De bloemkool wordt bloemkoolcurryquote:Bloemkool, Chinese kool, Courgette, Paprika, Knolselderij, Waspeen, Zuurkool verpakt kruiden 500g, Meloen Galia, Kiwi
Daar had ik echt nooit aan gedachtquote:Op woensdag 3 december 2008 22:41 schreef Sjeen het volgende:
Niet lachenRauwe andijvie (gewoon in reepjes gesneden) is lekker met satesaus
Ooit gehoord van smaak en wansmaak?quote:Op woensdag 3 december 2008 22:56 schreef Sjeen het volgende:
Ooit gehoord van het feit dat smaken kunnen verschillen![]()
Dat is niet zo vreemd; in Timor wordt boerenkool gegeten ( geroerbakt met zout vlees ) met satesaus.quote:Op woensdag 3 december 2008 22:41 schreef Sjeen het volgende:
Niet lachenRauwe andijvie (gewoon in reepjes gesneden) is lekker met satesaus
Vaak kan je het gewoon een paar weken proberenquote:Op vrijdag 12 december 2008 12:46 schreef SHE het volgende:
[..]
Ik zit nog steeds te twijfelen over die stomme tas. Enerzijds denk ik dat het inspireert om meer met groenten te experimenteren, anderzijds zou ik me zo verplicht voelen.
*denkt er nog even over na*
Spruitjes met satesaus zijn de bom.quote:Op woensdag 3 december 2008 22:41 schreef Sjeen het volgende:
Niet lachenRauwe andijvie (gewoon in reepjes gesneden) is lekker met satesaus
Prei met zalm en ansjovis?quote:Op donderdag 13 november 2008 11:33 schreef Innocence het volgende:
met ham en kaas, zo heb ik dus die afkeer ontwikkeld. Er is weinig dat ik echt niet lust, maar dat krijg ik met m'n neus dicht nog niet weg, brrrr...
Preiquiche lijkt me niet zo, maar ga ik gewoon probere. Misschien heel fijn gesneden en met lekkere ham erbij?! Of heb je een toprecept voor me?
Heb pas eens ouderwetse nasi gemaakt, daar vond ik het wel lekker in. Maar dan ook maar een halve prei.
Selderij kan heerlijk in de risotto samen met de zwammen (ben nu vast te laat maar voor de volgende keer danquote:Op woensdag 26 november 2008 18:05 schreef Innocence het volgende:
Pfff, is de inhoud van het pakket op het laatste moment gewijzigd. En ik heb veel ingredienten al gekocht voor wat ik wilde maken.
Het is nu:
Savooijekool
Uien
Knolvenkel
Rode bieten
Slamix
Groenselderij
Dus alleen de bietenrisotto staat nog op het programma...
Savooiekool weet ik nog een heerlijk pastagerecht mee.
Iemand die wat leuks met de rest weet, icm saucijzen en oesterzwammen? De rest van de boodschappen zijn gelukkig houdbaar.
Sowieso groenselderij, wat moet je nou met meer dan één stengel?
Ik ben ook even gestopt, de tweede week van december hadden ze alleen maar tassen met dingen die we al regelmatig hadden gehad/minder lekker vinden en nu is het allemaal zo rommelig... even een stop dus, inderdaad.quote:Op zaterdag 20 december 2008 12:03 schreef Innocence het volgende:
Ik heb m'n abonnement even twee weken stopgezet, zijn er veel mensen die het nog gebruiken tijdens de feestdagen? Baal wel dat ik nu de schorseneren mis, hopelijk komen die er nog eens in deze winter.
zijn.quote:Uien, Koolraap, Venkel, Pastinaken, Prei, Kastanje champignons verpakt, Peren Conference, Mandarijn
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |