abonnement Unibet Coolblue
pi_62585146
quote:
Op woensdag 22 oktober 2008 15:26 schreef Jurk het volgende:
Heel erg klein en een behoorlijk hoog jaren 70 gehalte .
Grote bossen tussen benen en onder oksels?
pi_62588526
http://www.thermenholiday.nl/index.asp?cid=66

zit erover te denken om deze sauna in schiedam binnenkort eens met een bezoekje te vereren
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_62589295
In België heb je veel kleine privésauna's, die je dan voor 2/3/4 uur exclusief afhuurt. Iemand ervaring mee?
pi_62628306
Sommige mannen hebben echt lef!!!

Ga je samen met je vrouw naar de sauna, zit je met haar in het bubbelbad, ik zit er bij in, en dan heeft hij nog het lef om aan mij te zitten

Resultaat: Klap in zn gezicht, vrouw die raar opkijkt, ik zeggen wat hij deed, hij bekennen, man sauna uitgezet, en zijn vrouw slaapt iig vannacht in een hotel...

En ik voel me weer eens ontzettend kut dat iemand al weer het gore lef heeft om aan me te zitten in het bubbelbad van een sauna. En dan nog zeggen dat ik hem uitgedaagd had, omdat ik met mijn voet zijn been had aangeraakt ( per ongeluk, toen ik de bubbels weer opnieuw aanzette)

Echt waar, ik kan er echt niet met mijn hoofd bij dat je zoiets doet terwijl je vrouw gewoon fucking naast je zit..

Ik ga iig echt nooit meer alleen naar een sauna, gebeurt me iets te vaak dat er zulke dingen gebeuren, omdat mannen denken van "ow, mooi, een jong meisje dat alleen is"

En het gebeurde echt net een kwartier voor ik eigenlijk weg wilde gaan, dus had echt hele leuke dag gehad al, en nou verpest zo'n klootzak het weer en ben ik weer helemaal overstuur naar huis gegaan. En dan is bijna 1,5 uur reizen echt lang hoor.

Maar verder was sauna erg mooi hoor, goede faciliteiten, vriendelijk personeel dat ook meedenkt (had later rhassoul-behandeling bijgeboekt, gingen ze kijken of dan een rhassoul-arrangement niet goedkoper was, dan een volledige massage en rhassoul-behandeling los) Lekkere sauna's, stoombaden, zwembaden en bubbelbaden, opgietingen waren erg lekker, alleen tweede opgieting zou met oceaanmuziek zijn, alleen muziek deed het niet, hygiene was goed, eten was heerlijk, bediening was erg snel, maarja, het kutte gevoel overheerst toch
pi_62628587
wat een klote- ervaring zeg. Dat zijn dus de vieze mannetjes waar iedereen ( die nooit naar de sauna gaat) altijd bang voor is.

bah, nu kun je nooit meer zo relaxt relaxen
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_62628720
Idd, ik hou echt van sauna's bezoeken, maar zo gaat de lol er echt wel van af. Ik ga echt niet meer alleen hoor, alleen samen met mn vriend, als ze het dan nog durven te wagen dan zijn ze wel helemaal gestoord ( nou ook wel, maar toch)
  vrijdag 24 oktober 2008 @ 08:14:56 #32
115121 Arizona
The Grand Canyon State
pi_62632681
He bah Sylvana, wat een klote ervaring .
Goed dat je letterlijk van je afgemept hebt, dat wil ik wel even gezegd hebben .
Prima trouwens van de sauna dat ze hem eruit gebonjourd hebben. Maar ze kunnen ook moeilijk anders.
I'm gonna love you 'til the heavens stop the rain
I'm gonna love you 'til the stars fall from the sky
For you and I
pi_62634578
quote:
Op woensdag 22 oktober 2008 17:57 schreef littledrummergirl het volgende:
http://www.thermenholiday.nl/index.asp?cid=66

zit erover te denken om deze sauna in schiedam binnenkort eens met een bezoekje te vereren
Ik vind het daar heel relaxed, tot vorige week was het de enige sauna die ik bezocht heb.

Vorige week naar Thermen Ridderkerk geweest (vanwege de Milner actie ) met een paar vriendinnen. Heel anders dan in Schiedam, maar het was heel rustig (wij gingen s avonds op een damesdag) en dat was heel fijn, vaak zaten wij gewoon met zijn 5-en in een sauna/bubbelbad etc.

Verder prima ervaring. Enige minpuntje is dat wij heel lang bij de receptie moesten wachten. De vorige bezoekers waren niet helemaal blij met het feit dat de cola van vrouw A op de bon van vrouw B stond, en de koffie van vrouw B op de bon van vrouw C. Toen gingen ze nog allemaal apart pinnen, en ze hebben er 10 minuten over gedaan om te beslissen of ze de volgende keer met zijn 5-en of met zijn 6-en gingen... Goed, kan gebeuren... maar ondertussen had 1 van de 2 receptionistes ons toch kunnen helpen, aangezien wij alleen naar binnen moesten.
Klussen deel 1 en 2
pi_62636664
Fijn te lezen dat Ridderkerk zo rustig was, aangezien mijn vriend en ik er over zitten te twijfelen volgende week daar heen te gaan. Ik moet eerlijk bekennen dat ik tot nu toe alleen maar flink wat keren naar thermen 5 mei in leiden ben geweest, dus ik ben niet veel gewend, maar wél erg gewend aan de rust. Het is daar zelfs in de weekenden nog heel normaal dat je een sauna voor jezelf hebt. Dat het verder niet groots is neem ik dan wel voor lief.
Je loopt trouwens niet alleen als meisje risico's hoor, wij hebben één keer gehad dan een man bij ons in het bubbelbad wat voetjevrijerig was richting zowel mij als mijn vriend (en ik maar denken dat die voet van mijn vriend was), en bij het opstaan zijn toch wel zeer erecte geslachtsdeel bijna in het gezicht van mijn vriend duwde. Later kwamen we hem ook nog tegen in het zwembad, lag hij op zijn rug te drijven en één keer raden wat daar weer fier uitstak.
Arseen (As), atoomnummer 33
pi_62637281
Toch nog een "gewoon" verslag van het saunabezoek, want heb natuurlijk verder wel een heerlijke dag gehad, alleen de afloop was minder.

Gisteren ben ik naar Sauna de Thermen Nijmegen geweest. Ik ging gewoon met het openbaar vervoer, en na ongeveer 1 uur en 20 minuten was ik er. Ik had een entree en een volledige massage geboekt, maar bij de kassa stond dat een rhassoul-behandeling vandaag maar 7,50 euro kostte. Dat leek me ook wel eens leuk om te proberen, dus die er ook maar bijgeboekt. Toen ik een rondleiding had gehad en aan mijn thee met appelgebak zat, kwam er een medewerker naar me toe. Hij zei dat hij voor me ging kijken of het nu niet goedkoper was om een rhassoul-arrangement te nemen, aangezien daar dus ook een volledige massage en rhassoul-behandeling in zit. Het bleek dat het los een paar euro goedkoper was dan het arrangement, dus ik heb het maar gewoon zo gelaten. Maar wel goed dat ze iig met je meedenken.

Nadat ik mijn thee en appeltaart ophad, ging ik douchen en scrubben. Daarna heb ik eerst lekker in een mint-stoombad gezeten om mijn luchtwegen open te maken. Toen ging ik in de 65 graden sauna. Hier was een iets verhoogde luchtvochtigheid, en het was er erg goed uit te houden. Na lekker een kwartiertje opgewarmd te zijn, naar buiten gelopen voor wat frisse lucht, een koude douche en daarna weer opwarmen in het zwembad, kruidenbad en bubbelbad. Daarna heb ik een heerlijke tosti ham/kaas gegeten, met wederom een kopje thee, en wat gelezen. Om 2 uur had ik mijn volledige massage. Mijn rug, schouders en nek zaten weer lekker in de knoop, dus daar is hij weer een tijd mee bezig geweest om dat los te krijgen. 3 kwartier gaat echt veel te snel voorbij helaas, maar het was weer erg lekker.

Daarna door naar de event-sauna, waar de opgietingen plaatsvinden. Ik was aan de late kant, en had een plaatsje op de onderste bank. De opgieting werd gedaan met 4 geuren. Er waren 2 fruitgeuren en 2 boomgeuren. Ondertussen kregen we stukjes appel en ijs om mee af te koelen. Er was geen pauze, maar hij was goed vol te houden. Ik ben wel hetere opgietingen gewend. Na de opgieting weer het gebruikelijke afkoelen en opwarmen en daarna ging ik weer even wat drinken en lezen in de rustruimte. Toen ik net zat, kwam er een medewerker naar me toe, die vroeg of ik in plaats van om kwart voor 6, om kwart voor 4 de rhassoul-behandeling wilde doen, aangezien er anders maar 1 vrouw was die de behandeling kreeg. Het maakte mij niet uit, dus ik heb snel mijn drinken opgedronken en mijn tijdschriften weer aan de kant gelegd.

Eerst legde de medewerker uit wat de bedoeling was, aangezien ik nog nooit zo'n behandeling gehad had. We moesten in een stoombad gaan zitten, en onszelf helemaal insmeren met klei. Witte klei voor ons gezicht, en groene klei voor de rest van ons lichaam. Dit zag er erg grappig uit, we leken net marsmannetjes. Daarna ongeveer een kwartiertje rustig op een bankje in het stoombad gezeten, om de klei goed zijn werk te laten doen. Na dat kwartier gingen de stortdouches aan, en konden we ons weer lekker schoonspoelen en scrubben. Na de behandeling was onze huid echt superzacht en glad. De klei had dus goed zijn werk gedaan. Tenslotte kregen we nog een lekker kopje thee.

Na de rhassoul-behandeling ging ik weer naar de event-sauna, waar om 5 uur weer een opgieting was. Dit keer zou er een "Oceaan" opgieting plaatsvinden. Wederom met 4 geuren, alleen dan met oceaanmuziek erbij. De muziek deed het echter niet, dus nou werd het eigenlijk een gewone opgieting. Nou zat ik echter op de tweede bank, en deze opgieting was een stuk pittiger dan de eerste. Ondertussen kregen we ijs en honing, om onszelf lekker mee in te smeren. Nou heb ik dus wel lekker veel gezweet. Er zat weer geen pauze in, maar kon het op zich nog wel volhouden tot het eind. Het moest alleen geen 5 minuten langer duren. Daarna weer afkoelen en opwarmen, en toen was het tijd om een hapje te gaan eten.

Als voorgerecht bestelde ik carpaccio van ossenhaas, met pesto, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas. Ik had nog maar net besteld, of het kwam er al aan, supersnel dus. De carpaccio was echt superlekker. Daarna moest ik nog bijna een half uur op het hoofdgerecht wachten. in de tussentijd heb ik weer wat gelezen, je moet toch wat doen als je alleen bent. Als hoofdgerecht had ik varkenshaasmedaillons met peterselie, patat en gekookte groenten. Het peterselie"prutje" op de varkenshaas smaakte wel apart, maar niet vies ofzo. Ik heb er heerlijk van gegeten en zat daarna goed vol. Na het eten heb ik nog bijna 3 kwartier in de rustruimte zitten lezen.

Daarna ging ik in de kleurentherapiesauna, van 80 graden, maar op de een of andere manier kon ik het daar niet echt goed volhouden, en ben ik er na iets van 5 minuten al uit gegaan. Toen heb ik een hele tijd in het bubbelbad gezeten, en daarna ben ik in de 85 graden eucalyptus-sauna geweest. Hier was het wel goed toeven, en ik heb er het hele kwartier in gelegen. Daarna weer afkoelen en opwarmen. Hierna had ik niet echt zin om nog in een andere sauna te gaan, en heb ik nog een tijd in het bubbelbad gezeten. Er waren nog wel 3 andere sauna's, een 90 graden buitensauna, een 100 graden buitensauna en een infraroodcabine, waarin je kon liggen. Dat zie je niet zo heel vaak, meestal zit je voor de lamp. Hier lagen gewoon allemaal matjes waarop je kunt liggen, dus dat is wel fijn, maar ik ben er dus niet ingeweest. Rond 9 uur ging ik weer naar huis toe.
pi_62638278
quote:
Op vrijdag 24 oktober 2008 11:44 schreef Sylvana het volgende:
Er waren nog wel 3 andere sauna's, een 90 graden buitensauna, een 100 graden buitensauna en een infraroodcabine, waarin je kon liggen. Dat zie je niet zo heel vaak, meestal zit je voor de lamp. Hier lagen gewoon allemaal matjes waarop je kunt liggen, dus dat is wel fijn, maar ik ben er dus niet ingeweest.
jammer alleen voor de wat langere personen dat je voeten dan bijna tegen de buitenruit aankomt en je dus iedere keer als iemand binnenkomt je je benen op moet trekken (TIP: ga helemaal achteraan liggen dan, ik lag bij de deur wat helemaal erg was ) + dat je benen ook niet meeprofiteren van de infrarood warmte
(╯°□°)╯︵ ┻━┻ ლ(ಠ益ಠლ) ٩͡๏̯͡๏۶ ಠ_ಠ ᕕ( ᐛ )ᕗ
pi_62665743
Lekker weer, Sylvana en ik begrijp ook niet dat er nog steeds mannen zijn die denken aan je te kunnen zitten in een sauna. Of zijn vrouw er nu wel of niet bij is, dat vind ik verder niet ter zake doen. Misschien volgende keer gewoon met een vriendin gaan... (belachelijk eigenlijk dat dat zou moeten )
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_62665954
Ik ga altijd met een vriendin ( en soms meerdere ) naar de sauna, maar we zijn ook al 2 keer lastig gevallen. Het lijkt wel een nieuwe trend ofzo....vroeger had je nooit last van vieze mannetjes, nu hoor je het heel vaak.
Goed van Sylvana dat ze zo ad rem reageerde, in mijn geval stond ik gewoon met mn bek vol tanden....terwijl ik normaal niet op mn mondje gevallen ben.
Het zien duurt een seconde, de gedachte blijft voor altijd.
pi_62666051
quote:
Op zaterdag 25 oktober 2008 14:32 schreef Jurk het volgende:
Ik ga altijd met een vriendin ( en soms meerdere ) naar de sauna, maar we zijn ook al 2 keer lastig gevallen. Het lijkt wel een nieuwe trend ofzo....vroeger had je nooit last van vieze mannetjes, nu hoor je het heel vaak.
Goed van Sylvana dat ze zo ad rem reageerde, in mijn geval stond ik gewoon met mn bek vol tanden....terwijl ik normaal niet op mn mondje gevallen ben.
Och, wat een onzin dat je daar vroeger geen last van had. Ik ben ca. 15 jaar geleden ook lastig gevallen hoor.
Wat dat betreft is dat slag mannen niet veranderd of zo.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_62666512
quote:
Op zaterdag 25 oktober 2008 14:22 schreef Isabeau het volgende:
Lekker weer, Sylvana en ik begrijp ook niet dat er nog steeds mannen zijn die denken aan je te kunnen zitten in een sauna. Of zijn vrouw er nu wel of niet bij is, dat vind ik verder niet ter zake doen. Misschien volgende keer gewoon met een vriendin gaan... (belachelijk eigenlijk dat dat zou moeten )
Ik heb geen vriendinnen, maar ga echt alleen nog maar samen met mn vriend, of toch maar naar van die speciale damesdagen...
pi_62666742
Oh ja, speciale vrouwendagen zijn natuurlijk ook een oplossing! Begrijp nu ook weer waar die voor waren
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_62668894
het is toch van de zotte dat je als vrouw zijnde alleen maar veilig van de sauna kunt genieten op een speciale vrouwendag
alleen maar omdat veel mannen denken dat zodra vrouwen geen kleren aanhebben, ze altijd zin in sex hebben, en dus loslopend wild zijn.
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_62670085
Ik zie zo snel de sauna waar ik vaste klant ben niet voorbij komen hier, maar jah, Friesland he

Ik ga geregeld naar de saunastate in gorredijk, http://www.saunastate.nl voor de geintresseerden.
Wat mij daar vooral aanspreekt is de gemoedelijke persoonlijke sfeer, het is een oude omgebouwde boerderij met een gezellig restaurantje, leuk personeel en een ons kent ons sfeertje.
We nemen ook geregeld onze kindjes mee, de jongste komt er al vanaf dat ze nog in mn buik zat
pi_62670110
quote:
Op zaterdag 25 oktober 2008 16:52 schreef MissyMirjaM het volgende:
het is toch van de zotte dat je als vrouw zijnde alleen maar veilig van de sauna kunt genieten op een speciale vrouwendag
alleen maar omdat veel mannen denken dat zodra vrouwen geen kleren aanhebben, ze altijd zin in sex hebben, en dus loslopend wild zijn.
dat heb je dus niet in de saunastate, ze zijn er wel, de vrouwendagen, maar ik denk, gelet op mijn eigen ervaringen, dat dat meer met de wens van die vrouwen dan met de sfeer daar te maken heeft. Ik heb me er nog nooit bekeken of begluurd gevoeld, zo is de sfeer gewoon niet daar.
  zaterdag 25 oktober 2008 @ 19:41:44 #45
63722 z80
I fink you freaky
pi_62672601
quote:
Op zaterdag 25 oktober 2008 16:52 schreef MissyMirjaM het volgende:
het is toch van de zotte dat je als vrouw zijnde alleen maar veilig van de sauna kunt genieten op een speciale vrouwendag
alleen maar omdat veel mannen denken dat zodra vrouwen geen kleren aanhebben, ze altijd zin in sex hebben, en dus loslopend wild zijn.
En als man heb je gaan last van opdringerige dames?
helaas ook deze zijn er.
het komt gelukkig niet zo vaak voor maar het is me al een keer overkomen.
en als je als man hier iets van zegt/melding maakt,
krijg je als antwoord dat je het zelf uitgelokt hebt en gebeurt er verder niets.
was ook meteen de laatste keer dat ik door na toe gegaan ben.
Go away or i will replace you withe a very small shell script.
Der Gesunde weiß nicht, wie reich er ist.
If you torture the data long enough, it will confess to anything.
pi_62672771
quote:
Op zaterdag 25 oktober 2008 15:08 schreef Isabeau het volgende:
Oh ja, speciale vrouwendagen zijn natuurlijk ook een oplossing! Begrijp nu ook weer waar die voor waren
Eh, volgens mij zijn die er omdat er een boel vrouwen zijn die niet naakt tussen de mannen durven lopen. Los van wat die mannen mogelijk wel of niet doen.
pi_62686447
@Z80: welke sauna was dat waar ze zo op jouw melding reageerde?
Niet bepaald klantvriendelijk.
  maandag 27 oktober 2008 @ 09:05:28 #48
63722 z80
I fink you freaky
pi_62709883
waar het was doet er niet toe.
de betreffende sauna bestaat niet meer.
tot de grond toe afgebrand (beide sauna's van deze gasten)
Go away or i will replace you withe a very small shell script.
Der Gesunde weiß nicht, wie reich er ist.
If you torture the data long enough, it will confess to anything.
  dinsdag 28 oktober 2008 @ 11:29:43 #49
20565 DarkX
Hipperdehipdiehip
pi_62745779
quote:
Op zaterdag 25 oktober 2008 14:57 schreef Sylvana het volgende:

[..]

Ik heb geen vriendinnen, maar ga echt alleen nog maar samen met mn vriend, of toch maar naar van die speciale damesdagen...
Jeetje, tis echt gestoord zoiets, als kerel krijg ik bijna een soort plaatsvervangend schuldgevoel bij dit soort knuppels

Eigenlijk zou je gewoon niet moeten toegeven hieraan en gewoon je ding blijven doen. Dan mep maar al die gasten de nationale sauna-blacklist op Goed, snap ook wel dat je het gehad hebt, maar het is jammer dat net de slachtoffers zich moeten gaan aanpassen, zou andersom moeten zijn.

Ben net een vriendin van me aan het overtuigen dat dat naakt allemaal niet zoveel voorstelt, nu maar hopen dat ze niet gelijk bij het eerste bezoek zo'n trauma ervaring krijgt
In sports, it's not about who wins or loses, it's about how drunk you get
  dinsdag 28 oktober 2008 @ 21:30:00 #50
59287 Grumpey
Het zonnetje in huis
pi_62764995
heej iedereen ,
ben nieuw in dit topic maar vervent sauna bezoeker een keer in de 3 maanden, vandaar even tvp

Bezochte sauna's + cijfer...als mensen toelichting willen typ ik die ook wel graag, geef maar aan.

Thermen La Mer - Almere (7)
Thermen Bussloo (8.5)
Elysium Bleiswijk (6.5)
Sauna Ridderrode Haarlem (9, de grootste tip, wat een een aankleding, geweldig )
Deco sauna Amsterdam (7)

Binnenkort:
Sauna Weesp
Sauna Amsterdam Zuiver (opent april 2009, ben echt benieuwd, eindelijk een 'echt' complex op fietsafstand op mooie locatie in amsterdamse bos... )
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')