http://www.amazon.com/Wor(...)tation/dp/047147939Xquote:Op zondag 20 december 2009 19:38 schreef Sylvana het volgende:
Ik ben niet op zoek naar een kookboek, maar op zoek naar een boek waarin tips staan over hoe je eten netjes op een bord kunt opdienen? Heeft iemand een idee of daar een boek over bestaat?
Thnx maar ik heb het liefst een Nederlandstalig boek, mn Engels is niet zo heel goed.quote:Op zondag 20 december 2009 19:42 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
http://www.amazon.com/Wor(...)tation/dp/047147939X
Miss heb je hier wat aan:quote:Op zondag 20 december 2009 19:48 schreef Sylvana het volgende:
Thnx maar ik heb het liefst een Nederlandstalig boek, mn Engels is niet zo heel goed.
Pierre Wind schreef daar volgens mij ooit een boek over: "De kers op de appelmoes."quote:Op zondag 20 december 2009 19:38 schreef Sylvana het volgende:
Ik ben niet op zoek naar een kookboek, maar op zoek naar een boek waarin tips staan over hoe je eten netjes op een bord kunt opdienen? Heeft iemand een idee of daar een boek over bestaat?
Hier hebben ze alles wat je nodig kan hebben op vrijwel elk gebied van etenquote:Op dinsdag 29 december 2009 13:57 schreef Eltonno het volgende:
Moleculair koken
Net als grapje gekregen van mijn tante, omdat ik tijdens kerst had gezegd dat ik het wel een keer spherification zou willen uitproberen. Nu nog een plek vinden in groningen waar ik de ingredienten kan halen
Iemand een idee?
Ik heb geen Hanos pasje jammer genoegquote:Op dinsdag 29 december 2009 14:03 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Hier hebben ze alles wat je nodig kan hebben op vrijwel elk gebied van eten
Hanos groningen
Bornholmstraat 56
9723 AZ Groningen
Maar welke ingredienten bedoel je specifiek?
Pectine kan je ook gewoon bij dille en kamille enzo krijgen, daar bind je jam mee, net als gelatine, agar krijg je daar of bij de toko.
Deze heb ik eindelijk gekocht. Supermooi en grappig boek!quote:Op woensdag 3 september 2008 21:59 schreef sigme het volgende:
Oh ja, de bijbel van het Italiaanse koken natuurlijk ook:
De wetenschap in de keuken en de kunst om goed te eten
[ afbeelding ]
[..]
Ken je niemand met een pasje?quote:Op dinsdag 29 december 2009 14:25 schreef Eltonno het volgende:
[..]
Ik heb geen Hanos pasje jammer genoeg
De onze ook.quote:Trouwens, nog bedankt voor je tip over het klaarmaken vaan reerug, ze waren heerluk!
Yep, heb daar wel eens een bestelling (poedertjes enzo) gedaan. Niks mis mee.quote:Op dinsdag 29 december 2009 14:25 schreef Eltonno het volgende:
[..]
Kent iemand de webwinkel kookgoed.nl? Daar lijken ze het allemaal te hebben voor een redelijke prijs..
Ik zit al 2 weken te genieten ervan en lees elke dag een paar recensies van hem.quote:Op dinsdag 29 december 2009 16:05 schreef Pietverdriet het volgende:
Heb net Reis naar de Sterren binnen gekregen
http://www.stichtingkunstboek.com/kunst_kookboeken.asp?boek=489&so=17
je gaat inkijkbladzijden van bol.com bestellen?quote:Op woensdag 30 december 2009 16:24 schreef LieLie het volgende:
De 'inkijk'bladzijden op bol.com zien er ook leuk uit
Die zet ik ook op mijn lijstje denk ik..
Haha nee, dat klinkt inderdaad wat vreemd.quote:Op woensdag 30 december 2009 16:24 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
je gaat inkijkbladzijden van bol.com bestellen?
Welk boek?quote:Op woensdag 30 december 2009 16:25 schreef LieLie het volgende:
[..]
Haha nee, dat klinkt inderdaad wat vreemd.
Maar op basis van de inkijkbladzijden zet ik het boek wel op mijn verlanglijstje
Het boek is dan ook een uitgave van Blue Band vanwege hun 75 jarig bestaan. Dus niet zo heel gek dat ze dan Blue Band producten gebruiken.quote:Op woensdag 30 december 2009 16:39 schreef Pietverdriet het volgende:
dat piepers tot pasta is vreselijk trouwens, heb het hier, maken een hollandaise met margarine
Kan hem op bol niet vinden?quote:Op woensdag 30 december 2009 16:39 schreef Pietverdriet het volgende:
dat piepers tot pasta is vreselijk trouwens, heb het hier, maken een hollandaise met margarine
Klinkt logischquote:Op woensdag 30 december 2009 16:45 schreef Liejannuh het volgende:
[..]
Het boek is dan ook een uitgave van Blue Band vanwege hun 75 jarig bestaan. Dus niet zo heel gek dat ze dan Blue Band producten gebruiken.
volgens mij is het blueband kookboek ook al een jaar of 10 oudquote:
Maar goed dat Shell geen kookboek uitgeeftquote:Op woensdag 30 december 2009 16:45 schreef Liejannuh het volgende:
[..]
Het boek is dan ook een uitgave van Blue Band vanwege hun 75 jarig bestaan. Dus niet zo heel gek dat ze dan Blue Band producten gebruiken.
Ik zal het toch eens voorstellen. "Shell all over the world cookbook".quote:Op woensdag 30 december 2009 16:53 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Maar goed dat Shell geen kookboek uitgeeft
Anyway, gewoon boter gebruiken waar ze blue band zeggen
En dan ook niet acher je kont opruimen en de keuken vies achterlaten.quote:Op woensdag 30 december 2009 20:32 schreef Thorical het volgende:
[..]
Ik zal het toch eens voorstellen. "Shell all over the world cookbook".
Recepten van Noorwegen tot Indonesiė.
Koken doe je dan wel op gas, en je bent een groot deel van je tijd bezig met het zoeken naar olie over de hele wereld, maar beoordeeld worden die uitsluitend in Rijswijk.quote:Op woensdag 30 december 2009 20:32 schreef Thorical het volgende:
[..]
Ik zal het toch eens voorstellen. "Shell all over the world cookbook".
Recepten van Noorwegen tot Indonesiė.
Ik weet niet waar je woont...quote:Op woensdag 30 december 2009 20:55 schreef MissHobje het volgende:
Ik zag gister een kookboek van Donna Hay.. no time to cook, zag er gaaf uit, spijt van dat ik hem niet meegenomen heb, hier heb ik hem nog niet gezien. Denk wel dat ik hem online ga bestellen.
Thanks ! dan wacht ik dus nog heeeeeeeeeel evenquote:Op woensdag 30 december 2009 22:48 schreef prupke het volgende:
[..]
Ik weet niet waar je woont...
Maar bij de volgende boekhandels zou het boek op voorraad moeten zijn (de blauwe ballonnen
http://www.bzoek.com/Boek(...)k/9789047508953.html
Momenteel niet te bestellen omdat er een herdruk aan zit te komen die weer op 18 januari staat te verschijnen
(heb het even nagekeken voor je )
Da's cool idd Ik heb het oude bakkerskookboek van mijn opa Boek is uit 19-langgeleden Recepten voor tig gevulde koeken en zo 2 kg amandelspijsquote:Op zaterdag 2 januari 2010 15:20 schreef Curiosity het volgende:
Ik ben aan het opruimen en toen kwam ik een aantal kookboeken tegen die ik ooit heb gehad.
1 komt er uit 1950, voor het zelf bereiden van gebak, het ligt helemaal uit elkaar maar wel leuk om te hebben.
Ook zat er een boekje bij voor vleesgerechten in het boek gespeld als vleesch, helaas geen jaartal.
Ik vind het wel wat hebben die oude boeken.
Dat zijn de bestequote:Op maandag 4 januari 2010 15:58 schreef PdeHoog het volgende:
[..]
Da's cool idd Ik heb het oude bakkerskookboek van mijn opa Boek is uit 19-langgeleden Recepten voor tig gevulde koeken en zo 2 kg amandelspijs
http://koken.blog.nl/kook(...)starke-samsin-hewittquote:Op zondag 3 januari 2010 22:06 schreef kamelen het volgende:
wie weet er en mooi boek?
Check Ik ga binnenkort toch eens wat recepten terugbouwen naar "normale" hoeveelhedenquote:
Ik kreeg gisteren The Wise Guy Cookbook van Henry Hill binnen. Hij is degene op wiens leven de film Goodfellas van Martin Scorsese gebaseerd is.quote:Op zaterdag 12 december 2009 12:59 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
sopranos kookboek heb ik ook, Joe Dogs moet ik dan nog maar eens hebben om aan te vullen.
Als je hem voor een prijsje wil verkopen en verzenden naar Belgiė, laat maar iets weten!quote:Op zaterdag 13 februari 2010 10:26 schreef RobinOok het volgende:
Larousse Gastronomique is geen kookboek maar een encyclopedie waar dan wel wat recepten bij zitten. Escoffier is een euh niet basiskookboek maar een euh "franse-fundamenten-kookboek". Zou dus voor die laatste gaan. Ik heb die Larousse en vind het een een miskoop.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |