abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_63668893
Inmiddels zijn mijn collega's de hele dag al aan het uitbuiken van één stukje van deze taart. 't Ligt wel zwaar op de maag zeg maar
pi_63673718
Aaah die is mooi Sorbootje!
pi_63729138
wie van jullie gebruikt ook wel eens marsepein oor het bekleden van de taart?
ik heb nu nl een oefentaartje met voorgekleurde rode fondant gemaakt, maar die lijkt veel sneller te scheuren als de fondant die ik zelf kleur. Dus nu hoopte ik dat dat met reeds gekleurde marsepein minder erg is zodat ik die kan gebruiken.
pi_63729401
ik! heel fijn, kun je mooi dun uitrollen en scheurt niet zo gek snel
Saartje
pi_63729448
Ah oke, nou dat klinkt goed
heb mijn vriend nl beloofd voor zn verjaardag een mooie taart te maken en hij wilt perse een rode kerstachtige taart whehe (hij is eerte kerstdag jarig)

Zo zag mijn rode fondant er nl na het bekleden uit
Ben erg blij dat ik t vantevoren even heb uitgeprobeerd
pi_63731177
quote:
Op woensdag 3 december 2008 17:04 schreef Bla_Bla_Bla het volgende:
wie van jullie gebruikt ook wel eens marsepein oor het bekleden van de taart?
Ik gebruik alleen maar marsepein, vind het het fijnst werken en de meeste mensen vinden dat het lekkerst
pi_63731637
quote:
Op zondag 30 november 2008 15:44 schreef Muck het volgende:

[..]

3-D Cakes $100.00 minimum, $3.50 per slice plus labor/sculpture time*

* Labor/Sculpture time billed at $75.00 per hour

Serves 100 persons: 100 x $3.50 = $350.00
10 hours of Sculpture and Decoration time: 10 x $75.00 = $750.00
Total: $1100.00



maar ja, wel logisch als je de taarten zo ziet. Al zou ik er nooit zoveel geld voor over hebben
110 dollar per taartpunt.... Woei!!!

Mooie taarten, Sorbootje en Bla Bla Bla!! Leuk ook dat patroon.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_63733212
quote:
Op woensdag 3 december 2008 18:46 schreef Isabeau het volgende:

[..]

110 dollar per taartpunt.... Woei!!!
Volgens mij moet je ff iets aan je rekenskillz doen. 110 maal 100 = 11.000.
pi_63738228
Mooi hoor BlaBla, wat is er mis mee? Ik vind hem schattig.
pi_63739956
de fondat is op verschillende plaatsen gescheurd (linksboven en onder op de foto en aan de zijkanten is t al helemaal niet mooi)
Maar hij is wel lekker
pi_63741633
Hoe ingescheurd dan? Doordat je met liniaal (of wat dan ook) te diep hebt gedrukt oid? Misschien de fondant of marsepein misschien wat dikker rollen? Maar ik vind hem heeel erg mooi van bovenaf hoor, mag je trots op zijn Net als op de lekkerheid.
pi_63749049
Ik heb de fondant net zo dik uigerolt als normaal, maar deze had al scheurtjes tijdens het uitrollen. T leek gewoon alsof die een stuk minder soepel was. En bovenop is t nog verder gescheurd door de lineaal idd.
Ah volgende keer beter
pi_63758105
Ik vind 't een lieve taart, ook met scheurtjes en je vriend vast ook!
pi_63758336
quote:
Op woensdag 3 december 2008 17:17 schreef Bla_Bla_Bla het volgende:
Ah oke, nou dat klinkt goed
heb mijn vriend nl beloofd voor zn verjaardag een mooie taart te maken en hij wilt perse een rode kerstachtige taart whehe (hij is eerte kerstdag jarig)

Zo zag mijn rode fondant er nl na het bekleden uit
Ben erg blij dat ik t vantevoren even heb uitgeprobeerd
[ afbeelding ]
ik vind 'm heel erg gaaf
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  donderdag 4 december 2008 @ 22:15:40 #290
57571 -Mellow-
Hobo on the loose
pi_63768151
quote:
Op woensdag 3 december 2008 17:17 schreef Bla_Bla_Bla het volgende:
Ah oke, nou dat klinkt goed
heb mijn vriend nl beloofd voor zn verjaardag een mooie taart te maken en hij wilt perse een rode kerstachtige taart whehe (hij is eerte kerstdag jarig)

Zo zag mijn rode fondant er nl na het bekleden uit
Ben erg blij dat ik t vantevoren even heb uitgeprobeerd
[ afbeelding ]
Ik zou er bijna op gaan zitten
'If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is, infinite.'
pi_63768732
quote:
Op donderdag 4 december 2008 22:15 schreef -Mellow- het volgende:

[..]

