Hoe maak je gevuld stokbrood??quote:Op maandag 19 oktober 2009 18:51 schreef KingSizePinda het volgende:
Tof topicIk koo(p)(k) ook vrij bewust nu ik op mezelf woon. Lekker bezig zijn int keukentje. Laatst eens wat lekkers gemaakt toen ik dacht aan vroegah toen moeders wel eens gevuld stokbrood maakte
Dus zelf gemaakt en et was knetterlekker en ook betaalbaar. Ook burrito's met kip en gehakt gaat er wel in en is ook niet zo duur. En zo zijn er nog wel een paar gerechten die ik geregeld klaarmaak en die niet veel kosten maar heerlijk zijn en een tikkeltje apart. Et verbaasde me wat je voor lekkers kunt maken voor een laag bedrag ..
Greys maak een lijstje voor je gaat!quote:Op woensdag 21 oktober 2009 14:01 schreef Greys het volgende:
Ik heb weer veel ongebruikte spullen uit de koelkast weg moeten gooien
Waarom koop ik het dan toch allemaal? Omdat het er op dat moment lekker uit ziet
Benodigdheden : 1 heel stokbrood en gehaktquote:Op woensdag 21 oktober 2009 17:23 schreef hierissieweer het volgende:
[..]
Hoe maak je gevuld stokbrood??
Gekookte andijvie met melksausje of rauwe andijvie met satesaus.quote:Op woensdag 21 oktober 2009 17:22 schreef hierissieweer het volgende:
wat doe je met andijvie allemaal, want na shoarma, andijviestamp en shoarma heb ik nog over...
Die moet ik een keertje uitproberenquote:
Het is echt lekkerquote:Op donderdag 22 oktober 2009 11:27 schreef PdeHoog het volgende:
[..]
Die moet ik een keertje uitproberen
Even blancheren, daarna kan je ze goed invriezen!quote:Op donderdag 22 oktober 2009 11:33 schreef oh-oh het volgende:
Vraagje, ik heb een zak spruiten, maar het ziet er niet naar uit dat ik die deze week ga gebruiken. Kan ik die schoonmaken en dan zo in porties invriezen?
quote:U kunt spruiten invriezen door ze eerst ongeveer 3 minuten te blancheren. Veel mensen vinden dan de smaak van spruiten ook lekkerder, omdat er op die manier “de vorst over heen is geweest”. Het zetmeel van de spruit zet zich namelijk op deze manier om in suiker waardoor de smaak van de spruit zoeter wordt.
Hier staan voor bijna alle groenten hoe je ze het beste kunt invriezen en daarna weer bereiden!quote:Op donderdag 22 oktober 2009 12:01 schreef oh-oh het volgende:
Ah ok, wel eerst ff blancheren?
Boontjes en zo doe ik altijd zo in de vriezer , ik had echt geen idee hoe dat met die spruiten zat
Ah, daar heb ik een recept voor:quote:Op woensdag 21 oktober 2009 17:22 schreef hierissieweer het volgende:
wat doe je met andijvie allemaal, want na shoarma, andijviestamp en shoarma heb ik nog over...
Omdat dat bij mij pap wordt en ik wil korrels. Bulgur is ook meer voor soepen en papachtige dingen. Couscous als rijst of in salade.quote:
Dan maak je het verkeerd klaar, ik heb altijd bulghur (in wisselende korrelgrootte) en nog nooit pap gekregen.quote:Op donderdag 22 oktober 2009 14:03 schreef nieslief het volgende:
[..]
Omdat dat bij mij pap wordt en ik wil korrels. Bulgur is ook meer voor soepen en papachtige dingen. Couscous als rijst of in salade.
Ik lust graag spruitjes met satesausquote:Op donderdag 22 oktober 2009 11:28 schreef Sjeen het volgende:
[..]
Het is echt lekkerWeet je dat gekookte broccoli met satesaus ook lekker is
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |