abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  maandag 16 juli 2007 @ 12:53:58 #76
112879 MarkDeMagiėr
Magic is only a Mark away
pi_51518588
quote:
Op vrijdag 13 juli 2007 21:54 schreef conleche het volgende:
zelf curry maken:

ketchup, kerriepoeder, vloeibare zoetstof. (je kan ook poedersuiker gebruiken, maar geen gewone want dat knarst.) Doorroeren

Das alles. Misschien niet zo lekker als de Hela, maar het komt in de buurt.

Ik heb vroeger in een tent gewerkt waar ze ook frikandellen verkochten. De werkwijze: eerst opensnijden, dan frituren. Dan de Gouda's glorie fritessaus op KAMERTEMPERATUUR er in, dan de uien, die moeten heel fijn zijn gesneden, dat is de trick. En dan als laatste de curry, vanzelfsprekend ook op kamertemperatuur.
Fritessaus is zielloze zoete patatdecoratie. Hulde aan de echte mayo!
Moppies rule the world...
pi_51519132
quote:
Op maandag 16 juli 2007 12:53 schreef MarkDeMagiėr het volgende:

[..]

Fritessaus is zielloze zoete patatdecoratie. Hulde aan de echte mayo!
TS vroeg hoe je een echte snackbar-frikandel kon maken, ik denk dat de meesten fritessaus gebruiken. Mijn of jouw persoonlijke voorkeur heeft daar niet zoveel mee te maken.
pi_51519397
quote:
Op donderdag 12 juli 2007 20:42 schreef Tezz het volgende:
goudfrikandellen jongens.
GOUDFRIKANDELLEN.


(te verkrijgen bij de betere diepvriesspeciaalzaak, zoals Van Reizingen enzo).
Bedoel je de Goldfrik van Van Lieshout?
Het enige dat rijmt op Niels is (spoor)biels...
  maandag 16 juli 2007 @ 13:29:31 #79
7091 punchdrunk
The occasional acid flashback.
pi_51519747
quote:
Op donderdag 12 juli 2007 02:22 schreef mike4141 het volgende:
geen idee, maaruh een paard is een edel dier -> hou sowieso niet zo van vlees eten....
en dat eet ik dus gewoon liever helemaal niet (principe kwestie) maar ik dacht echt dat er allemaal slachtafval in zat..
en wie ben jij om uit te maken welk dier "edel" is en welk dier niet? wat een arrogantie.
If you can lie on the floor without holding on, you're not really drunk
  maandag 16 juli 2007 @ 15:44:45 #80
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_51524388
quote:
Op donderdag 12 juli 2007 16:12 schreef Simsfan88 het volgende:
En welke mayonaise is nu het beste (of de meest op een snackbar lijkende)? Ik heb thuis een pot Calve mayonaise en een emmer Remia fritessaus, maar die smaken toch een stuk anders...
Where law ends, tyrrany begins.
pi_51537461
tering ik krijg echt zin in een frikandel speciaal.
  dinsdag 17 juli 2007 @ 16:57:19 #82
160419 Zij-en-Hij
Je Doet Het Verkeerd Sukkel!!!
pi_51563822
Ik heb alle ingrediėnten in huis dus dat wordt vanaaf een lekkere dikke vette frikandel speciaal!
"..Hij Spreekt Alien-taal! Kicken!!!.."
Verneukte Koffiepads..
pi_51571276
Vergeten te zeggen, maar foto's van zelfgemaakte frikandellen speciaal zijn welkom
  woensdag 18 juli 2007 @ 17:00:28 #84
160419 Zij-en-Hij
Je Doet Het Verkeerd Sukkel!!!
pi_51598456
quote:
Op dinsdag 17 juli 2007 16:57 schreef Zij-en-Hij het volgende:
Ik heb alle ingrediėnten in huis dus dat wordt vanaaf een lekkere dikke vette frikandel speciaal!
Tis een dagje later geworden maar als lunchhapje smaakte hij meer dan lekker!!!
Mét heinz ketchup!
Geen curry..
"..Hij Spreekt Alien-taal! Kicken!!!.."
Verneukte Koffiepads..
pi_51598489
quote:
Op woensdag 18 juli 2007 17:00 schreef Zij-en-Hij het volgende:

[..]

Tis een dagje later geworden maar als lunchhapje smaakte hij meer dan lekker!!!
Mét heinz ketchup!
Geen curry..
Zie je ondertitel......
pi_51629055
quote:
Op donderdag 12 juli 2007 02:22 schreef mike4141 het volgende:
geen idee, maaruh een paard is een edel dier -> hou sowieso niet zo van vlees eten....
en dat eet ik dus gewoon liever helemaal niet (principe kwestie) maar ik dacht echt dat er allemaal slachtafval in zat..
Sinds wanneer is dan het overgebleven vlees ineens afval? Wat voor de 1 afval is, is voor de ander lekker? En frikandel is altijd wel lekkah...
Moet je die kleur zien, hoorapparaat-beige !
pi_51629179
quote:
Op donderdag 12 juli 2007 10:53 schreef Kuno_van_Dijk het volgende:
stelletje klootzakken... ik woon in Berlijn, en hier doen ze niet aan frikandellen! als ik nu weer op vakantie ben in Nederland eet ik alleen maar frikandel speciaal... weet het nu wel weer...!
ja maar daar hebben ze weer die zalige currywurst. Heerlijk vind ik dat !!
Moet je die kleur zien, hoorapparaat-beige !
pi_51629323
Ja van te voren opensnijden is echt een wereld van verschil qua smaak!!!
Dan proeven ze net als bij de snackbar, jummie
pi_51730578
quote:
Op donderdag 12 juli 2007 16:12 schreef Simsfan88 het volgende:
En welke mayonaise is nu het beste (of de meest op een snackbar lijkende)? Ik heb thuis een pot Calve mayonaise en een emmer Remia fritessaus, maar die smaken toch een stuk anders...
Ja gek he? Mayoniase of fritessaus zijkn ook twee heel verschillende dingen. Een mayonaise is over het algemeen veel vetter omdat er (meer) olie is in verwerkt....
Take on the situation, but not the torment ...
pi_51731951
Sowieso de Curry van de Aldi . Ik vind op de één of andere manier die veel lekkerder dan de andere soorten.
pi_60277730
Tering!!! Heb nu ineens zin in een hamburger van Elite.... 3 dagen later ruik je nog dat je hem gegeten hebt, maar oh zo hemels lekker!!!! *rent naar de frituurpan*
pi_60278097
quote:
Op donderdag 12 juli 2007 02:12 schreef Fillipe het volgende:
En bedankt voor dit opgewekte honger gevoel. Val deaud.
Wou ik ook zegge! Frikandel speciaal
pi_60278121
Wat ik me zat te bedenken..

Als je bij de frietboer zo'n lekker staaf haalt, neem ik m altijd nog ergens mee naartoe. Misschien trekken de sausen er wat beter in dan, zodat de hele frikandel anders gaat smaken (en iets sappiger wordt).
  dinsdag 22 juli 2008 @ 21:04:04 #94
48288 Mikkie
Mastermind.
pi_60278158
- Prive gegevens op verzoek van de poster weggehaald. -

[ Bericht 77% gewijzigd door Sander op 19-05-2011 18:31:55 ]
Zerg schreef:
1/1 is 1. 2/2 is 2. Basisschool breuken.
  dinsdag 22 juli 2008 @ 21:07:16 #95
148588 rulerofdeath
Ruler the Rotting-BrainEater
pi_60278219
quote:
Op dinsdag 22 juli 2008 21:04 schreef Mikkie het volgende:
Bedankt voor het kicken van dit topic. Ik stond immers op het punt om nog te gaan koken, maar ben nu 10.000 redenen aan het verzinnen om dat niet meer te doen en friet te halen.
succes

ik wil nu ook iets uit de frituur
Learn as if you're going to live forever, Live as if you're going to die tomorrow
De BIE®TAFELop youtube en dumpert _O_ >100k views *O*
I wanna die the same way I was born: Screaming and covered with blood
Arbeit macht frei. Ik heb nu 40 jaar vakantie *O*
pi_60281255
Gebruik Oliehoorn mayonaise en Oliehoorn curry, bij diverse snackbars in fles te koop (ook bij sommige supermarkten). Frikandellen bij de groothandel halen.
  dinsdag 22 juli 2008 @ 22:40:59 #97
206640 Beelzebufo
All my vices are devices!
pi_60281933
quote:
Op donderdag 12 juli 2007 16:12 schreef Simsfan88 het volgende:
En welke mayonaise is nu het beste (of de meest op een snackbar lijkende)? Ik heb thuis een pot Calve mayonaise en een emmer Remia fritessaus, maar die smaken toch een stuk anders...
Zaanse. (en dat is een merk, geen type). Zo ongeveer de goedkoopste uit de winkel, onverantwoord gemaakt van legbattereieren. Maar lekker.... lekkah....
Een Rijnlandse morgen (ca. 8516 vierkante meter) is onderverdeeld in 6 hont, een hont in 100 vierkante roeden, en een roede in 144 vierkante voet.
  dinsdag 22 juli 2008 @ 22:44:48 #98
206640 Beelzebufo
All my vices are devices!
pi_60282109
quote:
Op dinsdag 22 juli 2008 21:07 schreef rulerofdeath het volgende:

[..]

succes

ik wil nu ook iets uit de frituur
Ik heb vandaag net een nieuwe frituurpan gekocht (de oude was onherstelbaar dood). Helaas nog geen vet er in (morgen bij de super halen)....
Een Rijnlandse morgen (ca. 8516 vierkante meter) is onderverdeeld in 6 hont, een hont in 100 vierkante roeden, en een roede in 144 vierkante voet.
  woensdag 23 juli 2008 @ 14:20:22 #99
168739 Red_85
'echt wel'
pi_60295258
quote:
Op dinsdag 22 juli 2008 22:40 schreef Beelzebufo het volgende:

[..]

Zaanse. (en dat is een merk, geen type). Zo ongeveer de goedkoopste uit de winkel, onverantwoord gemaakt van legbattereieren. Maar lekker.... lekkah....
Lekker boeiend, we staan toch aan de top van de voedselketen. We fokken alles voor ons plezier:P
En idd, lekkerder dan welke fles dan ook.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  woensdag 23 juli 2008 @ 14:28:00 #100
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_60295448
ik vind met curry ranzig. Mijn snackbar heeft eigengemaakte saus. En als ik het zelf maak, doe ik een lekker uitje, frikandelle saus van Oliehoorn en Mayo van oliehoorn
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')