Bij de Jumbo. Het spul heet ook echt Mijn Oma. Tegenwoordig hebben ze het ook bij de AH XL.quote:Op dinsdag 25 november 2008 14:57 schreef PM-girl het volgende:
Maneki![]()
CalamityJane, leuk zo! Waar koop je kant en klare dulce leche?
Dat spul is echt smerig vergeleken met zelfgemaakte dulce de leche....en het zelf maken is zo simpelquote:Op dinsdag 25 november 2008 15:40 schreef CalamityJane het volgende:
Bij de Jumbo. Het spul heet ook echt Mijn Oma. Tegenwoordig hebben ze het ook bij de AH XL.
Wellicht een beetje offtopic, maar waar kun je dat nog meer bij gebruiken dan op taart? Heb nu even geen taartgelegenheid en wil het weekend misschien dit toch eens gaan maken zelf.quote:Op dinsdag 25 november 2008 17:07 schreef Isabeau het volgende:
Dat spul is echt smerig vergeleken met zelfgemaakte dulce de leche....en het zelf maken is zo simpel
De kant en klaar variant staat tussen het broodbeleg.quote:Op dinsdag 25 november 2008 20:11 schreef PM-girl het volgende:
[..]
Wellicht een beetje offtopic, maar waar kun je dat nog meer bij gebruiken dan op taart? Heb nu even geen taartgelegenheid en wil het weekend misschien dit toch eens gaan maken zelf.
Gewoon zelf maken, kost je alleen een paar uurtjes wachten en dan zitten al die toevoegingen die de structuur en smnaak in dat potje minder lekker maken er niet door.quote:Op dinsdag 25 november 2008 20:32 schreef _Ophelia_ het volgende:
De kant en klaar variant staat tussen het broodbeleg.
Ik bedoelde het meer om aan te geven dat het ook op brood kon.quote:Op woensdag 26 november 2008 04:49 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Gewoon zelf maken, kost je alleen een paar uurtjes wachten en dan zitten al die toevoegingen die de structuur en smnaak in dat potje minder lekker maken er niet door.
Ik kan niet zeggen dat ik het spul in Argentinië veel lekkerder vond dan hier in de potjes eigenlijk. Maar ik ben ook nog wel van plan om het een keer te proberen met gecondenseerde melk... Ik vond het gewoon makkelijk, omdat ik toch altijd wel een potje DdL in huis heb. Alleen vind ik die uit een potje niet geschikt om puur te gebruiken, want hij is nogal compact van structuur. Daarom had ik hem gemengd met banketbakkersroom.quote:Op dinsdag 25 november 2008 17:07 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Dat spul is echt smerig vergeleken met zelfgemaakte dulce de leche....en het zelf maken is zo simpel
Prachtige taart trouwensVertel je nog hoe je dochter het vond?
Ik zie niet in waarom niet, alleen heeft Speculoospasta een kleurtje, dat misschien zichtbaar blijft onder je fondantlaag... Daar moet je wel mee oppassen.quote:
3-D Cakes $100.00 minimum, $3.50 per slice plus labor/sculpture time*quote:Op zondag 30 november 2008 15:34 schreef Isegrim het volgende:
Ik ben benieuwd wat zo'n taart moet kosten. Zal wel vele honderden dollars zijn.
Edit: ja dus - http://www.letthemeatcake.net/pricing.php
Met een liniaal. Maar dat ging niet helemaal goed, want ik hield de liniaal kennelijk steeds schuiner, waardoor de print aan één kant wat psychedelisch werd... maar dat heb ik uiteraard niet op de foto gezetquote:Op zondag 30 november 2008 20:45 schreef PM-girl het volgende:
Leuk Sorbootje en erg netjes!
Hoe heb je zo'n kussenachtig zijkantje gemaakt?
Ik gebruik alleen maar marsepein, vind het het fijnst werken en de meeste mensen vinden dat het lekkerstquote:Op woensdag 3 december 2008 17:04 schreef Bla_Bla_Bla het volgende:
wie van jullie gebruikt ook wel eens marsepein oor het bekleden van de taart?
110 dollar per taartpunt....quote:Op zondag 30 november 2008 15:44 schreef Muck het volgende:
[..]
3-D Cakes $100.00 minimum, $3.50 per slice plus labor/sculpture time*
* Labor/Sculpture time billed at $75.00 per hour
Serves 100 persons: 100 x $3.50 = $350.00
10 hours of Sculpture and Decoration time: 10 x $75.00 = $750.00
Total: $1100.00
maar ja, wel logisch als je de taarten zo ziet. Al zou ik er nooit zoveel geld voor over hebben
Volgens mij moet je ff iets aan je rekenskillz doen.quote:Op woensdag 3 december 2008 18:46 schreef Isabeau het volgende:
[..]
110 dollar per taartpunt....Woei!!!
ik vind 'm heel erg gaafquote:Op woensdag 3 december 2008 17:17 schreef Bla_Bla_Bla het volgende:
Ah oke, nou dat klinkt goed
heb mijn vriend nl beloofd voor zn verjaardag een mooie taart te maken en hij wilt perse een rode kerstachtige taart whehe(hij is eerte kerstdag jarig)
Zo zag mijn rode fondant er nl na het bekleden uit![]()
Ben erg blij dat ik t vantevoren even heb uitgeprobeerd![]()
[ afbeelding ]
Ik zou er bijna op gaan zittenquote:Op woensdag 3 december 2008 17:17 schreef Bla_Bla_Bla het volgende:
Ah oke, nou dat klinkt goed
heb mijn vriend nl beloofd voor zn verjaardag een mooie taart te maken en hij wilt perse een rode kerstachtige taart whehe(hij is eerte kerstdag jarig)
Zo zag mijn rode fondant er nl na het bekleden uit![]()
Ben erg blij dat ik t vantevoren even heb uitgeprobeerd![]()
[ afbeelding ]
Mooi hoor!quote:Op woensdag 3 december 2008 17:17 schreef Bla_Bla_Bla het volgende:
Ah oke, nou dat klinkt goed
heb mijn vriend nl beloofd voor zn verjaardag een mooie taart te maken en hij wilt perse een rode kerstachtige taart whehe(hij is eerte kerstdag jarig)
Zo zag mijn rode fondant er nl na het bekleden uit![]()
Ben erg blij dat ik t vantevoren even heb uitgeprobeerd![]()
[ afbeelding ]
wil je verse soesjes gebruiken gebruiken?quote:Op vrijdag 5 december 2008 17:05 schreef _Ingrid_ het volgende:
Bla mooi zeg!
Kun je muffins een dag van tevoren maken? Dat ze morgen nog lekker zijn. Of beter morgenochtend.
En misschien weet iemand het hier toevallig. Ik ga soesjes door glazuur halen en dan spikkels erop. Zou dat bevroren kunnen en dan weer in de diepvries en dan 's morgens eruit. Of zou het goor worden dan?
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |