hij het nog?quote:Op maandag 29 december 2008 14:34 schreef k_i_m het volgende:
[..]
Het gerecht ansich niet. Salade met geitenkaas op toast uit de oven. Het ging iets sneller dan ik verwacht had, en de kaas drupte dan al snel door het rekje (het enige wat nog vrij was) op de onderkant van de oven. Gevolg; wolken dikke rook uit de oven en na het openen van het deurtje van de oven iedereen in de rook .
Gelukkig was het wel lekker .
Dat ook inderdaad.quote:Op maandag 29 december 2008 21:54 schreef krakkemieke het volgende:
Wat Black-tulip zegt.... Ik ben stress gevoelig. Dan moet ik kiezen tussen eten en opdienen. Ik kies voor lekker eten en gezellige mensen.
Tja niet iedereen hier vind het belangrijker om anderen af te troefen. Doe je het zo mooi presenteren aan je bezoek ten behoeve van de gezelligheid of meer om te showen van kijk eens hoe goed ik dat doe Komt echt over als dat ene mens uit desperate housewives:quote:Op maandag 29 december 2008 08:06 schreef lighted het volgende:
[..]
Volgens mij ging het op de opmaak van de borden en niet om het tafelkleedje?:') Had dat commentaar wel van iemand verwacht ..
Anyway, als iemand hier foto's post specifiek van zijn/haar gerechten dan ga ik er eig. vanuit dat diegene zijn/haar gerechten wilt "showen".. Met die intentie lever ik commentaar omdat het niet bepaald het aanschouwen waard is.. En daarom show ik ook niet mijn foto's
Houd toch op man, spuit 11.quote:Op maandag 5 januari 2009 12:53 schreef Espabilado het volgende:
[..]
Tja niet iedereen hier is een culi-autist die het blijkbaar belangrijker vind om anderen af te troefen. Doe je het zo mooi presenteren aan je bezoek ten behoeve van de gezelligheid of meer om te showen van kijk eens hoe goed ik dat doe Komt echt over als dat ene mens uit desperate housewives:
[ afbeelding ]
Oh je bent nog een vent ook
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |