Magnetron, 10-20 seconden, echt waar!quote:Op vrijdag 21 november 2008 09:31 schreef CalamityJane het volgende:
Mijn MMF ligt in de koelkast en is inmiddels keihard, maar ik ga hem gewoon op kamertemperatuur laten komen voor ik hem gebruik en eventueel, net als met klei, met wat water kneden. Dan hoop ik dat hij weer zacht wordt. Met klei lukt dat ook, tenslotte.
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			Hoop het niet, heb nu de botercreme gemixt met 4vruchtenjam, en dat is best jammie!quote:Op vrijdag 21 november 2008 18:50 schreef Bla_Bla_Bla het volgende:
ehm, smelt de fondant niet van jam en chocopasta?...dat soort dingen kun je toch niet gebruiken om af te smeren?
			
			
			
			
			
			
			
			Als je jam en botercreme lekker lang mixt op hoge snelheid, heeft het nog steeds de 'mechanische eigenschappen (quote:Op vrijdag 21 november 2008 18:50 schreef Bla_Bla_Bla het volgende:
ehm, smelt de fondant niet van jam en chocopasta?...dat soort dingen kun je toch niet gebruiken om af te smeren?
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			Ah okequote:Op zaterdag 22 november 2008 18:36 schreef ColdFeet het volgende:
Als je jam en botercreme lekker lang mixt op hoge snelheid, heeft het nog steeds de 'mechanische eigenschappen () van botercreme, maar niet meer zo'n onwijze botersmaak. Ik vond het echt een succes!
			
			
			
			Oei, die kunnen zo mijn mond in in een kookboek, wat een lekkere foto.quote:Op zondag 23 november 2008 23:25 schreef Maneki.Neko het volgende:
lekker pyjamadagje vandaag..had maar wat chococupcakes gebakken voor het huiselijke gevoel
[ afbeelding ]
PM dat randjes spuiten lukt mij ook nog niet hoor, maar je rozen zien er prachtig uit!
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			Bij de Jumbo. Het spul heet ook echt Mijn Oma. Tegenwoordig hebben ze het ook bij de AH XL.quote:Op dinsdag 25 november 2008 14:57 schreef PM-girl het volgende:
Maneki![]()
CalamityJane, leuk zo! Waar koop je kant en klare dulce leche?
			
			
			
			Dat spul is echt smerig vergeleken met zelfgemaakte dulce de leche....en het zelf maken is zo simpelquote:Op dinsdag 25 november 2008 15:40 schreef CalamityJane het volgende:
Bij de Jumbo. Het spul heet ook echt Mijn Oma. Tegenwoordig hebben ze het ook bij de AH XL.
			
			
			
			
			
			
			
			Wellicht een beetje offtopic, maar waar kun je dat nog meer bij gebruiken dan op taart? Heb nu even geen taartgelegenheid en wil het weekend misschien dit toch eens gaan maken zelf.quote:Op dinsdag 25 november 2008 17:07 schreef Isabeau het volgende:
Dat spul is echt smerig vergeleken met zelfgemaakte dulce de leche....en het zelf maken is zo simpel
			
			
			
			De kant en klaar variant staat tussen het broodbeleg.quote:Op dinsdag 25 november 2008 20:11 schreef PM-girl het volgende:
[..]
Wellicht een beetje offtopic, maar waar kun je dat nog meer bij gebruiken dan op taart? Heb nu even geen taartgelegenheid en wil het weekend misschien dit toch eens gaan maken zelf.
			
			
			
			Gewoon zelf maken, kost je alleen een paar uurtjes wachten en dan zitten al die toevoegingen die de structuur en smnaak in dat potje minder lekker maken er niet door.quote:Op dinsdag 25 november 2008 20:32 schreef _Ophelia_ het volgende:
De kant en klaar variant staat tussen het broodbeleg.
			
			
			
			
			
			
			
			Ik bedoelde het meer om aan te geven dat het ook op brood kon.quote:Op woensdag 26 november 2008 04:49 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Gewoon zelf maken, kost je alleen een paar uurtjes wachten en dan zitten al die toevoegingen die de structuur en smnaak in dat potje minder lekker maken er niet door.
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			Ik kan niet zeggen dat ik het spul in Argentinië veel lekkerder vond dan hier in de potjes eigenlijk. Maar ik ben ook nog wel van plan om het een keer te proberen met gecondenseerde melk... Ik vond het gewoon makkelijk, omdat ik toch altijd wel een potje DdL in huis heb. Alleen vind ik die uit een potje niet geschikt om puur te gebruiken, want hij is nogal compact van structuur. Daarom had ik hem gemengd met banketbakkersroom.quote:Op dinsdag 25 november 2008 17:07 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Dat spul is echt smerig vergeleken met zelfgemaakte dulce de leche....en het zelf maken is zo simpel
Prachtige taart trouwensVertel je nog hoe je dochter het vond?
			
			
			
			Ik zie niet in waarom niet, alleen heeft Speculoospasta een kleurtje, dat misschien zichtbaar blijft onder je fondantlaag... Daar moet je wel mee oppassen.quote:
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |