abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 15 januari 2008 @ 17:11:05 #26
9247 texelonia
ploetermoeder
pi_56052098
Toen ik zwanger was van Noah hebben we nooit een namenboek gehad. Maar ik heb laatst alvast een namenboek besteld, omdat ik zo met namen bezig was...
Rest your head close to my heart
Never to part, baby of mine
©Dumbo
While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
pi_56052226
Wij hebben al een jongensnaam, maar voor een meisje is het moeilijker blijkbaar.
pi_56055033
quote:
Op dinsdag 15 januari 2008 11:49 schreef Koningin het volgende:
Onze meisjesnaam staat al vast!
Bij ons ook inderdaad

Zondag ben ik met mijn vader naar Belgie geweest om daar bij een gezin een pup te halen voor hem. Door een misverstand moesten we een tijdje wachten, wel waren de man des huizes en zijn 5 maanden oude zoontje thuis. Op een gegeven moment kreeg ik dat kereltje op schoon zo leuk!!! Rammel rammel! Dat maakte het er niet makkelijker op!!
pi_56058455
Ik rammel altijd extra bij echt die hele kleine lieve schattige kinderkleertjes....
pi_56069168
Volgens mij rammel ik overal extra bij.... baby's, kleine kids, moeders met kids, vaders met kids, zwangere vrouwen, babykleertjes, babyspulletjes... haha! Erg!
...and together we'll stand on the threshold of a dream[
pi_56096305
Ik ben net bij mn (nieuwe) huisarts geweest omdat ik inmiddels dus al 1 maand overtijd ben, maar ben er niet veel wijzer van geworden. Moest wéér een test doen daar (en dan niet kunnen plassen he! *zucht*), maar goed, ik kan nu pas om 2 uur bellen voor de uitslag. En als ie negatief is (goh zou je denken?), dan moet ik het nog maar een maandje aankijken, en als ik dan nog niet ongesteld ben moet ik weer een afspraak maken.
...and together we'll stand on the threshold of a dream[
pi_56102931
Wat een vervelend nieuws tessie Jammer dat hij jou niet verder kan helpen. Mijn huisarts was daar wel anders in. Hij zei direct dat hij als huisarts geen specialist is op dat gebied (ik heb PCO maar dat wisten we toen nog niet) en verwees me onmiddellijk door naar een gynaecoloog. Met de woorden: ieder zijn/haar specialiteiten!

Misschien ook een optie om een doorverwijzing te vragen?
pi_56103072
Ja, idd vervelend. Maar ja, ik heb net gebeld, en die test was (duh) negatief, dus ik wacht gewoon maar eventjes een (kleine) maand, en als ik dan nog niet ongesteld ben ga ik weer terug en vraag ik idd een verwijzing. Maar ja... wie weet wordt ik vandaag of morgen wel ongsteld... Ik hoop daar maar ff op.
...and together we'll stand on the threshold of a dream[
pi_56103190
jeetje tessie, wat vervelend!
♥ A ♥ & ♥ T ♥
When you were born, you were crying and everyone around you was smiling. Live your life so that when you die, you're smiling and everyone around you is crying.
pi_56116756
Nou lekker dat je gewoon nog moet blijven doorlopen tessie... raar dat er toch nog niet gekeken kan worden om wat voor je te doen, bijv het proberen op te wekken door de pil ofzo, die stomme onzekerheid is nog het allerergst..
Hoop dat je gauw blij kan gaan zijn om ''stomme ongesteldheid''
Gependeld
3 kinderen/1 kind, meisje/3 kinderen totaal, meisje, meisje, jongen/
april 2009 en het word een jongen
pi_56117144
Wij hebben een jongensnaam in de voorraad. Ik ben normaal een enorme flapuit maar dit heb ik echt voor mij kunnen houden
Voor een meisje moeten we nog maar hard gaan nadenken tegen de tijd dat een kindje zich aandient.
En al die mooie verse babies hier zorgen voor flink wat aardbevingen hier.
oude bekende ;)
pi_56117931
quote:
Op donderdag 17 januari 2008 23:26 schreef wachtff het volgende:
Wij hebben een jongensnaam in de voorraad. Ik ben normaal een enorme flapuit maar dit heb ik echt voor mij kunnen houden
Voor een meisje moeten we nog maar hard gaan nadenken tegen de tijd dat een kindje zich aandient.
En al die mooie verse babies hier zorgen voor flink wat aardbevingen hier.
Ben je een kloon van iemand hier in OUD? *nieuwsgierig is*

Wij hebben nog steeds dezelfde namen die we leuk vinden, zowel namen voor een meisje als een jongen hebben we al.
Ik heb zelfs al een geweldig mooi zinnetje die ik in een geboortekaartje zou willen zetten als we daadwerkelijk een meisje krijgen die we die naam zouden geven.
Gependeld
3 kinderen/1 kind, meisje/3 kinderen totaal, meisje, meisje, jongen/
april 2009 en het word een jongen
pi_56117952
Thanx voor het meeleven! En het is idd wel vervelend om te meoten wachten, maar ik ben wel blij dat ze niet zei van wacht maar een paar maanden, het had nog erger gekunt!

Ennuh, namen hebben wij ook al (lang) bedacht, zowel voor een jongetje als voor een meisje
...and together we'll stand on the threshold of a dream[
pi_56121778
Tessie, wat vervelend.
Probeer er anders niet te veel bij na te denken, spanning en stress zorgt er vaak ook voor dat de menstruatie uitblijft. Dat is me in ieder geval eens verteld geworden.
pi_56121927
Tessie, dat is niet bepaald waar je op hoopte. Ik zou ook gewoon niet te lang wachten met nog een afspraak maken. Wat Koningin al zegt, probeer een beetje te ontspannen (hoe moeilijk het ook is).

Ik rammel ook altijd bij het zien van die kleertjes en ik zou al zo graag wat willen kopen, maar goed lijkt me voor mezelf beter als ik dat niet doe. Volgens mij ben ik dan helemaal met niks anders meer bezig.
pi_56125310
Ik heb niet het idee dat ik heel gestresst ben ofzo, dus kan me niet voorstellen dat het daardoor komt... Maar ik probeer er gewoon niet zoveel aan te denken, en ga er maar vanuit dat het gewoon komt omdat ik zo lang de pil geslikt heb ofzo, dat het gewoon nog allemaal ff op orde moet komen ofzo...

DIe babykleertjes zijn idd erg he! Ik zou het liefst ook alles willen kopen, maar doe dat ook niet hoor. Ben bang om het te 'jinxen' haha!
...and together we'll stand on the threshold of a dream[
pi_56126422
Net via msn gehoord dat een ex-collega van mij zwanger is. En hoe blij ik voor haar ben (echt wel) lijkt het toch alsof iedereen in mijn omgeving zwanger is.
Vorige week was het mijn buurmeisje, nu zij, ... en wij maar wachten en wachten.
  Moderator vrijdag 18 januari 2008 @ 12:25:32 #43
5428 crew  miss_sly
pi_56126553
Ik rammel ook gewoon door, terwijl we al bezig zijn

Mijn schoonzusje is zwanger, hoorden we met Kerst en mijn zusje gaat volgende week voor de IUI voor nummer 3 Ze was de vorige twee keer meteen de eerste IUI zwanger, dus ik ben benieuwd of ze dat geluk weer heeft Wel heel leuk als ik ook snel zwanger zou zijn, dan kunnen we samen zwangeren Ook minder, want dan kan ik niets van haar lenen
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
  Licht Ontvlambaar vrijdag 18 januari 2008 @ 16:39:53 #44
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_56133570
Zo stom... je kunt ook rammelen zonder dat je een kindje (in mijn geval een tweede kindje) wilt

Ik volg het zwangerschaps- en geboortetopic zo af en toe En soms krijg ik 'heimwee' naar het zwanger zijn, dat leven wat zich in je buik ontwikkelt, hemeltje... zelfs naar de bevalling Maar het idee om nog een kindje op te voeden, dat trekt dan weer helemaal niet Erg hoor
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
pi_56133659
En hoe komt het dat je een tweede niet ziet zitten, Sjeen? (ik ken je verhaal helemaal niet, dus als ik een onbeleefde vraag stel, zeg je het maar ).
Maar ik kan me echt wel voorstellen dat je dan kunt meerammelen.

Een totaal ander voorbeeld, maar eigenlijk toch hetzelfde. Wij hebben heel lang gezocht achter een bouwgrond/huis. Ik was het op het eind zelfs zo beu want na meer dan 2 jaar zoeken is het leuke er echt wel van af. Vorige week vertelde een collega mij dat ze nu zullen beginnen zoeken en ik voelde al direct terug de kriebels om te helpen (ook maar een tijdje zitten surfen op immoweb daarom ) en vind het super om zo'n proces terug te kunnen volgen (al zou ik het niet nog eens willen meemaken )

[ Bericht 0% gewijzigd door leonieke op 18-01-2008 16:57:21 ]
  Licht Ontvlambaar vrijdag 18 januari 2008 @ 16:50:07 #46
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_56133827
quote:
Op vrijdag 18 januari 2008 16:43 schreef leonieke het volgende:
En hoe komt het dat je een tweede niet ziet zitten, Sjeen? (ik ken je verhaal helemaal niet, dus als ik een onbeleefde vraag stel, zeg je het maar ).
Maar ik kan me echt wel voorstellen dat je dan kunt meerammelen.

Een totaal ander voorbeeld, maar eigenlijk toch hetzelfde. Wij hebben heel lang gezocht achter een bouwgrond/huis. Ik was het op het eind zelfs zo beu want na meer dan 2 jaar zoeken is het leuke er echt wel van af. Vorige week vertelde een collega mij dat ze nu zullen beginnen zoeken en ik voelde al direct terug de kriebels om te helpen (ook maar een tijdje zitten surfen op immoweb daarom ) en vindt het super om zo'n proces terug te kunnen volgen (al zou ik het niet nog eens willen meemaken )
Niet onbeleefd hoor

We vinden het heerlijk met Isa, maar we zien ons niet met een tweede kindje... Financieel niet, sociaal-organisatorisch niet, de volgende wordt nooit zo leuk als Isa , na de bevalling een week spanning gehad (zie bevallingstopic nummer 3 geloof ik), alles wat ik hier op FOK! heb zien gebeuren...

Dat verhaal van nieuwbouw, herken ik ook
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
pi_56133989
Ik heb zelf nog geen kinderen, maar ik kan me helemaal vinden in jouw redenen. Zou ook de reden zijn waarom ik met 1 kind superblij zou zijn. En ook al zegt iedereen mij: "maar Leonie, één is geen" ik trek me er niets van aan. Het lijkt me namelijk super om mijn kind alles te kunnen bieden wat ik heb (maar misschien zeg ik binnen een paar jaar dat bovenstaande de grootste onzin was wat ik ooit heb uitgekraamd ).
Ik ga het bevallingstopic er eens op nalezen want toen zat ik hier nog niet.

Wat een verhaal, wat een emoties, Sjeen. Ik wist dit helemaal niet (maar je hebt me wel in de war gebracht, want het was bevallingsverhaal 2 )

[ Bericht 24% gewijzigd door leonieke op 18-01-2008 17:25:49 ]
  Licht Ontvlambaar vrijdag 18 januari 2008 @ 17:36:32 #48
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_56134846
Sorry... wist het niet helemaal zeker... ben zelf Z&G topics terug aan het lezen nu
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
pi_56137628
quote:
Op vrijdag 18 januari 2008 17:36 schreef Sjeen het volgende:
Sorry... wist het niet helemaal zeker... ben zelf Z&G topics terug aan het lezen nu
Ik ook

Straks gaat het nog erger rammelen bij jou
pi_56270419

Was het maar alvast zomer

"het" gesprek is eindelijk achter de rug. Ik zag er zo tegenop omdat M. nogal de neiging kan hebben om alles meteen als een probleem met een benodigde oplossing te zien terwijl ik gewoon wil praten over, in dit geval, een tweede kind.

Maar goed, hij was er niet geheel positief over maar hij zegt zelf dat dat meer is omdat het nu zo goed gaat en hij het onbekende altijd vreest.
Tegen de tijd dat ik afgestudeerd ben wil ik aan de slag kunnen, bovendien is Ronja dan al weer vier jaar als ze een broertje of zusje zou krijgen.
Jaar twee en drie van mijn studie zijn makkelijk te plooien rondom zwangerschap en geboorte dus M. begon zelf al over "misschien maar eens gaan proberen in de zomervakantie en er in ieder geval over blijven praten".

Dus tot die tijd rammel ik hier maar een beetje mee
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')