het is de stroganoff geworden geloof ik. Hebquote:Op dinsdag 30 oktober 2007 13:06 schreef ColdFeet het volgende:
@ MB: ik vind stamppot altijd ideaal voedsel als je een lange avond moet werken (ook prima als bodem voor een feestje trouwens).
Ik sabbel op een diksaplolly van de hemaen ik vind m nog lekker ook.
en terechtquote:Op dinsdag 30 oktober 2007 14:07 schreef FB-aight het volgende:
vandaag en de komende maand niets!
wegens het kapotslaan van een autoruit
Steak met gegrilde groentes en patatas bravas uit de oven!!! (aardappelpartjes in de schil met veul knoflook en verse tijm en zo)quote:Op dinsdag 30 oktober 2007 14:51 schreef DarkElf het volgende:
Nu een glas crystal clear. Vanavond steak met... dat moet ik nog verzinnen
op zich wel ware het niet dat ik geen echte fan van aardappels in schil benquote:Op dinsdag 30 oktober 2007 14:56 schreef Tezz het volgende:
[..]
Steak met gegrilde groentes en patatas bravas uit de oven!!! (aardappelpartjes in de schil met veul knoflook en verse tijm en zo)
Idee??
Hier wordt het iets simpels: waarschijnlijk rijst of zo met wat kipfliet/groentes.
En hij smaakt heerlijk.quote:Op dinsdag 30 oktober 2007 16:24 schreef Bluezz het volgende:
Mmm, het ruikt hier naar verschgemaakte appelmoes
Heb er een paar druppels limoensap, een schepje bruine basterdsuiker en wat kaneel doorgeroerd
Ja hoor, het is best te doen. Ze worden iets minder knapperig, maar dat is te verwachten. Verder smaken ze prima.quote:Op dinsdag 30 oktober 2007 16:36 schreef uniekhoorn het volgende:
Mini-rulez, wil dat een beetje, aardappelkroketjes uit de oven (we hebben geen frituurpan namelijk, en dat moet ook maar zo blijven)
tip: probeer eens versgemaakte appelmoes met een schepje versgeklopte slagroom...quote:Op dinsdag 30 oktober 2007 16:24 schreef Bluezz het volgende:
Mmm, het ruikt hier naar verschgemaakte appelmoes
Heb er een paar druppels limoensap, een schepje bruine basterdsuiker en wat kaneel doorgeroerd
PS wat een heeeeeerlijke plaatjes hebt u daar gevonden MM![]()
Da's altijd zo.quote:Op dinsdag 30 oktober 2007 19:04 schreef Tezz het volgende:
Het 'iets makkelijks' van een paar posts hierboven van mij, werd wel heel erg makkelijk, want we zijn bij de Mc Donalds geweest.............speciaal voor dochterlief, die maar liefst twee happen van haar hamburger heeft genomen en verder niets luste. Dat was dus weer een erg duur happymeal....
klinktquote:Op dinsdag 30 oktober 2007 20:50 schreef ennuik het volgende:
Pastasalade
![]()
Verse pasta (uit de winkel), verse pesto, rood uitje, gele paprika, tomaten, baby spinazie, nog een andere soort sla, mozerella en parmaham... Heerlijk!
quote:Op woensdag 31 oktober 2007 00:08 schreef MissyMirjaM het volgende:
ik vanmiddag als een brave huisslons muffins maken, lekker in de oven laten staan, had geen andere plek, en ach, dat kan geen kwaad
wordt er hier een late night snack klaargamaakt, oven aangestoken
bakblik erin gefrot
na een paar minuten
*snif* wtf stinkt daar zo
haal dan ook eerste die muffins uit de oven![]()
![]()
![]()
OT:drink ik een rood wijntje, en wat dadels met monchou, en wat er dan ook zo uit die meurende oven komt
quote:Op woensdag 31 oktober 2007 00:25 schreef ColdFeet het volgende:
Hier een avondje simpele genoegens.
Spaghettini carbonara, met die lekkere pancetta van Little Italy (Isegrim, die moet je kennen), en peterselie en een sjalotje en al dat lekkers
Nu een shootertje granaatappelsap, en een groot glas vers appel-mandarijnensap, heerlijk.
We hebben nog een tomaat-olijfstokbroodje van LI liggen, even wat roomboter smelten met een teen uitgeperste knoflook, dippen en genieten
Wat is het toch fijn om mij binnenkort bij je te zijn!
Gillende keukenmeidenquote:Op woensdag 31 oktober 2007 01:14 schreef popolon het volgende:
'Screaming hot chicken wings' gaan nu de oven in.
quote:Op woensdag 31 oktober 2007 11:09 schreef niet_links het volgende:
Tom yam Khung, in de middag en phad pik pau in de avond. Waarschijnlijk met water of pepsi
quote:Op woensdag 31 oktober 2007 15:42 schreef ColdFeet het volgende:
Hier zelfgemaakte pasta met rode ui, tijn en aardappel. Van Jamie Oliveren een beetje van mij.
Als ik mijn keuken weer indurf
Haha, dat is doorgaans onze zondagshap! Ik noem het altijd nachos con todos en geloof me..todos zit erin!quote:Op woensdag 31 oktober 2007 14:40 schreef minilotje het volgende:
Ook hier iets burittowrapperigs.
Vriendlief houdt niet zo van Mexicaans (idioot, ik weet het), maar ik ben vanavond helemaal alleen en ik heb zin om onderuitgezakt op de bank te hangen en de Once Upon A Time In Mexico-dvd eens uit z'n folietje te halen.
Hoog tijd dus voor pyjamaatje-aan-en-met-je-handen-eten-en-fikse-boeren-laten-eten.
Zachte tortillas. Erin stevig gekruid, en zachtjes rul gebakken tartaarvlees (weer eens iets anders dan gehakt) met salsasaus en zure room, dikke slierten cheddar en jalapeņopepertjes uit een pot. Ik doe het vandaag maar gewoon eens zonder sla en andere frisse groenigheid.![]()
Ernaast een schaal met nachochips, met daaroverheen een dikke, zelfgemaakte kaassaus (eerst roux in elkaar klutsen, er vervolgens veel brokken cheddar en een pakje roomkaas in laten smelten, en peper en koriander er als laatste doorroeren).
En een ijskoude fles cola.
Burp. Stink. Burp.
![]()
Venkelquote:Op woensdag 31 oktober 2007 18:49 schreef SHE het volgende:
Ik maak een salade v an geblancheerde sugarsnaps; haricots verts, ijsbergsla, paprika en een dressing van citroen, knoflook, olijfolie.
Daarbij zelf gepaneerde kalfs schnitzels en een aardappel-venkelpuree..wel met een stiekem scheutje room natuurlijk
Ik heb mijn eerste loodzware tortilla vol kazige, pittige prut even in de lucht gestoken om een vleestoost op je uit te brengen, SHE. Heb je nog steeds zoveel last van het eten van dode beesten? Echt vegetariër zijn lukt je nog niet zo, hč?quote:
Klinkt heerlijk, ik ben benieuwd!!quote:Op donderdag 1 november 2007 00:21 schreef Bluezz het volgende:
Uurtje geleden een hartig bonbonnetje uitgeprobeerd
Spaanse Chutney met aubergine, paprika, ui etc mengen met roomkaas en in een plakje rauwe ham gerold.
Lekker.quote:
mmm, nog eens doorgelezen maar dit lijkt me wel wat voor zaterdagquote:Op woensdag 31 oktober 2007 14:40 schreef minilotje het volgende:
Zachte tortillas. Erin stevig gekruid, en zachtjes rul gebakken tartaarvlees (weer eens iets anders dan gehakt) met salsasaus en zure room, dikke slierten cheddar en jalapeņopepertjes uit een pot. Ik doe het vandaag maar gewoon eens zonder sla en andere frisse groenigheid.![]()
Ernaast een schaal met nachochips, met daaroverheen een dikke, zelfgemaakte kaassaus (eerst roux in elkaar klutsen, er vervolgens veel brokken cheddar en een pakje roomkaas in laten smelten, en peper en koriander er als laatste doorroeren).
Hoe maak jij hem altijd dan??? Ben wel benieuwd.......ik heb ook nog een andere variant (met kipfilet, ananas en goudse oude kaas. Ook lekker.....).quote:Op donderdag 1 november 2007 14:57 schreef Qwea het volgende:
ik maak mn zuurkool schotel altijd andersik ga deze eens proberen binnenkort. Maar wel zonder Mosterd
OT ; Glas limonade. Om half 5 pakken we de trein naar Amsterdam om ff te shoppen, geen idee nog wat we eten. Misschien kfc, maar ik geef de voorkeur aan een leuk restaurantje
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |