abonnement Unibet Coolblue
pi_53488233
HELP! Wat een dilemma. Sinds kort ben ik verhuisd naar Amsterdam en ben daar in een (studenten) huis terecht gekomen. Het is niet echt een typisch studentenhuis, er is namelijk geen gemeenschappelijke ruimte en iedereen kookt verder op zijn/haar kamer voor zich. Allemaal vrij anoniem dus. Ook wonen er, net zoals ikzelf, afgestudeerde mensen.

Nu woon ik er ongeveer een maand en in de eerste week dat ik er zat, had een leuk, vrolijk en spontaan meisje genaamd S. hier in huis problemen met de internetverbinding. Iets wat ik kon oplossen. Zij woont ongeveer een half jaar in dit huis. Ze had me toen gevraagd of ik een keertje thee bij haar kwam drinken (had die eerste zondag zelf weinig tijd). De week die erop volgde vroeg ze nogmaals of ik me al een beetje thuis voelde op mijn kamer, of ik van dat weekend op thee wilde komen, dat ze het leuk vond dat ik daar in huis ben komen wonen en dat ze alweer problemen had met internet. Dat ging dan via meerdere briefjes onder de deur door. Ook gaf ze haar juiste telefoon nummer aan me, want op de telefoonlijst staat niet het juiste nummer vermeld. Verder had ik haar de volgende dag gewoon aangesproken en het probleem weer voor haar gefixt. Aangezien ik haar echt leuk vind (en niet echt goed ben in dit soort man-vrouw conversaties, tenminste, dat dacht ik) had ik echt wel een uur nodig om de moed te verzamelen om in het weekend bij haar op de deur te kloppen om een kopje thee bij haar te drinken. Maar het bleek gelukkig een super relaxed gesprek en voor ik het wist hadden we anderhalf uur met elkaar gekletst voordat zij helaas weg moest voor een afspraak met wat vrienden.

Later die week kwam ik haar 's avonds een keer tegen toen we beiden toevallig op het zelfde moment thuis kwamen. We hadden toen 20 minuten met elkaar gepraat over hoe het wonen verder ging op mijn nieuwe kamer en ook hoe het koken mij af ging. Halverwege dat gesprek nodigde ze me uit om samen eens wat te gaan koken, waar ik uiteraard geen nee op kon zeggen. Later die week hadden we samen bij mij gekookt (er was een trouwens een vriendin van haar erbij), was echt erg gezellig etc. Einde van die week kreeg ik een SMS of ik het leuk zou vinden om samen de volgende dag naar de markt te gaan om boodschappen te doen en wat te gaan drinken. Hmm, dacht ik twijfelend. Dan moet ze toch wel enige interesse in me hebben?! Maarja, zeker weten doe je het nooit. Zo gezegd, zo gedaan en die zelfde avond hadden we alweer samen gekookt (en deze keer echt alleen met z'n tweeën). Was super gezellig en we hadden die dag vijf en een half uur samen doorgebracht zonder van die rare akelige stiltes en dergelijke. Zij vond het ook super gezellig en ik nodigde haar uit om langs te komen op mijn verjaardag (ruim een week terug). Ze zou langs komen op mijn verjaardag, zei ze. Ondertussen vroeg ze mij weer of ik het gezellig vond of ik met een vriendin van haar wilde gaan eten. Ze had het alleen te druk met haar studie, dus moest ze de vriendin helaas afzeggen. Maar ze vroeg of ik nog wel zin had om met haar samen even ergens snel wat te gaan eten in de stad. Dat leek mij dan ook wel weer een duidelijk signaal van dat ze me wel interessant zou kunnen vinden. Op mijn verjaardag was ze de eerste die mij feliciteerde (er was verder niemand in de buurt ofzo toen ze mij feliciteerde), maar ze feliciteerde me alleen maar verbaal vanaf een anderhalve meter afstand. Kreeg wel een leuk cadeautje van haar, maar toch blijf ik de indruk krijgen dat ze soms nogal erg afstandelijk doet. Wat is er mis met het geven van een hand als je iemand feliciteerd? Dan krijg ik er zo'n dubbel, twijfelachtig gevoel bij over het feit of ze me nu wel of niet leuk vind. Terwijl S. mij menigmaal op zo'n (bijzondere) manier lang en diep staat aan te kijken als je tegen haar praat, waar ik dan weer een beetje verlegen van word en ook echt in haar ogen kan verdwalen. Zeker als ze ook naar me glimlacht.

Ik had nog een stukje taart over van mijn verjaardag en vroeg of ze nog een stuk wilde hebben (om dan in haar koelkast te stoppen ofzo voor een later moment). Dat wilde ze opzich wel, maar haar koelkast zat al overvol. Dus wilde ze liever de volgende dag bij mij een stukje taart komen eten. Maar dat heeft ze dan weer uitgesteld naar morgen omdat ze het toch weer té druk heeft met haar studie 's avonds omdat ze overdag stage moet lopen. Dus ja, ben benieuwd of ze dan wel vanavond komt, maar heb er eigenlijk een hard hoofd in...

Ik blijf nu echt in de onzekerheid zitten of ze me nu wel of niet leuk vind. Ik krijg beide signalen binnen, en dat maakt het allemaal zooooo onduidelijk wat ze nu van mij vindt. Ze heeft het dus bijzonder druk met haar studie/stage, dus weinig vrije tijd. Ze gaat ook vroeg naar bed door de week. Toch heeft ze een gedeelte van haar kostbare vrije tijd aan mij willen besteden.
Zelf wil ik niet direct aan haar vragen of ze me leuk vind, want mocht ze toch nee zeggen, je zit wel beiden in hetzelfde (anonieme) huis wat complicaties met zich mee zou kunnen brengen. Mocht er toch iets opbloeien tussen beiden, wil ik het in ieder geval wel rustig aanpakken. HELP. Wie kan mij wat tips geven, want ik heb de indruk dat vrouwen soms echt vaag en vooral tegenstrijdig kunnen overkomen op de man.

Wat kunnen de vrouwen hier zelf over zeggen?
  woensdag 26 september 2007 @ 15:10:48 #2
159979 G.Fawkes
Libera eas de ore leonis!
pi_53488332
Ze vind je leuk, duidelijk (Y)
pi_53488362
Speltip 1:
Je vraagt nimmer 'Vind je mij leuk?'

Het kan zijn dat ze je leuk vindt, het kan ook gewoon een sociale vrouw zijn die het gezellig vindt met mensen dingen samen te doen en dat het voor haar gewoon vriendschappelijk is. Ik weet niet hoe ze tegenover andere mensen is, dat kan jij wellicht weten.

De eerstvolgende keer dat jullie 'savonds gezellig samen op de bank zitten op jullie kamer moet je haar gewoon zoenen.
  woensdag 26 september 2007 @ 15:13:31 #4
54997 Posdnous
Moslima-knuffelaar
pi_53488407
Goh, wisselende signalen. Hoe verrassend.

Ik denk dat je echt pas een duidelijk idee hebt hoe het zit als je dr vol op dr mond pakt en geaccepteerd danwel afgewezen wordt, want tot die tijd is het koffiedik kijken.
When it comes to being Plug 1, it's just me, myself and I
pi_53488413
Go for it.
Op vrijdag 18 mei 2007 11:31 schreef miss_sly het volgende:
Ik was allang overtuigd van jouw wijsheid O+
_______________________________________________________
Peter Jennings - Ecstasy Rising
  woensdag 26 september 2007 @ 15:15:40 #6
163064 Cuegirllie
Vreemd, maar lekker!
pi_53488466
Het lijkt meer op dat ze het wel gezellig vindt, ze het leuk vindt om iemand in huis te hebben waar ze wat dingen mee kan doen.. koken, praten etc.
Gewoon afwachten of gewoon duidelijkheid vragen.
Cue, het komkommermeisje!
Het moet niet mooi zijn, het moet functioneel zijn!
Verliefdheid is een uitvinding voor mensen zonder geld zodat ze gratis seks kunnen hebben..
pi_53488554
Ik heb zo'n vermoeden dat ze je wel leuk vindt.
Maar goed, dat vermoeden kan ook komen doordat ik mijn huidige vriend beter heb leren kennen door hem op een zondag uit te nodigen voor een stuk appeltaart bij mij thuis...jouw verhaal klinkt dus bekend
pi_53488608
Het komt op mij ook een beetje over dat het een vorm is van sociaal gedrag tegenover een 'handige' metgezel die toch bij haar in huis woont, en die dingen voor haar kan repareren en altijd in de buurt is, en die je dus op de korte termijn kunt inschakelen (andere vrienden hebben meestal wat intensiever contact nodig en die moet je dan afbellen als je hooguit slechts snel tussendoor kunt eten)...

Ik zie in het verhaal iig géén signalen die erop duiden dat ze meer zou willen dan gewoon vriendschap met iemand die zeer 'convenient' is (in de zin dat hij direkt in de buurt woont, en snel contactbaar is)
"Whatever you feel like: Life’s not one color, nor are you my only reader" - Ausonius, Epigrammata 25
  woensdag 26 september 2007 @ 15:21:41 #9
159979 G.Fawkes
Libera eas de ore leonis!
pi_53488615
quote:
Op woensdag 26 september 2007 15:19 schreef Candaasje het volgende:
Ik heb zo'n vermoeden dat ze je wel leuk vindt.
Maar goed, dat vermoeden kan ook komen doordat ik mijn huidige vriend beter heb leren kennen door hem op een zondag uit te nodigen voor een stuk appeltaart bij mij thuis...jouw verhaal klinkt dus bekend
Als je George Orwell gaat citeren, doe het dan goed
quote:
Who controls the past controls the future.
Who controls the present controls the past.
pi_53488630
1 manier om daarachter te komen,

Als ze een x op je bank zit ga je voor haar staan en trek je je broek omlaag,
neemt ze hem niet ten monde.
doodsimpel: dan is ze vegetarisch
  woensdag 26 september 2007 @ 15:22:49 #11
159979 G.Fawkes
Libera eas de ore leonis!
pi_53488644
Overigens, TS. Je kunt het toch gewoon aan haar vragen. Of ipv daarvan zeggen hoe jij je voelt. Liever een blauwtje dan met eelt op je ziel. Kom op zeg!
  woensdag 26 september 2007 @ 15:23:48 #12
168840 Sant
Jealousy is a Motherf*cker!!
pi_53488679
quote:
Op woensdag 26 september 2007 15:15 schreef Cuegirllie het volgende:
Het lijkt meer op dat ze het wel gezellig vindt, ze het leuk vindt om iemand in huis te hebben waar ze wat dingen mee kan doen.. koken, praten etc.
Gewoon afwachten of gewoon duidelijkheid vragen.
Geluk is een richting..... geen PUNT!!!!
Shit... Ik heb eigenlijk helemaal geen geweldige opmerking...
pi_53488692
quote:
Op woensdag 26 september 2007 15:19 schreef Candaasje het volgende:
Maar goed, dat vermoeden kan ook komen doordat ik mijn huidige vriend beter heb leren kennen door hem op een zondag uit te nodigen voor een stuk appeltaart bij mij thuis...
de liefde van de man gaat dan ook door de maag
pi_53488733
je moet voor jezelf de gelegenheid creeeren dat je een beetje dicht bij d'r in de buurt kan komen, zonder dat het een ' onaangename' bedoeling wordt. Dus meenemen naar de bioscoop ofzo, of iets anders waarbij je zonder verdere bedoelingen al dicht tot haar genaderd bent. De stap om dan chill naar d'r toe te buigen en checken of zij d'r ook voor in is, is dan al zo klein geworden.
Drinkt ze wel eens een wijntje ofzo? Misschien moet dat maar de stap zijn om jou drempel van mixed messages te overwinnen. Gewoon samen 2 goede flessen wijn nuttigen tijdens een een filmpje je kans grijpen.
pi_53488810
Vraag of je een keer bij haar in huis mag blijven slapen
Life is like a Intermec, you never know what u gonna get.
pi_53488831
Vragen. Dat is net zoals vragen of je iemand mag zoenen wat zó onnatuurlijk en onspontaan is en minder kans van slagen heeft dan wanneer je het gewoon doet.

Afwachten. Een goede! Voor de gevoelige, begrijpende jongens met luisterend oor onder ons, dit werkt altijd! Wel loop je de kans dat iemand die zelfvertrouwen heeft en initiatief neemt de volgende keer dat je haar ziet haar vriend is, maar dat maakt niet uit.
Afwachten is immers hét kenmerk voor de lieve, goede jongen that finishes last.

Hanteer dit en je hebt gegarandeerd succes!
pi_53488861
Volgens mij wil ze wel wat van je. Gewoon afwachten wat er gaat gebeuren, en probeer je niet te veel op te winden erover. Mocht ze je alsnog afwijzen is de teleurstelling alleen maar groter.
quote:
Op woensdag 26 september 2007 15:21 schreef G.Fawkes het volgende:

[..]

Als je George Orwell gaat citeren, doe het dan goed
[..]

Offtopic: Doe dan het helemaal goed en doe zoals Kane:
quote:
He who controls the past, commands the future...
He who commands the future, conquers the past...
  woensdag 26 september 2007 @ 15:31:15 #18
104367 Thrackan
new and improved
pi_53488866
Zij geeft jou wisselende signalen omdat ze ook niet weet hoe ze er achter moet komen

Je hoeft d'r niet meteen te zoenen, maar pak haar gewoon eens een keer vast bij de hand, lichtelijk intiem, of kijk eens wat een knuffel losmaakt. Op "het moment van" is lichaamstaal een ontieglijke verrader namelijk
Of je geeft haar eens een zoen, kan natuurlijk ook.
Don't flatter yourself, let someone else do it for you.
pi_53488936
quote:
Op woensdag 26 september 2007 15:22 schreef G.Fawkes het volgende:
Overigens, TS. Je kunt het toch gewoon aan haar vragen. Of ipv daarvan zeggen hoe jij je voelt. Liever een blauwtje dan met eelt op je ziel. Kom op zeg!
Heb haar al wel een keer kenbaar gemaakt (terwijl we aan het afwassen waren na het eten) dat toen ik bij haar was uitgenodigd op de thee in de eerste week, dat ik van te voren zoiets had van: "Dat gesprek loopt binnen 10 minuten dood, terwijl we toch anderhalf uur met elkaar hebben gesproken. Dat had ik niet verwacht!" Ze moest er toen wel erg om glimlachen in ieder geval.
Moeilijk, moeilijk.....
  woensdag 26 september 2007 @ 15:34:03 #20
31087 tummeke
(place disclaimer here)
pi_53488958
Watskebeurt met een beetje fysiek contact? Raak haar eens op een luchtige manier aan tijdens een gesprek of een etentje ed.. Geef zelfs eens wat signalen af dat je haar wel ziet zitten! Als ze daar goed op reageert kun je steeds iets verder gaan tot je gezellig zit te zoenen
Vragen is nou niet echt bepaald de meest handige manier!

Op mij komt het een beetje over dat ze wel interesse in je heeft/had maar het inmiddels al wel een beetje opgegeven heeft omdat jij geen stappen zet.. Maargoed, het kan inderdaad ook zijn dat het gewoon een erg sociaal persoon is die graag dingen samen doet.. Al is het wel verdacht hoeveel dat met jou is..
  woensdag 26 september 2007 @ 15:35:43 #21
159979 G.Fawkes
Libera eas de ore leonis!
pi_53489005
quote:
Op woensdag 26 september 2007 15:33 schreef Pino020 het volgende:

[..]

Heb haar al wel een keer kenbaar gemaakt (terwijl we aan het afwassen waren na het eten) dat toen ik bij haar was uitgenodigd op de thee in de eerste week, dat ik van te voren zoiets had van: "Dat gesprek loopt binnen 10 minuten dood, terwijl we toch anderhalf uur met elkaar hebben gesproken. Dat had ik niet verwacht!" Ze moest er toen wel erg om glimlachen in ieder geval.
Moeilijk, moeilijk.....
Ik heb niet zoveel geduld. Dus ik vraag het altijd of direct, of ga een avondje zuipen met ze
pi_53489062
ik denk dat ze je ook leuk vind en je wel wil kussen maar bang is dat jij dan iets vermoed en dat ze het daarom eng vind.. maar klinkt wel positief volgens mij.. zoals de anderen dus ook zeggen gewoon zoenen en zien!.
pi_53489102
quote:
Op woensdag 26 september 2007 15:34 schreef tummeke het volgende:
Watskebeurt met een beetje fysiek contact? Raak haar eens op een luchtige manier aan tijdens een gesprek of een etentje ed.. Geef zelfs eens wat signalen af dat je haar wel ziet zitten! Als ze daar goed op reageert kun je steeds iets verder gaan tot je gezellig zit te zoenen
Vragen is nou niet echt bepaald de meest handige manier!

Op mij komt het een beetje over dat ze wel interesse in je heeft/had maar het inmiddels al wel een beetje opgegeven heeft omdat jij geen stappen zet.. Maargoed, het kan inderdaad ook zijn dat het gewoon een erg sociaal persoon is die graag dingen samen doet.. Al is het wel verdacht hoeveel dat met jou is..
Sluit ik mij bij aan. Toon wat iniatief, nodig haar uit voor filmpje ofzo, flesje wijn erbij, verlaagd alle drempels, succes verzekerd!
  woensdag 26 september 2007 @ 15:40:00 #24
183691 Just_Shut_Up
Moments we forget...
pi_53489105
Keihard neukmateriaal, dunkt me .
There is no rehab for stupidity.
pi_53489200
Ze vindt je inderdaad leuk en als je niet snel bent vind ze iemand anders leuk.
A little bit hateful
pi_53489250
quote:
Op woensdag 26 september 2007 15:26 schreef r3gi3boy het volgende:
Drinkt ze wel eens een wijntje ofzo? Misschien moet dat maar de stap zijn om jou drempel van mixed messages te overwinnen. Gewoon samen 2 goede flessen wijn nuttigen tijdens een een filmpje je kans grijpen.
Hmm. Ze drinkt wel eens een wijntje mee. Maar niet teveel als ze nog moet studeren En zeker geen hele flessen. Alhoewel ze zegt dat ze er wel goed van kan slapen...
pi_53489251
Ik hoop dat de TS het erop gaat wagen, deze topic staat in ieder geval in mijn favorieten, ben benieuwd
pi_53489277
ik zou zeggen je bent nieuw en ze is leuk en spontaan
zoizo is het beleefd iemand aan te kijken als je met iemand praat en glimlachen gaat dan vaak automatisch
maar ze besteed wel tijd aan je en blijft bij jou nadat ze een vriendin afgezegt heeft
dit kan van alles betekenen, gewoon goed op blijven letten
don't look to deep into my eyes, it might scare you off
  woensdag 26 september 2007 @ 15:50:13 #29
50634 Houniet
ik ruik vet lekker
pi_53489345
quote:
Op woensdag 26 september 2007 15:15 schreef Cuegirllie het volgende:
Het lijkt meer op dat ze het wel gezellig vindt, ze het leuk vindt om iemand in huis te hebben waar ze wat dingen mee kan doen.. koken, praten etc.
Gewoon afwachten of gewoon duidelijkheid vragen.
dat denk ik ook
quote:
Op woensdag 26 september 2007 15:31 schreef Thrackan het volgende:
Zij geeft jou wisselende signalen omdat ze ook niet weet hoe ze er achter moet komen

Je hoeft d'r niet meteen te zoenen, maar pak haar gewoon eens een keer vast bij de hand, lichtelijk intiem, of kijk eens wat een knuffel losmaakt. Op "het moment van" is lichaamstaal een ontieglijke verrader namelijk
idd probeer haar subtiel aan te raken bij de hand bijv
Op zaterdag 10 juni 2023 14:52 schreef GGMM het volgende:
Eigenlijk is elke prijs die in het voetbal gewonnen wordt terug te leiden naar het Ajax-DNA
  woensdag 26 september 2007 @ 15:51:18 #30
119507 Demarest
Mission Phailed
pi_53489368
Ach, dat mens had waarschijnlijk alleen interesse in het zichzelf volvreten op andermans kosten. Pas op: voor je 't weet zit je vast aan 'n notoire profiteur.
Onopvallend doch zeer scherpzinnig...
pi_53489404
zoals de meeste mensen al zeggen zoek gewoon wat lichamelijk contact en kijk hoever ze je laat gaan. Dan kom je vanzelf wel bij zoenen uit (als ze je leuk vind)

Grote kans dat zij nu het zelfde denkt van jou. Dat ze je wel leuk vind maar van jou verschillende signalen krijgt en dus geen hol van jou hints begrijpt. Je moet dus gewoon meer duidelijkheid creeeren. En dan merk je vanzelf of ze het echt nog wel wil
- - = |randommusicvideos | = - - | - - = | prettyendless | = - -
pi_53489420
Touch her ass! Touch her ass!

Vraag niet of je iets mag of wat zij wil, dat doe je als je een relatie hebt en je vraagt 'wil je later kinderen' of andere soortgelijke situaties. Niet als je niks hebt en je wil wat (wat=zoenen/relatie).
Wacht ook niet af, zie post wat naar boven.
pi_53489515
quote:
Op woensdag 26 september 2007 15:38 schreef pindapeller het volgende:
ik denk dat ze je ook leuk vind en je wel wil kussen maar bang is dat jij dan iets vermoed en dat ze het daarom eng vind.. maar klinkt wel positief volgens mij.. zoals de anderen dus ook zeggen gewoon zoenen en zien!.
Hoe bedoel je dit: "Bang is dat ik dan iets zou vermoeden?" Volgens mij probeert ze lichaamscontact te vermijden. Tenminste, ze zou mij ook kunnen aanraken tijdens een gesprek Of is dit weer typisch iets wat van de man uit moet komen? Ik heb helaas nog geen bank op mijn kamer, wil er wel een binnen korte tijd gaan kopen.

Ik ga in ieder geval vanavond even kijken of ze alsnog een stukje taart komt eten, en dan vraag ik haar meteen of ze zin heeft om van het weekend naar de bios te gaan. Dan kan ze niet zeggen dat ze te weinig tijd heeft om te studeren. Ben benieuwd.
pi_53489534
[Offtopic]
quote:
Op woensdag 26 september 2007 15:19 schreef Candaasje iets.
Die George Orwell quote
Maar goed, daar is al een opmerking over gemaakt. Nuff said.

Btw, die ondertitel 'wandelaar' is ook lachen. Een zekere groep mensen met wisselende contacten noemt zich net zo...
[/Offtopic]

@TS: vlg mij zit er zeker perspectief in. Denk wel dat je rustig moet kijken hoe de situatie zich ontwikkelt. Op de 'man' af vragen zou wel eens averechts kunnen werken.
Gone.... :')
  woensdag 26 september 2007 @ 15:59:56 #35
50634 Houniet
ik ruik vet lekker
pi_53489559
quote:
Ik ga in ieder geval vanavond even kijken of ze alsnog een stukje taart komt eten, en dan vraag ik haar meteen of ze zin heeft om van het weekend naar de bios te gaan. Dan kan ze niet zeggen dat ze te weinig tijd heeft om te studeren. Ben benieuwd.
als ze dan niet wilt of kan zegt dat genoeg, ik bedoel, als ik iemand echt leuk vind schuif ik mijn studie wel een avond aan de kant
Op zaterdag 10 juni 2023 14:52 schreef GGMM het volgende:
Eigenlijk is elke prijs die in het voetbal gewonnen wordt terug te leiden naar het Ajax-DNA
pi_53489577
Overigens, als je dr niet wilt 'confronteren', dus niks durft te vragen ...

is de beste alternatieve reden eens te kijken hoe ze reageert als er opeens een 'concurrente' om de hoek komt kijken, als je tegen haar aangeeft dat je een date hebt met een ander meisje dat je wel leuk vind...

Mijn ervaring is dat niks meiden zozeer tot zélf actie ondernemen aanspoort, als het idee dat ze opeens een concurrente hebben, en dus niet kunnen wachten totdat de jongen initiatief onderneemt.
"Whatever you feel like: Life’s not one color, nor are you my only reader" - Ausonius, Epigrammata 25
pi_53489591
quote:
Op woensdag 26 september 2007 15:51 schreef Demarest het volgende:
Ach, dat mens had waarschijnlijk alleen interesse in het zichzelf volvreten op andermans kosten. Pas op: voor je 't weet zit je vast aan 'n notoire profiteur.
De eerste keer dat we samen aten had zij de boodschappen betaald. Ze zei in eerste instantie dat we het na het eten wel zouden verrekenen. Na het eten zei ze dat we het wel de volgende keer gingen verrekenen. Ik heb dus bij de tweede keer de boodschappen betaald.
Dus volvreten op andermans kosten is het zeker niet
quote:
Op woensdag 26 september 2007 15:40 schreef Just_Shut_Up het volgende:
Keihard neukmateriaal, dunkt me .
Het gekke is, elke jongen (en dus ook ik) fantaseert wel eens over bovenstaande als je een leuk meisje ziet. Bij haar heb ik dat veel minder, omdat ik haar op een of andere manier echt speciaal vind. Alsof je het niet meteen wil verknallen ofzo...

[ Bericht 31% gewijzigd door Pino020 op 26-09-2007 16:11:53 (toevoeging quote) ]
pi_53489733
quote:
Op woensdag 26 september 2007 16:00 schreef RM-rf het volgende:
is de beste alternatieve reden eens te kijken hoe ze reageert als er opeens een 'concurrente' om de hoek komt kijken, als je tegen haar aangeeft dat je een date hebt met een ander meisje dat je wel leuk vind...
Niet handig,.. als het nu al niet duidelijk is, en ze ook geen stappen onderneemd. kan averechts werken, en dan ben je nog verder van huis.
Op vrijdag 18 mei 2007 11:31 schreef miss_sly het volgende:
Ik was allang overtuigd van jouw wijsheid O+
_______________________________________________________
Peter Jennings - Ecstasy Rising
pi_53489955
quote:
Op woensdag 26 september 2007 16:17 schreef Bertjeee het volgende:
TS, wat ben jij een wijf zeg....
Dank je
  woensdag 26 september 2007 @ 16:18:54 #41
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_53489969
Spanningsopbouw zit iig wel goed.

Maar even serieus: ga niet hunkerend naar die deur zitten kijken tot het zover is, want dat moment zou wel eens niet kunnen komen. Ga gewoon verder met je leven, zoek wat contact, geef dr eens een hand als jullie samen wat doen, of wrijf dr over dr schouders bij grapjes oid.

Kijk dan wat de reacties zijn, maar ga je niet opdringen, raak niet meteen gefrustreerd als het even niet loopt zoals je had gehoopt.

Veel succes!
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
pi_53489993
[offtopic:

Ik dacht dat we het hier over Pino z'n ' dilemma' hadden, niet over mijn onderschrift e.d.]

@TS: waarom neem je haar niet eens een dagje mee naar het strand/bos/etc ?
pi_53490060
Nu heb ik verhaal een echt gelezen. Dude, in het begin ging zij achter jou aan. Op een gegeven moment moet alles vanuit jou komen?

Dus doe even relax. Na wat leuke dagen en wat afzeggingen, laat het gewoon voor wat het is. Mocht ze jou echt leuk vinden, dan vraagt ze jou wel wanneer ze tijd heeft. Wees verder gewoon flirterig als je haar toevallig tegenkom ofzo. Je wilt toch zeker niet in de friendzone vallen.
A little bit hateful
pi_53490197
quote:
Op woensdag 26 september 2007 16:06 schreef het.ismij het volgende:

[..]

Niet handig,.. als het nu al niet duidelijk is, en ze ook geen stappen onderneemd. kan averechts werken, en dan ben je nog verder van huis.
Dat is iets wat mannen zouden doen, die hebben dan snel de reactie 'handen weg' als ze een mogelijke concurent hebben... bij vrouwen is het juist andersom. veelal is zelfs het idee een concurrente te hebben een vorm van 'reclame'. Vrouwen hebben juist graag een man die ook goed bij andere vrouwen ligt.

Je hoeft maar een keer met een ander uit te gaan... als ze daarna ernaar vraagt moet je hooguit duidelijk maken dat je zelf er niet mee doorgaat, iets van 'dat er met dat meisje niet zoveel gespreksstof was' (en terwijl je dat zegt haar direkt in de ogen aankijken)

Als ze vervolgens dus kennelijk zelf niks onderneemt, of niet minimaal een bepaalde 'spanning' ontstaat aangezien tussen jullie wél die gespreks-stof dr is, kun je er zeker van op aan dat je geen enkele kans maakt.
Als ze overigens vraagt waarom je geen versierpoging naar haar toe onderneemt, kun je eerlijk zeggen dat dat gewoon heel gevoelig ligt bij een huisgenoot, en je het daarom niet zomaar durfde, zolang je niet zeker weet of je wel een kans maakt
"Whatever you feel like: Life’s not one color, nor are you my only reader" - Ausonius, Epigrammata 25
pi_53490304
quote:
Op woensdag 26 september 2007 16:19 schreef Candaasje het volgende:
[offtopic:

Ik dacht dat we het hier over Pino z'n ' dilemma' hadden, niet over mijn onderschrift e.d.]

@TS: waarom neem je haar niet eens een dagje mee naar het strand/bos/etc ?
Hmm. Op een wolkenloze doordeweekse vooravond (rond een uur of 6) had ik het idee om zelf naar de ondergaande zon te gaan kijken op het strand. Dus ik stond al in de startblokken en vroeg of ze mee wilde. Ze had helaas de volgende dag tentamen, maar ze wilde toen dat weekend wel met me naar het strand. Maar die vrijdag kreeg ik dus een sms of ik de volgende dag met haar naar de markt wilde...
Heb het haar toen maar niet meer gevraagd wat betreft het naar het strand gaan, want we hadden toen al een goede dag gehad dat we 5 en een half uur bij elkaar waren... Maarja, misschien wilde ze helemaal niet naar het strand en zocht ze dus een alternatief in de vorm van de markt?
pi_53490358
Ze wil je gewoon als goede vriend. Meer niet.
pi_53490362
Oh, tja dat zou kunnen natuurlijk. Wat zijn haar verdere hobby's zo ver je weet?
pi_53490458
echt rm. wat een briljante redenatie.
Gelukkig zijn ze allemaal zo.
Op vrijdag 18 mei 2007 11:31 schreef miss_sly het volgende:
Ik was allang overtuigd van jouw wijsheid O+
_______________________________________________________
Peter Jennings - Ecstasy Rising
pi_53490565
quote:
Op woensdag 26 september 2007 16:35 schreef Candaasje het volgende:
Oh, tja dat zou kunnen natuurlijk. Wat zijn haar verdere hobby's zo ver je weet?
Ze speelt zelf piano, maar komt daar zelf niet echt aan toe (piano staat niet bij haarzelf, heeft de huisbaas verboden).
Voor de rest weet ik wel redelijk naar wat voor muziek ze luistert (ze vroeg voor het laatst of ze muziek van me mocht kopiëren naar haar mp3-speler) en ze is net zoals ik niet echt een persoon die gaat "stampen" in een té lawaaiige discotheek tot 4:00 in de nacht. Verder heeft ze (bij mijn weten) niet echt ruim de tijd om hobbies uit te oefenen. Tenzij ze haar studie ook als hobby beschouwd. Moet ik haar toch nog eens naar vragen.
pi_53490601
dubbel. Sorry.
pi_53491012
quote:
Op woensdag 26 september 2007 16:39 schreef het.ismij het volgende:
echt rm. wat een briljante redenatie.
Gelukkig zijn ze allemaal zo.
Dat is dan ook zo..... ja, ze zijn allemaal zo... daarom hebben we ook een omvattende term voor 'vrouwen' en eentje voor 'mannen'... omdat die groepen ook onder een gedeelde definitie vallen, en binnen die groep sterke kenmerken delen, óók juist qua gedrag. hence ook die slappe 'vrouwen komen van mars en mannen van venus boekjes'

of ben je van die 'romantische' types die het een belediging voor het individu vinden om te praten in algemeenheden, zelfs als die domweg op juiste conclusies gebaseerd zijn?

Ik kan je rustig vertellen dat zo goed als alle vrouwen eigenlijk liever wachten totdat de man het intiatief neemt (ook die vrouwen die beweren zélf initiatief te nemen, doen dat dan heel indirekt, door de man dusdanig veel 'signalen' te geven dat ze hopen dat hij toeslaat... veelal zijn juist die ontkenners nóg hardnekkiger in de aloude 'man-vrouw-patronen').

Evenzeer is het zo dat voor vrouwen het ook zo is dat een man des te interssanter is, des te populairder hij bij andere vrouwen is ... terwijl dat bij mannen eigenlijk precies andersom is, mannen liever een vrouw hebben die niet zoveel 'slettegedrag' kent.

Om die reden is het een prima truc om een vrouw uit haar tent te lokken, dmv de interesse van een andere vrouw.
het is zelfs de enige oplossing voor het probleem van de TS; nl. dat hij het idee heeft dat een meisje hem leuk vind, maar dat meisje kennelijk nu eventueel intiatief om verder te gaan, volledig van hem laat komen, en hij eigenlijk niet de durf heeft dat initiatief te tonen.
dat het niet zo 'politiek-correct' en nogal 'on-romantisch' is er op die manier over te spreken, doet er niets aan af dat het wel gewoon waar is en een prima truc
"Whatever you feel like: Life’s not one color, nor are you my only reader" - Ausonius, Epigrammata 25
  woensdag 26 september 2007 @ 17:21:21 #52
31087 tummeke
(place disclaimer here)
pi_53491467
quote:
Op woensdag 26 september 2007 17:01 schreef RM-rf het volgende:
(bla)
Eensch.. We kennen het allemaal nietwaar? Juist op t moment dat je bezet bent, of met een vriendin de stad in bent (die je dan weer eigenlijk niet wilt kwetsen door op dat moment zulke soort dingen uit te gaan halen) heb je altijd sjans bij het leven..

Een man met vrouwen om zich heen moet in hun ogen immers wel de moeite waard zijn, anders zouden de anderen zich ook niet met hem bezig houden.. En daar zit natuurlijk ook wel een kern van waarheid in Zoals het spreekwoord gaat, een mooie vent/vrouw heb je nooit alleen
  woensdag 26 september 2007 @ 17:47:27 #53
7306 Diepvriez
..word maar wat rustiger
pi_53492118
Ze vind je wel leuk ja, maar ik zou er niet te snel iets achter gaan zoeken.
Vraag anders heel subtiel in een gesprek of ze wel een vriend heeft, of breng het onderwerp gewoon even ter sprake, kijk wat ze ervan maakt.

suc6
zo goed..?
pi_53492144
Je had haar allang moeten zoenen, kerel.
pi_53492593
quote:
Op woensdag 26 september 2007 15:11 schreef OldJeller het volgende:
Speltip 1:
Je vraagt nimmer 'Vind je mij leuk?'
Speltip 2:
Je neukt nimmer een huisgenote!

pi_53493008
Alles wijst erop dat ze je wel ziet zitten. MAAR:
Zoen haar en zo snel mogelijk ook. Hoe langer je wacht hoe kleiner de kans is dat het lukt.

Dit is een moment wanneer je het prima kan proberen;
Terwijl S. mij menigmaal op zo'n (bijzondere) manier lang en diep staat aan te kijken als je tegen haar praat, waar ik dan weer een beetje verlegen van word en ook echt in haar ogen kan verdwalen. Zeker als ze ook naar me glimlacht.
pi_53493716
quote:
Op woensdag 26 september 2007 18:28 schreef Dsquared2 het volgende:
Alles wijst erop dat ze je wel ziet zitten. MAAR:
Zoen haar en zo snel mogelijk ook. Hoe langer je wacht hoe kleiner de kans is dat het lukt.

Dit is een moment wanneer je het prima kan proberen;
Terwijl S. mij menigmaal op zo'n (bijzondere) manier lang en diep staat aan te kijken als je tegen haar praat, waar ik dan weer een beetje verlegen van word en ook echt in haar ogen kan verdwalen. Zeker als ze ook naar me glimlacht.
Dsquared2, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Pak je haar dan meteen op de mond of toch wat meer voorzichtiger op een van haar wangen?

Maar dan heb je inderdaad wel meteen duidelijkheid
  woensdag 26 september 2007 @ 19:12:23 #58
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_53494075
quote:
Op woensdag 26 september 2007 18:57 schreef Pino020 het volgende:

[..]

Dsquared2, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Pak je haar dan meteen op de mond of toch wat meer voorzichtiger op een van haar wangen?

Maar dan heb je inderdaad wel meteen duidelijkheid
Op de mond, eerst zacht maar wat langer dan zomaar een zoentje, daarna merk je het vanzelf wel... Doe wat goed voelt voor jou, als ze je ziet zitten komt het antwoord vanzelf.
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
pi_53494474
quote:
Op woensdag 26 september 2007 18:57 schreef Pino020 het volgende:

[..]

Dsquared2, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Pak je haar dan meteen op de mond of toch wat meer voorzichtiger op een van haar wangen?

Maar dan heb je inderdaad wel meteen duidelijkheid
Naja, stel je hebt ietsgedronken. Het was allemaal gezellig. Het einde nadert je brengt haar naar haar kamer, huis, bus, etc. Op het moment dat je afscheid neemt, geef je er gewoon 3 zoenen op de wang.
Daarna kijk je hoe ze reageerd. Heeft ze zeg maar die " bepaalde blik" in haar ogen dan zoen ik haar gewoon vol op d'r mond. Je weet dan in ieder geval waar je aan toe bent. Overigens moet je dit wel alleen maar doen als ze bepaalde signalen af geeft, en je het gevoel hebt dat zei het ook wel ziet zitten. Je kan dit altijd doen, overal, maakt niet uit waar.
pi_53495590
quote:
Op woensdag 26 september 2007 18:57 schreef Pino020 het volgende:

[..]

Dsquared2, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Pak je haar dan meteen op de mond of toch wat meer voorzichtiger op een van haar wangen?

Maar dan heb je inderdaad wel meteen duidelijkheid
Damn, dat moet je zelf weten. Als je maar vertrouwen in jezelf hebt! Drink 3 biertjes van tevoren ofzo
pi_53497210
quote:
Op woensdag 26 september 2007 20:06 schreef kreuk050 het volgende:

[..]

Damn, dat moet je zelf weten. Als je maar vertrouwen in jezelf hebt! Drink 3 biertjes van tevoren ofzo
Hmmm... Heb hier nog wel wat Stroh 80% staan....

Nee, ze is wezen taart eten, maar ze had niet echt die blik vandaag (we zaten het journaal te kijken, dus ja dan focus je daar op...) Daarna nog wel een leuk gesprek gehad hoor terwijl ik haar gaskachel aan het fixen was. Maar ze herinnerde me dat de taart in mijn koelkast nog lang niet op was, "dus wie weet" zei ze. Morgen wil ik haar mee vragen naar de bios voor zaterdag avond ofzo. Vandaag was het geloof ik niet echt een goed moment ervoor... DAMN

Ze wenste me nog wel "Nog een fijne avond, en slaap lekker voor straks", dus...
pi_53497336
Dude... hoe ga je normaal dan met vrouwen om waar je interesse in hebt? Bedoel je laat hier kans na kans liggen om je interesse te tonen.

(niet dat vanavond het juiste moment was ofzo dus los daarvan).
A little bit hateful
pi_53497515
ben wel effe benieuwd hoe het afloopt
Do what you love, love what you do!
  woensdag 26 september 2007 @ 21:17:27 #64
120235 skippy22
Potente kangoeroe
pi_53497789
Topic 300000 hier over
pi_53497874
quote:
Op woensdag 26 september 2007 21:05 schreef Liquidootje het volgende:
Dude... hoe ga je normaal dan met vrouwen om waar je interesse in hebt? Bedoel je laat hier kans na kans liggen om je interesse te tonen.

(niet dat vanavond het juiste moment was ofzo dus los daarvan).
Kans na kans? Als je het zoenen bedoelt, daar ben ik toch wel enigszins voorzichtig mee.
Maarja, ze vond het wel weer gezellig vanavond. Ze maakte zelfs een positieve opmerking over mijn overhemd. Maarja, ze moet nu helaas weer studeren maar had wel de tijd gevonden om even uitgebreid taartje te eten en het journaal te kijken...

Hoe ik normaal om ga met vrouwen waar ik interesse in heb:
Oftewel een beetje verlegen typje in het begin. Ik had vroeger het idee als ik dacht dat een meisje mij leuk vond "Wat ziet ze in me? Er zijn veel jongens die waarschijnlijk leuker zijn dan ik, dus wat willen ze van me?". Nu ik op kamers zit, kan en durf ik ook meer mezelf te zijn, dus daarom vind ik het al heel wat dat ze uberhaupt zo nu en dan tijd heeft om mij te verblijden. Maar ik ben dan helaas nog weer niet gehaaid genoeg om een opmerking terug te maken over haar kleding (ze had overigens standaard werkkleding aan wat ze (soort van) moet dragen op stage, dus daar maak je ook niet echt snel een positieve opmerking over).
quote:
Op woensdag 26 september 2007 21:10 schreef kree het volgende:
ben wel effe benieuwd hoe het afloopt
Ik hou je op de hoogte

[ Bericht 10% gewijzigd door Pino020 op 26-09-2007 21:24:59 ]
  woensdag 26 september 2007 @ 21:22:54 #66
181454 PinPine
Have to return some videotapes
pi_53498012
Haal een krat bier en een fles wijn, steek een geurkaars aan en kijk waar het terecht komt succes
God Dammit Loch Ness Monster, I ain't gonna give you no tree fiddy!
  woensdag 26 september 2007 @ 21:54:13 #67
120235 skippy22
Potente kangoeroe
pi_53499412
Heb je wel eens een vriendin gehad ts
pi_53499477
quote:
Op woensdag 26 september 2007 21:54 schreef skippy22 het volgende:
Heb je wel eens een vriendin gehad ts
Anders had ik jullie advies niet nodig
  woensdag 26 september 2007 @ 21:59:28 #69
120235 skippy22
Potente kangoeroe
pi_53499687
quote:
Op woensdag 26 september 2007 21:55 schreef Pino020 het volgende:

[..]

Anders had ik jullie advies niet nodig
@ Fok zitten alleen wereld vreemde nerds die niet weten hoe ze een opblaaspop moeten versieren Mischien dat een van de R&P spw mutsen je kan helpen
pi_53499875
quote:
Op woensdag 26 september 2007 21:59 schreef skippy22 het volgende:

[..]

@ Fok zitten alleen wereld vreemde nerds die niet weten hoe ze een opblaaspop moeten versieren Mischien dat een van de R&P spw mutsen je kan helpen
Maak jij je maar geen zorgen. Een opblaaspop zegt of doet niets terug en vind dus alles goed. In real life is het dus wel even anders he. Wake up.
Als hier op Fok! alleen maar wereld vreemde nerds zitten, dan hoor je er dus zelf ook bij. Dus let op met wat je zegt!

Verder heb ik wel een technische studie gevolgd ja, maar om me nou een nerd te noemen, nee. En behandel de vrouwtjes eens wat netter. Je noemt ze gewoon geen "muts". Tenminste, ik zou daar in ieder geval niet mee scoren.
  woensdag 26 september 2007 @ 22:04:25 #71
189294 Bepsie
Smurf terreur.
pi_53499906
Zou er gewoon voor gaan!
Rape is such a bad word, lets call it surprisesex!!
  woensdag 26 september 2007 @ 22:05:54 #72
120235 skippy22
Potente kangoeroe
pi_53499979
quote:
Op woensdag 26 september 2007 22:03 schreef Pino020 het volgende:

[..]

Maak jij je maar geen zorgen. Een opblaaspop zegt of doet niets terug en vind dus alles goed. In real life is het dus wel even anders he. Wake up.
Als hier op Fok! alleen maar wereld vreemde nerds zitten, dan hoor je er dus zelf ook bij. Dus let op met wat je zegt!

Verder heb ik wel een technische studie gevolgd ja, maar om me nou een nerd te noemen, nee. En behandel de vrouwtjes eens wat netter. Je noemt ze gewoon geen "muts". Tenminste, ik zou daar in ieder geval niet mee scoren.
pi_53501091
Hieruit blijkt wel hoe je met dit meisje omgaat dat je geen ervaring hebt....
pi_53501099
leuk en lief allemaal, maar het zal niet gaan lukken. Het duurt te lang, te weinig actie.

Toch succes TS En voor de volgende keer, er eerder vol voor gaan...
Het blijft behelpen
  woensdag 26 september 2007 @ 22:31:45 #75
31087 tummeke
(place disclaimer here)
pi_53501143
quote:
Op woensdag 26 september 2007 22:03 schreef Pino020 het volgende:

[..]
Het zal je nog verbazen hoe goed een wat schofterige aanpak soms kan werken.. Vrouwen zijn echt niet alleen maar op zoek naar van dat soort romantische softe goedzakken hoor

Ik begin nu trouwens al helemaal het patroon te herkennen van *just friends* in je verhaal.. Vandaag samen het nieuws kijken, morgen samen het nieuws kijken.. Dat is nou precies iets wat je dus gezellig met een huisgenoot doet, en NIET om je prooi te verleiden..
Hier geldt zeker: beetje een blauwtje lopen dan een groentje blijven! Tijd voor actie TS.. Vraag 'r uit voor iets meer romantisch!
pi_53501849
Als ik het goed begrijp probeer je te scoren door samen met haar gebak te eten en het journaal te kijken? Voel je je wel helemaal lekker?
pi_53502725
quote:
Op woensdag 26 september 2007 21:19 schreef Pino020 het volgende:

[..]

Kans na kans? Als je het zoenen bedoelt, daar ben ik toch wel enigszins voorzichtig mee.
Maarja, ze vond het wel weer gezellig vanavond. Ze maakte zelfs een positieve opmerking over mijn overhemd. Maarja, ze moet nu helaas weer studeren maar had wel de tijd gevonden om even uitgebreid taartje te eten en het journaal te kijken...

Hoe ik normaal om ga met vrouwen waar ik interesse in heb:
Oftewel een beetje verlegen typje in het begin. Ik had vroeger het idee als ik dacht dat een meisje mij leuk vond "Wat ziet ze in me? Er zijn veel jongens die waarschijnlijk leuker zijn dan ik, dus wat willen ze van me?". Nu ik op kamers zit, kan en durf ik ook meer mezelf te zijn, dus daarom vind ik het al heel wat dat ze uberhaupt zo nu en dan tijd heeft om mij te verblijden. Maar ik ben dan helaas nog weer niet gehaaid genoeg om een opmerking terug te maken over haar kleding (ze had overigens standaard werkkleding aan wat ze (soort van) moet dragen op stage, dus daar maak je ook niet echt snel een
positieve opmerking over).
[..]

Ik hou je op de hoogte
PFFFFF, je denkt er veel te veel bij na. Het duurt veel te lang zo !!!!Als het goed voelt moet je er gewoon zoenen. KLAAR.
Des te langer je wacht, hoe minder kans je hebt. In het begin vond ze je leuk, interessant en zag ze je eventueel als boyfriend material. Nu je zo lang wacht zal haar interesse afnemen en zal je uiteindelijk in de "FRIEND-ZONE" komen. Dikke pech voor jouw, want dan kan je doen wat je wil, maar dan wordt het niks meer en is je hartje gebroken. Terwijl je zoveel kansen had...
  donderdag 27 september 2007 @ 02:36:24 #78
21560 dr.dunno
shrivel me testes!
pi_53505795
quote:
Op woensdag 26 september 2007 21:59 schreef skippy22 het volgende:

[..]

@ Fok zitten alleen wereld vreemde nerds die niet weten hoe ze een opblaaspop moeten versieren Mischien dat een van de R&P spw mutsen je kan helpen
Wie haar benen spreidt, spreidt gezelligheid.
pi_53505838
quote:
Op woensdag 26 september 2007 22:50 schreef McNasty het volgende:
Als ik het goed begrijp probeer je te scoren door samen met haar gebak te eten en het journaal te kijken? Voel je je wel helemaal lekker?
Samen naar de EO jongerendag lijkt me een beter idee.
pi_53508459
quote:
Op donderdag 27 september 2007 02:55 schreef sig000 het volgende:

[..]

Samen naar de EO jongerendag lijkt me een beter idee.
Ik denk het niet
pi_53508589
quote:
Op woensdag 26 september 2007 21:01 schreef Pino020 het volgende:

[..]

Hmmm... Heb hier nog wel wat Stroh 80% staan....

Nee, ze is wezen taart eten, maar ze had niet echt die blik vandaag (we zaten het journaal te kijken, dus ja dan focus je daar op...) Daarna nog wel een leuk gesprek gehad hoor terwijl ik haar gaskachel aan het fixen was. Maar ze herinnerde me dat de taart in mijn koelkast nog lang niet op was, "dus wie weet" zei ze. Morgen wil ik haar mee vragen naar de bios voor zaterdag avond ofzo. Vandaag was het geloof ik niet echt een goed moment ervoor... DAMN

Ze wenste me nog wel "Nog een fijne avond, en slaap lekker voor straks", dus...
HAHAHAHA ik moest keihard lachen Je bent gewoon haar fokking klusjesman geworden hahahaha
  donderdag 27 september 2007 @ 10:28:56 #82
168840 Sant
Jealousy is a Motherf*cker!!
pi_53508865
ik denk ook dat je nog maar héél ff tijd hebt, daarna schopt ze je naar de 'friends-ladder'!
Been there, done that..
Geluk is een richting..... geen PUNT!!!!
Shit... Ik heb eigenlijk helemaal geen geweldige opmerking...
pi_53508867
Heb haar nu uitgevraagd naar de bios en om voordien samen wat te gaan eten met "groetjes + x". (per sms, ik weet het volgens mij lag ze nog te slapen) Blijkt dat ze misschien al wat heeft van het weekend (family business), maar ze reageerde niet echt gek terug op de "x". Maar als ze van het weekend niet kan wil ze in ieder geval een andere keer graag naar de bios. Tenminste, ze schreef dat ze dat heel leuk zou vinden. Dus wie weet gaat het nog goed komen

[ Bericht 8% gewijzigd door Pino020 op 27-09-2007 10:31:25 (typo) ]
  donderdag 27 september 2007 @ 10:29:52 #84
168840 Sant
Jealousy is a Motherf*cker!!
pi_53508887
DUBBEL
DUBBELDUBBEL
DUBBELDUBBELDUBBEL
DUBBELDUBBELDUBBELDUBBEL
DUBBELDUBBELDUBBEL
DUBBELDUBBEL
DUBBEL

[ Bericht 48% gewijzigd door Sant op 27-09-2007 10:35:43 ]
Geluk is een richting..... geen PUNT!!!!
Shit... Ik heb eigenlijk helemaal geen geweldige opmerking...
  donderdag 27 september 2007 @ 10:34:39 #85
168840 Sant
Jealousy is a Motherf*cker!!
pi_53509020
quote:
Op donderdag 27 september 2007 10:28 schreef Pino020 het volgende:
Heb haar nu uitgevraagd naar de bios en om voordien samen wat te gaan eten met "groetjes + x". (per sms, ik weet het volgens mij lag ze nog te slapen) Blijkt dat ze misschien al wat heeft van het weekend (family business), maar ze reageerde niet echt gek terug op de "x". Maar als ze van het weekend niet kan wil ze in ieder geval een andere keer graag naar de bios. Tenminste, ze schreef dat ze dat heel leuk zou vinden. Dus wie weet gaat het nog goed komen t het nog goed komen.
Forget it friend..
Alles achter de "maar" is om je beter te laten voelen... dat moet je vergeten..
Nee ik kan niet mee naar de bios, maar ik wil wel een andere keer mee... dat moet je lezen als: nee, ik ga niet mee.. zeker als ze als reden geeft "misschien iets met familie moet doen"...

sorry mate, ik geloof niet dat je dit gaat lukken...
Geluk is een richting..... geen PUNT!!!!
Shit... Ik heb eigenlijk helemaal geen geweldige opmerking...
  donderdag 27 september 2007 @ 11:00:34 #86
104367 Thrackan
new and improved
pi_53509670
Loop hem niet zo te ontmoedigen man, hij moet er gewoon voor gaan!
Don't flatter yourself, let someone else do it for you.
  donderdag 27 september 2007 @ 11:08:20 #87
168840 Sant
Jealousy is a Motherf*cker!!
pi_53509877
quote:
Op donderdag 27 september 2007 11:00 schreef Thrackan het volgende:
Loop hem niet zo te ontmoedigen man, hij moet er gewoon voor gaan!
en hoe langer die twijfelt en om de hete brij heendraait, hoe minder kans die heeft..
Geluk is een richting..... geen PUNT!!!!
Shit... Ik heb eigenlijk helemaal geen geweldige opmerking...
pi_53510156
quote:
Op woensdag 26 september 2007 22:03 schreef Pino020 het volgende:

En behandel de vrouwtjes eens wat netter. Je noemt ze gewoon geen "muts". Tenminste, ik zou daar in ieder geval niet mee scoren.
Ik zie het al. Je bent een softie. Ze gaan niet dood van het woord muts hoor.
Wees gewoon eens wat brutaler.
pi_53510280
quote:
Op donderdag 27 september 2007 11:00 schreef Thrackan het volgende:
Loop hem niet zo te ontmoedigen man, hij moet er gewoon voor gaan!
Hij is er voor gegaan... hij heeft een SMS gestuurd met een X-je en dr uitgevraagd naar de Bios....
gezien haar reactie lijkt hij geen grote kans te maken, het komt over alsof ze ontwijkt er direkt op in te gaan, maar iig wel op een heel 'vriendelijke' manier en hem wel graag te vriend wil houden. (in de vorm van een 'convenient' vriendschap, een handige huisgenoot die meestal wel voor dr klaarstaat).

Dat 'ontwijken' zal waarschijnlijk nog wel een tijdje door blijven gaan als hij blijft 'proberen'... totdat het overslaat in ergernis over semi-stalk-gedrag, als hij de signalen maar niet lijkt te begrijpen.
Vrouwen zeggen nu eenmaal niet dingen 'direkt', maar je zult een beetje de signalen moeten lezen/interpreteren.

natuurlijk kun je hardnekkig zulke aanwijzingen negeren en steeds verder gaan, maar daarmee bereik je vooral dat zij zich gaat ergeren 'dat die gast kennelijk geen signalen doorheeft'.
En bovendien breng je je jezelf ook in een beetje zielige rol waar je kennelijk steeds blijft geloven dat ze 'zomaar' verliefd op iemand zou worden, die toevallig in hetzelfde huis woont

Zoals het er nu voorstaat heb je iig wel een leuke huisgenoot waar je plezierig mee om kunt gaan en zoiets is ook prettig ... al zou ik wel een beetje oppassen niet tezeer in het 'vriendjes'-syndroom te raken waarbij je altijd maar slaafs voor dr klaarstaat en erg aan dr gaat hangen.
"Whatever you feel like: Life’s not one color, nor are you my only reader" - Ausonius, Epigrammata 25
pi_53512120
Als het nou een beetje een pittig meisje is, vraagt ze gewoon op de man af wat hij met die X bedoelde. En dan moet de TS wel het lef hebben om te zeggen dat-ie zich eigenlijk vol op haar bek lieve mondje wil storten
pi_53513765
probeer dit eens,

neem die romantische tour als je haar weer ziet en je wordt (het is nu onvermijdelijk) naar de 'laten we vrienden blijven' geleid. Nu moet je haar aanvallen met het concept dat je het zwak vind om mensen in hokjes te plaatsen omdat je ze dan labelt/stigmatiseert. Bevestig dat je haar heel o.k. vind en dat je niet kan voorkomen dat ze leuk voor je blijft, dus dat vrienden worden echt geen zin heeft. Hierna hoef je zelf geen contact meer te zoeken. En als zij jou opzoekt: dan weet ze wat haar te wachten staat en kiest ze er dus zelf voor, anderzijds kan jij jaren als praatpaal/klusjesman & teddybeer versleten worden omdat je NIET ASSERTIEF GENOEG WAS.

als ze toch wil zoenen, dan heb je de situatie verkeerd beoordeeld en verder good for you!

Maar pas alsjeblieft op dat je niet een vriendje van wordt, als je dit niet zelf wilt!
Does the name Dr Pavlov ring a bell?
  donderdag 27 september 2007 @ 13:58:37 #92
183691 Just_Shut_Up
Moments we forget...
pi_53514928
quote:
maar ze reageerde niet echt gek terug op de "x".
WTF _!
There is no rehab for stupidity.
pi_53515455
Friendzone, sorry. Moet je maar niet zo'n pussy zijn.
[i]Doordeweeks werken, in het weekend aan de coke[/i]
The Ultimate Predictor 2011/2012 Champ!
pi_53515758
quote:
Op donderdag 27 september 2007 10:28 schreef Pino020 het volgende:
Heb haar nu uitgevraagd naar de bios en om voordien samen wat te gaan eten met "groetjes + x". (per sms, ik weet het volgens mij lag ze nog te slapen) Blijkt dat ze misschien al wat heeft van het weekend (family business), maar ze reageerde niet echt gek terug op de "x". Maar als ze van het weekend niet kan wil ze in ieder geval een andere keer graag naar de bios. Tenminste, ze schreef dat ze dat heel leuk zou vinden. Dus wie weet gaat het nog goed komen
zolang ze geen kusje terugstuurd

Ben je haar klusjesman
terwijl je haar handy-man al had kunnen zijn if you know what i mean
pi_53515939
quote:
Op woensdag 26 september 2007 22:03 schreef Pino020 het volgende:

[..]

Maak jij je maar geen zorgen. Een opblaaspop zegt of doet niets terug en vind dus alles goed. In real life is het dus wel even anders he. Wake up.
Als hier op Fok! alleen maar wereld vreemde nerds zitten, dan hoor je er dus zelf ook bij. Dus let op met wat je zegt!

Verder heb ik wel een technische studie gevolgd ja, maar om me nou een nerd te noemen, nee. En behandel de vrouwtjes eens wat netter. Je noemt ze gewoon geen "muts". Tenminste, ik zou daar in ieder geval niet mee scoren.
Deze reactie verklaart alles
pi_53517024
Ik ga haar gewoon verrassen vanavond met een klein presentje. Iets wat ze denk ik wel leuk vindt (hoop ik), gewoon een handig kleinigheidje wat ze wel zou kunnen gebruiken. Dan vraag ik of ze haar ogen dicht wil doen en geef haar dan het cadeautje ofzo. Eensch kijken hoe ze daar op reageert .
pi_53517303
dude, romantiek is geen hollywood film! alhoewel ik zeker benieuwd ben hoe ze reageert. Maar goed wil je mijn draad volgen als ze begint over dat ze alleen vrienden wil blijven anders wordt je haar klusjesman zoals iedereen al heeft voorspeld.
Does the name Dr Pavlov ring a bell?
pi_53519078
quote:
Op donderdag 27 september 2007 15:11 schreef Pino020 het volgende:
Ik ga haar gewoon verrassen vanavond met een klein presentje. Iets wat ze denk ik wel leuk vindt (hoop ik), gewoon een handig kleinigheidje wat ze wel zou kunnen gebruiken. Dan vraag ik of ze haar ogen dicht wil doen en geef haar dan het cadeautje ofzo. Eensch kijken hoe ze daar op reageert .
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[i]Doordeweeks werken, in het weekend aan de coke[/i]
The Ultimate Predictor 2011/2012 Champ!
pi_53519408
quote:
Op donderdag 27 september 2007 15:11 schreef Pino020 het volgende:
Ik ga haar gewoon verrassen vanavond met een klein presentje. Iets wat ze denk ik wel leuk vindt (hoop ik), gewoon een handig kleinigheidje wat ze wel zou kunnen gebruiken. Dan vraag ik of ze haar ogen dicht wil doen en geef haar dan het cadeautje ofzo. Eensch kijken hoe ze daar op reageert .
serious, dude...
pi_53519488
quote:
Op donderdag 27 september 2007 15:11 schreef Pino020 het volgende:
Ik ga haar gewoon verrassen vanavond met een klein presentje. Iets wat ze denk ik wel leuk vindt (hoop ik), gewoon een handig kleinigheidje wat ze wel zou kunnen gebruiken. Dan vraag ik of ze haar ogen dicht wil doen en geef haar dan het cadeautje ofzo. Eensch kijken hoe ze daar op reageert .
Je hebt het echt niet begrepen hè?
pi_53519918
quote:
Op donderdag 27 september 2007 16:32 schreef McNasty het volgende:

[..]

Je hebt het echt niet begrepen hè?
Wat wil je dan? Dat ik haar op het moment dat ze het niet verwacht volop op d'r bek pak?
pi_53520152
quote:
Op donderdag 27 september 2007 15:11 schreef Pino020 het volgende:
Ik ga haar gewoon verrassen vanavond met een klein presentje. Iets wat ze denk ik wel leuk vindt (hoop ik), gewoon een handig kleinigheidje wat ze wel zou kunnen gebruiken. Dan vraag ik of ze haar ogen dicht wil doen en geef haar dan het cadeautje ofzo. Eensch kijken hoe ze daar op reageert .
Je bedoelt dat je je lul in haar handen legt

Anders heb je echt te veel films gekeken
pi_53520185
verkeerde topique

Waar ik dat in poste
meerdere tabbladen
pi_53520357
Gewoon met een andere meid zoenen
Helpt altijd bij vrouwen--> want dan willen ze opeens wel snel afspreken en je vriendin zijn....
  donderdag 27 september 2007 @ 17:07:27 #105
42741 Decoy
Have you met my girlfriend Bob
pi_53520639
Vraag haar verkering, werkte in Groep 6 ook altijd...

Women like it when you are nice to them, but they also like it when you're a dick.

Mix it up a little.
"Never interrupt your enemy when he is making a mistake. - Napoleon Bonaparte."
pi_53521303
Dude, geen cadeaus!!!!! FOUT FOUT FOUT!!! je bent haar aan het proberen te kopen! je moet de MAN zijn ... stoer en stug. En zeggen waar het op staat. Dat is wat ze willen. Ik had een paar jaar geleden een crush op een meisje... en willens nillens .... deed ik het zoals jij, samen TV, samen naar de bioscoop, samen dit samen dat... maar wat ik wou bleef maar knagen. Op het laatst heb ik gewoon gezegd... nou jij wil steeds met mij uit en zo? hoe zit het nu? ja dom van me maar ik was wat frusty aan het worden. Toen kwam het eruit 'laten we vrienden blijven" ... "ik vind je zo leuk ik wil onze vriendschap niet" blablablabla...ik ben heel consequent geweets en heb ze niet meer gebeld of zo. Nu 1 jaar later... wie denk je dat me aan het stalken is? Met de domste ideeën, zoals : gaan we samen fietsen? Wil je met me uit? Wil je met me op restaurant? etc etc ... en raar maar waar ik heb geen interesse meer...en nu belt ze me bijna dagelijks... ik neem de tel. ook niet meer op als ze belt ... en dan lult ze gewoon heel mijn antwoordappa. vol. the irony of it all. Dus niet te zijn TS... je wil haar overdonderen en zo ... ik weet wel je bent verliefd... maar hou het cool ... hou het berekend.. en laat ze zelf maar is komen ... works liek a charm. Vrouwen zijn ook maar simpele wezens hoor
pi_53522328
Misschien is dit een idee: http://www.youtube.com/watch?v=1dmVU08zVpA
[i]Doordeweeks werken, in het weekend aan de coke[/i]
The Ultimate Predictor 2011/2012 Champ!
pi_53522906
quote:
Op donderdag 27 september 2007 16:51 schreef VlaDje het volgende:

[..]
Anders heb je echt te veel films gekeken
[X] Check
[ ] Uncheck
pi_53523027
pi_53523113
quote:
Op donderdag 27 september 2007 18:14 schreef Jajong het volgende:
Misschien is dit een idee: http://www.youtube.com/watch?v=1dmVU08zVpA
Tsja, zo kan het ook
BTW: Wie zijn die losers?
pi_53525406
quote:
Op donderdag 27 september 2007 18:48 schreef Pino020 het volgende:

[..]

Tsja, zo kan het ook
BTW: Wie zijn die losers?
Die 'losers' zijn Justin Timberlake en Andy Samberg bij een skit van Saturday Night Live, en die weten wél hoe het moet.

( Voor het geval je het niet doorhebt, dat filmpje is een grap, van een TV programma... )

Nu weet ik trouwens wel zeker dat het je niet gaat lukken .
[i]Doordeweeks werken, in het weekend aan de coke[/i]
The Ultimate Predictor 2011/2012 Champ!
pi_53525710
quote:
Op donderdag 27 september 2007 18:48 schreef Pino020 het volgende:

[..]

Tsja, zo kan het ook
BTW: Wie zijn die losers?
Gone.... :')
pi_53529087
quote:
Op donderdag 27 september 2007 20:08 schreef Jajong het volgende:

[..]

Die 'losers' zijn Justin Timberlake en Andy Samberg bij een skit van Saturday Night Live, en die weten wél hoe het moet.

( Voor het geval je het niet doorhebt, dat filmpje is een grap, van een TV programma... )

Nu weet ik trouwens wel zeker dat het je niet gaat lukken .
Duh, ik snap ook wel dat dat filmpje waarschijnlijk bij Leno in de uitzending zat. Duh. Kijk het alleen de laatste tijd niet meer omdat ik hier geen CNBC kan ontvangen op de juiste tijdstippen

We zullen zien of het gaat lukken, we zullen zien Ze stuurde me anders wel bijna smekend een SMS net 5 min toen ik de weer de deur uit ging na 18:15 of ik aan het uitgaan was of dat ik alleen boodschappen ging doen. Ze had wel verdacht veel zin om weer een stuk taart te eten en tegelijk wat goed bij te praten, dus ik zie wel. Tevens gaan we zondag samen naar de bios, dus dat is in ieder geval gesettled Ik mag een film uitzoeken, dus je raad wel welk genre...
pi_53529323
Volgens mij heb je gewoon Saturday Night Live gegoogled ofzo en zo maar geprobeerd je hachje te redden, Leno heeft namelijk geen fuck met SNL te maken .
[i]Doordeweeks werken, in het weekend aan de coke[/i]
The Ultimate Predictor 2011/2012 Champ!
pi_53529509
quote:
Op donderdag 27 september 2007 22:06 schreef Jajong het volgende:
Volgens mij heb je gewoon Saturday Night Live gegoogled ofzo en zo maar geprobeerd je hachje te redden, Leno heeft namelijk geen fuck met SNL te maken .
Da's waar ook. Filmpje is dan wel van NBC, Leno zit alleen doordeweeks in Amerika, in Europe op CNBC 7 dagen per week. Ik keek het altijd via de wok, dus niet mokken, lekker wokken zeuren. We zijn de 22:00 al gepasseerd zeg, pfff
pi_53529595
tvp, sorry, maar ik wil weten hoe het afloopt. sterkte
pi_53529910
quote:
Op donderdag 27 september 2007 21:59 schreef Pino020 het volgende:
Tevens gaan we zondag samen naar de bios, dus dat is in ieder geval gesettled Ik mag een film uitzoeken, dus je raad wel welk genre...
Het is al een hele tijd niet meer de gewoonte om het journaal in de bioscoop uit te zenden hoor.
pi_53530094
quote:
Op donderdag 27 september 2007 22:25 schreef McNasty het volgende:

[..]

Het is al een hele tijd niet meer de gewoonte om het journaal in de bioscoop uit te zenden hoor.
Ow, dat is dan wel erg jammer zeg. Ik zat me toch zo te verheugen op het polygoon journaal
Nee, ik wilde zelf naar een romantische film gaan, dus...
quote:
Op donderdag 27 september 2007 22:15 schreef GambitRS2 het volgende:
tvp, sorry, maar ik wil weten hoe het afloopt. sterkte
I keep you informed

[ Bericht 27% gewijzigd door Pino020 op 27-09-2007 22:33:36 (toegevoegde quote) ]
pi_53530185
Romantische film... Hoe typisch .
[i]Doordeweeks werken, in het weekend aan de coke[/i]
The Ultimate Predictor 2011/2012 Champ!
  donderdag 27 september 2007 @ 22:39:04 #120
59287 Grumpey
Het zonnetje in huis
pi_53530327
Zo, een slechte B-film vind hier plaats zeg, maar zoals in alle B-films ben je toch altijd wel benieuwd naar de enorm voor de hand liggende anti-climax van het einde, vandaar de tvp.
pi_53530557
ik denk dat het wel goed gaat komen. Als ik zo alles lees
Do what you love, love what you do!
  vrijdag 28 september 2007 @ 02:19:56 #122
31087 tummeke
(place disclaimer here)
pi_53534831
quote:
Op donderdag 27 september 2007 17:30 schreef AcidBurner het volgende:
(blaat)
Too right.. Het blijft nu eenmaal zo dat je als man blijkbaar het aantrekkelijkst bent als je.... Niet geinteresseerd bent!!

Maargoed das dan ook wel weer logisch.. Zelf vond ik meestal degenen die achter MIJ aanzaten ook nooit zo interessant.. Maar degenen waar je moeite voor moest doen des te meer
Dat onbereikbare, mysterieuze lokt gewoon

Maargoed.. TS is na al onze tot actie aanspoor posts dan toch eindelijk rap in actie gekomen en heeft een date!
Nu hopen dat we nog op tijd waren hiermee en dat er nog wat te redden valt! We duimen voor je TS

-ohja- je snapt natuurlijk wel dat ze na al onze raad hier niet meer van jou alleen is he maargoed, we willen wel eerst pics zien natuurlijk

[ Bericht 13% gewijzigd door tummeke op 28-09-2007 02:24:58 ]
  vrijdag 28 september 2007 @ 02:22:29 #123
114845 Sh0g
Orenji-kun
pi_53534845
Stap onder de douche, smeer shampoo in je haar, sla een handdoek om je edele delen en ga naar d'r toe met de vraag of je bij haar mag afdouchen, omdat er ineens geen druppel water meer uit de kraan kwam.

Daarna subtiel je handdoekje... *OEPS!* en kijken of ze je achterna komt in de douche.
Zoniet, dan kun je altijd nog vragen of ze je wil komen helpen.
  vrijdag 28 september 2007 @ 09:28:26 #124
168840 Sant
Jealousy is a Motherf*cker!!
pi_53536611
Sorry dat ik het misschien zeg, maar je komt op me over als een beetje een maf persoon... Je hebt nog maar bar weinig van de wereld gezien in ieder geval.. DAMN gast, je hoeft je niet als een wijf te gedragen...
"Ze reageert niet op mijn 'x'..."
"Ik mag de film kiezen, dus -> romantisch"
"Ze glmlacht naar me "

Tering jij hebt t zwaar te pakken zeg...
Geluk is een richting..... geen PUNT!!!!
Shit... Ik heb eigenlijk helemaal geen geweldige opmerking...
pi_53540691
Het oh zo grote verschil tussen dat ze naar je glimlacht, en dat ze naar je glimlacht.
pi_53543020
Keiharde sappige zwoele lekkere


tvp
  vrijdag 28 september 2007 @ 14:53:33 #127
172358 oddman
Introspecteur
pi_53544844
Kansloos, je bent allang in de friend-zone geplaatst.
Veel te laat met nu nog fysiek contact opvoeren.
"The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts."
- Bertrand Russell
pi_53546173
De bioscoop................................................. Waarom nou altijd die bioscoop????
onderneem wat man vedorie...
I'am...
pi_53546797
quote:
Op vrijdag 28 september 2007 14:53 schreef oddman het volgende:
Kansloos, je bent allang in de friend-zone geplaatst.
Veel te laat met nu nog fysiek contact opvoeren.
Toch is het jammer, het had potentie
Het blijft behelpen
  vrijdag 28 september 2007 @ 17:32:22 #130
172358 oddman
Introspecteur
pi_53548890
quote:
Op vrijdag 28 september 2007 16:05 schreef MiserabelMannetje het volgende:

[..]

Toch is het jammer, het had potentie
Dat wel, dat wel. Maar het was eigenlijk al te laat toen hij zijn probleem de eerste keer postte.
"The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts."
- Bertrand Russell
pi_53556428
quote:
Op vrijdag 28 september 2007 16:05 schreef MiserabelMannetje het volgende:

[..]

Toch is het jammer, het had potentie
quote:
Op vrijdag 28 september 2007 17:32 schreef oddman het volgende:

[..]

Dat wel, dat wel. Maar het was eigenlijk al te laat toen hij zijn probleem de eerste keer postte.
Weet ik niet. Ze reageerde op mijn sms eindigend met " groetjes + x" met een ander smsje eindigend met "Liefs, S." terwijl ze anders altijd "groeten, S" smst. Dus... Ik ben weg voor het weekend (verjaardag van familie), maar zondag na de bios laat ik het gewoon keihard merken wat ik voor haar voel.
pi_53557091
quote:
Op vrijdag 28 september 2007 22:25 schreef Pino020 het volgende:

[..]


[..]

Weet ik niet. Ze reageerde op mijn sms eindigend met " groetjes + x" met een ander smsje eindigend met "Liefs, S." terwijl ze anders altijd "groeten, S" smst. Dus... Ik ben weg voor het weekend (verjaardag van familie), maar zondag na de bios laat ik het gewoon keihard merken wat ik voor haar voel.
Doe het maar tijdens de film
  vrijdag 28 september 2007 @ 23:14:38 #133
187600 JunkStyle_MusicAddict
We zinge met ze alle: Lalalala
pi_53557608
Kijk hoe ze tegen andere "gewone vrienden" van haar doet. Het kan zijn dat ze doorheeft dat jij het doorhebt dat jij haar leuk vind en dat ze bang is dat ze zich daar in vergist. Het is handiger op suggestief te worden in je bewoording tegenover haar, als ze daar op in gaat zegt dat genoeg. (niet sexueel bedoelt), ik bedoel eigenlijk kijk hoe ze reageert op complimentjes o.i.d.
Succes
Ik zeg maarzo, geef jezelf een compliment,
een ander krijgt het
z'n strot niet uit
pi_53557997
TS Tip: ga naar een SPANNENDE film.
Zoek op voorhand uit welke (Bourne bv.)
Dan kan ze in je hand knijpen als het te spannend wordt.
Je zal dan vanzelf wel zien of ze haar hand nadien weer trugtrekt of gewoon in de jouwe laat liggen.
Indien het laatste: voorzichtig zoenen.
Succes!!

[ Bericht 74% gewijzigd door Temet-nosce op 29-09-2007 00:01:22 ]
Say what you feel and be who you are 'cause those who matter don't mind and those who mind don't matter.
pi_53560415
quote:
Op woensdag 26 september 2007 15:29 schreef OldJeller het volgende:
Vragen. Dat is net zoals vragen of je iemand mag zoenen wat zó onnatuurlijk en onspontaan is en minder kans van slagen heeft dan wanneer je het gewoon doet.

Afwachten. Een goede! Voor de gevoelige, begrijpende jongens met luisterend oor onder ons, dit werkt altijd! Wel loop je de kans dat iemand die zelfvertrouwen heeft en initiatief neemt de volgende keer dat je haar ziet haar vriend is, maar dat maakt niet uit.
Afwachten is immers hét kenmerk voor de lieve, goede jongen that finishes last.

Hanteer dit en je hebt gegarandeerd succes!
Hear, hear.
pi_53560455
quote:
Op donderdag 27 september 2007 15:11 schreef Pino020 het volgende:
Ik ga haar gewoon verrassen vanavond met een klein presentje. Iets wat ze denk ik wel leuk vindt (hoop ik), gewoon een handig kleinigheidje wat ze wel zou kunnen gebruiken. Dan vraag ik of ze haar ogen dicht wil doen en geef haar dan het cadeautje ofzo. Eensch kijken hoe ze daar op reageert .
Je bent niet echt ervaren met dames of wel?
pi_53560493
quote:
Op vrijdag 28 september 2007 22:25 schreef Pino020 het volgende:

[..]


[..]

Weet ik niet. Ze reageerde op mijn sms eindigend met " groetjes + x" met een ander smsje eindigend met "Liefs, S." terwijl ze anders altijd "groeten, S" smst. Dus...
Dit is trouwens wel het toppunt. Dat je godverdomme 'Liefs' al beschouwd als een 'vordering' in het proces. Misschien hè, misschien deed ze dat ook wel compleet onbewust en zoek jij er misschien veels te veel achter. Maar hey, het kan hè.
pi_53560739
quote:
Op vrijdag 28 september 2007 22:25 schreef Pino020 het volgende:

[..]


[..]

Weet ik niet. Ze reageerde op mijn sms eindigend met " groetjes + x" met een ander smsje eindigend met "Liefs, S." terwijl ze anders altijd "groeten, S" smst. Dus... Ik ben weg voor het weekend (verjaardag van familie), maar zondag na de bios laat ik het gewoon keihard merken wat ik voor haar voel.
Jezus.. Jij verdient geen wijf, jij bent gewoon een latente homo vriend . Beter kom je nu uit de kast voordat het te laat is.
[i]Doordeweeks werken, in het weekend aan de coke[/i]
The Ultimate Predictor 2011/2012 Champ!
  zaterdag 29 september 2007 @ 01:48:26 #139
67978 HenryHill
Fake it 'till you make it
pi_53560884
quote:
Op zaterdag 29 september 2007 01:37 schreef Jajong het volgende:

[..]

Jezus.. Jij verdient geen wijf, jij bent gewoon een latente homo vriend . Beter kom je nu uit de kast voordat het te laat is.
Tering kerel. Dat hij niet zo goed weet hoe hij dit moet aanpakken wil nog niet zeggen dat je hem maar gewoon de grond in moet boren.

OT: Keyword is i-ni-ti-a-tief. Doe iets. Een presentje kan idd goed vallen, maar ook zaken als voorstellen om een keer samen naar de bios te gaan (vanwege die ene goede film) of voor mij part een potje triviant te doen. Maar wat je ook doet: Stel iets voor waarbij je zorgt dat jullie het allebei naar je zin zal hebben terwijl je dat doet, en dat je tijdens of daarna iets hebt om over te praten.

En ja: iemand meevragen om iets te doen kan eng zijn; wie weet zegt ze wel nee. Maar daar gaat het nu juist om - initiatief tonen, en risico durven nemen.

Oh, en als jouw omschrijvingen van de dingen die je met haar hebt meegemaakt een beetje kloppen dan is ze waarschijnlijk nog onzekerder dan jij. En raad eens wat: dan zul je bij alles (totop het punt van het hebben van sex aan toe) het initiatief moeten nemen.

[ Bericht 10% gewijzigd door HenryHill op 29-09-2007 01:58:14 ]
So this is how liberty dies... with thunderous applause.
Truth? What's so great about the truth? Try lying for a change, it's the currency of the world
pi_53565061
quote:
Op zaterdag 29 september 2007 01:37 schreef Jajong het volgende:

[..]

Jezus.. Jij verdient geen wijf, jij bent gewoon een latente homo vriend . Beter kom je nu uit de kast voordat het te laat is.
Lucht je nu je eigen hart? Of probeer je nu zelf uit de kast te komen? Ben 100% hetero.
pi_53565096
quote:
Op zaterdag 29 september 2007 01:18 schreef Friek_ het volgende:

[..]

Je bent niet echt ervaren met dames of wel?
[ ] Ervaren
[x] Onervaren

pi_53565464
quote:
Op donderdag 27 september 2007 22:46 schreef kree het volgende:
ik denk dat het wel goed gaat komen. Als ik zo alles lees
Ik denk het ook wel. Als ie nou maar niet zo'n zoetsappige film uitkiest waar het dik bovenop ligt.
Oh en TS, misschien een idee om na afloop ergens een cocktailtje te gaan drinken, is weer eens wat anders dan naar huis gaan. Succes d'r mee.
pi_53565695
Houdt ik ff in de gaten
"AAAAAHH ZENNE MOAT, WOARST VLEISCH"
  zaterdag 29 september 2007 @ 13:09:24 #144
49518 HetwasietsmeteenF
semi-sweet and nuts
pi_53565782
quote:
Op zaterdag 29 september 2007 01:21 schreef Friek_ het volgende:

[..]

Dit is trouwens wel het toppunt. Dat je godverdomme 'Liefs' al beschouwd als een 'vordering' in het proces. Misschien hè, misschien deed ze dat ook wel compleet onbewust en zoek jij er misschien veels te veel achter. Maar hey, het kan hè.
Ik geloof in dit geval dat jij ook niet echt ervaren bent met vrouwen. Althans, ik ben een vrouw en bij mij zegt de afsluiter van mijn sms wél heel veel, en dat betekent dat iemand die bij mij van de groetjes naar de kusjes gaat zeker een stap dichterbij is.

Behoorlijk triest, eigenlijk, nu ik er over nadenk
Op 09-02-2008 13:35 schreef Triggershot:
Kanet Shay'an M3 Al-Fa O+
pi_53566465
quote:
Op zaterdag 29 september 2007 13:09 schreef HetwasietsmeteenF het volgende:

[..]

Ik geloof in dit geval dat jij ook niet echt ervaren bent met vrouwen. Althans, ik ben een vrouw en bij mij zegt de afsluiter van mijn sms wél heel veel, en dat betekent dat iemand die bij mij van de groetjes naar de kusjes gaat zeker een stap dichterbij is.

Behoorlijk triest, eigenlijk, nu ik er over nadenk
Mijn sms'jes heeft ook altijd betekenis. Als ik er onder zet: liefs x dan betekend het niets.
Maar "Jouw ware" of "Je toekomstige echtgenoot" of "Ik hou van je x" is een stap dichterbij.
A little bit hateful
pi_53568406
Wanneer was de biosdate? Ik zit in tijdnood dus ik heb geen tijd om heel het topic door te lezen En dan weet ik wanneer ik hier weer moet kijken
(Y)
pi_53568710
Succes zondag
  zaterdag 29 september 2007 @ 22:51:42 #148
7306 Diepvriez
..word maar wat rustiger
pi_53578273
En ga na de film elk minuut ervan met haar ziten ontleden en analiseren, onder het genot van een gebakje en thee
zo goed..?
  zaterdag 29 september 2007 @ 23:04:31 #149
162543 MooieLuL
er is maar één lul zo mooi
pi_53578566
Gooi d'r wat wijn in, zoen d'r. Met als excuus de hoeveelheid wijn. Wil ze niet zoenen en slaat ze je? OWH sorry teveel wijn, het spijt me. Wil ze wel verder maar blijkt ze achteraf erg slecht en alles?, ja sorry was voor 1 keer ik had teveel wijn op. etc.etc.

succes
ja echt...tjeck Feaubeaux! :')
  zaterdag 29 september 2007 @ 23:05:24 #150
162543 MooieLuL
er is maar één lul zo mooi
pi_53578582
quote:
Op donderdag 27 september 2007 16:45 schreef Pino020 het volgende:

[..]

Wat wil je dan? Dat ik haar op het moment dat ze het niet verwacht volop op d'r bek pak?
ja, een onverwachte verassing werkt altijd het best bij vrouwen
ja echt...tjeck Feaubeaux! :')
pi_53578871
quote:
Op zaterdag 29 september 2007 13:09 schreef HetwasietsmeteenF het volgende:

[..]

Ik geloof in dit geval dat jij ook niet echt ervaren bent met vrouwen. Althans, ik ben een vrouw en bij mij zegt de afsluiter van mijn sms wél heel veel, en dat betekent dat iemand die bij mij van de groetjes naar de kusjes gaat zeker een stap dichterbij is.

Behoorlijk triest, eigenlijk, nu ik er over nadenk
Het gaat er niet zozeer om wat jij als individu bedoeld met zo'n afsluiter, maar of het wijs is om de afsluiter van een sms te beschouwen als concrete aanwijzing. Naar mijn mening is dat simpelweg niet.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 29-09-2007 23:20:58 ]
pi_53579119
quote:
Op zaterdag 29 september 2007 23:20 schreef Friek_ het volgende:

[..]

Het gaat er niet zozeer om wat jij als individu bedoeld met zo'n afsluiter, maar of het wijs is om de afsluiter van een sms te beschouwen als concrete aanwijzing. Naar mijn mening is dat simpelweg niet.
Jeez, een afsluiter van een sms . Waar een topic wel niet over kan gaan! Soms laat ik zelfs een afsluiter weg om even wat meer woorden kwijt te kunnen! Big deal, het is maar een sms!

ot; succes ts met een beetje ballen tonen kom je er wel achter of ze je nou leuk vindt of niet
Rui Pereira: "You're an artist, you don't give a fuck!"
  zondag 30 september 2007 @ 01:33:28 #153
98000 Biels
Spreekt boekdelen
pi_53581158
Goed topic.

Als je al opgewonden raakt van Liefs als afsluiter in een smsje, that is.
  zondag 30 september 2007 @ 01:36:15 #154
49518 HetwasietsmeteenF
semi-sweet and nuts
pi_53581200
quote:
Op zaterdag 29 september 2007 23:20 schreef Friek_ het volgende:

[..]

Het gaat er niet zozeer om wat jij als individu bedoeld met zo'n afsluiter, maar of het wijs is om de afsluiter van een sms te beschouwen als concrete aanwijzing. Naar mijn mening is dat simpelweg niet.
Nou ja, wat is wijsheid he? Vrouwen zijn altijd wel erg subtiel met hints, dus je moet het érgens vandaan halen
Op 09-02-2008 13:35 schreef Triggershot:
Kanet Shay'an M3 Al-Fa O+
  zondag 30 september 2007 @ 21:59:37 #155
88943 Rude_Roderick
Dé krachtpatser
pi_53601939
En en en?
Het is zondagavond, hoe is het gegaan?
The only easy day was yesterday!
pi_53604213
quote:
Op zondag 30 september 2007 21:59 schreef Rude_Roderick het volgende:
En en en?
Het is zondagavond, hoe is het gegaan?
Pffff.
Eerst gingen we wat eten, daarna dus de film. De film bleek dus wel erg naar haar smaak, want ze wilde er ook zelf graag heen. Gedurende de film was het wel relaxed enzo. Op het moment dat we weer thuis waren en ik vroeg of ze nog wat wilde drinken, zegt ze daarop dat ze morgen weer vroeg eruit moest en dat ze nog ging douchen... Maar morgen komt ze zeker iets drinken, dus...

Vertel ik haar morgen dan maar... (Probably too late)

f***. Dus nog steeds niet het juiste moment

[ Bericht 16% gewijzigd door Pino020 op 30-09-2007 23:25:33 ]
pi_53604250
quote:
Op zondag 30 september 2007 23:17 schreef Pino020 het volgende:

[..]

Pffff.
Eerst gingen we wat eten, daarna dus de film. Op het moment dat we thuis waren en ik vroeg of ze nog wat wilde drinken, zegt ze daarop dat ze morgen weer vroeg eruit moest en dat ze nog ging douchen... Maar morgen komt ze zeker iets drinken, dus...

Vertel ik haar morgen dan maar...

f***. Dus nog steeds niet het juiste moment
Maar je hebt er wel een zusje bij.
pi_53604292
Was het gewoon gezellig of is er een moment geweest waar je haar kon kussen?
Zo niet.. dan bespaar je jezelf de afwijzing.. of je moet iemand zijn die echt op de feiten gedrukt moet worden.
A little bit hateful
pi_53604448
quote:
Op zondag 30 september 2007 23:18 schreef McNasty het volgende:

[..]

Maar je hebt er wel een zusje bij.
BWheheheheh
[i]Doordeweeks werken, in het weekend aan de coke[/i]
The Ultimate Predictor 2011/2012 Champ!
pi_53604547
quote:
Op zondag 30 september 2007 23:20 schreef Liquidootje het volgende:
Was het gewoon gezellig of is er een moment geweest waar je haar kon kussen?
Zo niet.. dan bespaar je jezelf de afwijzing.. of je moet iemand zijn die echt op de feiten gedrukt moet worden.
Hmmm. Opzich was er misschien wel een kansje, maar het was er niet echt een goede film voor...
  zondag 30 september 2007 @ 23:32:46 #161
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_53604621
quote:
Op zondag 30 september 2007 23:29 schreef Pino020 het volgende:

[..]

Hmmm. Opzich was er misschien wel een kansje, maar het was er niet echt een goede film voor...
Niet tijdens de film zomaar dr op los sneaken
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
pi_53604831
quote:
Op zondag 30 september 2007 23:29 schreef Pino020 het volgende:

[..]

Hmmm. Opzich was er misschien wel een kansje, maar het was er niet echt een goede film voor...
Kansen moet je creeeren.
[i]Doordeweeks werken, in het weekend aan de coke[/i]
The Ultimate Predictor 2011/2012 Champ!
pi_53604880
quote:
Op zondag 30 september 2007 23:18 schreef McNasty het volgende:

[..]

Maar je hebt er wel een zusje bij.
Jah, een "zusje" die de sms's nu ook al eindigt met "groetjes" --> "liefs" --> "x." Waarom zijn ze nooit duidelijk. Echt een ware mindf*ck.

*diepe zucht*

Morgen zal ze het te weten krijgen. Zo niet face to face, danwel op een andere manier. Ongetwijfeld ga ik me dan enorm belachelijk maken, maar dan ben ik in ieder geval wel over die ene 'psychologische' drempel heen no matter what the result will be. Daar zal ik enorm veel lef voor nodig hebben, maar dan durf ik het een volgende keer (indien dit dus niks wordt... ) veel eerder en ben dan zeker niet zo nerveus als nu.
pi_53604937
quote:
Op zondag 30 september 2007 23:29 schreef Pino020 het volgende:

[..]

Hmmm. Opzich was er misschien wel een kansje, maar het was er niet echt een goede film voor...
Hmmm.. gewoon uit nieuwsgierigheid.. hoeveel heb je haar tot nu toe uberhaupt aangeraakt?
Minder dan een laten we zeggen 3kusjes groet of tijdens gesprekken en lopen etc toch wat meer noncholante fysieke contact gehad?
A little bit hateful
pi_53605042
quote:
Op zondag 30 september 2007 23:46 schreef Liquidootje het volgende:

[..]

Hmmm.. gewoon uit nieuwsgierigheid.. hoeveel heb je haar tot nu toe uberhaupt aangeraakt?
Minder dan een laten we zeggen 3kusjes groet of tijdens gesprekken en lopen etc toch wat meer noncholante fysieke contact gehad?
Ehhhmmm.. zo goed als niet. Het belachelijke is dat ik denk dat ze mogelijk zeker geïnteresseert is, maar aan de andere kant doet ze dus lichamelijk nogal afstandelijk. Het lijkt allemaal wel erg op platonische interesse. Ook geven we mekaar complimentjes en dergelijke, maar toch blijf ik (zoals ik in de openingspost geschreven heb) dubbele signalen krijgen...
  zondag 30 september 2007 @ 23:56:34 #166
114845 Sh0g
Orenji-kun
pi_53605165
quote:
Op zondag 30 september 2007 23:17 schreef Pino020 het volgende:

[..]

zegt ze daarop dat ze morgen weer vroeg eruit moest en dat ze nog ging douchen...
Dude, open doel. Je had daar op een speelse manier op moeten inhaken. Als je dan niet recht-toe-recht-aan durft te zijn, dan maar met een kleine omweg en een beetje humor.
Als je nog langer wacht vraagt ze je straks nog mee uit winkelen, om kleding te keuren die ze zal aantrekken op haar date, die niet met jou zal zijn...
Naja, succes morgen.
  maandag 1 oktober 2007 @ 00:15:38 #167
107445 Jajong
Hadouken!
pi_53605854
quote:
Op zondag 30 september 2007 23:44 schreef Pino020 het volgende:

[..]

Jah, een "zusje" die de sms's nu ook al eindigt met "groetjes" --> "liefs" --> "x." Waarom zijn ze nooit duidelijk. Echt een ware mindf*ck.

*diepe zucht*

Morgen zal ze het te weten krijgen. Zo niet face to face, danwel op een andere manier. Ongetwijfeld ga ik me dan enorm belachelijk maken, maar dan ben ik in ieder geval wel over die ene 'psychologische' drempel heen no matter what the result will be. Daar zal ik enorm veel lef voor nodig hebben, maar dan durf ik het een volgende keer (indien dit dus niks wordt... ) veel eerder en ben dan zeker niet zo nerveus als nu.
Tis maar goed dat je de "x." bold hebt gemaakt, straks hadden we dat uitermate belangrijke stukje informatie gemist.
[i]Doordeweeks werken, in het weekend aan de coke[/i]
The Ultimate Predictor 2011/2012 Champ!
  maandag 1 oktober 2007 @ 00:16:13 #168
114845 Sh0g
Orenji-kun
pi_53605877
quote:
Op zondag 30 september 2007 23:44 schreef Pino020 het volgende:

[..]

Jah, een "zusje" die de sms's nu ook al eindigt met "groetjes" --> "liefs" --> "x." Waarom zijn ze nooit duidelijk. Echt een ware mindf*ck.
gast, echt...

ik had voor de zomervakantie een cursus gevolgd bij een ander jaar. veel nieuwe mensen leren kennen, waaronder veel vrouwvolk. kreeg vorige week vanuit het niets een smsje van 1 van die meiden met daarin de vraag hoe het nou ging, wat ik nu deed en als afsluiter: kusjes van alle dames!.

OMFG ORGIE !!!!?!?!11

m.a.w. je maakt jezelf gek
  maandag 1 oktober 2007 @ 00:19:03 #169
107445 Jajong
Hadouken!
pi_53605980
quote:
Op maandag 1 oktober 2007 00:16 schreef Sh0g het volgende:

[..]

gast, echt...

ik had voor de zomervakantie een cursus gevolgd bij een ander jaar. veel nieuwe mensen leren kennen, waaronder veel vrouwvolk. kreeg vorige week vanuit het niets een smsje van 1 van die meiden met daarin de vraag hoe het nou ging, wat ik nu deed en als afsluiter: kusjes van alle dames!.

OMFG ORGIE !!!!?!?!11

m.a.w. je maakt jezelf gek
Echt he, ik ken geen meisje dat niet afsluit met "Kus" "xx" of iets dergelijks . Zelfs mijn fucking moeder doet het .
[i]Doordeweeks werken, in het weekend aan de coke[/i]
The Ultimate Predictor 2011/2012 Champ!
  maandag 1 oktober 2007 @ 00:45:17 #170
114845 Sh0g
Orenji-kun
pi_53606695
quote:
Op maandag 1 oktober 2007 00:19 schreef Jajong het volgende:

[..]

Echt he, ik ken geen meisje dat niet afsluit met "Kus" "xx" of iets dergelijks . Zelfs mijn fucking moeder doet het .
Het zit er ingebakken . En het is erg dat sommige gasten al conclusies trekken uit het woordje 'LIEFS'.
Ze lezen namelijk 'lief', 'liefde', seks...

tja...
pi_53608542
quote:
Op maandag 1 oktober 2007 00:45 schreef Sh0g het volgende:

[..]

Het zit er ingebakken . En het is erg dat sommige gasten al conclusies trekken uit het woordje 'LIEFS'.
Ze lezen namelijk 'lief', 'liefde', seks...

tja...
Zo triest ben ik nu ook weer niet
pi_53608553
quote:
Op maandag 1 oktober 2007 00:19 schreef Jajong het volgende:

[..]

Echt he, ik ken geen meisje dat niet afsluit met "Kus" "xx" of iets dergelijks . Zelfs mijn fucking moeder doet het .
Zij stuurde me in eerste instantie alleen de groetjes. Na wat initiatief van mijn kant begon zij ook terug te sms'en met x.

Ach, het zal wel aan mij liggen.

* Pino020 moet zich niet gek laten maken
  maandag 1 oktober 2007 @ 09:07:01 #173
154676 AcidBurner
Beyond the Sun
pi_53609402
Pino moet ze zelf laten komen dat is wat pino moet doen. NU ben je der al paar dagen mee bezig en je weet nog niks. Ik geef je een heel kleine kans hoor. Als het niet van zelf komt, dan mag je nog zo hard proberen dan komt het gewoon niet. Dus beste vriend, laat ze zelf eens wat initiatief tonen, bespaart je weer heel wat gezeik. Veel succes en neuk ze!
pi_53610340
quote:
Op maandag 1 oktober 2007 09:07 schreef AcidBurner het volgende:
Pino moet ze zelf laten komen dat is wat pino moet doen. NU ben je der al paar dagen mee bezig en je weet nog niks. Ik geef je een heel kleine kans hoor. Als het niet van zelf komt, dan mag je nog zo hard proberen dan komt het gewoon niet. Dus beste vriend, laat ze zelf eens wat initiatief tonen, bespaart je weer heel wat gezeik. Veel succes en neuk ze!
Ze toont zelf ook wel initiatief om samen dingen te doen etc, ook al zijn het vaak korte, kleine dingetjes omdat ze het gewoon enorm druk heeft met haar studie/stage. Maar ik was ook niet van plan om vanavond zelf initiatief te tonen. Zij wil vandaag wat gaan drinken ipv gisteravond, dus zij komt dan maar naar mij toe. Snap ik zelf ook wel.
  maandag 1 oktober 2007 @ 10:04:14 #175
154676 AcidBurner
Beyond the Sun
pi_53610432
Je zal zien "de moeilijker ze je aandacht krijgt" des te meer moeite zal ze doen. zo gaat dan nou eenmaal. Play hard to get... en zie dan wat ze voor je over heeft. Veel beter dan al dat geloop achter haar aan. Trust me on this one. Vrouwen zijn net kinderen, als je het te gemakkelijk maakt dan verliezen ze interesse.
  maandag 1 oktober 2007 @ 10:20:43 #176
168840 Sant
Jealousy is a Motherf*cker!!
pi_53610752
quote:
Op zondag 30 september 2007 23:44 schreef Pino020 het volgende:
Morgen zal ze het te weten krijgen. Zo niet face to face, danwel op een andere manier. Ongetwijfeld ga ik me dan enorm belachelijk maken, maar dan ben ik in ieder geval wel over die ene 'psychologische' drempel heen no matter what the result will be. Daar zal ik enorm veel lef voor nodig hebben, maar dan durf ik het een volgende keer (indien dit dus niks wordt... ) veel eerder en ben dan zeker niet zo nerveus als nu.
Oh nee, je gaat haar een e-mail sturen...

Echt kerel, wegwezen en jezelf niet zo gek maken, als ze interesse heeft komt ze zelf wel...
Ik heb eens precies maar dan ook precies dezelfde fout gemaakt! Sms-jes compleet ontleden op zoek naar iets wat positief is (en jah.. die vind je dan altijd!?!) en je gaat je zwaar wanhopig gedragen.. resultaat.. jah ik twijfel blabla, laat maar, laten we vrienden blijven etc...

Je gaat voor de bijl zo kerel...
Geluk is een richting..... geen PUNT!!!!
Shit... Ik heb eigenlijk helemaal geen geweldige opmerking...
  maandag 1 oktober 2007 @ 11:07:28 #177
104367 Thrackan
new and improved
pi_53611851
quote:
Op maandag 1 oktober 2007 00:16 schreef Sh0g het volgende:

[..]

gast, echt...

ik had voor de zomervakantie een cursus gevolgd bij een ander jaar. veel nieuwe mensen leren kennen, waaronder veel vrouwvolk. kreeg vorige week vanuit het niets een smsje van 1 van die meiden met daarin de vraag hoe het nou ging, wat ik nu deed en als afsluiter: kusjes van alle dames!.

OMFG ORGIE !!!!?!?!11

m.a.w. je maakt jezelf gek
WAAAAAAAAAAAAT JE MIST EEN DIKKE VETTE GEEEENGBEEEEENG enz.
Don't flatter yourself, let someone else do it for you.
pi_53615596
Zelfs, als je al met der gezoend heb, blijft het een raadsel of ze geintresserd is in je

Dont ask me why!

En probeer vooral niet vrouwen te snappen
© Copyright TryX, 2006-2017 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer: Typfouten en geen gebruik van leestekens, hoofdletters en onzin voorbehouden.
pi_53616168
quote:
Op vrijdag 28 september 2007 22:25 schreef Pino020 het volgende:

[..]


[..]

Weet ik niet. Ze reageerde op mijn sms eindigend met " groetjes + x" met een ander smsje eindigend met "Liefs, S." terwijl ze anders altijd "groeten, S" smst. Dus... Ik ben weg voor het weekend (verjaardag van familie), maar zondag na de bios laat ik het gewoon keihard merken wat ik voor haar voel.
In dit geval zullen er een hoop Playah's zijn , enorm veel meisjes met een vriend sluiten smsjes af met "liefs"..
© Copyright TryX, 2006-2017 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer: Typfouten en geen gebruik van leestekens, hoofdletters en onzin voorbehouden.
pi_53616292
quote:
Op maandag 1 oktober 2007 07:31 schreef Pino020 het volgende:

[..]

Zo triest ben ik nu ook weer niet
Klinkt hard, maar in feite ben je dat op dit moment wel.. Je heb weinig zelfvertrouwen en wacht tot zij een move maakt, tenminste zo lijkt het!
Nogmaals, je zeg onervaren te zijn, geen probleem! Maar denk niet dat het in het echte leven gaat zoals in GTST!

Wees jezelf en doe wat je moet doen, kiss that dammm biatch!

Liefs


TryX Ben k nu homo?
© Copyright TryX, 2006-2017 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer: Typfouten en geen gebruik van leestekens, hoofdletters en onzin voorbehouden.
pi_53616457
quote:
Op maandag 1 oktober 2007 13:54 schreef TryX het volgende:

[..]

Klinkt hard, maar in feite ben je dat op dit moment wel.. Je heb weinig zelfvertrouwen en wacht tot zij een move maakt, tenminste zo lijkt het!
True, true Zeker op het moment dat we beiden ons eigen weg gaan in huis na gezellig wat ondernomen te hebben... Dan pas vormt het zich echt een probleem
quote:
Nogmaals, je zeg onervaren te zijn, geen probleem! Maar denk niet dat het in het echte leven gaat zoals in GTST!
GTST is het laatste wat ik kijk op tv. Soaps
quote:
Wees jezelf en doe wat je moet doen, kiss that dammm biatch!

Liefs


TryX Ben k nu homo?
Mogelijk wel ja
pi_53616866
Wacht eens even we vergeten voor het gemak een hele belangrijke factor: Hoe mooi is ze? op een schaal van 1 tot 10?
A little bit hateful
  maandag 1 oktober 2007 @ 14:17:35 #183
168840 Sant
Jealousy is a Motherf*cker!!
pi_53616970
quote:
Op maandag 1 oktober 2007 13:59 schreef Pino020 het volgende:
GTST is het laatste wat ik kijk op tv. Soaps
[..]

Mogelijk wel ja
Jah... met GTST wordt dus bedoelt dat die kleine dingetjes van je waarschijnlijk geen effect hebben en dat je zulke situaties iets anders moet uitspelen dan op TV...

En als je iets als 'Liefs, xxxx' al interpreteerd als "oooooh ze vind me leuk"..
wake up dude!

"Hey pino020,
Ik heb het heel gezellig met je gehad en wil graag met je naar de bios. Ik denk alleen wel dat ik dit weekend naar familie moet, dus we doen het dan later een keertje. Liefs, je Pijphoerr"


Dat is dus gewoon n afwijzing... ondanks dat ze "zegt dat ze mee wil", ondanks "Liefs" en ondanks "ze het heel leuk heeft gehad" ze wil best wat met je ondernemen als zijnde vrienden, maar je bent volgens mij niet bepaalt relatiemateriaal...
Geluk is een richting..... geen PUNT!!!!
Shit... Ik heb eigenlijk helemaal geen geweldige opmerking...
  maandag 1 oktober 2007 @ 14:19:57 #184
168840 Sant
Jealousy is a Motherf*cker!!
pi_53617030
quote:
Op maandag 1 oktober 2007 14:13 schreef Liquidootje het volgende:
Wacht eens even we vergeten voor het gemak een hele belangrijke factor: Hoe mooi is ze? op een schaal van 1 tot 10?
dat is een persoonlijk punt he! Kunnen wij niet voor hem beoordelen..
Alhoewel ik haar wel kan meten naar mijn persoonlijke smaaktabel...
van 1 tot 10... dan gok ik op een...
Geluk is een richting..... geen PUNT!!!!
Shit... Ik heb eigenlijk helemaal geen geweldige opmerking...
pi_53617234
quote:
Op maandag 1 oktober 2007 14:17 schreef Sant het volgende:

[..]

Jah... met GTST wordt dus bedoelt dat die kleine dingetjes van je waarschijnlijk geen effect hebben en dat je zulke situaties iets anders moet uitspelen dan op TV...

En als je iets als 'Liefs, xxxx' al interpreteerd als "oooooh ze vind me leuk"..
wake up dude!

"Hey pino020,
Ik heb het heel gezellig met je gehad en wil graag met je naar de bios. Ik denk alleen wel dat ik dit weekend naar familie moet, dus we doen het dan later een keertje. Liefs, je Pijphoerr"


Dat is dus gewoon n afwijzing... ondanks dat ze "zegt dat ze mee wil", ondanks "Liefs" en ondanks "ze het heel leuk heeft gehad" ze wil best wat met je ondernemen als zijnde vrienden, maar je bent volgens mij niet bepaalt relatiemateriaal...
Wat hij zegt!
© Copyright TryX, 2006-2017 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer: Typfouten en geen gebruik van leestekens, hoofdletters en onzin voorbehouden.
  maandag 1 oktober 2007 @ 14:29:00 #186
104367 Thrackan
new and improved
pi_53617262
Zo leuk dat iedereen denkt dat er vaste schema's zijn voor relaties en liefde
Don't flatter yourself, let someone else do it for you.
pi_53617269
quote:
Op maandag 1 oktober 2007 14:13 schreef Liquidootje het volgende:
Wacht eens even we vergeten voor het gemak een hele belangrijke factor: Hoe mooi is ze? op een schaal van 1 tot 10?
Ze is in ieder geval geen BrEeZaH, Paris Hilton of Britney Spears, daar moet ik van . Nee, het is gewoon een lief, braaf, spontaan, goedlachs en aardig uitziend meisje met van die misterieuze ogen waar je helemaal in kan verdwalen. Soms moeilijk om dan de concentratie erbij te houden als je haar aankijkt terwijl je tegen haar praat. Ze krijgt van mij minimaal een 8, alhoewel schoonheid natuurlijk subjectief is.
pi_53617287
quote:
Op maandag 1 oktober 2007 14:29 schreef Thrackan het volgende:
Zo leuk dat iedereen denkt dat er vaste schema's zijn voor relaties en liefde
Was het maar waar...
  maandag 1 oktober 2007 @ 14:31:03 #189
107445 Jajong
Hadouken!
pi_53617322
quote:
Op maandag 1 oktober 2007 14:29 schreef Pino020 het volgende:

[..]

Ze is in ieder geval geen BrEeZaH, Paris Hilton of Britney Spears, daar moet ik van . Nee, het is gewoon een lief, braaf, spontaan, goedlachs en aardig uitziend meisje met van die misterieuze ogen waar je helemaal in kan verdwalen. Soms moeilijk om dan de concentratie erbij te houden als je haar aankijkt terwijl je tegen haar praat. Ze krijgt van mij minimaal een 8, alhoewel schoonheid natuurlijk subjectief is.


Doe haar hyves-link eens.
[i]Doordeweeks werken, in het weekend aan de coke[/i]
The Ultimate Predictor 2011/2012 Champ!
pi_53617436
quote:
Op maandag 1 oktober 2007 14:31 schreef Jajong het volgende:

[..]



Doe haar hyves-link eens.
Let's Hyve!!
© Copyright TryX, 2006-2017 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer: Typfouten en geen gebruik van leestekens, hoofdletters en onzin voorbehouden.
pi_53617535
quote:
Op maandag 1 oktober 2007 14:29 schreef Pino020 het volgende:

[..]

Ze is in ieder geval geen BrEeZaH, Paris Hilton of Britney Spears, daar moet ik van . Nee, het is gewoon een lief, braaf, spontaan, goedlachs en aardig uitziend meisje met van die misterieuze ogen waar je helemaal in kan verdwalen. Soms moeilijk om dan de concentratie erbij te houden als je haar aankijkt terwijl je tegen haar praat. Ze krijgt van mij minimaal een 8, alhoewel schoonheid natuurlijk subjectief is.
Nou schoonheid globaal genomen niet zo subjectief als mensen denken he. Als je in een kroeg kijkt dan zullen de meeste ogen toch richting bepaalde vrouwen gaan. Jij zegt een 8, dus het zal wel een 7'tje zijn
Dus van de 10 jongens zullen er 7 haar na kijken..

Laat nu net die nét bovengemiddelde vrouwen heel veel keus hebben. Niet te mooi om de meeste mannen af te schrikken, maar mooi genoeg om kieskeurig te zijn.

Conclusie: Je bent een platonische vriendje geworden.

het bovenstaande antwoord is geheel gebaseerd op niet geverifieerde feiten en studies
A little bit hateful
pi_53617909
quote:
Op maandag 1 oktober 2007 14:35 schreef TryX het volgende:

[..]

Let's Hyve!!
Heeft ze niet bij mijn weten. Ze zegt zelf dat ze die niet heeft en ik kan haar zelf ook niet vinden via de search, dus.... "
  maandag 1 oktober 2007 @ 14:52:52 #193
107445 Jajong
Hadouken!
pi_53617953
Maak es een foto dan.
[i]Doordeweeks werken, in het weekend aan de coke[/i]
The Ultimate Predictor 2011/2012 Champ!
pi_53617968
quote:
Op maandag 1 oktober 2007 14:51 schreef Pino020 het volgende:

[..]

Heeft ze niet bij mijn weten. Ze zegt zelf dat ze die niet heeft en ik kan haar zelf ook niet vinden via de search, dus.... "
Okok, dan moeten het maar doen met jou Hyve!
© Copyright TryX, 2006-2017 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer: Typfouten en geen gebruik van leestekens, hoofdletters en onzin voorbehouden.
pi_53618009
quote:
Op maandag 1 oktober 2007 14:51 schreef Pino020 het volgende:

[..]

Heeft ze niet bij mijn weten. Ze zegt zelf dat ze die niet heeft en ik kan haar zelf ook niet vinden via de search, dus.... "
Paint haar eens.
  maandag 1 oktober 2007 @ 14:55:59 #196
168840 Sant
Jealousy is a Motherf*cker!!
pi_53618048
quote:
Op maandag 1 oktober 2007 14:29 schreef Pino020 het volgende:

[..]

Ze is in ieder geval geen BrEeZaH, Paris Hilton of Britney Spears, daar moet ik van . Nee, het is gewoon een lief, braaf, spontaan, goedlachs en aardig uitziend meisje met van die misterieuze ogen waar je helemaal in kan verdwalen. Soms moeilijk om dan de concentratie erbij te houden als je haar aankijkt terwijl je tegen haar praat. Ze krijgt van mij minimaal een 8, alhoewel schoonheid natuurlijk subjectief is.
Ooooh she's a skatergirl feat. EMO feat. Alto!! Met van die zwaar opgemaakte ogen etc.?
???
Geluk is een richting..... geen PUNT!!!!
Shit... Ik heb eigenlijk helemaal geen geweldige opmerking...
  maandag 1 oktober 2007 @ 14:58:48 #197
168840 Sant
Jealousy is a Motherf*cker!!
pi_53618126
quote:
Op maandag 1 oktober 2007 14:38 schreef Liquidootje het volgende:

[..]

Nou schoonheid globaal genomen niet zo subjectief als mensen denken he. Als je in een kroeg kijkt dan zullen de meeste ogen toch richting bepaalde vrouwen gaan. Jij zegt een 8, dus het zal wel een 7'tje zijn
Dus van de 10 jongens zullen er 7 haar na kijken..

Laat nu net die nét bovengemiddelde vrouwen heel veel keus hebben. Niet te mooi om de meeste mannen af te schrikken, maar mooi genoeg om kieskeurig te zijn.

Conclusie: Je bent een platonische vriendje geworden.

het bovenstaande antwoord is geheel gebaseerd op niet geverifieerde feiten en studies
Hoho, hij is tot over zijn oren de weg kwijt he!, dan moet er MINSTENS een punt af! dus ik denk 6 - 6.5, ach, das ook voldoende toch?!
Geluk is een richting..... geen PUNT!!!!
Shit... Ik heb eigenlijk helemaal geen geweldige opmerking...
pi_53618250
quote:
Op maandag 1 oktober 2007 14:58 schreef Sant het volgende:

[..]

Hoho, hij is tot over zijn oren de weg kwijt he!, dan moet er MINSTENS een punt af! dus ik denk 6 - 6.5, ach, das ook voldoende toch?!
Nou ja, makkelijkste is natuurlijk een foto, maar zo ver zal ie niet gaan. Dus de msn-naam kan ook een indicatie zijn. Doe die eens posten.
A little bit hateful
pi_53618410
quote:
Op maandag 1 oktober 2007 14:55 schreef Sant het volgende:

[..]

Ooooh she's a skatergirl feat. EMO feat. Alto!! Met van die zwaar opgemaakte ogen etc.?
???
Nee, ze is geen skatergirl / gothic of ander "raar" verschijnsel. Ze zier er gewoon normaal uit zoals het gros van de studentes hier in Amsterdam. Oftewel vrij normaal, en toch zeker ook zoals ik in een eerdere post omschreef. Dus geen zware make up o.i.d. Zware make-up zou mij juist de indruk geven dat je iets te verbergen hebt.
pi_53618427
quote:
Op maandag 1 oktober 2007 15:02 schreef Liquidootje het volgende:

[..]

Nou ja, makkelijkste is natuurlijk een foto, maar zo ver zal ie niet gaan. Dus de msn-naam kan ook een indicatie zijn. Doe die eens posten.
Is gewoon haar voornaam..... Maar zelf zit ze niet veel op MSN.
  maandag 1 oktober 2007 @ 15:11:06 #201
104367 Thrackan
new and improved
pi_53618446
"XXxxXxxHvJ!!!WJNMK!!!!"?
Dan weet je genoeg
Don't flatter yourself, let someone else do it for you.
pi_53618514
De volgende taak aan de FOK! Sexgoden en relatie experts is om jouw hyves te checken!!!
© Copyright TryX, 2006-2017 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer: Typfouten en geen gebruik van leestekens, hoofdletters en onzin voorbehouden.
pi_53619070
quote:
Op maandag 1 oktober 2007 15:13 schreef TryX het volgende:
De volgende taak aan de FOK! Sexgoden en relatie experts is om jouw hyves te checken!!!
Waarom?
  maandag 1 oktober 2007 @ 15:34:58 #204
88943 Rude_Roderick
Dé krachtpatser
pi_53619085
De enige serieuze tip die ik je kan geven is dat je je niet moet focussen op 1 signaal, zoals de x aan het einde van de sms. Dit kan wat zeggen afhankelijk van wat voor meisje het is maar hoeft natuurlijk niet. Als ze nog meer signalen geeft, is de kans groter dat ze interesse heeft. Alleen je weet het nooit helemaal zeker bij vrouwen.

Succes!
The only easy day was yesterday!
pi_53619312
quote:
Op maandag 1 oktober 2007 15:34 schreef Pino020 het volgende:

[..]

Waarom?
Date-team fok adviseurs moet natuurlijk wat voorgeschiedenis kennen he.

Vervolgens krijg jij een oortje en TryX zal je in het geheim wat suggesties doen. Ik zal de camera's wel opzetten zodat we het live mee kunnen kijken. Zorg dat je wel een goede wifi-router hebt met een minimale upload van 512kb/s.
Trouwens pm clumsy_clown voor de tarieven.
A little bit hateful
pi_53619340
quote:
Op maandag 1 oktober 2007 15:34 schreef Rude_Roderick het volgende:
De enige serieuze tip die ik je kan geven is dat je je niet moet focussen op 1 signaal, zoals de x aan het einde van de sms. Dit kan wat zeggen afhankelijk van wat voor meisje het is maar hoeft natuurlijk niet. Als ze nog meer signalen geeft, is de kans groter dat ze interesse heeft. Alleen je weet het nooit helemaal zeker bij vrouwen.

Succes!
Ik krijg inderdaad meerdere positieve signalen, maarja, ook signalen dat ze wat afstandelijk is. Zoals je zelf ook al zegt "Met vrouwen weet je het nooit helemaal zeker." Misschien heeft ze het zelfde "probleem" als ik, wie weet. Ze heeft vroeger wel wat nare dingen moeten meemaken privé en durft ze daarom zelf niet zo goed. Toen ik haar wilde verrassen met een klein presentje afgelopen week en ik haar vroeg of ze haar ogen dicht wilde doen, werd ze wel zenuwachtig en zat gewoon stiekem te kijken, maarja ook dat kan weer van alles betekenen. Eerst maar eens kijken of ze vanavond wat gezellig komt drinken. Zo ja, dan ga ik haar het gewoon voorzichtig duidelijk maken wat ik voor haar voel.
pi_53619382
quote:
Op maandag 1 oktober 2007 15:44 schreef Liquidootje het volgende:

[..]

Date-team fok adviseurs moet natuurlijk wat voorgeschiedenis kennen he.

Vervolgens krijg jij een oortje en TryX zal je in het geheim wat suggesties doen. Ik zal de camera's wel opzetten zodat we het live mee kunnen kijken. Zorg dat je wel een goede wifi-router hebt met een minimale upload van 512kb/s.
Trouwens pm clumsy_clown voor de tarieven.
Ik het studentenhuis zit ik echt met een bagger upload van 256kbps (wat we moeten delen met z'n 6-en.)
Dan nog. Volgens mij heb je teveel 007 gekeken ofzo. Opzich niets mis mee, maar niet helemaal conform de realistische maatstaven.
pi_53619511
quote:
Op maandag 1 oktober 2007 15:47 schreef Pino020 het volgende:

[..]

Ik het studentenhuis zit ik echt met een bagger upload van 256kbps (wat we moeten delen met z'n 6-en.)
Dan nog. Volgens mij heb je teveel 007 gekeken ofzo. Opzich niets mis mee, maar niet helemaal conform de realistische maatstaven.
Je bent bekend met de film "Hitch"?
© Copyright TryX, 2006-2017 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer: Typfouten en geen gebruik van leestekens, hoofdletters en onzin voorbehouden.
  maandag 1 oktober 2007 @ 15:58:47 #209
88943 Rude_Roderick
Dé krachtpatser
pi_53619631
quote:
Op maandag 1 oktober 2007 15:45 schreef Pino020 het volgende:

[..]

Ik krijg inderdaad meerdere positieve signalen, maarja, ook signalen dat ze wat afstandelijk is. Zoals je zelf ook al zegt "Met vrouwen weet je het nooit helemaal zeker." Misschien heeft ze het zelfde "probleem" als ik, wie weet. Ze heeft vroeger wel wat nare dingen moeten meemaken privé en durft ze daarom zelf niet zo goed. Toen ik haar wilde verrassen met een klein presentje afgelopen week en ik haar vroeg of ze haar ogen dicht wilde doen, werd ze wel zenuwachtig en zat gewoon stiekem te kijken, maarja ook dat kan weer van alles betekenen. Eerst maar eens kijken of ze vanavond wat gezellig komt drinken. Zo ja, dan ga ik haar het gewoon voorzichtig duidelijk maken wat ik voor haar voel.
Is inderdaad de enige manier om er achter te komen.
The only easy day was yesterday!
pi_53619737
quote:
Op maandag 1 oktober 2007 15:53 schreef TryX het volgende:

[..]

Je bent bekend met de film "Hitch"?
Waarin Kevin James Will Smith zoent. Ja, die is mij bekend.
pi_53619890
quote:
Op maandag 1 oktober 2007 16:03 schreef Pino020 het volgende:

[..]

Waarin Kevin James Will Smith zoent. Ja, die is mij bekend.
Nu weet je genoeg! Zoals hierboven exact werd uitgelegd vragen wij alsnog jou hyves, om de situatie goed in te kunnen schatten..
© Copyright TryX, 2006-2017 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer: Typfouten en geen gebruik van leestekens, hoofdletters en onzin voorbehouden.
pi_53619988
quote:
Op maandag 1 oktober 2007 16:10 schreef TryX het volgende:

[..]

Nu weet je genoeg! Zoals hierboven exact werd uitgelegd vragen wij alsnog jou hyves, om de situatie goed in te kunnen schatten..
Trouwens heb je al gezegd dat hij voor een kleine meerprijs, zijn kunsten op een fokster mag proberen?
A little bit hateful
pi_53620186
quote:
Op maandag 1 oktober 2007 16:14 schreef Liquidootje het volgende:

[..]

Trouwens heb je al gezegd dat hij voor een kleine meerprijs, zijn kunsten op een fokster mag proberen?
Bij deze! Maar ik vermoed dat TS voor de ware liefde gaat, en zijn zaad bewaard voor de studente haar natte flamoes
© Copyright TryX, 2006-2017 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer: Typfouten en geen gebruik van leestekens, hoofdletters en onzin voorbehouden.
pi_53620360
quote:
Op maandag 1 oktober 2007 16:14 schreef Liquidootje het volgende:

[..]

Trouwens heb je al gezegd dat hij voor een kleine meerprijs, zijn kunsten op een fokster mag proberen?
oh nee,
quote:
Op maandag 1 oktober 2007 16:22 schreef TryX het volgende:

[..]

Bij deze! Maar ik vermoed dat TS voor de ware liefde gaat, en zijn zaad bewaard voor de studente haar natte flamoes
pi_53620416
quote:
Op maandag 1 oktober 2007 16:28 schreef Pino020 het volgende:

[..]

oh nee,
[..]

Altijd een broodje kaas is ook niet lekker!

© Copyright TryX, 2006-2017 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer: Typfouten en geen gebruik van leestekens, hoofdletters en onzin voorbehouden.
pi_53620489
[nm]
  maandag 1 oktober 2007 @ 16:36:08 #217
168840 Sant
Jealousy is a Motherf*cker!!
pi_53620510
quote:
Op maandag 1 oktober 2007 16:22 schreef TryX het volgende:
Maar ik vermoed dat TS voor de ware liefde gaat, en zijn zaad bewaard voor de studente haar natte flamoes
2 fouten in 1 zin!
Geluk is een richting..... geen PUNT!!!!
Shit... Ik heb eigenlijk helemaal geen geweldige opmerking...
pi_53620553
quote:
Op maandag 1 oktober 2007 16:36 schreef Sant het volgende:

[..]

2 fouten in 1 zin!
Doe maar es na moraalridder
© Copyright TryX, 2006-2017 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer: Typfouten en geen gebruik van leestekens, hoofdletters en onzin voorbehouden.
  maandag 1 oktober 2007 @ 17:05:31 #219
168840 Sant
Jealousy is a Motherf*cker!!
pi_53621164
dubbel
dubbel
Geluk is een richting..... geen PUNT!!!!
Shit... Ik heb eigenlijk helemaal geen geweldige opmerking...
  maandag 1 oktober 2007 @ 17:06:45 #220
168840 Sant
Jealousy is a Motherf*cker!!
pi_53621186
quote:
Op maandag 1 oktober 2007 16:37 schreef TryX het volgende:
Doe maar es na moraalridder
Ik bedoelde uiteraard de 2 fouten:
- ware liefde
- zaad bewaren voor haar

Taaltechnisch gezien boeit me niet..
Geluk is een richting..... geen PUNT!!!!
Shit... Ik heb eigenlijk helemaal geen geweldige opmerking...
pi_53621291
quote:
Op maandag 1 oktober 2007 17:06 schreef Sant het volgende:

[..]

Ik bedoelde uiteraard de 2 fouten:
- ware liefde
- zaad bewaren voor haar

Taaltechnisch gezien boeit me niet..
Ik dacht nog wel dat je bedoelde dat de studente geen natte flamoes kon krijgen
© Copyright TryX, 2006-2017 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer: Typfouten en geen gebruik van leestekens, hoofdletters en onzin voorbehouden.
  maandag 1 oktober 2007 @ 17:14:51 #222
168840 Sant
Jealousy is a Motherf*cker!!
pi_53621366
quote:
Op maandag 1 oktober 2007 17:11 schreef TryX het volgende:

[..]

Ik dacht nog wel dat je bedoelde dat de studente geen natte flamoes kon krijgen
speeksel doet wonderen...


pprrrrrrrrtttt!!!
Geluk is een richting..... geen PUNT!!!!
Shit... Ik heb eigenlijk helemaal geen geweldige opmerking...
pi_53622628
quote:
Op maandag 1 oktober 2007 17:14 schreef Sant het volgende:

[..]

speeksel doet wonderen...


pprrrrrrrrtttt!!!
speeksel schijnt niet zo goed te zijn voor de micro bio-organismen in de "flamoes", dus gebruik met mate. Maar even terug on-topic.

Ik zal vanavond nog wel even laten weten of ze überhaupt langs is geweest of niet en wat er verder voor (keiharde) actie is geweest. Dus keep you informed.
pi_53623283
succes kerel. en relax.
Het blijft behelpen
pi_53624408
quote:
Op maandag 1 oktober 2007 16:14 schreef Liquidootje het volgende:

[..]

Trouwens heb je al gezegd dat hij voor een kleine meerprijs, zijn kunsten op een fokster mag proberen?
Wil ik nog even op terug komen.
1. Hoeveel meer, en
2. wie is het uberhaupt. Als het ma Flodder is

Maar nu weer even serieus.
Zonet had ik haar kort gezien op de gang, kwam niet veel verder dan "hoi, maar ik ga zelf nu weer weg, dus eet smakelijk." (Moest nog ff wat te eten halen, dus)...
pi_53626769
TS is nu eindelijk aan het lebberen?
Look at Krull's necklace. It's got more ice than Liberace, don't you?
Andie: Oh, it's just a little frosting. Frosting? Frosting!
pi_53626886
quote:
Op maandag 1 oktober 2007 21:11 schreef Frosting het volgende:
TS is nu eindelijk aan het lebberen?
Wat is lebberen? Met kleine teugjes en min of meer hoorbaar drinken? Wees duidelijk aub.

[ Bericht 6% gewijzigd door Pino020 op 01-10-2007 21:19:46 (Enorm domme typo na zien profiel Frosting) ]
pi_53627219
Dit alles is een HOAX Zo enorm debiel kan toch niemand wezen
© Copyright TryX, 2006-2017 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer: Typfouten en geen gebruik van leestekens, hoofdletters en onzin voorbehouden.
pi_53627486
quote:
Op maandag 1 oktober 2007 21:27 schreef TryX het volgende:
Dit alles is een HOAX Zo enorm debiel kan toch niemand wezen
Wordt geloof ik tijd voor een meet en greet

Nee, als lebberen = zoenen, dan snap ik de link niet helemaal waarom het gepost werd... Maarja,

ze is tot nu toe nog niet langs geweest, dus trek ik maar mijn conclusies....
pi_53630361
020, ja, daar gaat het al fout.
pi_53630573
quote:
Op maandag 1 oktober 2007 21:38 schreef Pino020 het volgende:

[..]

Wordt geloof ik tijd voor een meet en greet

Nee, als lebberen = zoenen, dan snap ik de link niet helemaal waarom het gepost werd... Maarja,

ze is tot nu toe nog niet langs geweest, dus trek ik maar mijn conclusies....
Vind je het erg als ik het ga proberen?



Dude vergeet haar toch, huisgenootjes daten is ook weer zoiets.
A little bit hateful
pi_53630865
quote:
Op maandag 1 oktober 2007 23:08 schreef Liquidootje het volgende:

[..]

Vind je het erg als ik het ga proberen?



Dude vergeet haar toch, huisgenootjes daten is ook weer zoiets.
Probleem was sowieso al veel simpeler geweest als ze geen huisgenote was geweest.

Ik ga geloof ik maar over op de negeermodus, tenzij ik haar toevallig tegenkom, dan ff "hoi" zeggen ofzo. Wel zo netjes tegen huisgenoten/s. Maar meer ook niet. Als ze echt geïnteresseerd is, was ze allang langsgekomen. Ze zou langs komen en is dus niet geweest. Een vrij duidelijke conclusie lijkt me. Jammer dat na al mijn duidelijke hints als man zijnde ze niet gewoon eerlijk zegt dat ze slechts vrienden wil zijn en meer ook niet. Tsjah, vrouwen... *zucht*

De eerste vrouw die gewoon duidelijk tegen me is moet ik nog tegenkomen.
pi_53631094
Voor de volgende keer, pino, communicatie vindt plaats in termen van wederzijdse hints. Zet je radar op en detecteer ze. Zend ook signalen terug. Uiteraard moet er ook wat concreets gebeuren, DOOR JOU. Gebruik je radargegevens om vast te stellen wanneer er wat moet gebeuren. Zodra er een piepertje in je hoofd gaat met "NU" moet je ook niet aarzelen, je timing moet op de seconde nauwkeurig zijn.
pi_53631739
quote:
Op maandag 1 oktober 2007 23:01 schreef thabit het volgende:
020, ja, daar gaat het al fout.
Wat is er mis met Amsterdam?
pi_53631764
quote:
Op maandag 1 oktober 2007 23:32 schreef thabit het volgende:
Voor de volgende keer, pino, communicatie vindt plaats in termen van wederzijdse hints. Zet je radar op en detecteer ze. Zend ook signalen terug. Uiteraard moet er ook wat concreets gebeuren, DOOR JOU. Gebruik je radargegevens om vast te stellen wanneer er wat moet gebeuren. Zodra er een piepertje in je hoofd gaat met "NU" moet je ook niet aarzelen, je timing moet op de seconde nauwkeurig zijn.
Mijn inziens heb ik toch aardig wat initiatief getoond. Mjah...

En jah, op de seconde precies timen klinkt als een episode van Mission Impossible. But I'll keep it in mind.
  dinsdag 2 oktober 2007 @ 00:40:28 #236
107445 Jajong
Hadouken!
pi_53631985
Je hebt gewoon gefaald. Is niet erg, leer je weer wat van. Volgende keer niet zo'n pussy zijn en gewoon een kerel wezen en niet gaan mijmeren over smsjes en zogenaamde hints. Niemand gaat dood van een blauwtje lopen maar met het gevoel zitten van 'Shit, misschien had ik meer initiatief moeten tonen ofzo..' is superkut, je hele tijd afvragen wat geweest had kunnen zijn zeg maar.

MAN UP!
[i]Doordeweeks werken, in het weekend aan de coke[/i]
The Ultimate Predictor 2011/2012 Champ!
pi_53632221
Heb je al een afbeelding van een trouwring onder haar deur door geschoven?
Op zondag 8 maart 2009 21:38 schreef Danny het volgende:
fuck de policy. posten die hap!
pi_53632258
quote:
Op dinsdag 2 oktober 2007 01:04 schreef Jegorex het volgende:
Heb je al een afbeelding van een trouwring onder haar deur door geschoven?
Ik denk niet dat ik daar mee ga scoren
pi_53632276
quote:
Op maandag 1 oktober 2007 18:08 schreef Pino020 het volgende:

[..]

speeksel schijnt niet zo goed te zijn voor de micro bio-organismen in de "flamoes", dus gebruik met mate. Maar even terug on-topic.

Ik zal vanavond nog wel even laten weten of ze überhaupt langs is geweest of niet en wat er verder voor (keiharde) actie is geweest. Dus keep you informed.
Hoe dat zo nu weer?
Weet wel dat anaal en dan terug in die kut niet zo goed is voor de zure graden enzo...
bacterieen maar in speeksel?
Ieuwwwww
Bah moet je nagaan wat je allemaal in een ander zijn / haar murf braakt als je tongzoent getsie
//Jij bent een user waar er meer van zouden moeten zijn, zhe devilll // Ik dacht dat je schreef Hitler ofzo//Huillie is mine!
  dinsdag 2 oktober 2007 @ 08:02:01 #240
154676 AcidBurner
Beyond the Sun
pi_53633123
Pino020 the game aint over ... ze speelt hart to get en is dus wel een beetje geïnteresseerd... (volgens mij ) hou de moed erin! Veel succes. En niet te slap zijn, gewoon be a man, ga sporten, en zoek zoveel mogelijk andere vriendinnen op, nodig ze zuit, laat zien wat voor een kerel je bent, ze zal uit je handje komen eten. Wist ik het allemaal maar toen ik jou leeftijd had ..
pi_53633812
Okee, ik heb na veel moeite dit topic gelezen en ik moet zeggen dat Pino020 eigenlijk zijn eigen ramen ingooit.

Je toont geen initiatief! Je gaat net zolang door totdat ze haar interesse in jou verliest en that's it. Je hoeft haar niet meteen te zoenen ofzo, maar probeer eens haar hand aan te raken / vast te houden, een arm om haar heen te leggen, haar te knuffelen, etc. Doe iets!

Als ze je dan afwijst weet je genoeg.
pi_53634621
quote:
Op dinsdag 2 oktober 2007 09:00 schreef AntiShock het volgende:
Okee, ik heb na veel moeite dit topic gelezen en ik moet zeggen dat Pino020 eigenlijk zijn eigen ramen ingooit.

Je toont geen initiatief!
Op lichamelijk gebied niet nee. Daar ben ik misschien te voorzichtig mee -to be honest-. Als ze je wel feliciteerd met je verjaardag maar geen hand geeft (of het gewoon niet durft) dan heb ik zoiets van "Waarom geeft ze geen hand?" Oftewel, ik vat het op als een negatief signaal. Daarnaast krijg ik dan dus wel weer andere positieve signalen terug.
Maar wat betreft andere dingen lijkt mij dat ik juist wél initiatief toon en als zij dan enigszins ook weer afhoudt (zoals om wat te komen drinken, "ja morgen kom ik wat drinken" (gisteren dus) maar ze kwam verder niet uit zichzelf opdagen...), dan ga ik toch voorzichtig conclusies trekken...

Ze is blijkbaar niet 100% eerlijk. OF zeg dat je geen tijd hebt, maar zeker wel een andere keer wil komen en kom dan ook, OF zeg gewoon dat je helemaal niet iets wil drinken. Laatste kan misschien kwetsend zijn, maar wel duidelijk en vooral ook eerlijk naar mij toe...
pi_53634665
quote:
Op dinsdag 2 oktober 2007 09:58 schreef Pino020 het volgende:

[..]

Op lichamelijk gebied niet nee. Daar ben ik misschien te voorzichtig mee -to be honest-. Als ze je wel feliciteerd met je verjaardag maar geen hand geeft (of het gewoon niet durft) dan heb ik zoiets van "Waarom geeft ze geen hand?" Oftewel, ik vat het op als een negatief signaal. Daarnaast krijg ik dan dus wel weer andere positieve signalen terug.
Maar wat betreft andere dingen lijkt mij dat ik juist wél initiatief toon en als zij dan enigszins ook weer afhoudt (zoals om wat te komen drinken, "ja morgen kom ik wat drinken" (gisteren dus) maar ze kwam verder niet uit zichzelf opdagen...), dan ga ik toch voorzichtig conclusies trekken...

Ze is blijkbaar niet 100% eerlijk. OF zeg dat je geen tijd hebt, maar zeker wel een andere keer wil komen en kom dan ook, OF zeg gewoon dat je helemaal niet iets wil drinken. Laatste kan misschien kwetsend zijn, maar wel duidelijk en vooral ook eerlijk naar mij toe...
Hand? 3 zoenen was wel op zijn plaats geweest
© Copyright TryX, 2006-2017 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer: Typfouten en geen gebruik van leestekens, hoofdletters en onzin voorbehouden.
  dinsdag 2 oktober 2007 @ 10:15:21 #244
168840 Sant
Jealousy is a Motherf*cker!!
pi_53634959
Forget it my friend! Move On!!

Next!
Geluk is een richting..... geen PUNT!!!!
Shit... Ik heb eigenlijk helemaal geen geweldige opmerking...
  dinsdag 2 oktober 2007 @ 10:15:46 #245
154676 AcidBurner
Beyond the Sun
pi_53634968
quote:
Op dinsdag 2 oktober 2007 09:58 schreef Pino020 het volgende:

[..]

Ze is blijkbaar niet 100% eerlijk. OF zeg dat je geen tijd hebt, maar zeker wel een andere keer wil komen en kom dan ook, OF zeg gewoon dat je helemaal niet iets wil drinken. Laatste kan misschien kwetsend zijn, maar wel duidelijk en vooral ook eerlijk naar mij toe...
Dat is toch duidelijk dat ze wat wil spelen met je. Vrouwen zijn niet allemaal engeltjes hoor, ze heeft dus al lang door dat je interesse hebt... en nu begint ze met je te spelen. Vraag het straks op de vrouw af, of ze meer in je ziet dan alleen een groot broertje. Dan ben je van dit gezeik ook weer vanaf. Zoals je zelf al aangaf, ze is niet echt duidelijk (wat ook zo hoort, dat is het spel he) maar als je duidelijkheid wil gewoon vragen. En dan kan the fun beginnen of je zoekt iemand anders. Bon chance .. .
  dinsdag 2 oktober 2007 @ 10:21:30 #246
168840 Sant
Jealousy is a Motherf*cker!!
pi_53635066
quote:
Op dinsdag 2 oktober 2007 10:15 schreef AcidBurner het volgende:

[..]

Dat is toch duidelijk dat ze wat wil spelen met je. Vrouwen zijn niet allemaal engeltjes hoor, ze heeft dus al lang door dat je interesse hebt... en nu begint ze met je te spelen. Vraag het straks op de vrouw af, of ze meer in je ziet dan alleen een groot broertje. Dan ben je van dit gezeik ook weer vanaf. Zoals je zelf al aangaf, ze is niet echt duidelijk (wat ook zo hoort, dat is het spel he) maar als je duidelijkheid wil gewoon vragen. En dan kan the fun beginnen of je zoekt iemand anders. Bon chance .. .
En er dus aan toegeven dat ZIJ de prijs is?? No thanks! beter zorg je dat JIJ de prijs bent, dat geeft je veel meer plezier!
Vrouwen die hard to get spelen, je 'afwijzen' maar je eigenlijk willen zoenen...
En vervolgens niet snappen waarom ze nooit een relatie hebben zeker...

Vrouwen die 'spelen' en
Geluk is een richting..... geen PUNT!!!!
Shit... Ik heb eigenlijk helemaal geen geweldige opmerking...
pi_53635139
Ik denk eigenlijk dat ze hier mee leest.
A little bit hateful
pi_53635200
quote:
Op dinsdag 2 oktober 2007 10:24 schreef Liquidootje het volgende:
Ik denk eigenlijk dat ze hier mee leest.
Dan komt hij nog niet zo slecht uit de verf toch imo?
op 't feit na dat hij zelf niet, maar wij voor hem een aantal dingen moeten bedenken
pi_53635221
quote:
Op dinsdag 2 oktober 2007 10:24 schreef Liquidootje het volgende:
Ik denk eigenlijk dat ze hier mee leest.
Krijg niet de indruk. Maar dan nog. Had ze maar duidelijker moeten wezen, dan was dit een absoluut overbodig topique geweest
pi_53635272
quote:
Op dinsdag 2 oktober 2007 10:29 schreef Pino020 het volgende:

[..]

Krijg niet de indruk. Maar dan nog. Had ze maar duidelijker moeten wezen, dan was dit een absoluut overbodig topique geweest
Neen, jij had moeten leren vrouwentaal te verstaan.
ik gok er op dat je bij je bioscoopuitje wat meer had moeten doen, like een kusje geven oder een handje vasthouden
pi_53635282
quote:
Op dinsdag 2 oktober 2007 10:27 schreef VlaDje het volgende:

[..]

Dan komt hij nog niet zo slecht uit de verf toch imo?
op 't feit na dat hij zelf niet, maar wij voor hem een aantal dingen moeten bedenken
Nou het feit dat ie zijn zaad voor haar opspaart kan problematisch worden.
A little bit hateful
  dinsdag 2 oktober 2007 @ 10:35:38 #252
168840 Sant
Jealousy is a Motherf*cker!!
pi_53635328
quote:
Op dinsdag 2 oktober 2007 10:32 schreef Liquidootje het volgende:

[..]

Nou het feit dat ie zijn zaad voor haar opspaart kan problematisch worden.
Ik denk dat zaad opsparen in deze misschien nog wel veel problematischer zal zijn.. Wij mannen zijn niet gemaakt om ons zaad op te sparen... verspreiden moeten we het.. desnoods in de afvoer..
Van zaad opsparen ga je rare dingen doen, dat zie je wel aan de TS!

Anyway, tot een volgende topic TS, je zult dit nog wel vaker meemaken!
Geluk is een richting..... geen PUNT!!!!
Shit... Ik heb eigenlijk helemaal geen geweldige opmerking...
pi_53635338
quote:
Op dinsdag 2 oktober 2007 10:32 schreef Liquidootje het volgende:

[..]

Nou het feit dat ie zijn zaad voor haar opspaart kan problematisch worden.
Dat klinkt r waarschijnlijk als zaad in de oren, iig als ze een beetje een lekker pornomokkel is
pi_53635600
quote:
Op dinsdag 2 oktober 2007 10:31 schreef VlaDje het volgende:

[..]

Neen, jij had moeten leren vrouwentaal te verstaan.
ik gok er op dat je bij je bioscoopuitje wat meer had moeten doen, like een kusje geven oder een handje vasthouden
Vrouwentaal... is daar een cursus voor te volgen
  dinsdag 2 oktober 2007 @ 10:58:13 #255
168840 Sant
Jealousy is a Motherf*cker!!
pi_53635787
quote:
Op dinsdag 2 oktober 2007 10:48 schreef Pino020 het volgende:

[..]

Vrouwentaal... is daar een cursus voor te volgen
Jah en die heet:
- Al doende leert men
- Niet geschoten is altijd mis
- Nee is Ja en Ja is Nee
- etc.
Geluk is een richting..... geen PUNT!!!!
Shit... Ik heb eigenlijk helemaal geen geweldige opmerking...
pi_53635791
"nee" betekent ja, "ja" betekent misschien en "misschien" betekent nee.
  dinsdag 2 oktober 2007 @ 11:02:47 #257
154676 AcidBurner
Beyond the Sun
pi_53635888
hehehehe ... vrouwen wat een leuke wezens zijn het toch ook!
pi_53635905
© Copyright TryX, 2006-2017 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer: Typfouten en geen gebruik van leestekens, hoofdletters en onzin voorbehouden.
pi_53636087
quote:
Op dinsdag 2 oktober 2007 11:03 schreef TryX het volgende:
terug.
  dinsdag 2 oktober 2007 @ 11:18:09 #260
104367 Thrackan
new and improved
pi_53636175
Dat je er nu nog steeds niet vol in bent gegaan doet mij de hoop voor je ook wel opgeven:
- Je doet niks
- Je hebt geen aandacht van andere vrouwen (in haar bijzijn)
- Je doet niks
- Je komt een partij onzeker over niet te zuinig
- Je doet niks

Ze gaat niet wachten, waarom zou ze? En waarom zou jij wachten?
Het is 0 of 1, zwart of wit, niet of wél wat doen.

ACTIE, DAMMIT! Al is het een handkusje, een knuffel of zelfs op een VERSCHRIKKELIJK knullige manier zeggen dat je d'r ziet zitten! ALLES is beter dan niks, wat je nu doet. Figured it out? Then DO IT!
Don't flatter yourself, let someone else do it for you.
pi_53636313
quote:
Op dinsdag 2 oktober 2007 11:18 schreef Thrackan het volgende:
of zelfs op een VERSCHRIKKELIJK knullige manier zeggen dat je d'r ziet zitten! ALLES is beter dan niks, wat je nu doet. Figured it out? Then DO IT!
Dat was gisteren dus de bedoeling als ze langs was gekomen om wat te drinken. Ze kwam niet, dus trek ik daar dan mijn conclusie uit. Ze is gewoon niet duidelijk door 1000 verschillende signalen (zowel positief als negatief) mijn kant op te sturen, dus dan heb ik nu ondertussen zoiets van: "Gewoon lichtelijk negeren, en de volgende keer beter." Als dit vage gedoe zo nog blijft doorgaan gaat het niet echt goed zijn voor mijn nachtrust. Als ze mij echt zag zitten had zij allang actie ondernomen. Tenminste, zo kijk ik er tegenaan.
pi_53636354
quote:
Op dinsdag 2 oktober 2007 11:24 schreef Pino020 het volgende:

[..]

Dat was gisteren dus de bedoeling als ze langs was gekomen om wat te drinken. Ze kwam niet, dus trek ik daar dan mijn conclusie uit.
Of je vraagt even waarom ze niet meer langs is gekomen?

Niet meteen zo negatief.
  dinsdag 2 oktober 2007 @ 11:27:47 #263
60759 Bertjeee
Irchulp-fan
pi_53636392
Dude.... Zeg gewoon hoe het er voor staat anders ga je dik spijt krijgen. Jij vindt haar leuk, probeer dan ook alles om haar voor je te winnen. Laat het niet uitgaan als een nachtkaars want dan blijf je je voor de rest van je leven afvragen what if.
Je kan beter spijt hebben van dingen die je wel gedaan hebt, dan van dingen die je niet gedaan hebt hoor.
  dinsdag 2 oktober 2007 @ 11:31:47 #264
168840 Sant
Jealousy is a Motherf*cker!!
pi_53636480
Das wel n goeie bertjeeee
Geluk is een richting..... geen PUNT!!!!
Shit... Ik heb eigenlijk helemaal geen geweldige opmerking...
  dinsdag 2 oktober 2007 @ 11:51:53 #265
104367 Thrackan
new and improved
pi_53636973
quote:
Op dinsdag 2 oktober 2007 11:24 schreef Pino020 het volgende:

[..]

Dat was gisteren dus de bedoeling als ze langs was gekomen om wat te drinken. Ze kwam niet, dus trek ik daar dan mijn conclusie uit. Ze is gewoon niet duidelijk door 1000 verschillende signalen (zowel positief als negatief) mijn kant op te sturen, dus dan heb ik nu ondertussen zoiets van: "Gewoon lichtelijk negeren, en de volgende keer beter." Als dit vage gedoe zo nog blijft doorgaan gaat het niet echt goed zijn voor mijn nachtrust. Als ze mij echt zag zitten had zij allang actie ondernomen. Tenminste, zo kijk ik er tegenaan.
Ga bij haar langs, initiatief enzo!
Don't flatter yourself, let someone else do it for you.
pi_53637026
quote:
Op dinsdag 2 oktober 2007 11:51 schreef Thrackan het volgende:

[..]

Ga bij haar langs, initiatief enzo!
Dude, ik ben geen stalker Ik heb initiatief getoond. Nu is het haar beurt om initiatief te tonen. Mijn recourses zijn niet onuitputtelijk. Er moet ook weer eens iets van de andere kant komen. EEN OVERDUIDELIJK SIGNAAL BIJVOORBEELD. Damn it.
pi_53637057
quote:
Op woensdag 26 september 2007 15:43 schreef Liquidootje het volgende:
Ze vindt je inderdaad leuk en als je niet snel bent vind ze iemand anders leuk.
More oneness, less categories
Open hearts, no strategies
Decisions based upon faith and not fear
People who live right now and right here
pi_53638007
quote:
Op dinsdag 2 oktober 2007 11:27 schreef Bertjeee het volgende:
Dude.... Zeg gewoon hoe het er voor staat anders ga je dik spijt krijgen. Jij vindt haar leuk, probeer dan ook alles om haar voor je te winnen. Laat het niet uitgaan als een nachtkaars want dan blijf je je voor de rest van je leven afvragen what if.
Je kan beter spijt hebben van dingen die je wel gedaan hebt, dan van dingen die je niet gedaan hebt hoor.
Nou nou nou hoor. Als het _echt_ moet!
Dan doe het in iedergeval zo als je haar op de gang ziet, dus dat je meteen weer weg kan:
Hey heb je misschien zin om iets met mij te doen? Als ehm.. date zijnde?

En dan niet belachelijk grijnzen, gewoon een vragende glimlach is voldoende. Als ze je dan afwijst, dan zeg je gewoon: Ach niet geschoten is altijd mis hè en geef haar een knipoog met een glimlach. Daarna loop je gewoon door.

Zo behou je een beetje dignity en omdat je wegloopt, laat je haar maar even bamboozled

Oefen een paar keer voor de spiegel en maak er eventueel een youtube filmpje van dat kijk ik wel of het er mee door kan
A little bit hateful
  dinsdag 2 oktober 2007 @ 12:57:00 #269
154676 AcidBurner
Beyond the Sun
pi_53638328
pino pino pino, kan aan mij liggen maar ik heb er nog steeds een goed gevoel over! ik denk dat het je gaat lukken raar he maar ik heb zo dat gevoel...

heheheh... had ik nog maar zijn leeftijd ... ik zou er van genieten van elk moment. nu moet ik toegeven ik zou ze ook zo gek draaien dat ze niet meer wist waar ze stond. jammer kan je met deze trukjes niet meer terecht bij een vrouw van mijn leeftijd (die weten wel beter)
pi_53638748
quote:
Op dinsdag 2 oktober 2007 12:57 schreef AcidBurner het volgende:
pino pino pino, kan aan mij liggen maar ik heb er nog steeds een goed gevoel over! ik denk dat het je gaat lukken raar he maar ik heb zo dat gevoel...
Mag ik vragen waar dat gevoel op gebaseerd is....
pi_53639373
quote:
Op dinsdag 2 oktober 2007 13:16 schreef Pino020 het volgende:

[..]

Mag ik vragen waar dat gevoel op gebaseerd is....
Hij staat al paar jaar droog.. niet op zijn gevoel vertrouwen..
© Copyright TryX, 2006-2017 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer: Typfouten en geen gebruik van leestekens, hoofdletters en onzin voorbehouden.
  dinsdag 2 oktober 2007 @ 13:50:25 #272
21560 dr.dunno
shrivel me testes!
pi_53639570
quote:
Op dinsdag 2 oktober 2007 13:16 schreef Pino020 het volgende:

[..]

Mag ik vragen waar dat gevoel op gebaseerd is....
gevoel voor entertainment; er zijn mensen die je graag op je bek zien gaan.
Wie haar benen spreidt, spreidt gezelligheid.
  dinsdag 2 oktober 2007 @ 13:56:26 #273
154676 AcidBurner
Beyond the Sun
pi_53639719
oh oh oh oh het was positief bedoelt hoor! En denken jullie nu echt dat ik zit te kicken op het feit dat TS op zijn bek gaat? Boeit me niet hoor! :-) ... Ik wou de sfeer gewoon positief houden! Ik heb gewoon zo iets van .. eerst staat ze om de 5 minuten voor je deur? En nu laat ze ineens niks meer van zich horen? Dat lijkt me toch een spelletje "hard to get" dat ze speelt ... en dr.dunno je bent fout! ik wil helemaal niet dat TS op zijn bek gaat, op zijn bek gepakt worden mag nog net
  dinsdag 2 oktober 2007 @ 14:58:19 #274
104367 Thrackan
new and improved
pi_53641321
quote:
Op dinsdag 2 oktober 2007 11:54 schreef Pino020 het volgende:

[..]

Dude, ik ben geen stalker Ik heb initiatief getoond. Nu is het haar beurt om initiatief te tonen. Mijn recourses zijn niet onuitputtelijk. Er moet ook weer eens iets van de andere kant komen. EEN OVERDUIDELIJK SIGNAAL BIJVOORBEELD. Damn it.
Je hebt initiatief getoond? Waar dan? Wanneer dan?

Als het in één van je beschreven acties is terug te vinden vind ik jouw idee van "initiatief tonen" absoluut ontoereikend om over te komen bij de andere partij.

Overduidelijke signalen bestaan niet, behalve als je ze zelf geeft. Zij is niet jij, jouw interpretatie is altijd anders dan haar bedoeling en andersom. Het meest duidelijk zal je kunnen zijn als je gewoon letterlijk écht initiatief toont. Knuffel, kus en/of bewonder haar onomwonden!
Don't flatter yourself, let someone else do it for you.
  dinsdag 2 oktober 2007 @ 15:20:03 #275
107445 Jajong
Hadouken!
pi_53641924
quote:
Op dinsdag 2 oktober 2007 11:24 schreef Pino020 het volgende:

[..]

Dat was gisteren dus de bedoeling als ze langs was gekomen om wat te drinken. Ze kwam niet, dus trek ik daar dan mijn conclusie uit. Ze is gewoon niet duidelijk door 1000 verschillende signalen (zowel positief als negatief) mijn kant op te sturen, dus dan heb ik nu ondertussen zoiets van: "Gewoon lichtelijk negeren, en de volgende keer beter." Als dit vage gedoe zo nog blijft doorgaan gaat het niet echt goed zijn voor mijn nachtrust. Als ze mij echt zag zitten had zij allang actie ondernomen. Tenminste, zo kijk ik er tegenaan.
Jij moet geen conclusies trekken wat betreft vrouwen aangezien jij er helemaal geen verstand van hebt. Biecht je 'gevoelens' op en kom dan weer terug, dit begint treurige vormen aan te nemen.
[i]Doordeweeks werken, in het weekend aan de coke[/i]
The Ultimate Predictor 2011/2012 Champ!
pi_53641990
tvptje
  dinsdag 2 oktober 2007 @ 15:25:13 #277
104367 Thrackan
new and improved
pi_53642082
quote:
Op dinsdag 2 oktober 2007 15:20 schreef Jajong het volgende:

[..]

Jij moet geen conclusies trekken wat betreft vrouwen aangezien jij er helemaal geen verstand van hebt. Biecht je 'gevoelens' op en kom dan weer terug, dit begint treurige vormen aan te nemen.
exactamundo!
Don't flatter yourself, let someone else do it for you.
  dinsdag 2 oktober 2007 @ 15:36:09 #278
168840 Sant
Jealousy is a Motherf*cker!!
pi_53642389
en open alvast een nieuw R&P topique..

Liefst met de Titel:
"Meisjes..... zucht..."
Geluk is een richting..... geen PUNT!!!!
Shit... Ik heb eigenlijk helemaal geen geweldige opmerking...
  dinsdag 2 oktober 2007 @ 15:39:38 #279
104367 Thrackan
new and improved
pi_53642469
quote:
Op dinsdag 2 oktober 2007 15:36 schreef Sant het volgende:
en open alvast een nieuw R&P topique..

Liefst met de Titel:
"Meisjes..... zucht..."
Je bedoelt "Ik durf niet... help?"
Don't flatter yourself, let someone else do it for you.
  dinsdag 2 oktober 2007 @ 15:51:22 #280
42741 Decoy
Have you met my girlfriend Bob
pi_53642745
He who hesitates, masturbates...

Tijd om je ballen te tonen, ga naar haar kamer, klop aan, wacht tot ze open doet zeg "Hoi" en kus haar vol op de mond, loop naar binnen en ga op de bank zitten.

Klinkt heel slecht maar mij lukte het ook!
"Never interrupt your enemy when he is making a mistake. - Napoleon Bonaparte."
pi_53642825
quote:
Op dinsdag 2 oktober 2007 15:51 schreef Decoy het volgende:
He who hesitates, masturbates...

Tijd om je ballen te tonen, ga naar haar kamer, klop aan, wacht tot ze open doet zeg "Hoi" en kus haar vol op de mond, loop naar binnen en ga op de bank zitten.

Klinkt heel slecht maar mij lukte het ook!
En dan zeker een trap in m'n toverballen krijgen zeker...
  dinsdag 2 oktober 2007 @ 15:56:19 #282
168840 Sant
Jealousy is a Motherf*cker!!
pi_53642872
quote:
Op dinsdag 2 oktober 2007 15:54 schreef Pino020 het volgende:
En dan zeker een trap in m'n toverballen krijgen zeker...
Zo'n "toverballen" blijken het anders niet te zijn....
En je kunt ze sowieso wel ff missen, je doet er toch niet veel mee!
Geluk is een richting..... geen PUNT!!!!
Shit... Ik heb eigenlijk helemaal geen geweldige opmerking...
pi_53642924
DUBBEL
pi_53642931
quote:
Op dinsdag 2 oktober 2007 15:56 schreef Sant het volgende:

[..]

Zo'n "toverballen" blijken het anders niet te zijn....
En je kunt ze sowieso wel ff missen, je doet er toch niet veel mee!
Momenteel niet nee Later wellicht wel.
  dinsdag 2 oktober 2007 @ 16:02:56 #285
42741 Decoy
Have you met my girlfriend Bob
pi_53643042
"Never interrupt your enemy when he is making a mistake. - Napoleon Bonaparte."
  dinsdag 2 oktober 2007 @ 16:04:40 #286
107445 Jajong
Hadouken!
pi_53643095
quote:
Op dinsdag 2 oktober 2007 15:54 schreef Pino020 het volgende:

[..]

En dan zeker een trap in m'n toverballen krijgen zeker...
Dan doe je 't niet en blijf je voor eeuwig maagd, zelf weten. Waarom open je dit topic als je toch niet van plan bent om ook maar ÉÉN advies op te volgen. Ik begin te twijfelen aan de 'echtheid' van deze situatie/TS.
[i]Doordeweeks werken, in het weekend aan de coke[/i]
The Ultimate Predictor 2011/2012 Champ!
pi_53643764
quote:
Op dinsdag 2 oktober 2007 15:39 schreef Thrackan het volgende:

[..]

Je bedoelt "Ik durf niet... help?"
Daar begint het wel op te lijken. Misschien in plaats van haar direkt op d'r mond te pakken, gewoon vragen zo van "Noem mij een goede reden dat ik je nu niet zou mogen zoenen." Lijkt mij een beter plan.
pi_53643795
quote:
Op dinsdag 2 oktober 2007 16:04 schreef Jajong het volgende:

[..]

Dan doe je 't niet en blijf je voor eeuwig maagd, zelf weten.
Ik was niet van plan om eeuwig maagd te blijven... Zie post ^^
  dinsdag 2 oktober 2007 @ 16:36:15 #289
107445 Jajong
Hadouken!
pi_53643952
quote:
Op dinsdag 2 oktober 2007 16:29 schreef Pino020 het volgende:

[..]

Daar begint het wel op te lijken. Misschien in plaats van haar direkt op d'r mond te pakken, gewoon vragen zo van "Noem mij een goede reden dat ik je nu niet zou mogen zoenen." Lijkt mij een beter plan.
Hahahahha, NEE
[i]Doordeweeks werken, in het weekend aan de coke[/i]
The Ultimate Predictor 2011/2012 Champ!
pi_53644114
quote:
Op dinsdag 2 oktober 2007 16:36 schreef Jajong het volgende:

[..]

Hahahahha, NEE
En waarom niet?
  dinsdag 2 oktober 2007 @ 16:43:43 #291
98000 Biels
Spreekt boekdelen
pi_53644145
quote:
Op dinsdag 2 oktober 2007 16:42 schreef Pino020 het volgende:

[..]

En waarom niet?
Welk deel van ballen tonen begrijp je niet?
  dinsdag 2 oktober 2007 @ 16:46:06 #292
107445 Jajong
Hadouken!
pi_53644200
quote:
Op dinsdag 2 oktober 2007 16:42 schreef Pino020 het volgende:

[..]

En waarom niet?
Je geeft haar opties, en je begint 'negatief'. Door te zeggen "geef mij een reden waarom niet!" gaat ze automatisch een reden bedenken in haar hoofd, dus geef je haar eigenlijk zelf een reden om niet met je te zoenen. Ik zou door kunnen gaan maar ik weet niet of het wel aan jou besteed is..
[i]Doordeweeks werken, in het weekend aan de coke[/i]
The Ultimate Predictor 2011/2012 Champ!
  dinsdag 2 oktober 2007 @ 16:46:31 #293
31087 tummeke
(place disclaimer here)
pi_53644209
Omdat dat hopeloos is, en je haar dan ruim de tijd geeft om na te denken over haar antwoord (wat ongetwijfeld NIET zal zijn: "Heb ik niet, oh hier heb ik zolang op gewacht, kus me pretty please TS!") ... Dat was noujuist het hele idee achter deze suggestie, om haar die tijd om na te denken NIET te geven en het gewoon te doen..

Maarja, Ga nou in godsnaam tot actie over of vergeet dat dat hele kind uberhaupt bestaat.. Zo schiet je er ook geen zak mee op.
  dinsdag 2 oktober 2007 @ 16:48:46 #294
98000 Biels
Spreekt boekdelen
pi_53644328
quote:
Ze drinkt eerder een wijntje
  dinsdag 2 oktober 2007 @ 16:55:12 #296
191763 r.liong
Kiem Foei & Janet
pi_53644439
@ Pino020: Mischien wat laat maar ik zag nu pas je topic dus hier mijn bijdrage. Meisjes/vrouwen zijn gecompliceerder dan jongens/mannen. Dat is nu eenmaal zo. Met die achterliggende gedachte kun je zeggen dat ze je wel mag want de hints zijn helder en duidelijk. Dat jij dat nog niet begrijpt of opving ligt duidelijk aan jou. Ik zou zeggen blader eens een boek in over vrouwen,hun lichaamstaal en waar zij bij een man opletten,en je bent al een heel eind op weg.
verpachten & verpachten
pi_53645093
Ik had haar net aan de telefoon en vroeg of ze vanavond wat wilde gaan drinken in de stad. Daar had ze wel zin in, mits het dus niet té laat wordt. En dat terwijl ze het eigenlijk hartstikke druk heeft met studie/stage. Dus vanavond komt ze er niet onderuit en zal ik mezelf onwaarschijnlijk belachelijk maken. Maarja, de nachtrust is voor mij ook heilig. Uren blijven wakkerliggen kills me slowly.
  dinsdag 2 oktober 2007 @ 17:27:49 #298
107445 Jajong
Hadouken!
pi_53645187
quote:
Op dinsdag 2 oktober 2007 17:24 schreef Pino020 het volgende:
Ik had haar net aan de telefoon en vroeg of ze vanavond wat wilde gaan drinken in de stad. Daar had ze wel zin in, mits het dus niet té laat wordt. En dat terwijl ze het eigenlijk hartstikke druk heeft met studie/stage. Dus vanavond komt ze er niet onderuit en zal ik mezelf onwaarschijnlijk belachelijk maken. Maarja, de nachtrust is voor mij ook heilig. Uren blijven wakkerliggen kills me slowly.
NOU WOW WAS DAT NOU ZO MOEILIJK? Nu ervoor zorgen dat ze dik wijn tankt en dan is het vanavond gegarandeerd noiken .
[i]Doordeweeks werken, in het weekend aan de coke[/i]
The Ultimate Predictor 2011/2012 Champ!
pi_53645523
quote:
Op dinsdag 2 oktober 2007 17:27 schreef Jajong het volgende:

[..]

NOU WOW WAS DAT NOU ZO MOEILIJK?
JA. Het is toch een of andere psychologische drempel waar ik overheen moet.
quote:
Nu ervoor zorgen dat ze dik wijn tankt en dan is het vanavond gegarandeerd noiken .
Ze drinkt wel wijn, maar dan niet in de vorm van "tanken". Noiken was ik nog even niet van plan, maar wel ff haar een zoen cadeau geven. Dan zal ik (en jullie) eindelijk meer weten...
  dinsdag 2 oktober 2007 @ 17:46:24 #300
31087 tummeke
(place disclaimer here)
pi_53645631
quote:
Op dinsdag 2 oktober 2007 17:24 schreef Pino020 het volgende:
Dus vanavond komt ze er niet onderuit ...
Jaja.. Eerst zien dan geloven TS... Heb dan ook eindelijk de ballen om het vanavond ECHT te doen, en kom niet weer hier uithuilen dat het goede moment er niet voor was... Goede momenten maak je zelf, die gebeuren niet vanuit het niets.. Goed, soms is het echt even de verkeerde setting natuurlijk, maar je hebt al veel teveel kansen laten schieten..

Ik kwam trouwens nog een aantal aardige tips voor je tegen om eens door te lezen, misschien dat je dan eens patronen gaat herkennen ofzo:
http://www.get2gether.nl/G2G_singles2.html

Succes Vanavond
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')