abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_51398082
De ui moet er eerst op, dan de mayonaise, lekkere vette natuurlijk en dan de Gewurz curry, weet niet hoe je het precies schrijft. En dan de frikandel zelf natuurlijk, maar welke het lekkerste is weet ik niet.
History became legend, legend became myth.
  donderdag 12 juli 2007 @ 17:40:23 #52
128159 smurfzilla
-------------------
pi_51400694
en nu heb ik zin in een vette hap
>>>Fast forward>>>
pi_51400826
Frikandel speciaal
No one can make you feel inferior without your consent - Eleanor Roosevelt
pi_51405174
Straks kan ik happen in een frikandel speciaal
Van de snackbar maar die van hun is onwijs lekker!
pi_51406771
goudfrikandellen jongens.
GOUDFRIKANDELLEN.


(te verkrijgen bij de betere diepvriesspeciaalzaak, zoals Van Reizingen enzo).
Alleen met zelfspot kun je overleven...
pi_51409121
quote:
Op donderdag 12 juli 2007 08:47 schreef D-Devil het volgende:

[..]

afbeelding
Deze net bij de Albert Heijn gezien, ziet er erg goed uit! Zo'n pot is maar 39 cent, ben benieuwd!

@Tezz: Wij hebben altijd frikandellen van van Rijsingen, vind ik niet super... maar goudfrikandellen? Welke zijn dat nu weer

[ Bericht 18% gewijzigd door Simsfan88 op 13-07-2007 00:43:29 ]
pi_51410835
Godsamme, nou heb ik honger.
We want happy paintings. Happy paintings. If you want sad things, watch the news
  donderdag 12 juli 2007 @ 22:31:13 #58
48288 Mikkie
Mastermind.
pi_51410906
- Prive gegevens op verzoek van de poster weggehaald. -

[ Bericht 80% gewijzigd door Sander op 19-05-2011 18:31:55 ]
Zerg schreef:
1/1 is 1. 2/2 is 2. Basisschool breuken.
pi_51419829
quote:
Op donderdag 12 juli 2007 21:46 schreef Simsfan88 het volgende:

[..]
@Tezz: Wij hebben altijd frikandellen van van Rijsingen, vind ik niet super... maar goudfrikandellen? Welke zijn dat nu weer
shit man, ik heb gezocht naar een afbeelding maar kan ze niet vinden! Misschien is het dan geen bepaald merk of zo maar een 'bijnaam' ofzo?? Vraag het eens bij Van Rijsingen. Het zijn echt, met afstand, de lekkerste frikandellen OOIT !!!
Alleen met zelfspot kun je overleven...
pi_51420587
quote:
Op donderdag 12 juli 2007 21:46 schreef Simsfan88 het volgende:

[..]

Deze net bij de Albert Heijn gezien, ziet er erg goed uit! Zo'n pot is maar 39 cent, ben benieuwd!

@Tezz: Wij hebben altijd frikandellen van van Rijsingen, vind ik niet super... maar goudfrikandellen? Welke zijn dat nu weer
Tja er heeft in de consumentengids een keer een mayo test gestaan en daarin kwam deze heeeeeel goed uit de bus.
https://gulden.com/nl/ - Hoe gulden jouw vermogen laat groeien!
pi_51420621
Godverdomme kunnen we geen openingstijden voor topics aanvragen, nu zit ik weer met honger .
https://gulden.com/nl/ - Hoe gulden jouw vermogen laat groeien!
  vrijdag 13 juli 2007 @ 09:26:16 #62
130803 Gripper
Get a grip
pi_51420731
quote:
Op donderdag 12 juli 2007 16:20 schreef valek het volgende:
De ui moet er eerst op, dan de mayonaise, lekkere vette natuurlijk en dan de Gewurz curry, weet niet hoe je het precies schrijft. En dan de frikandel zelf natuurlijk, maar welke het lekkerste is weet ik niet.
heb jij ooit een snackbar-uitbater de uitjes eerst in het open ruggetje zien strooien, om m daarna af te kitten met mayo en curry?
Het moet precies andersom dus!
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
pi_51421472
quote:
Op vrijdag 13 juli 2007 09:26 schreef Gripper het volgende:

[..]

heb jij ooit een snackbar-uitbater de uitjes eerst in het open ruggetje zien strooien, om m daarna af te kitten met mayo en curry?
Het moet precies andersom dus!
Ja, doen ze allemaal bij ons. Is veel lekkerder.
History became legend, legend became myth.
  vrijdag 13 juli 2007 @ 19:57:49 #64
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_51440619
Moet wel Hela curry bij dat is echt lekker
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  vrijdag 13 juli 2007 @ 20:14:47 #65
132726 Sjengdanny
Ik kom er wel...
pi_51441125
Heb der laatst 3 gemaakt

Heerlijk!
Op ut Vriethof, op un baank.
Gruuts op de Mestreechter Geis!
Hendig sjiek!
Vuilak!
pi_51441734
Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan
pi_51444258
zelf curry maken:

ketchup, kerriepoeder, vloeibare zoetstof. (je kan ook poedersuiker gebruiken, maar geen gewone want dat knarst.) Doorroeren

Das alles. Misschien niet zo lekker als de Hela, maar het komt in de buurt.

Ik heb vroeger in een tent gewerkt waar ze ook frikandellen verkochten. De werkwijze: eerst opensnijden, dan frituren. Dan de Gouda's glorie fritessaus op KAMERTEMPERATUUR er in, dan de uien, die moeten heel fijn zijn gesneden, dat is de trick. En dan als laatste de curry, vanzelfsprekend ook op kamertemperatuur.
pi_51445563
Oke ik heb nu de Zaanse mayonaise en Hela Curry die eerder in dit topic vermeld zijn, nu enkel nog de frikandellen zelf. Welke zijn het beste? De één zegt van Mora, de andere Beckers... maar welke moet ik nu nemen?

Btw, vet nummer van Sjef Hoelenpapers
pi_51456236
Als je ze maar van te voren opensnijdt, maakt het volgens mij niet zo heel veel uit welke je koopt.

En idd, de uien heeel klein snijden.
Op 28 februari 2012 19:20 schreef lezzer en op 31 augustus 2013 21:27 schreef DancingPhoebe:Jezus, Vanyel, wat een fantastische tips geef jij toch altijd!
pi_51458096
quote:
Op vrijdag 13 juli 2007 19:57 schreef Martijn_77 het volgende:
Moet wel Hela curry bij dat is echt lekker
Die curry bedoel ik ook.
History became legend, legend became myth.
pi_51484042
Hela curry is idd de lekkerste curry, die hebben wij ook sinds kort
pi_51484213
Het is ook voor het eerst dat ik zit te kwijlen bij het lezen van een topic op Fok!
TS... Wat doe je ons aan...
pi_51486699
bleh tis net middag en heb er nu al zin in

is gewoon een delicatesse!
pi_51486754
quote:
Op zondag 15 juli 2007 11:46 schreef MaGNeT het volgende:
Het is ook voor het eerst dat ik zit te kwijlen bij het lezen van een topic op Fok!
TS... Wat doe je ons aan...
Yay, een record! En nogmaals sorry
pi_51498254
quote:
Op donderdag 12 juli 2007 10:57 schreef Mikkie het volgende:

[..]

Same here
ja jij wel hè, vetzak.
ik mis die tijd wel met karin en marian whahahahaha
  maandag 16 juli 2007 @ 12:53:58 #76
112879 MarkDeMagiër
Magic is only a Mark away
pi_51518588
quote:
Op vrijdag 13 juli 2007 21:54 schreef conleche het volgende:
zelf curry maken:

ketchup, kerriepoeder, vloeibare zoetstof. (je kan ook poedersuiker gebruiken, maar geen gewone want dat knarst.) Doorroeren

Das alles. Misschien niet zo lekker als de Hela, maar het komt in de buurt.

Ik heb vroeger in een tent gewerkt waar ze ook frikandellen verkochten. De werkwijze: eerst opensnijden, dan frituren. Dan de Gouda's glorie fritessaus op KAMERTEMPERATUUR er in, dan de uien, die moeten heel fijn zijn gesneden, dat is de trick. En dan als laatste de curry, vanzelfsprekend ook op kamertemperatuur.
Fritessaus is zielloze zoete patatdecoratie. Hulde aan de echte mayo!
Moppies rule the world...
pi_51519132
quote:
Op maandag 16 juli 2007 12:53 schreef MarkDeMagiër het volgende:

[..]

Fritessaus is zielloze zoete patatdecoratie. Hulde aan de echte mayo!
TS vroeg hoe je een echte snackbar-frikandel kon maken, ik denk dat de meesten fritessaus gebruiken. Mijn of jouw persoonlijke voorkeur heeft daar niet zoveel mee te maken.
pi_51519397
quote:
Op donderdag 12 juli 2007 20:42 schreef Tezz het volgende:
goudfrikandellen jongens.
GOUDFRIKANDELLEN.


(te verkrijgen bij de betere diepvriesspeciaalzaak, zoals Van Reizingen enzo).
Bedoel je de Goldfrik van Van Lieshout?
Het enige dat rijmt op Niels is (spoor)biels...
  maandag 16 juli 2007 @ 13:29:31 #79
7091 punchdrunk
The occasional acid flashback.
pi_51519747
quote:
Op donderdag 12 juli 2007 02:22 schreef mike4141 het volgende:
geen idee, maaruh een paard is een edel dier -> hou sowieso niet zo van vlees eten....
en dat eet ik dus gewoon liever helemaal niet (principe kwestie) maar ik dacht echt dat er allemaal slachtafval in zat..
en wie ben jij om uit te maken welk dier "edel" is en welk dier niet? wat een arrogantie.
If you can lie on the floor without holding on, you're not really drunk
  maandag 16 juli 2007 @ 15:44:45 #80
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_51524388
quote:
Op donderdag 12 juli 2007 16:12 schreef Simsfan88 het volgende:
En welke mayonaise is nu het beste (of de meest op een snackbar lijkende)? Ik heb thuis een pot Calve mayonaise en een emmer Remia fritessaus, maar die smaken toch een stuk anders...
Where law ends, tyrrany begins.
pi_51537461
tering ik krijg echt zin in een frikandel speciaal.
  dinsdag 17 juli 2007 @ 16:57:19 #82
160419 Zij-en-Hij
Je Doet Het Verkeerd Sukkel!!!
pi_51563822
Ik heb alle ingrediënten in huis dus dat wordt vanaaf een lekkere dikke vette frikandel speciaal!
"..Hij Spreekt Alien-taal! Kicken!!!.."
Verneukte Koffiepads..
pi_51571276
Vergeten te zeggen, maar foto's van zelfgemaakte frikandellen speciaal zijn welkom
  woensdag 18 juli 2007 @ 17:00:28 #84
160419 Zij-en-Hij
Je Doet Het Verkeerd Sukkel!!!
pi_51598456
quote:
Op dinsdag 17 juli 2007 16:57 schreef Zij-en-Hij het volgende:
Ik heb alle ingrediënten in huis dus dat wordt vanaaf een lekkere dikke vette frikandel speciaal!
Tis een dagje later geworden maar als lunchhapje smaakte hij meer dan lekker!!!
Mét heinz ketchup!
Geen curry..
"..Hij Spreekt Alien-taal! Kicken!!!.."
Verneukte Koffiepads..
pi_51598489
quote:
Op woensdag 18 juli 2007 17:00 schreef Zij-en-Hij het volgende:

[..]

Tis een dagje later geworden maar als lunchhapje smaakte hij meer dan lekker!!!
Mét heinz ketchup!
Geen curry..
Zie je ondertitel......
pi_51629055
quote:
Op donderdag 12 juli 2007 02:22 schreef mike4141 het volgende:
geen idee, maaruh een paard is een edel dier -> hou sowieso niet zo van vlees eten....
en dat eet ik dus gewoon liever helemaal niet (principe kwestie) maar ik dacht echt dat er allemaal slachtafval in zat..
Sinds wanneer is dan het overgebleven vlees ineens afval? Wat voor de 1 afval is, is voor de ander lekker? En frikandel is altijd wel lekkah...
Moet je die kleur zien, hoorapparaat-beige !
pi_51629179
quote:
Op donderdag 12 juli 2007 10:53 schreef Kuno_van_Dijk het volgende:
stelletje klootzakken... ik woon in Berlijn, en hier doen ze niet aan frikandellen! als ik nu weer op vakantie ben in Nederland eet ik alleen maar frikandel speciaal... weet het nu wel weer...!
ja maar daar hebben ze weer die zalige currywurst. Heerlijk vind ik dat !!
Moet je die kleur zien, hoorapparaat-beige !
pi_51629323
Ja van te voren opensnijden is echt een wereld van verschil qua smaak!!!
Dan proeven ze net als bij de snackbar, jummie
pi_51730578
quote:
Op donderdag 12 juli 2007 16:12 schreef Simsfan88 het volgende:
En welke mayonaise is nu het beste (of de meest op een snackbar lijkende)? Ik heb thuis een pot Calve mayonaise en een emmer Remia fritessaus, maar die smaken toch een stuk anders...
Ja gek he? Mayoniase of fritessaus zijkn ook twee heel verschillende dingen. Een mayonaise is over het algemeen veel vetter omdat er (meer) olie is in verwerkt....
Take on the situation, but not the torment ...
pi_51731951
Sowieso de Curry van de Aldi . Ik vind op de één of andere manier die veel lekkerder dan de andere soorten.
pi_60277730
Tering!!! Heb nu ineens zin in een hamburger van Elite.... 3 dagen later ruik je nog dat je hem gegeten hebt, maar oh zo hemels lekker!!!! *rent naar de frituurpan*
pi_60278097
quote:
Op donderdag 12 juli 2007 02:12 schreef Fillipe het volgende:
En bedankt voor dit opgewekte honger gevoel. Val deaud.
Wou ik ook zegge! Frikandel speciaal
pi_60278121
Wat ik me zat te bedenken..

Als je bij de frietboer zo'n lekker staaf haalt, neem ik m altijd nog ergens mee naartoe. Misschien trekken de sausen er wat beter in dan, zodat de hele frikandel anders gaat smaken (en iets sappiger wordt).
  dinsdag 22 juli 2008 @ 21:04:04 #94
48288 Mikkie
Mastermind.
pi_60278158
- Prive gegevens op verzoek van de poster weggehaald. -

[ Bericht 77% gewijzigd door Sander op 19-05-2011 18:31:55 ]
Zerg schreef:
1/1 is 1. 2/2 is 2. Basisschool breuken.
  dinsdag 22 juli 2008 @ 21:07:16 #95
148588 rulerofdeath
Ruler the Rotting-BrainEater
pi_60278219
quote:
Op dinsdag 22 juli 2008 21:04 schreef Mikkie het volgende:
Bedankt voor het kicken van dit topic. Ik stond immers op het punt om nog te gaan koken, maar ben nu 10.000 redenen aan het verzinnen om dat niet meer te doen en friet te halen.
succes

ik wil nu ook iets uit de frituur
Learn as if you're going to live forever, Live as if you're going to die tomorrow
De BIE®TAFELop youtube en dumpert _O_ >100k views *O*
I wanna die the same way I was born: Screaming and covered with blood
Arbeit macht frei. Ik heb nu 40 jaar vakantie *O*
pi_60281255
Gebruik Oliehoorn mayonaise en Oliehoorn curry, bij diverse snackbars in fles te koop (ook bij sommige supermarkten). Frikandellen bij de groothandel halen.
  dinsdag 22 juli 2008 @ 22:40:59 #97
206640 Beelzebufo
All my vices are devices!
pi_60281933
quote:
Op donderdag 12 juli 2007 16:12 schreef Simsfan88 het volgende:
En welke mayonaise is nu het beste (of de meest op een snackbar lijkende)? Ik heb thuis een pot Calve mayonaise en een emmer Remia fritessaus, maar die smaken toch een stuk anders...
Zaanse. (en dat is een merk, geen type). Zo ongeveer de goedkoopste uit de winkel, onverantwoord gemaakt van legbattereieren. Maar lekker.... lekkah....
Een Rijnlandse morgen (ca. 8516 vierkante meter) is onderverdeeld in 6 hont, een hont in 100 vierkante roeden, en een roede in 144 vierkante voet.
  dinsdag 22 juli 2008 @ 22:44:48 #98
206640 Beelzebufo
All my vices are devices!
pi_60282109
quote:
Op dinsdag 22 juli 2008 21:07 schreef rulerofdeath het volgende:

[..]

succes

ik wil nu ook iets uit de frituur
Ik heb vandaag net een nieuwe frituurpan gekocht (de oude was onherstelbaar dood). Helaas nog geen vet er in (morgen bij de super halen)....
Een Rijnlandse morgen (ca. 8516 vierkante meter) is onderverdeeld in 6 hont, een hont in 100 vierkante roeden, en een roede in 144 vierkante voet.
  woensdag 23 juli 2008 @ 14:20:22 #99
168739 Red_85
'echt wel'
pi_60295258
quote:
Op dinsdag 22 juli 2008 22:40 schreef Beelzebufo het volgende:

[..]

Zaanse. (en dat is een merk, geen type). Zo ongeveer de goedkoopste uit de winkel, onverantwoord gemaakt van legbattereieren. Maar lekker.... lekkah....
Lekker boeiend, we staan toch aan de top van de voedselketen. We fokken alles voor ons plezier:P
En idd, lekkerder dan welke fles dan ook.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  woensdag 23 juli 2008 @ 14:28:00 #100
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_60295448
ik vind met curry ranzig. Mijn snackbar heeft eigengemaakte saus. En als ik het zelf maak, doe ik een lekker uitje, frikandelle saus van Oliehoorn en Mayo van oliehoorn
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')