Lees eens terug naar boven. Wie begint er nou.quote:Op dinsdag 14 augustus 2007 23:24 schreef MissyMirjaM het volgende:
[..]
doe het dan gewoon niet! [afbeelding]
das een soort vloeibare bountyquote:Op dinsdag 14 augustus 2007 23:24 schreef MissyMirjaM het volgende:
[..]
malibu chocomel, hmm, dat klinkt heel erg
*eens uitproberen gaat*
En dan lekker klagen in het PDS-topic dat je zulke vreselijk nare darmen hebt, boehoe... De ironiequote:Op dinsdag 14 augustus 2007 23:24 schreef Qwea het volgende:
[..]
Sinds wanneer is alcohol verboden? Al wil ik me elke avond lam zuipen, mijn pakkie an dacht ik zo? En vette zooi, ach. Ik ben nog steeds prima op gewicht.
Ik ga een mooi pizza'tje de oven inpleuren
Lekker boeiend wie er begon, dit is een culinair topic en ik ben niet geinteresseerd in jullie vete.quote:Op dinsdag 14 augustus 2007 23:25 schreef Qwea het volgende:
Lees eens terug naar boven. Wie begint er nou.
Dankjewelquote:Op dinsdag 14 augustus 2007 08:02 schreef Tezz het volgende:
[..]
Proficiat!!!!! Mijn ontbijt bestond uit senseo koffie en twee sigaretten.
quote:AllerHande 08 2007
Tortilla met geitenkaas en gegrilde groenten
Fusion, hoofdgerecht, 4 personen, slank
Bereidingstijd in minuten
25 bereiden
Bevat per eenpersoonsportie
energie 495 kCal - eiwit 14 g
vet 28 g - koolhydraten 47 g
Ingrediënten
2 courgettes
1 rode paprika
4 eetlepels olijfolie
1 pak flour tortilla's (8 stuks, 360 g)
150 g zachte geitenkaas (bijv. Chavroux)
1 zak eikenbladslamelange (100 g)
1 eetlepel citroensap (van citroen of flesje)
Materialen
grillpan
Bereiden
Snijd de courgettes in de lengte elk in 6 dunne plakken. Bestrooi ze met zout en laat ze 5 minuten liggen. Maak de paprika schoon en snijd hem in de lengte in 12 repen. Bestrijk de courgetteplakken en paprikarepen dun met olijfolie en rooster ze in een hete grillpan in gedeelten in 3-4 minuten goudbruin en gaar. Bestrooi ze met zout en (versgemalen) peper naar smaak. Verwarm de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking en bestrijk ze met geitenkaas. Leg de gegrilde courgette en paprika in het midden van de tortilla's en vouw de zijkanten over de vulling. Verdeel de slamelange over vier borden en sprenkel er wat citroensap en olijfolie over. Leg de tortilla's erop.
Kipdrumsticks.quote:Op woensdag 15 augustus 2007 12:23 schreef SHE het volgende:
Ik heb vanochtend 2 joekels van panini's dik besmeerd met roomboter en daarop zeeuws spek.
En die aan mijn vriendje gegeven
Ikzelf deed het met een kommetje rijst met ei.
Nu is er nog een shitload aan nasi vn gisteren over; maar ik heb ECHT geen idee wat ik erbij moet maken vanavond.
Dus mocht er nog een helder licht in dit topic posten met een fab idee, dan houd ik me aanbevolen.
Rendang!quote:Op woensdag 15 augustus 2007 12:23 schreef SHE het volgende:
Nu is er nog een shitload aan nasi vn gisteren over; maar ik heb ECHT geen idee wat ik erbij moet maken vanavond.
Kipsatéquote:Op woensdag 15 augustus 2007 12:23 schreef SHE het volgende:
Nu is er nog een shitload aan nasi vn gisteren over; maar ik heb ECHT geen idee wat ik erbij moet maken vanavond.
Dus mocht er nog een helder licht in dit topic posten met een fab idee, dan houd ik me aanbevolen.
Ik ben eigenlijk niet zo van de potjes en pakjes, maar die currypasta van Patak is prima te nassenquote:Op woensdag 15 augustus 2007 17:03 schreef SiGNe het volgende:
Vanavond wordt het Milde kip curry van Patak's.
Maak je die zelf die koolsalade?, zo ja dan wil ik wel recept.quote:Op woensdag 15 augustus 2007 17:38 schreef uniekhoorn het volgende:
Gooi straks een hele kip in de oven, met oa een citroen in 'je weet wel waar'.
Daarbij nog de koolsalade van gisteren.
Morgen lekker uit wokken, daar heb ik best wel zin in!
Ook maar van webchef.nl gejat hoor.quote:Op woensdag 15 augustus 2007 18:50 schreef Curiosity het volgende:
[..]
Maak je die zelf die koolsalade?, zo ja dan wil ik wel recept.
Ik vond hem zelf wat te vet en zoet. Een eetlepel mayo en een theelepel minder suiker (of meer citroensap) dan wordt hij waarschijnlijk beter.quote:½ witte kool
1 rode appel, in blokjes gesneden
1 blikje ananasschijfjes, in stukjes gesneden
2 grof geraspte wortels
een handje gewelde rozijnen
gehakte bieslook
VOOR DE SAUS:
1 potje zure room
2 eetl mayonaise
2 theel suiker
1 eetl citroensap
2 eetl fijngehakte ui
1 theel mosterd peper en zout
Mijn dank is grootquote:Op woensdag 15 augustus 2007 19:18 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Ook maar van webchef.nl gejat hoor.
[..]
Ik vond hem zelf wat te vet en zoet. Een eetlepel mayo en een theelepel minder suiker (of meer citroensap) dan wordt hij waarschijnlijk beter.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |