Investeer eens in goede broodjes!quote:Op donderdag 22 maart 2012 17:19 schreef Catch22- het volgende:
Mijn vaste recept. Ziet er wat armoedig uit zo, maar is wel heerlijk
Jon belegen. Die doe ik er in de pan al op.quote:Op donderdag 22 maart 2012 18:33 schreef Bizznitch het volgende:
[..]
Cheddar en "???" kaas?
Ziet eruit..
De drie keer dat ik daar eten weg had was ik misselijk na de tijd.quote:Op vrijdag 21 maart 2008 19:54 schreef Flurry het volgende:
De snackbar aan de Kerklaan in Groningen maakt z'n eigen hamburgers en die zijn echt geweldig
Die vierkante plakjes "cheddar" zijn vaak ook maar heel gedeeltelijk kaas.quote:Op donderdag 22 maart 2012 20:11 schreef THEFXR het volgende:
hamburgers met kaas zijn geen hamburgers
Daarbij is tartaar veel te mager, dan zit je met minder dan 20% vet. Da's wel de ondergrens voor een goeie burger. Voor een echt mals en sappig exemplaar kan je beter richting de 30% vet gaan. Dan zijn entrecotes enzo ook te mager, en daarnaast heeft een entrecote niet enorm veel smaak. Een entrecote bijvoorbeeld is populair vanwege de malsheid, maar als je hem door de vleesmolen heen gooit, boeit dat ook niet meer.quote:Op donderdag 22 maart 2012 08:41 schreef tjoptjop het volgende:
tartaar is evenals gehakt een vrij loze term. Want waar bestaat het uit
tartaar zoals de slager en supermarkt verkoopt is imho te mager voor een lekkere burger.
Giraffe is wel ok, maar je kunt in Londen echt een stuk beter krijgen. Qua keten zou ik altijd Byron bovenaan zetten, als je dan toch voor gemak kiest.quote:Op dinsdag 27 maart 2012 18:55 schreef Yellowcard het volgende:
In Londen heb ik deze gegeten bij Giraffe Burger. Heerlijk stuk vlees precies goed.
[ afbeelding ]
Als ik ze zelf maak neem ik 2 tartaartjes en bak ze medium rare.
Daarom ookquote:Op dinsdag 27 maart 2012 18:24 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Die vierkante plakjes "cheddar" zijn vaak ook maar heel gedeeltelijk kaas.
Papa Joe's is ook dé tent voor hamburgers in Groningen.quote:Op dinsdag 27 maart 2012 17:59 schreef KaheemSaid het volgende:
[..]
De drie keer dat ik daar eten weg had was ik misselijk na de tijd.
Papa Joe'squote:Op dinsdag 27 maart 2012 20:47 schreef Catch22- het volgende:
[..]
Papa Joe's is ook dé tent voor hamburgers in Groningen.
De biefburgers die ik gebruik zijn dezelfde als die zij gebruiken
100xquote:Op dinsdag 27 maart 2012 22:30 schreef Catch22- het volgende:
Marktslager op de vismarkt (di, vr en za)
Bedankt!quote:Op dinsdag 27 maart 2012 22:38 schreef Catch22- het volgende:
Grillpan hard opstoken, burgers zonder olie in de pan, minuut of drie per kant en dan op gevoel checken of het klaar is.
Ja en dan de dooier die er lekker overheen druiptquote:Op woensdag 28 maart 2012 11:13 schreef mister_popcorn het volgende:
Niemand een gebakken eitje op de burger erbij?
En die zijn me toch lekker.... Burger Bar is echt lekkerquote:Op dinsdag 27 maart 2012 20:47 schreef Mylene het volgende:
http://www.burger-bar.nl
Ze hebben ook hamburgers van Wagyu rundvlees, betaal je wel het dubbele.
Verder http://www.burgermeester.eu.
Burgerbar maar een keer proberen dan, hoewel ik bang ben dat ik in Londen teveel verwend ben. Een burger van Wagyu is trouwens wat onzinnig. Wagyu is vooral geliefd om zijn malsheid en sappigheid. Malsheid boeit natuurlijk niet in een burger, en sappigheid krijg je ook door van een gewoon goed rund meer dan 20% vet in de mix te nemen...quote:Op dinsdag 27 maart 2012 20:47 schreef Mylene het volgende:
http://www.burger-bar.nl
Ze hebben ook hamburgers van Wagyu rundvlees, betaal je wel het dubbele.
Verder http://www.burgermeester.eu.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |