abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  donderdag 28 augustus 2008 @ 10:55:04 #1
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_61186961
[RTL 4] - Wie is de Chef? - deel 2

Hier weer verder.


quote:Op donderdag 28 augustus 2008 10:43 schreef dronkeykong het volgende:

[..]

De chefkok weet ook waar die over praat, en dan kan je het inderdaad leuker brengen ja


Ik denk dat hij verbaasd was over hetgeen hij voorgezet kreeg, daar was weinig over te zeiken, dus dan maar even kijken waar de borden vandaan komen.
Gewoon zielig.


[ Bericht 11% gewijzigd door Curiosity op 28-08-2008 20:41:28 ]
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
  donderdag 28 augustus 2008 @ 10:57:43 #2
129011 -Bubseltje-
absofuckinglutely!!
pi_61187005
Vanavond weer
pi_61187326
Vanavond is toch de chef aan de beurt? Kijk het niet elke dag.
pi_61188332
Ik vind die Kiki echt een zeur. En ik vraag me af waarom ze meedoet, zo ongastvrij..
  donderdag 28 augustus 2008 @ 12:17:52 #5
3185 Adelante
To let it go now
pi_61189051
Had je niet effe RTL5 in de TT kunnen verwerken?
"We meet every day at the same cafe, six-thirty and no one knows she'll be there."
pi_61189229
Tvp
Blood runs through your veins, that's where our similarity ends.
In the end all you can hope for. Is the love you felt to equal the pain you've gone through.
pi_61189828
quote:
Op donderdag 28 augustus 2008 10:55 schreef Curiosity het volgende:
Hier weer verder.


quote:Op donderdag 28 augustus 2008 10:43 schreef dronkeykong het volgende:

[..]

De chefkok weet ook waar die over praat, en dan kan je het inderdaad leuker brengen ja


Ik denk dat hij verbaasd was over hetgeen hij voorgezet kreeg, daar was weinig over te zeiken, dus dan maar even kijken waar de borden vandaan komen.
Gewoon zielig.
Ohw een moment opname. Wie weet zitten ze al 3u te wachten totdat meneer eindelijk de flensjes voor elkaar had.
Wat zielig....ook dat je 20 pannen nodig hebt om een flensje te maken
MOKUM XXX RATED
pi_61200947
Vreemd dat ze bruschetta allemaal fout uitspreken. Die sjef sloeg wel alles met zijn brosjette (dat verstond ik tenminste) .
anonieme razernist
  donderdag 28 augustus 2008 @ 19:57:15 #9
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_61201288
Ik vond het een aanfluiting dat hele menu van "de chefkok", en expres of niet, dit doe je niet als je ziel en zaligheid bij koken liggen.
De gehele presentatie was slecht, geen mooi opgemaakte borden, het hoofdgerecht vond ik maar weinig, en bijzonder slecht gepresenteerd op het bord.

Nee, ik had meer verwacht.

Maar ja, chefkok zijn wil nog niet zeggen dat je dan ook direct goed bent.
Ieder restaurant goed of slecht heeft er 1, dus.
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
pi_61202498
pi_61205239
ik wist het, Katja gaat het morgen niet halen in de uitzending (ik persoonlijk denk dat de opnames misschien niet op achtereenvolgende dagen waren, maar ja het kan natuurlijk wel), wat ik heeel raar vond was dat ik ze vaak met een vol glas alcohol in de hand heb zien meetoosten, volgens mij heeft ze gewoon meegedronken…misschien iets minder, maar toch, alleen bij het toetje zat ze met een mok en de rest nog met wijnglazen …
pi_61240195
ze hebben een nieuwe sponsor....edet easypull, dus geen boodschappen meer bij de Jumbo
pi_61240259
quote:
Op donderdag 28 augustus 2008 22:26 schreef Zana het volgende:
ik wist het, Katja gaat het morgen niet halen in de uitzending
vond wel dat ze er een beetje onsmakelijk bij lag op de bank. sorry

een slok alcohol tijdens de maaltijd is toch niet zo'n drama? 'T is niet alsof ze de hele fles naar binnen goot
pi_61263818
Ik heb de preview voor komende week gemist, wat gaat het worden?
pi_61263939
quote:
Op zaterdag 30 augustus 2008 09:31 schreef Zana het volgende:
ze hebben een nieuwe sponsor....edet easypull, dus geen boodschappen meer bij de Jumbo
Nu heeft iedereen een edet easypull
Blood runs through your veins, that's where our similarity ends.
In the end all you can hope for. Is the love you felt to equal the pain you've gone through.
pi_61271785
Mijn neef heeft aan dit programma mee gedaan! Echt superleuk programma!
pi_61272443
quote:
Op zondag 31 augustus 2008 19:12 schreef deniesy het volgende:
Mijn neef heeft aan dit programma mee gedaan! Echt superleuk programma!
deel met ons dan eens 'behind the scenes' details, ajb.
pi_61299133
Goh... één van de deelnemers van deze wek kent geen Shiitakes of "Shi - i takus" zoals hij het zelf noemde. Als je ook maar enigszins van lekker eten houdt, en dan hoef je nog niet eens te kunnen koken, dan is dat een ingrediënt dat je toch wel zou moeten kennen.
  maandag 1 september 2008 @ 19:07:59 #19
3185 Adelante
To let it go now
pi_61299187


kandidaten deze week
"We meet every day at the same cafe, six-thirty and no one knows she'll be there."
  maandag 1 september 2008 @ 19:19:17 #20
3185 Adelante
To let it go now
pi_61299549
Hans loenst een beetje .
"We meet every day at the same cafe, six-thirty and no one knows she'll be there."
pi_61299883
Dat eeuwige fabeltje over zout op het vlees voordat je 't gaat bakken... En die natte pruim Gilke maar een beetje tof doen.

En gelukkig wordt mis en place nog steeds gebezigt door de kandidaten.
pi_61300629
Zo die kerel van die shiitakes zeg... ik lust geen champignons (die structuur...), maar zelfs ik ken ze, weet wat het is enzo. En inderdaad dat gemier over zout en peper...

En wat mutst die Gilke nou over dat het "zonde" van een tournedos is?? Dit is een vrij klassiek gerecht, inderdaad zoals die anderen al zeiden, tournedos wellington, jammer dat het niet gelukt was, maar het zou heel smakelijk kunnen zijn.

Maar goed, als ik meedeed dan had die Hans nu al afgevallen voor mij want volgens mij is er geen enkele zichzelf respecterende chef die brie-bonbons serveert, en ook de combi parmaham/scallop (jummie) met aardbeien sloeg nergens op, qua combinatie. Natuurlijk durft een beetje chef te experimenteren, maar dit sloeg wel alles. Had hij de aardbeien vervangen door mooie kerstomaatjes of pruimtomaatjes dan was het waarschijnlijk erg in de smaak gevallen.
Zomerkind <3 & Winterkind <3
Polkadotflying
Want zo is het ook!
初戀的香味就這樣被我們尋回
pi_61303857
De verkoper in die chocoladewinkel stond ook te kijken of ie water zag branden, toen Hans vertelde waar hij de pure chocolade voor ging gebruiken. Het lijkt me ook méér dan smerig, die combi. En z'n vlees ook al mislukt, ik vond het maar een sneue toestand. De geroosterde boterhammen met kaas zagen er gelukkig wel puik uit!
pi_61304827
Chocolade met brie!

Alleen daarom al is Hans mijn favoriete chef van alle deelnemers bij elkaar! Wat een held!
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_61309714
Hans lijkt me iig wel de aardigste. En de chef ook wel ,maar die andere twee? Ze kunnen vast samen naar een Grad Damen concert gaan.
anonieme razernist
pi_61323407
Ik zit nu de herhaling te kijken met Hans.

Hij zou moeten gaan daten met Kiki.
Perfect neurotische match.
pi_61325625
Hoe die binnenliep bij de chocolatier! Hij blijft mn held!
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_61325700
Ik kreeg op het einde een beetje medelijden met hem.
Iedereen zat hem maar af te zeiken.


pi_61346109
Nja... als ie roomkaas had gebruikt was het geen probleem geweest. In tiramisu zit ook kaas.. dus zo raar is de kaas/chocolade combi niet.
Life is short, eat dessert first.
pi_61347221
in het verenigd koninkrijk hebben ze wel smerigere dingen op het gerecht staan...
There Is No Gravity.
The Earth Sucks.
--Brett Easton Ellis
pi_61348698
Zoals?
anonieme razernist
pi_61349032
black sausage... haggis? Pork grinds...
There Is No Gravity.
The Earth Sucks.
--Brett Easton Ellis
pi_61349557
quote:
Op woensdag 3 september 2008 13:53 schreef missy_c het volgende:
Nja... als ie roomkaas had gebruikt was het geen probleem geweest. In tiramisu zit ook kaas.. dus zo raar is de kaas/chocolade combi niet.
Mascarpone is geen kaas. Er zit geen stremsel of wat dan ook in. Je kan wel spreken van een soort kaas. Los daarvan is brie gewoon veel rijker aan smaak. Dit geldt voor de fabrieksbrie, maar al helemaal voor een mooie boerenbrie.

Misschien was het nog logischer geweest als hij het met witte choclade gecombineerd had... dat ligt al meer in dezelfde lijn.

Online kom ik welgeteld één recept tegen met brie en chocolade. Dat moet wel van zijn hand komen, of de chocolatier heeft zijn idee overgenomen.
pi_61350140
quote:
Op woensdag 3 september 2008 15:38 schreef Kugari-Ken het volgende:
black sausage... haggis? Pork grinds...
Dat hebben ze in elk land hoor, bloedworst, tripe, noem maar op, gewoon een kwestie van smaak.
Echt smerig wordt het pas als je het met chocolade gaat combineren.
anonieme razernist
pi_61350501
quote:
Op woensdag 3 september 2008 15:56 schreef TheSilverSpoon het volgende:

[..]

Online kom ik welgeteld één recept tegen met brie en chocolade. Dat moet wel van zijn hand komen, of de chocolatier heeft zijn idee overgenomen.
Inderdaad niet zo'n een populaire combi.. maar daar waren we al uit. Als je in het Engels googled, kom je er wat meer tegen.

ik moet zeggen dat dit er niet echt slecht uitziet Receptje
Life is short, eat dessert first.
pi_61354701
Gilke(?) heeft een Porsche voor de deur...

En ze vind "haar grote vriend" (zoals ze zelf sarcastisch zei) Paul nu echt irritant worden... Ze heeft het door!
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_61354771
quote:
Op woensdag 3 september 2008 19:11 schreef marcodej het volgende:
Gilke(?) heeft een Porsche voor de deur...

En ze vind "haar grote vriend" (zoals ze zelf sarcastisch zei) Paul nu echt irritant worden... Ze heeft het door!
Wel een wat oude. Die zijn niet extreem duur alleen wel een 2 zitter. Dus dat is een keuze die je maakt.
pi_61354781
Sabayon spreek je eigenlijk uit als zabaglione .

Irritante eikel spreek je eigenlijk uit als Paul.

En dat stompzinnige geleuter over Brabant slaat ook nergens op. Zeker als Gielke begint te zeveren over het feit dat niemand hier de woonkamer zou gebruiken.

[ Bericht 13% gewijzigd door NoCigar op 04-09-2008 13:30:52 ]
anonieme razernist
pi_61354807
quote:
Op woensdag 3 september 2008 19:11 schreef marcodej het volgende:
Gilke(?) heeft een Porsche voor de deur...
Volgens mij was dat bij de buren..

oh, nee, toch niet.

[ Bericht 3% gewijzigd door NoCigar op 03-09-2008 19:35:39 ]
anonieme razernist
  woensdag 3 september 2008 @ 19:20:28 #40
159734 PimpofPersia
Strak in trainingspak
pi_61354961
Was het vorige week nog wat? Heb het helemaal gemist, is het de moeite waard om terug te kijken of zaten er niet erg excentrieke types tussen en was 't maar een dooie boel?
Want ik ben kaler dan kaal
Strakker dan strak
Wreder dan wreed
Vetter dan vet
pi_61355140


pi_61355236
quote:
Op woensdag 3 september 2008 19:13 schreef NoCigar het volgende:

En dat stompzinnige geleuter over Brabant slaat ook nergens op. Zeker als Gielke begint te zeveren over het feit dat niemand hier de woonkamer zou gebruiken.
Begint nu wel op te vallen idd...

"Zo zijn we in Brabant" is volgens mij haar middle name...
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_61362755
quote:
Op woensdag 3 september 2008 19:11 schreef marcodej het volgende:
Gilke(?) heeft een Porsche voor de deur...
quote:
Kenteken 98-RS-GP
Voertuigsoort personenauto
Merk PORSCHE
Handelsbenaming 911 CARRERA 4 COUPE TL U9
Brandstof Benzine

Vervaldatum APK 04-10-2009
Datum aanvang tenaamstelling 27-07-2005

BPM ¤ 35747
WAM verzekerd geregistreerd Ja
En nu even de rest van de aflevering kijken.

Edit na het kijken:

Heel knap hoe Gilke iets 'in plakjes kan trancheren'. Beetje dubbelop. Gerechten zagen er goed uit alleen was de portionering echt te fors. Presentatie van het desert viel mij ook tegen. Over het algemeen echter was het geheel zeker ruim voldoende.

Het viel me overigens op dat ze zilveren of verzilverde couverts hadden liggen; Haags lofje. Zal dan wel van Keltum of Van Kempen&Begeer zijn. Ik vind het zelf een van de mooiste klassieke ontwerpen voor bestek.

Het is wel weer jammer als je ziet dat iedereen als een ontzettende boer aan tafel zit. Elleboog op tafel, lekker met open mond eten. Iedereen drukt een hele set frites met z'n handen in de saus om het vervolgens naar binnen te proppen. Weinig aangepast gedrag me dunkt.

[ Bericht 28% gewijzigd door TheSilverSpoon op 03-09-2008 23:24:47 ]
pi_61366573
Paul is echt ver voorbij het punt van irritant doen.
pi_61370670
Zij had wel hele mooie gerechten op tafel.

En PATAT!!! JA!
pi_61375042
Het valt wel op dat de mensen die hieraan meedoen bijna allemaal een groot huis en uitgebreide keuken hebben. De chefs daarentegen herken je toch aan de simpele keuken en levensstijl, eigenlijk kan je al aan het huis zien wie de chef is
MOKUM XXX RATED
pi_61375280
quote:
Op donderdag 4 september 2008 14:11 schreef dronkeykong het volgende:
Het valt wel op dat de mensen die hieraan meedoen bijna allemaal een groot huis en uitgebreide keuken hebben. De chefs daarentegen herken je toch aan de simpele keuken en levensstijl, eigenlijk kan je al aan het huis zien wie de chef is
Enige uitzondering was volgens mij rappende robbie.

Logisch ook, als ik de hele week moet koken en ik ben vrijdag vrij bel ik ook domino's.
pi_61375388
quote:
Op donderdag 4 september 2008 14:20 schreef Vodkadruppel het volgende:

[..]

Enige uitzondering was volgens mij rappende robbie.

Logisch ook, als ik de hele week moet koken en ik ben vrijdag vrij bel ik ook domino's.
True! Robbie was ook een toffe peer
MOKUM XXX RATED
pi_61375476
quote:
Op donderdag 4 september 2008 14:20 schreef Vodkadruppel het volgende:

[..]

Enige uitzondering was volgens mij rappende robbie.

Logisch ook, als ik de hele week moet koken en ik ben vrijdag vrij bel ik ook domino's.
Nee hoor, wat dacht je van Jan in week 1! Die is volgens mij ook eigenaar van het restaurant. De chefs van de andere weken zijn doorgaans van de wat kleinere en minder bijzondere eetgelegenheden. Ook speelt leeftijd natuurlijk een rol. De huidige kok is volgens mij een stuk jonger dan de mensen met wie hij kookt deze week.
pi_61376515
En Aafke.. Had ook een mooie keuken..(volgens mij was Aafke wk1, Jan wk 2)
Life is short, eat dessert first.
pi_61376754
quote:
Op donderdag 4 september 2008 15:15 schreef missy_c het volgende:
En Aafke.. Had ook een mooie keuken..(volgens mij was Aafke wk1, Jan wk 2)
Lambèr had ook een mooie keuken. Week 3.
pi_61376891
Ja..eigenlijk had Lamber de mooiste keuken van alle Chefs
Een chef moet niet veel nodig hebben om iets moois op tafel te zetten
Life is short, eat dessert first.
pi_61382187
Spinazie in de magnetron.
pi_61382299
valt die even door de mand met zijn grote mond.
pi_61382717
Yep, en als je zulke praatjes hebt wordt je nog eens extra gefileerd! Hij ging echt compleet nat! Zelfs Hans kreeg praatjes nu. Vind hem sowieso wel een stuk relaxter geworden, hij was de eerste uitzending gewoon een beetje zenuwachtig...

Dat " wilde zalm op een bedje van spinazie" vond ik nog het mooist. Dat was gewoon "zalm in een plasje van ontdooide diepvriesspinazie"
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_61384048
quote:
Op donderdag 4 september 2008 19:32 schreef marcodej het volgende:
Dat " wilde zalm op een bedje van spinazie" vond ik nog het mooist. Dat was gewoon "zalm in een plasje van ontdooide diepvriesspinazie"
Ook nog 's diepvrieszalm
pi_61391043
quote:
Op donderdag 4 september 2008 20:26 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Ook nog 's diepvrieszalm
Ja, want anders kan je helemaal geen wilde zalm krijgen.
pi_61392021
tvp
pi_61394851
Komen de afleveringen eigenlijk op rtlgemist?
pi_61395572
quote:
Op vrijdag 5 september 2008 10:06 schreef Stansfield het volgende:
Komen de afleveringen eigenlijk op rtlgemist?
www.wieisdechef.nl
pi_61395630
quote:
Op vrijdag 5 september 2008 10:06 schreef Stansfield het volgende:
Komen de afleveringen eigenlijk op rtlgemist?
Zie link hierboven, je moet alleen wel wachten tot de herhaling is geweest.
Die begint om 16.00.
pi_61400739
was dat niet gewoon een acteur??? kan mij niet voorstelllen dat iemand zo een grote bek heeft en dan zelf diepvries- en kant-en-klaar producten gebruikt, volgens mij was hij ook nog bij de Jumbo winkelen...maar die zijn geen sponsor meer
pi_61400773
de lievelingsingredienten bij de kookshows zijn blijkbaar tonijn, zalm en lamsrack....
pi_61408555
* TheSilverSpoon geeft zijn visie op de aflevering van donderdag:

Helemaal terecht hoe die Paul afgefakkeld wordt over zijn huis en 'kookkunsten'. Gilke en Hans zijn goed op dreef. "We spelen niet wie is de beste cadeautjesgever maar wie is de chef". Maar goed, het was helemaal terecht. Wat wil je met spinazie á la crème uit de maggy, diepvrieszalm en meer zulk smerig voer. Volgens mij is hij echter nog steeds overtuigd dat hij kan overkomen als een chefkok en dat niemand doorheeft dat hij kant en klare meuk voorschotelt.

Die keuken... Zo op het oog waren het best mooie spullen (het moet je smaak zijn), maar dan vreselijk afgwerkt. Stopcontacten op een oerlelijke hoogte. De aansluiting van de wasemkap niet weggewerkt. Grote kier tussen het hoekblad zonder kitrand. Hoogte van het fornuis was heel lelijk i.c.m. de hoogte van het werkblad.

Deze aflevering lijkt me echter wel een beetje in scene gezet om kijkertjes te trekken. Deelnemers opgehitst om gezamenlijk te gaan rellen? Opvallend was ook dat Gilke en de echte chef beide een taartdoos hadden van dezelfde bakker/traiteur. Wel heel erg toevallig wat mij betreft.
pi_61420109
Ik vond de keuken van Paul maar zo zo. Vervolgens laat hij de zalm in de gootsteen donderen en pakt hij die vrolijk weer op. Volgens mij vond hij het erg leuk om maar wat te prutsen.

De chef en Gilke gaan het wel gezellig maken in de keuken.
  zondag 7 september 2008 @ 17:09:18 #67
199397 Windigo
Flavourtarian
pi_61451452
Ik vond het leuk dat Hans zo experimenteel kookt, hij durft tenminste wel iets neer te zetten. Lekker is wat anders (als ik aan brie-bonbons denk) maar gewaagd is het zeker en dat vind ik een pluspunt. Nieuwe gerechten worden immers alleen bedacht door iemand die iets ongewoons durft te doen.

Patrick vond ik symphatiek, kon ook goed koken naar mijn idee, zeker geen slechte chef. En dat hij zo boers eet verbaasd me niks, in een professionele keuken heb je geen tijd om uitgebreid te dineren en moet je even snel iets naar binnen werken.

Gilke kon ook goed koken vond ik, wel chef waardig wat ze maakte. Een beetje veel, dat wel, maar heel geschikt voor een bistro denk ik zo. En de combinaties waren gewoon goed.Leuk dat ze met patrick gaat koken, zou best willen zien wat die twee samen maken, denk dat t best lekker is!

Paul, tsja, daar is het meeste al over gezegd. Als je uit pakjes wil koken kan je beter niet aan dit soort dingen mee doen, dan ga je toch echt verschrikkelijk af. En de combinaties leken me ook echt drie keer niks.

Vond het wel een leuke groep deze week, goede sfeer onderling en op paul na toch een goed niveau van koken.
pi_61469622
quote:
Op zondag 7 september 2008 17:09 schreef Windigo het volgende:
Ik vond het leuk dat Hans zo experimenteel kookt, hij durft tenminste wel iets neer te zetten. Lekker is wat anders (als ik aan brie-bonbons denk) maar gewaagd is het zeker en dat vind ik een pluspunt. Nieuwe gerechten worden immers alleen bedacht door iemand die iets ongewoons durft te doen.
Experimenteel koken wil niet zeggen dat je voor smerige combinaties moet gaan. Er zijn nou eenmaal smaken die wetencshappelijk aantoonbaar bij elkaar passen. Ook dit lijken op het eerste gezicht hele aparte combinaties. Chocollade en brie komt daar niet in voor.
pi_61469850
Ik heb afgelopen week dit programma voor het eerst zitten kijken, en ik vond het erg leuk! Vanavond weer eens inschakelen.
I am the root of all that is evil, but you can call me Kuukske.
[i]All that hurts me makes me stronger[/i] - MR
pi_61479697
Nieuwe week.
pi_61480007
"Ik maak mijn zelfgemaakte ijs ook altijd zelf."

"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_61480066
grote tuin zeg, maar best een kleine keuken dan weer.
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_61480101
Het wordt wel steeds erger met die beemster kaasreclame. Een kaasstengel is toch geen amuse. Maar gewoon een borrelhapje vind ik.
pi_61480137
Maren!
pi_61480148
quote:
Op maandag 8 september 2008 19:11 schreef Stansfield het volgende:
Het wordt wel steeds erger met die beemster kaasreclame. Een kaasstengel is toch geen amuse. Maar gewoon een borrelhapje vind ik.
Verkapte kutreclame. Kaas is goed voor je hersenen.
pi_61480389
quote:
Op maandag 8 september 2008 19:13 schreef Vodkadruppel het volgende:
Maren!
Idd!

Die Bettina is verder ook niet de allerslimste...
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_61480466
ik hoop dat ze die man elke keer zo uitgebreid gevraagd hebben wat hij doet en zo,.... want als hij het uit zichzelf zo verteld (en die zijn er ) is dat wel erg annoying
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  maandag 8 september 2008 @ 19:31:10 #78
159734 PimpofPersia
Strak in trainingspak
pi_61480682
Teeeeering die bettina... wat een viswijf (ook qua intelligentie), ik heb nu al zin in morgen
Want ik ben kaler dan kaal
Strakker dan strak
Wreder dan wreed
Vetter dan vet
pi_61482578
quote:
Op maandag 8 september 2008 19:13 schreef Vodkadruppel het volgende:
Maren!
Ik vind er niet zoveel aan eigenlijk...
pi_61482686
quote:
Op maandag 8 september 2008 20:35 schreef TheSilverSpoon het volgende:

[..]

Ik vind er niet zoveel aan eigenlijk...
Je gaat liever voor Martin?

Hij doet me een beetje denken aan Rene v/d Gijp ofzo, zijn broer.
pi_61482794
Wat een dooie dienders zeg. Hopelijk komt er morgen verandering in.
MOKUM XXX RATED
pi_61506120
Het lijkt nu allemaal iets soepeler te gaan...

Zo soepel dat Martin iets teveel gaat drinken...
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  dinsdag 9 september 2008 @ 19:28:23 #83
217128 Gummibeer79
Woordenbroekenlol
pi_61506503
"Krijg je hé, als je te veel drinkt."

Zeikwijf....
Ik ben een eckte rapnegert
pi_61506562
Hij wordt wel een beetje engig als ie iets teveel op heeft... met zn "meid" of "meis" de hele tijd.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_61506643
quote:
Op dinsdag 9 september 2008 19:28 schreef Gummibeer79 het volgende:
"Krijg je hé, als je te veel drinkt."

Zeikwijf....
nou idd, wat een zeikerd zeg.

maar dat was hij ook met zijn praten over "dikmakers" ... probeer je iemands toetje te eten... krijg je zulk geneuzel
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_61507658
quote:
Op dinsdag 9 september 2008 19:34 schreef DarkElf het volgende:

[..]

nou idd, wat een zeikerd zeg.

maar dat was hij ook met zijn praten over "dikmakers" ... probeer je iemands toetje te eten... krijg je zulk geneuzel
Inderdaad. Gelukkig is alcohol geen dikmaker.
pi_61509447
quote:
Op dinsdag 9 september 2008 20:07 schreef TheSilverSpoon het volgende:

[..]

Inderdaad. Gelukkig is alcohol geen dikmaker.
nee dacht ik ook al
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_61510275
Martin!

Hij sprak de s en de z op het einde ook wat wazig uit.
pi_61515530
melden zich er alleen maar saaie mensen aan voor dit programma?

Martin is eng, maar hij probeert het tenminste nog leuk te houden. Dat wijf met dat lange donkere haar weet echt niet wat humor is. "ja we hebben wel gelachen met zijn allen" of zoiets Nou echt meid!! Hi-La-Risch hoor!
Hey! Het is OK om alleen je eerste twee teennagels te lakken als je van plan bent peeptoes te gaan dragen!
pi_61530566
Ben benieuwd of het vandaag wat gezelliger is en of de chef er wat moois van maakt.
  woensdag 10 september 2008 @ 19:13:40 #92
217128 Gummibeer79
Woordenbroekenlol
pi_61530785
Ik heb het gevoel dat ze al wat, uhum... 'losser' worden....
Ik ben een eckte rapnegert
pi_61531311
Dat komt vooral door al dat ongeloofelijke gezuip de hele tijd.

Denk ik dan.
  woensdag 10 september 2008 @ 19:38:47 #94
217128 Gummibeer79
Woordenbroekenlol
pi_61531542
quote:
Op woensdag 10 september 2008 19:30 schreef Vodkadruppel het volgende:
Dat komt vooral door al dat ongeloofelijke gezuip de hele tijd.

Denk ik dan.
Vooral die Martin dan. Maar da's dan ook een bourgondische brabander.
Ik ben een eckte rapnegert
pi_61531690
Ik vind Martin maar een flapdrol, veel gebakken lucht. Hij had het o.m. over de Chablis-druif, die bestaat dus helemaal niet.
anonieme razernist
pi_61531851
Theo. Wat een vent.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_61532556
quote:
Op woensdag 10 september 2008 19:43 schreef NoCigar het volgende:
Ik vind Martin maar een flapdrol, veel gebakken lucht. Hij had het o.m. over de Chablis-druif, die bestaat dus helemaal niet.
De enige druif is Martin zelf inderdaad.
pi_61532668
quote:
Op woensdag 10 september 2008 19:48 schreef marcodej het volgende:
Theo. Wat een vent.
Jazeker, de eigen inbreng tot een minimum beperken en gewoon alles laten voorbereiden
door je eigen keukenteam.

pi_61537491
Ook tijdelijke TV-sterren hebben gevoel hoor ! Maar leuk om terug te lezen... als je met je smoel op TV gaat kun je commentaar verwachten he..

[ Bericht 26% gewijzigd door Marenneke op 10-09-2008 22:25:10 ]
pi_61537935
Toch wel de minste week tot nu toe.
MOKUM XXX RATED
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')