http://www.amazon.com/Wor(...)tation/dp/047147939Xquote:Op zondag 20 december 2009 19:38 schreef Sylvana het volgende:
Ik ben niet op zoek naar een kookboek, maar op zoek naar een boek waarin tips staan over hoe je eten netjes op een bord kunt opdienen? Heeft iemand een idee of daar een boek over bestaat?
Thnx maar ik heb het liefst een Nederlandstalig boek, mn Engels is niet zo heel goed.quote:Op zondag 20 december 2009 19:42 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
http://www.amazon.com/Wor(...)tation/dp/047147939X
Miss heb je hier wat aan:quote:Op zondag 20 december 2009 19:48 schreef Sylvana het volgende:
Thnx maar ik heb het liefst een Nederlandstalig boek, mn Engels is niet zo heel goed.
Pierre Wind schreef daar volgens mij ooit een boek over: "De kers op de appelmoes."quote:Op zondag 20 december 2009 19:38 schreef Sylvana het volgende:
Ik ben niet op zoek naar een kookboek, maar op zoek naar een boek waarin tips staan over hoe je eten netjes op een bord kunt opdienen? Heeft iemand een idee of daar een boek over bestaat?
Hier hebben ze alles wat je nodig kan hebben op vrijwel elk gebied van etenquote:Op dinsdag 29 december 2009 13:57 schreef Eltonno het volgende:
Moleculair koken
Net als grapje gekregen van mijn tante, omdat ik tijdens kerst had gezegd dat ik het wel een keer spherification zou willen uitproberen. Nu nog een plek vinden in groningen waar ik de ingredienten kan halen
Iemand een idee?
Ik heb geen Hanos pasje jammer genoegquote:Op dinsdag 29 december 2009 14:03 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Hier hebben ze alles wat je nodig kan hebben op vrijwel elk gebied van eten
Hanos groningen
Bornholmstraat 56
9723 AZ Groningen
Maar welke ingredienten bedoel je specifiek?
Pectine kan je ook gewoon bij dille en kamille enzo krijgen, daar bind je jam mee, net als gelatine, agar krijg je daar of bij de toko.
Deze heb ik eindelijk gekocht. Supermooi en grappig boek!quote:Op woensdag 3 september 2008 21:59 schreef sigme het volgende:
Oh ja, de bijbel van het Italiaanse koken natuurlijk ook:
De wetenschap in de keuken en de kunst om goed te eten
[ afbeelding ]
[..]
Ken je niemand met een pasje?quote:Op dinsdag 29 december 2009 14:25 schreef Eltonno het volgende:
[..]
Ik heb geen Hanos pasje jammer genoeg
De onze ook.quote:Trouwens, nog bedankt voor je tip over het klaarmaken vaan reerug, ze waren heerluk!
Yep, heb daar wel eens een bestelling (poedertjes enzo) gedaan. Niks mis mee.quote:Op dinsdag 29 december 2009 14:25 schreef Eltonno het volgende:
[..]
Kent iemand de webwinkel kookgoed.nl? Daar lijken ze het allemaal te hebben voor een redelijke prijs..
Ik zit al 2 weken te genieten ervan en lees elke dag een paar recensies van hem.quote:Op dinsdag 29 december 2009 16:05 schreef Pietverdriet het volgende:
Heb net Reis naar de Sterren binnen gekregen
http://www.stichtingkunstboek.com/kunst_kookboeken.asp?boek=489&so=17
je gaat inkijkbladzijden van bol.com bestellen?quote:Op woensdag 30 december 2009 16:24 schreef LieLie het volgende:
De 'inkijk'bladzijden op bol.com zien er ook leuk uit
Die zet ik ook op mijn lijstje denk ik..
Haha nee, dat klinkt inderdaad wat vreemd.quote:Op woensdag 30 december 2009 16:24 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
je gaat inkijkbladzijden van bol.com bestellen?
Welk boek?quote:Op woensdag 30 december 2009 16:25 schreef LieLie het volgende:
[..]
Haha nee, dat klinkt inderdaad wat vreemd.
Maar op basis van de inkijkbladzijden zet ik het boek wel op mijn verlanglijstje
Het boek is dan ook een uitgave van Blue Band vanwege hun 75 jarig bestaan. Dus niet zo heel gek dat ze dan Blue Band producten gebruiken.quote:Op woensdag 30 december 2009 16:39 schreef Pietverdriet het volgende:
dat piepers tot pasta is vreselijk trouwens, heb het hier, maken een hollandaise met margarine
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |