Yup, maar alweer een tijdje terug. Waar ga je heen? Wat ga je er doen?quote:Op donderdag 10 mei 2007 08:21 schreef SuperWeber het volgende:
(Ik ga misschien over een tijdje voor 5 jaar naar China, iemand ervaringen??
Naar Kunshan, wat ongeveer 3 kwartier van Shanghai is... Ik ga daar (misschien) een laboratorium managen gespecialiseerd in plantenweefselkweek...quote:Op donderdag 10 mei 2007 08:31 schreef Gaoxing het volgende:
[..]
Yup, maar alweer een tijdje terug. Waar ga je heen? Wat ga je er doen?
vind je berlijn niet leuk?quote:Op donderdag 10 mei 2007 08:29 schreef Kuno_van_Dijk het volgende:
Op dit moment Berlijn!En Over een paar maanden verkas ik naar Skövde Zweden!
![]()
Die tong was meer naar iedereen die jaloers is..quote:Op donderdag 10 mei 2007 08:37 schreef Walrik het volgende:
[..]
vind je berlijn niet leuk?lijkt me juist een coole stad, beter dan Zweden
![]()
Unter den Linden?quote:Op donderdag 10 mei 2007 08:42 schreef Kuno_van_Dijk het volgende:
[..]
Die tong was meer naar iedereen die jaloers is..Ik zit namelijk Hartje berlijn, 200 meter van de Brandenburger tor, in het veiligste gebied van heel Berlijn! (naast de amerikaanse abassade
)
Jaa ik vermaak me wel in Berlijn, geweldige stad! Maar die hogewerkloosheid merk ik niet als ik bij mn werk ben, omgeving enzo is allemaal rustig (qua daklozen enzo die toeristen...) maar bij mn kamer (in de buurt waar ik woon wel (east side gallery) veel zwervers, kanslozen die al om 9 uur s'ochtends met een biertje over straat lopen enzo...quote:Op donderdag 10 mei 2007 10:08 schreef Individual het volgende:
[..]
Unter den Linden?Berlijn is een fantastische stad die bijna altijd verandert. Elke keer is het weer anders. In 1986 was ik er voor het eerst en het was heel spannend om door Oost-Berlijn heen te lopen en met aluminium[!] Marken te betalen. Begin 1990 heb ik meegeholpen de muur af te breken en heb een doos vol stukjes meegenomen.
![]()
Daarna ben ik er nog een aantal keer geweest en altijd een goede tijd gehad. De beste film ooit (Lola rennt) is er ook nog opgenomen.![]()
Merk je veel van de hoge werkeloosheid trouwens? Die zou toch op 20% liggen?
Zelf woon in in een andere fantastische stad: London. Berlijn is een stad waar ik ook wel zou kunnen wonen als ik niet zo verslaafd was aan de Britse cultuur.![]()
Voordat ik in de US en UK woonde maakte ik minder fouten. Nu neem ik nog wel eens de spelfouten van de locals over.quote:Op donderdag 10 mei 2007 11:28 schreef tim2308 het volgende:
Hoe lang duurt het voordat jullie foutloos de nieuwe taal schrijven? Ik woon nu tien maanden in Frankrijk, maar maak nog steeds fouten... Wel best veel fouten waarvan ik het in eerste instantie goed heb opgeschreven, maar naderhand heb verbeterd, dus wie weet begint het taalgevoel wel te komen...
ik woon er nu 2 jaar en maak ook nog steeds fouten. maar goed, frans is qua grammatica best een rottaal vind ik. en maak je niet druk, het schijnt dat 85% van de fransen spelfouten makenquote:Op donderdag 10 mei 2007 11:28 schreef tim2308 het volgende:
Hoe lang duurt het voordat jullie foutloos de nieuwe taal schrijven? Ik woon nu tien maanden in Frankrijk, maar maak nog steeds fouten... Wel best veel fouten waarvan ik het in eerste instantie goed heb opgeschreven, maar naderhand heb verbeterd, dus wie weet begint het taalgevoel wel te komen...
Er worden serieus ziektes overgebracht via geld.quote:Op donderdag 10 mei 2007 06:54 schreef Vogue het volgende:
hahaha zo ziet het geld er in Guatemala ook uitBijna te smerig om vast te houden.
Cool! Ga je meteen voor 5 jaar tekenen?quote:Op donderdag 10 mei 2007 08:33 schreef SuperWeber het volgende:
[..]
