abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_56359163
quote:
Op maandag 28 januari 2008 11:54 schreef Xith het volgende:
Scientology slaat terug?
winnen ze toch nooit :/
  maandag 28 januari 2008 @ 12:33:29 #32
93076 BaajGuardian
De echte BG, die tof is.
pi_56359772
tvp, dit topic komt nog eens op hart van nederland.
Vraag yvonne maar hoe tof ik ben, die gaf mij er ooit een tagje voor.
  maandag 28 januari 2008 @ 12:51:14 #33
163407 vero-legata
mensenrechten.org
pi_56360132
quote:
Op maandag 28 januari 2008 02:43 schreef dystopian het volgende:
quote:
interessant he, vero? al die scientology propaganda die jij zomaar opvreet, denkend dat dat ook het echte scientology gedachtegoed is, terwijl je totaal de rapporten, studies, en documentatie die van binnen de kerk is uitgelekt die toch echt een heel ander beeld laten zien negeert. de onzin die jij rondstrooit en op wijst is dus de troep die ze beginnelingen aansmeren, die vervolgens geinteresseerd raken en zo in de sekte verzeilt raken. Dit weet je zelf ook dondersgoed.
Het heeft niets met propaganda te maken het heeft met de basis van scientology te maken, als je voortbestaan en het helpen van mensen niet interessant vind prima maar dat is de basis van scientology. En ik ben bekend met heel veel van de zogenaamde uitgelekte documenten die overigens na de uitspraak in het voordeel van Karin Spaink al tijden in het fishman avidat te vinden zijn. Daar zijn alle OT levels te vinden. En ook ben ik bekend met operation snowhite, lisa mc pherson etc. Ik weet niet of je mijn eerdere stukken gelezen hebt maar dat is mede de reden dat ik de organisatie niet zo interessant vind. Echter de inhoud die jij afdoet als propaganda is wel precies de inhoud waarmee scientology over het algemeen mensen helpt en waarmee ze een betere wereld denken te kunnen maken. Ook is dat in mijn opinie nou net het hele vernieuwende aan de religie. Namelijk het leven vanuit voortbestaan bekijken. Misschien is het een beetje moeilijk voor sommige mensen te verteren dat we in de basis dezelfde commando`s als eencelligen opvolgen maar als jij aan de eettafel zit of met je ega in bed ligt heb je toch echt on- of bewust gehoor gegeven aan dit basisprincipe van voortbestaan. Persoonlijk vind ik voortbestaan ook een intersanter uitgangspunt dan een lulverhaal over xenu en thetans maar dat kan aan mij liggen. Ieder pikt er maar uit wat hij of zij interessant vind.
quote:
trouwens, als je het voor david misacavage gaat opnemen dan kan je wel gelijk roepen 'hallo! ik ben een scientology slaaf!'. Het is echt belachelijk, de illegale praktijken waar die vent mee wegkomt. je moet je echt eens verdiepen in de objectieve documentaties and onderzoeken naar die man en zijn organisatie (en dus niet de propaganda die jij hier pendelt en die kerk zelf aan mensen probeert aan te smeren.) Je beweert stellig dat het allemaal een stelletje nette mensen zijn, maar bljikbaar ben je totaal niet bekend met Sea org, of hun RPF kampen. Of zo'n beetje alles wat met de organizatie zelf te maken heeft.
Ik zeg alleen dat er een interview met david miscavage op youtube staat en als je iets van een kerk wilt weten is het handig eens te kijken wat de hoofdbestuurder van die kerk er over te zeggen heeft. Persoonlijk lijkt die logica mij te volgen.... http://www.youtube.com/watch?v=zCQrng8jA0k&feature=user daar kun je het vinden.
quote:
Je hebt het al snel over dat ze zo voor de mensenrechten zijn, want kijk eens wat voor organizaties ze allemaal hebben die beweren daarvoor te zijn allemaal? Moet je wel even vergeten dat het natuurlijk allemaal gewoon propaganda bedrijven zijn die gewoon of geld of PR werven voor de kerk. Trouwens, opkomen voor mensenrechten staat in scientology cirkels gelijk aan het afbreken van de psychiatrie...dat je het even weet. Zij vergelijken psychiatrie namelijk met de holocaust....zo denkt de scientology kerk dus over mensenrechten. Denk niet dat je dan nog een argument heb, vero.
Ik vind het buitengewoon mooi dat jij door wat internet info denkt te weten hoe de scientology organisaties werken. Toch heb ik regelmatig in Amsterdam rondgelopen en mij zelfs een tijdje in het vaticaanstad van scientology in Denemarken begeven. Alhoewel dat laatste niet zo een goed idee was waren de mensen daar gewoonlijk vriendelijk en sociaal. En of je het wil of niet, in alle lagen van de kerk van hoog tot laag staan mensenrechten zeer hoog op de agenda. Ik denk dat de gemiddelde scientoloog je meer mensenrechten kan noemen dan de gemiddelde europarlementarier. En het is ook niet zo raar hoor, ze zijn een nieuwe religie en die worden onder andere beschermd door de mensenrechten.
quote:
Je roept over het recht op ieder zijn denkwijze en religie, maar je vergeet eventjes dat er in nederland toch echt wetten bestaan over bijv discriminatie, en het omgaan met sektes. Ja, scientology is een sekte die veel resources heeft om te voorkomen dat ze hiervoor wettelijk naar beneden door worden gehaald. Zowieso wordt zover ik weet Scientology niet als religie erkent in nederland, dus dat argument gaat niet op.
Als dat waar is wat je zegt, zou je het dan niet aan de wet overlaten om een oordeel te vellen over scientology? Als je het dan met ze oneens bent kun je gewoon naar de rechtbank stappen. Zo werkt dat namelijk nog altijd in een democratische rechtstaat. Je toets dingen aan de wet en bij twijfel laat je de rechters er objectief naar kijken en er een uitspraak over doen. Dat doe je niet door wat internet filmpjes, en het recht in eigen handen nemen. Misschien is het trouwens interessant in dat kader om te weten dat Het internationaal hof voor mensenrechten in Straatsburg, Het hoogste rechtsgeldigie orgaan op dit gebied vorig jaar scientology wel erkend heeft als religie en daarmee de overheid van moskou stevig op de vingers heeft getikt. http://en.wikipedia.org/w(...)Moscow_versus_Russia hier de precieze uitspraak voor de juristen onder ons: http://www.menschenrechtsbuero.de/pdf/05apr07echrpr.pdf

Maar allah, ik begrijp dat jullie allemaal heel goed weten dat scientology het centrum van het kwaad is en de bron van alle ellende van de wereld dus ik denk dat zelfs een uitspraak van het hof van mensenrechten in straatsburg weinig aan jullie mening zal veranderen. Het is een beetje Wilders uitleggen dat er ook heel veel nette goedbedoelende productieve moslims zijn die de maatschappij helpen opbouwen. Ga dan vooral lekker door met je queste maar hou wel een beetje de wettelijke kaders in het oog.

[ Bericht 1% gewijzigd door vero-legata op 28-01-2008 13:08:14 ]
Nederlandse Eetbare Planten & Paddenstoelen Database @ www.permacultuurnederland.org
pi_56360514
quote:
Op maandag 28 januari 2008 07:49 schreef Xith het volgende:

[..]

Hoeveel EUR ben je al kwijt aan 'cursussen' ?
pi_56360633
Ik vond de vorige OP iets duidelijker
Buikpijn van het lachen!
pi_56360733
quote:
Op maandag 28 januari 2008 12:07 schreef koffiegast het volgende:

[..]

winnen ze toch nooit :/
Tom Cruise ackbar
http://www.youtube.com/watch?v=Hh7tF3PkUio
Buikpijn van het lachen!
pi_56360887
Hier komen updates over de acties die ondernomen zijn?
  maandag 28 januari 2008 @ 13:35:16 #38
8369 speknek
Another day another slay
pi_56361054
quote:
Op maandag 28 januari 2008 13:20 schreef patty het volgende:
Tom Cruise ackbar
.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
pi_56361168
haha tvp, anonymous ftw!
know'm sayin?

word? word.
  maandag 28 januari 2008 @ 14:26:34 #40
93076 BaajGuardian
De echte BG, die tof is.
pi_56362099
Het wachten is op de piraten en ninjas die zich in de strijd gaan mengen.
Vraag yvonne maar hoe tof ik ben, die gaf mij er ooit een tagje voor.
  maandag 28 januari 2008 @ 15:24:57 #42
163407 vero-legata
mensenrechten.org
pi_56363246
Goed bericht van de man met de baard!!
Freezone is idd ook zoiets waar mensen prima de technology van scientology waarderen maar de officiele kerk zien als leugenachtige oplichters. Blijkbaar zijn er meer mensen als mij die de organisatie niet zo interessant vinden maar de basisideeen wel. En wat die man ook heel terecht zegt is dat de gemiddelde scientoloog echt niets van xenu nog van snowhite dingen afweet. Het zijn gewoon aardige en vriendelijke mensen. Een tikkeltje naif misschien maar zeker niet kwaadwillend.

Wat bedoelen ze trouwens met dit bericht op http://www.711chan.org/i/

Deze filmpjes zijn trouwens ook wel interessant Scientology a trip to clearwater, ik denk dat deze man wel goed de excessen van de kerk laat zien op een goede en entertainende manier: http://www.youtube.com/watch?v=0kwTsJ5s7h4

[ Bericht 18% gewijzigd door vero-legata op 28-01-2008 16:28:09 ]
Nederlandse Eetbare Planten & Paddenstoelen Database @ www.permacultuurnederland.org
pi_56363433
Hoi Vero
  Boks-Chick maandag 28 januari 2008 @ 16:08:27 #44
118131 BrandX
BoksChick & CoffeeAddict
pi_56364035
quote:
Op maandag 28 januari 2008 12:51 schreef vero-legata het volgende:

Maar allah, ik begrijp dat jullie allemaal heel goed weten dat scientology het centrum van het kwaad is en de bron van alle ellende van de wereld dus ik denk dat zelfs een uitspraak van het hof van mensenrechten in straatsburg weinig aan jullie mening zal veranderen. Het is een beetje Wilders uitleggen dat er ook heel veel nette goedbedoelende productieve moslims zijn die de maatschappij helpen opbouwen. Ga dan vooral lekker door met je queste maar hou wel een beetje de wettelijke kaders in het oog.
allah, wilders en scientology in een alinea

lolwut
pi_56365364
Vero brengt ons de verlichting!
Nog nooit zoveel crap in n post zien staan hier op Fok!
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')