Zo die kerel van die shiitakes zeg... ik lust geen champignons (die structuur...), maar zelfs ik ken ze, weet wat het is enzo. En inderdaad dat gemier over zout en peper...
En wat mutst die Gilke nou over dat het "zonde" van een tournedos is?? Dit is een vrij klassiek gerecht, inderdaad zoals die anderen al zeiden, tournedos wellington, jammer dat het niet gelukt was, maar het zou heel smakelijk kunnen zijn.
Maar goed, als ik meedeed dan had die Hans nu al afgevallen voor mij want volgens mij is er geen enkele zichzelf respecterende chef die brie-bonbons serveert, en ook de combi parmaham/scallop (jummie) met aardbeien

sloeg nergens op, qua combinatie. Natuurlijk durft een beetje chef te experimenteren, maar dit sloeg wel alles. Had hij de aardbeien vervangen door mooie kerstomaatjes of pruimtomaatjes dan was het waarschijnlijk erg in de smaak gevallen.
Zomerkind <3 & Winterkind <3
Polkadotflying
Want zo is het ook!初戀的香味就這樣被我們尋回