Ik dacht: dat doe ik later wel. Alleen kan ik de titel niet meer wijzigen.quote:
Keuzes, keuzes ... wat vind je belangrijker?quote:Op zondag 20 juli 2008 16:04 schreef nightfall het volgende:
sinds me'n 26-27ste schieten de kilo's eraan als ik een paar weekenden doorzak, als ik een paar weken de bier en de wijn laat staan vliegen de kilo's eraf en zit ik zo weer op het gewicht waar ik graag op zou zitten ,. mja, vind het zo lekker
ben toendertijd rode wijn gaan drinken omdat je van bier zo dik word, maar dat maakt dus geen reet uit
Ik heb gisteren maar liefst 7 patatjes uit het bakje van de Mr gesnoeptquote:
Damn, Ik wilde maar dat ik bij jou at vanavond, dit klinkt vely, vely good!!quote:Op zondag 20 juli 2008 16:48 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Ik heb gisteren maar liefst 7 patatjes uit het bakje van de Mr gesnoeptGeweldige, verse vlaamse frieten
Ik ben het met je eens dat gepureerde appel vies isVan die bruinige babyprut, jakkes. Appels zijn gewoon te vezelig... Vers appelsap uit de centrifuge is daarentegen the best
Mmmm, de komkommerpickle is klaar (komkommer, rode ui, groene pepers, azijn met gember, citroengras en zoetstof), ben benieuwd. De kokosmelk voor de pindasaus staat te pruttelen met gebakken uitjes en gecrushed citroengras en nog wat meer lekkers... Pinda's zijn gemalen, kip in een marinade van dark soy, vissaus, limoensap, gembersiroop en een beetje honing... Straks nog broccoli stomen en serveren met een klein scheutje chilisaus.
Aan de lijn zijn is zo slecht nog niet
Zeggen dat je er geen trek in hebt? Of het niet lust?quote:Op zondag 20 juli 2008 16:57 schreef Principessa.Farfallus het volgende:
Ik:
Drie borden rijst
Drie cappuccino
Vijf bekers thee
Nee ik denk niet dat ik die crackers heb gegeten.
SHE, m'n mama probeert diepvries appeltaart in m'n strot te duwenWat moet ik doen
Jaquote:Op zondag 20 juli 2008 16:52 schreef conleche het volgende:
[..]
Damn, Ik wilde maar dat ik bij jou at vanavond, dit klinkt vely, vely good!!![]()
Ik heb gegeten tot nog toe:
gekookt ei
4 wasacrackers (heeft iemand ze nu al eens geprobeerd, anders blijf ik het zeggen: original crisp die moet je hebben!) met sambalmayo en rauwkost. Stuk koude kalkoen. (nu ga ik de rest maar in de vriezer stoppen. Dat gebraad lijkt maar niet kleiner te worden)
Ik schat 80 gram. Maar ik zit nu aan de wodka met schaaltje emping in de zon!! Ik ga denk ik ook sateetjes eten vanavond!! Daar gebruik ik gewoon die kalkoen voor: snij ik even in stukjes en dan voor de sier even op de grill: klaar!! Ja tis zondag hoor en ik heb de hele dag gewerkt, ik geleuf 't wel!quote:Op zondag 20 juli 2008 17:37 schreef Greys het volgende:
Co, 4 crackers, een stukkie kalkoen en een gekookt ei, is dat niet veel te weinig?
Of was het een fiks stuk kalkoen?
Deze bedoel ik Chico:quote:Op zondag 20 juli 2008 17:14 schreef Chicolate het volgende:
[..]
Ja. Dat zijn toch die zuurdesemcrackers? Heeeerlijk
. Alleen ik eet ze met honing/stroop/kaas.
Moet je eens proberenquote:Op zondag 20 juli 2008 17:48 schreef Principessa.Farfallus het volgende:
hm.. ik heb ook altijd wasa in een rood pak
maar denk niet deze
Ik heb het gekocht bij een Belgische Kiekenhuuske. Oftewel de poelier. Dus ik denk dat je hier in Ned. ook naar de poelier moet? Bij de grote AH's hebben ze ook weleens kalkoen aan een stuk, maar die stukken zijn altijd kleiner. Dit was wel ruim een kilo, ik denk anderhalf. Ik heb er ook weleens een bout gekocht: je weet dan niet wat je ziet wat een enorm gevaarte!!quote:Op zondag 20 juli 2008 17:59 schreef Greys het volgende:
Co, ik wil nu ook zo'n kalkoengebraadHeer G kan dan lekker de rest van de week plakjes koude kalkoen op zijn brood mee naar het werk krijgen
Hoe kwam je er aan? Ging je naar de slager en zei je 'doe mij een kalkoengebraad?' (en zo ja, hoeveel gram had je?).
ik zit nu ook te etenquote:Op zondag 20 juli 2008 19:19 schreef Greys het volgende:
Wanneer zijn ze plan te gaan eten dan? En wat staat er op het menu?
Als je zo'n honger hebt zou ik lekker vast iets nemen hoor
`quote:Op zondag 20 juli 2008 19:12 schreef Greys het volgende:
Wat heb je als avondeten gehad dan PF? Of nog niets?
Ik ben al braaf eitjes aan het koken voor morgen mee naar het werk
Vraagje: die visrijst, zou het een idee zijn om dat in een bakje als lunch mee naar het werk te nemen, of schop ik dan direct SHE d'r schema in de war en mag het eigenlijk alleen in het weekend?
Rijst kun je vrij lang bewaren; maak gewoon een hele zooi.quote:Op zondag 20 juli 2008 20:00 schreef Greys het volgende:
Okido, dan ga ik morgenavond flink wat van die rijst maken!
Hoe lang kan je het bewaren na het maken? Kan ik voor drie lunches tegelijk maken, of liever voor twee?
(Sorry, dit is vast al 100 keer gevraagd in de vorige topics).
Ik ga op het werk juist vaak de fout in - hartige trek en ik trek een pak tucjes open- dus ik denk dat ik met die visrijst dan een stuk beter bezig ben
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |