Goeie toevoeging, echt een kwaliteitspost iddquote:
Oh sorry, de gerechten zien eruit alsof het komt uit een goedkoop baggerrestaurant.quote:Op zondag 28 december 2008 19:39 schreef honda1990 het volgende:
[..]
Goeie toevoeging, echt een kwaliteitspost idd
Dat Marjolein Bastin servies heeft mijn moeder ook .quote:Op zondag 28 december 2008 15:52 schreef honda1990 het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Het zijn dan ook geen gerechten uit een restaurant (bagger of top) maar gewoon thuis aan de keukentafel genuttigd. Niks om zo hoogdravend over te doen, onder jouw bordje ligt ook gewoon een oubollig tafelzeiltje van de Blokker.quote:Op zondag 28 december 2008 20:31 schreef lighted het volgende:
[..]
Oh sorry, de gerechten zien eruit alsof het komt uit een goedkoop baggerrestaurant.
Hieronder een foto van mijn dessert, mag jij die afkraken
[ link | afbeelding ]
Dat mag hij vinden, hij mag liever een perfecte presentatie hebben, geef mij maar geweldig eten. En dat was (al zeg ik het zelf ) Ik hoef geen bijzondere opmaak, ik wil gewoon heerlijke simpele gerechten.quote:Op zondag 28 december 2008 20:53 schreef MinderMutsig het volgende:
[..]
Het zijn dan ook geen gerechten uit een restaurant (bagger of top) maar gewoon thuis aan de keukentafel genuttigd. Niks om zo hoogdravend over te doen, onder jouw bordje ligt ook gewoon een oubollig tafelzeiltje van de Blokker.
Ah, mag ik ook?quote:Op zondag 28 december 2008 20:31 schreef lighted het volgende:
Oh sorry, de gerechten zien eruit alsof het komt uit een goedkoop baggerrestaurant.
Hieronder een foto van mijn dessert, mag jij die afkraken
quote:Op zondag 28 december 2008 21:13 schreef piepster het volgende:
[..]
Ah, mag ik ook?
3 keutels op rij met losse tarrelkruimels en een streepje menstruatievocht.
Ergo: een beetje flauw dus om iemands noeste arbeid zo af te kraken.
Volgens mij ging het op de opmaak van de borden en niet om het tafelkleedje?:') Had dat commentaar wel van iemand verwacht ..quote:Op zondag 28 december 2008 20:53 schreef MinderMutsig het volgende:
[..]
Het zijn dan ook geen gerechten uit een restaurant (bagger of top) maar gewoon thuis aan de keukentafel genuttigd. Niks om zo hoogdravend over te doen, onder jouw bordje ligt ook gewoon een oubollig tafelzeiltje van de Blokker.
Je mag zeker . Maar nu ook commentaar waar ik wat mee kan dan. Want als jij iets een "streepje menstruatievocht" noemt dan neem ik je niet echt serieus. Zo kan je met elk rood "iets" wel dezelfde vergelijking maken. Dus als je echt serieus commentaar wilt geven, begin dan over me verneukte canelle, me niet mooi gestegen soufflé o.i.d.quote:Op zondag 28 december 2008 21:13 schreef piepster het volgende:
[..]
Ah, mag ik ook?
3 keutels op rij met losse tarrelkruimels en een streepje menstruatievocht.
Ergo: een beetje flauw dus om iemands noeste arbeid zo af te kraken.
Grappig dat je dat opmerkt. Jouw twee onderstaande opmerkingen zijn namelijk ook niet echt opbouwend. Wat je had kunnen zeggen: "Ik zou de 3 vissen op aparte schalen leggen en ze garneren met hele dunne schijfjes citroen. Zo is het niet zo'n grote hoop en zie je beter dat het vis is. Een dun plakje citroen is wat sierlijker dan een halve citroen en bovendien makkelijker te hanteren als iemand wat citroensap op z'n vis wil."quote:Op maandag 29 december 2008 12:40 schreef lighted het volgende:
Je mag zeker . Maar nu ook commentaar waar ik wat mee kan dan. Want als jij iets een "streepje menstruatievocht" noemt dan neem ik je niet echt serieus. Zo kan je met elk rood "iets" wel dezelfde vergelijking maken. Dus als je echt serieus commentaar wilt geven, begin dan over me verneukte canelle, me niet mooi gestegen soufflé o.i.d.
quote:
Wat betreft jouw creatie: Mij lijkt zo'n soufflé gewoonweg teveel als toetje. Ik zou een kleinere soufflé maken, hem niet in z'n rood papiertje maar in een schaaltje serveren, en dat strooisel niet op de canelle doen, het ligt immers ook al los op het bord. Of je soufflé al dan niet te weinig is gerezen kan ik niet zien. Ik weet niet hoeveel er in het bakje zat voor ie in de oven ging.quote:Op zondag 28 december 2008 20:31 schreef lighted het volgende:
Oh sorry, de gerechten zien eruit alsof het komt uit een goedkoop baggerrestaurant.
quote:Op maandag 29 december 2008 13:00 schreef RobinOok het volgende:
Een souffle in een muffinbakje? Ziet eruit als een cakeje. Ik dacht al, waarom haalt ie dat niet even uit dat armoedige papiertje, maar het had een souffle moeten worden? Ja, dat gaat niet werken in zo'n muffinvormpje. Een souflle moet in een bakje met rechte zijkant.
En ik vind je opmaak ook niet zo goed. In iedere hoek een drolletje saus. Rood bij bruin is ook niet zo'n smakelijke kleurcombinatie. De muffin, oh nee, souffle saai in het midden. En vooral de strooisels hebben het een beetje verpest. Dat is of iemand de caviakooi aan het schoonmaken was en per ongeluk langs jouw dessert liep.
Denk dat het mooier was geweest als je het souffleetje had opgeleukt ipv het bord.
En over de kwaliteit van de foto, zo van boven met flits zullen we het maar niet hebben. Maar een fotoshopje had niet misstaan.
Zo, ben je nu blij?
Overigens zou dit voor Halloween dan weer niet misstaan!quote:Op zondag 28 december 2008 15:52 schreef honda1990 het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Ten eerste bedankt voor je kritiek, opbouwende kritiek heb ik nooit moeite mee . Maar zoals ik al eerder zei, ik weet dat dat mijn opmaak ook z'n minpuntjes heeft. Daarom plaatste ik dus in 1e instanties niet mijn foto('s), aangezien ik vind dat je alleen foto's dient te plaatsen als ze de moeite zijn. Maar met de kritiek op mijn muffin kan ik wel wat mee, doch het was nog steeds een soufflé die alleen niet volledig gerezen was:).quote:Op maandag 29 december 2008 13:00 schreef RobinOok het volgende:
Een souffle in een muffinbakje? Ziet eruit als een cakeje. Ik dacht al, waarom haalt ie dat niet even uit dat armoedige papiertje, maar het had een souffle moeten worden? Ja, dat gaat niet werken in zo'n muffinvormpje. Een souflle moet in een bakje met rechte zijkant.
En ik vind je opmaak ook niet zo goed. In iedere hoek een drolletje saus. Rood bij bruin is ook niet zo'n smakelijke kleurcombinatie. De muffin, oh nee, souffle saai in het midden. En vooral de strooisels hebben het een beetje verpest. Dat is of iemand de caviakooi aan het schoonmaken was en per ongeluk langs jouw dessert liep.
Denk dat het mooier was geweest als je het souffleetje had opgeleukt ipv het bord.
En over de kwaliteit van de foto, zo van boven met flits zullen we het maar niet hebben. Maar een fotoshopje had niet misstaan.
Zo, ben je nu blij?
Anello di patate e cavolfiorequote:Op zondag 21 december 2008 21:15 schreef honda1990 het volgende:
Ziet er erg goed uit piepster
Aardappelring met bloemkool zie ik alleen niet zo voor me, hoe ga je dat precies maken?
Prima als je dat voor jezelf zo bepaalt, maar iemand anders kan weer andere criteria hebben en daarmee dus NIET vragen om afgezeken te worden.quote:Op maandag 29 december 2008 13:13 schreef lighted het volgende:
Aangezien ik vind dat je alleen foto's dient te plaatsen als ze de moeite zijn.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |