abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_59125112
quote:
Op woensdag 4 juni 2008 18:38 schreef Darkomen het volgende:
Jesus, TS kan niet eens gehakt bakken.

Wereldvreemd?
Wereldvreemd zijn die lui die zo'n smerig vel onder het gehakt verstoppen!
  woensdag 4 juni 2008 @ 19:39:11 #27
206970 iuvenis
potentiele painkiller
pi_59125137
quote:
Op woensdag 4 juni 2008 19:36 schreef Drijfzand het volgende:

[..]

Grapje van de cafébaas...

Ik hoop tenminste dat ie ongebruikt was!
Ohhh nooosss... je benuttigde de soep dus? Anders zou je je er toch niet om bekommeren?
love's a loaded gun....
  woensdag 4 juni 2008 @ 19:47:23 #28
20716 tonja
twitch.tv/tonjatekenshow
pi_59125384
Ik had zoiets een keer met een pizza met zo'n piepschuim schijf eronder. Die lucht bleef wekenlang hangen in de keuken.
►►►https://www.twitch.tv/tonjatekenshow ◄◄◄◄
  woensdag 4 juni 2008 @ 19:47:56 #29
179065 BroodjePindakaas
KWIWI WIL JE MET MIJ TROUWEN?
pi_59125401
quote:
Op woensdag 4 juni 2008 18:26 schreef Repeat het volgende:
Ik wilde dus mn gehakt bakken, of braden, of koken. Iig dat je het kon eten.
Hoax. Gehakt kun je altijd eten, ook zonder het te bakken, braden of koken.
Smeuïg tot op de bodem.
Op vrijdag 18 juni 2010 12:16 schreef Ayca het volgende:
Broodje Pindakaas is pas lekker :9~
  woensdag 4 juni 2008 @ 19:50:31 #30
136343 BasEnAad
, die clown en die acrobaat!
pi_59125489
Is mij ook wel eens overkomen. Waar is dat papiertje in hemelsnaam goed voor???
pi_59126202
quote:
Op woensdag 4 juni 2008 19:47 schreef BroodjePindakaas het volgende:

[..]

Hoax. Gehakt kun je altijd eten, ook zonder het te bakken, braden of koken.
Vooral doen
  woensdag 4 juni 2008 @ 20:18:52 #32
203688 Drijfzand
account closed
pi_59126297
quote:
Op woensdag 4 juni 2008 20:15 schreef Repeat het volgende:

[..]

Vooral doen
Ken mensen die hun spek rauw eten.
Hey, met enkele pillen ben je die wormen terug kwijt.
too much to do in the real world.
pi_59126385
quote:
Op woensdag 4 juni 2008 18:26 schreef Repeat het volgende:
Ik wilde dus mn gehakt bakken, of braden, of koken. Iig dat je het kon eten. Dus ik kiep het om in mn pan en ga weer fokken
Kom ik even later terug is het helemaal smerig enz, bleek dat er onderin de gehaktverpakking een papiertje zat, wat vastgevroren was aan het gehakt en nu helemaal meegebakken was.

Smerig, moet ik het er helemaal tussenuit gaan vissen
men halen het gehakt het uit de verpakking en verwijderen plastic en papier.

Doe het in de pan en doe er twee eieren, gehaktkruiden en een beschuitje bij.
vervolgens maken we er mooie kleine balletjes van.

Doe de bak en braad in de pan en laat het even bruin worden.
Vervolgens doen we de balletjes erin en een fijngesneden uitje bij.
na twee minuten op een hoog vuur de balletjes keren en dan heel zachtjes nog vijf minuten laten braden.

Klaar!!! En lekker !!!!
pi_59127427
quote:
Op woensdag 4 juni 2008 20:21 schreef henkway het volgende:

[..]

men halen het gehakt het uit de verpakking en verwijderen plastic en papier.

Doe het in de pan en doe er twee eieren, gehaktkruiden en een beschuitje bij.
vervolgens maken we er mooie kleine balletjes van.

Doe de bak en braad in de pan en laat het even bruin worden.
Vervolgens doen we de balletjes erin en een fijngesneden uitje bij.
na twee minuten op een hoog vuur de balletjes keren en dan heel zachtjes nog vijf minuten laten braden.

Klaar!!! En lekker !!!!
flink brok boter in de wokpan.
vuur op 75%, (bevroren) gehakt erin en af en toe roeren/draaien (ja, mijn moeder stopt het altijd in de vriezer :S)
Water aan de kook brengen
Hiernaast 2 uien klein snijden en erbij flikkeren.
af en toe blijven roeren in de gehaktmuk.
2 tomaten, 2 paprika's snijden, eventueel een paar teentjes knoflook.
Als het gehakt netjes bruin is de mikmak erbij gooien.
Nu kookt het water wel, tijd op de spagettie erin te flikkeren. zorg ook dat je een scheutje olijfolie erbij doet ivm het plakken.
spagettiekruiden in je mixje, bekertje water (150 ml ofzo)
beetje laten sudderen en af en toe een roer geven, ook je spagettie in het water roeren af en toe.
kaas raspen en de tafel dekken.

hierna ziet de spagettie er bij mij meestal aardig uit. om te checken even met een vork een paar slierten pakken en tegen de muur achter het fornuis gooien, als de slierten blijven plakken is het goed.

even in een vergiet om het overige water te lozen, daarna de spagettie weer in de pan. en de pan op tafel gooien.

nog even de wokpan een roer geven en zorgen dat het er een beetje netjes uitziet en ook deze op tafel zetten.

KLAAR.

x

geen dank
  woensdag 4 juni 2008 @ 21:36:59 #35
67478 Radjesh
Dire Straits!
pi_59128863
  donderdag 5 juni 2008 @ 08:06:38 #36
163194 DrDarwin
Novio-magenta
pi_59136040
quote:
Op woensdag 4 juni 2008 20:51 schreef snorfiets het volgende:

[..]


KLAAR.

x

geen dank
Gordon Ramsay is er niks bij.
pi_59136094
Iets in de pan flikkeren en er dan bij weglopen?
pi_59136111
quote:
Op woensdag 4 juni 2008 18:57 schreef Karina het volgende:
Ranzig is dat ja, net een vies maandverbandje, bah! Is me ook wel eens overkomen trouwens.
Het grappige is, dat het van hetzelfde materiaal wordt gemaakt als ultradun (Always e.d.) maandverband.
pi_59136149
quote:
Op woensdag 4 juni 2008 20:51 schreef snorfiets het volgende:
hierna ziet de spagettie er bij mij meestal aardig uit. om te checken even met een vork een paar slierten pakken en tegen de muur achter het fornuis gooien, als de slierten blijven plakken is het goed.
pi_59136642
Wie gaat er nou bevroren gehakt bakken
pi_59136801
quote:
Op donderdag 5 juni 2008 08:13 schreef Isegrim het volgende:
Iets in de pan flikkeren en er dan bij weglopen?
Ja het duurt wel even voordat zo'n klomp ijs ontdooit is.
pi_59136813
quote:
Op donderdag 5 juni 2008 09:03 schreef Repeat het volgende:

[..]

Ja het duurt wel even voordat zo'n klomp ijs ontdooit is.
Bevroren gehakt bakken is ook niet zo handig.
pi_59136863
Waarom niet? Gaat prima.
pi_59136902
quote:
Op donderdag 5 juni 2008 09:07 schreef Repeat het volgende:
Waarom niet? Gaat prima.
Doe de volgende keer maar eens eerst ontdooien, gewoon es proberen!
pi_59137237
quote:
Op donderdag 5 juni 2008 09:09 schreef -moppie- het volgende:

[..]

Doe de volgende keer maar eens eerst ontdooien, gewoon es proberen!
Ja, atijd als ik besluit iets te koken met gehakt, is het al te laat om het nog te ontdooien...
pi_59137287
quote:
Op donderdag 5 juni 2008 09:28 schreef snorfiets het volgende:

[..]

Ja, atijd als ik besluit iets te koken met gehakt, is het al te laat om het nog te ontdooien...
Ontdooistand op de magnetron misschien?
pi_59137473
quote:
Op donderdag 5 juni 2008 09:09 schreef -moppie- het volgende:

[..]

Doe de volgende keer maar eens eerst ontdooien, gewoon es proberen!
Ja waarom?
pi_59137607
quote:
Op donderdag 5 juni 2008 09:43 schreef Repeat het volgende:

[..]

Ja waarom?
makkelijker en lekkerder (komen er in ieder geval niet van die witte sliertjes uit )
pi_59137609
En je kunt er dan ook ballen van maken
pi_59137930
Vroeger zat er toch nooit maandverband onder het vlees sinds wanneer menstrueert vlees? Wat doen ze er mee dat het ineens gaat uitlekken?

En waarom doen ze maar zo'n piepklein maandverbandje onderin? Het is meestal of gewoon nog droog of het is helemaal doorweekt met nog sap / bloed over in het bakje

Vragen, vragen...
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')