Ik was van plan om morgen bij de koffie lekkere chocolade cake te serveren. Ik wilde hem even simpel decoreren dus had ik een potje van dr Oetker (regenboogfantasie) gekocht om hem mee te versieren. Nou is de cake klaar maar ik bedacht me dat dat spul natuurlijk niet blijft zitten zonder iets wat plakt. Helaas had ik daar niet aan gedacht (ik maak dit soort dingen normaal nooit) en ik heb dus geen kant en klaar spul in huis.
Heeft iemand een goed idee wat ik kan gebruiken om de decoratie er op te plakken? Ik heb in huis: goede cacao, kristalsuiker, een klein beetje poedersuiker (3 van die zakjes die je bij een kersstol krijgt) 2 zakjes vanillesuiker, lichte bastertsuiker, gelatine. Ik heb geen idee of ik hier van kan maken en ik heb gewoon alles opgenoemd waarvan ik dacht dat het misschien nuttig zou zijn.
HELP!
![]()
De chocolade cake is trouwens wel goed gelukt

(hij ziet er iig smakelijk uit)