Ik zou er bijna op gaan zitten
whehe dan scheurt ie gegarandeerd verder

en thnx dames
  donderdag 4 december 2008 @ 22:46:17 #292
94046 PM-girl
Is geen haartje betoeterd...
pi_63769390
Ik wil graag eenvoudige chococreme maken, zoals slagroom met choco(poeder)(la) erdoorheen. Maar dit kan ik geen uren bewaren wanneer het mooi gespoten zit of wel? Kan ik er iets aan toevoegen zodat het wat stijver blijft?
...maar weI in de aap gelogeerd :P
*
Ik stuur al sinds oktober 2006 PM's, word ik dan nu PM-woman?
Laat maar: PMS-girl it is.....
pi_63769627
Oef dat weet ik niet zo goed.. Ik zou idd denken aan iets van opgeklopte ganache oid! Gewoon klein beetje proberen of het werkt? Wacht, ik heb wat linkjes voor je.

http://www.deleukstetaarten.nl/forum/viewtopic.php?id=22976
http://www.deleukstetaarten.nl/forum/viewtopic.php?id=20413
http://www.deleukstetaarten.nl/forum/viewtopic.php?id=26459

Die laatste is een choco-botercreme. Hoop dat je er wat aan hebt!

[ Bericht 69% gewijzigd door Nouwk op 04-12-2008 22:58:41 ]
pi_63776320
Ik ga morgen ploeteren op een Shrektaart voor mijn stiefzoontje! Ik vind het eigenlijk best wel spannend... als het niet lukt sta ik mooi voor l*l op zijn verjaardag zondag!
pi_63786959
Bla mooi zeg!

Kun je muffins een dag van tevoren maken? Dat ze morgen nog lekker zijn. Of beter morgenochtend.

En misschien weet iemand het hier toevallig. Ik ga soesjes door glazuur halen en dan spikkels erop. Zou dat bevroren kunnen en dan weer in de diepvries en dan 's morgens eruit. Of zou het goor worden dan?
pi_63787233
Taarten kun je iig wel versierd en al invriezen, dus ik neem aan van wel dat dit ook kan! anders doe je er twee of drie om te proberen?

Wanneer wl je de muffins versieren en opeten? Voor de versheid zou ik het morgenochtend doen, of anders 's avonds ervoor. Doe ik wel met taarten.
pi_63788269
quote:
Op woensdag 3 december 2008 17:17 schreef Bla_Bla_Bla het volgende:
Ah oke, nou dat klinkt goed
heb mijn vriend nl beloofd voor zn verjaardag een mooie taart te maken en hij wilt perse een rode kerstachtige taart whehe (hij is eerte kerstdag jarig)

Zo zag mijn rode fondant er nl na het bekleden uit
Ben erg blij dat ik t vantevoren even heb uitgeprobeerd
[ afbeelding ]
Mooi hoor!
pi_63788568
quote:
Op vrijdag 5 december 2008 17:05 schreef _Ingrid_ het volgende:
Bla mooi zeg!

Kun je muffins een dag van tevoren maken? Dat ze morgen nog lekker zijn. Of beter morgenochtend.

En misschien weet iemand het hier toevallig. Ik ga soesjes door glazuur halen en dan spikkels erop. Zou dat bevroren kunnen en dan weer in de diepvries en dan 's morgens eruit. Of zou het goor worden dan?
wil je verse soesjes gebruiken gebruiken?

anders diepvriessoesjes gebruiken bevroren en snel doen en dan de vriezer in.
zo heb ik ze een keer gemaakt met witte chocolade en muisjes en dan de vriezer in en een uur van te voren eruit halen als. ik had dat als kraamtraktatie.

moet maar weer eens gaan frobelen. kom er met 2 meisjes gewoon niet aan toe
mama van 3 kids!
pi_63788626
Meisjes willen toch juist frobelen? Of zijn ze nog te jong?
pi_63789920
de oudste is bijna 2 en de jongste is 8maanden.
van de week wel appelflappen gemaakt.
ik heb een biscuitmix bij de molen gehaald gatver wat een gore zooi.
zo hoorde die echt niet te smaken. morgen eieren halen dan kan ik ook eens gaan bakken.
mama van 3 kids!
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')