Naar Kunshan, wat ongeveer 3 kwartier van Shanghai is... Ik ga daar (misschien) een laboratorium managen gespecialiseerd in plantenweefselkweek...
laat me raden. zwart?quote:Op donderdag 10 mei 2007 13:43 schreef SeLang het volgende:
[..]
Er worden serieus ziektes overgebracht via geld.
Afrika spant echt de kroon met smerige bankbiljetten. Ik heb hier ook nog wat negergeld liggen, dan weet je echt niet wat je ziet
Nou, succes ermeequote:Op donderdag 10 mei 2007 13:59 schreef SeLang het volgende:
Zo, vandaag is er officieel aangekondigd dat ik wegga .
De komende 3 maanden nog even een beetje puinruimen om het mijn opvolger wat makkelijker te maken en dan maar eens nadenken wat de volgende stap wordt.
Yep, meestal in combinatie met iets anders (salami, kalkoen of kipfilet, etc) en niet 1 laagje flinterdunne kaas zoals in Nederland.quote:Op donderdag 10 mei 2007 11:32 schreef Dhr.Swinckels het volgende:
Effe vraagje aan mensen uit de USA he:
Mijn familie en ik vroegen ons af of jullie ( of andere Amerikanen) kaas op hun brood eten...
Nope, ik zit nog in de beginfase, (het is ook een klein bedrijf, ik verwacht niet dat ze iedereen daar zomaar even een kijkje laten nemen). Bovendien staat het bedrijf daar er nog niet eens. Ik mag het min of meer opzetten, dat is ook het leuke. Ik moet in eerste instantie ook nog een tijdje in opleiding in België. Ze willen me hebben voor 5 jaar, wat begrijpelijk is wanner je bedrijf aan het groeien is (dat is de bedoeling althans) wil je niet dat je managers zomaar weglopen. Ik heb het idee dat jij een ervaren expat bent. Nog tips?? Ik ben jong en daardoor dus waarschijnlijk naief en dom (onervaren is misschien een beter woord, maar ik wil het duidelijk stellenquote:Op donderdag 10 mei 2007 13:56 schreef SeLang het volgende:
[..]
Cool! Ga je meteen voor 5 jaar tekenen?
Ik heb 7 jaar geleden een tijdje in Shanghai gewoond en heb het daar goed naar m'n zin gehad.
In 3 kwartier van Kunshan naar central Shanghai lijkt me wat optimistisch overigens, maar misschien is het een goede verbinding... ben je er al eens geweest?
Elke dagquote:Op donderdag 10 mei 2007 11:32 schreef Dhr.Swinckels het volgende:
Effe vraagje aan mensen uit de USA he:
Mijn familie en ik vroegen ons af of jullie ( of andere Amerikanen) kaas op hun brood eten...
Zomaar...Thnx
Welk type, eigenlijk? Ik heb meestal American en als strooikaas cheddar/jack en mozzarella. Heel soms Munster voor op brood voor de afwisseling, maar bijvoorbeeld provolone vind ik echt smerig.quote:Op donderdag 10 mei 2007 15:45 schreef maartena het volgende:
[..]
Yep, meestal in combinatie met iets anders (salami, kalkoen of kipfilet, etc) en niet 1 laagje flinterdunne kaas zoals in Nederland.
Ik maak erg weinig fouten in het geschreven Engels, althans, niet meer of minder dan ik in het Nederlands doe, de spellchecker vindt natuurlijk wel eens wat.quote:Op donderdag 10 mei 2007 11:28 schreef tim2308 het volgende:
Hoe lang duurt het voordat jullie foutloos de nieuwe taal schrijven? Ik woon nu tien maanden in Frankrijk, maar maak nog steeds fouten... Wel best veel fouten waarvan ik het in eerste instantie goed heb opgeschreven, maar naderhand heb verbeterd, dus wie weet begint het taalgevoel wel te komen...
Pepper Jack is mijn favoriet.quote:Op donderdag 10 mei 2007 15:49 schreef wonderer het volgende:
Welk type, eigenlijk? Ik heb meestal American en als strooikaas cheddar/jack en mozzarella. Heel soms Munster voor op brood voor de afwisseling, maar bijvoorbeeld provolone vind ik echt smerig.
Zelfgemaakt of bij Dunkin' Donuts?quote:Op donderdag 10 mei 2007 19:36 schreef Shira het volgende:
Ik ontbjit ook niet,
nou ja, 1x per week.... met een bacon egg and cheese biscuit![]()
![]()
Heheh, thanksquote:Op donderdag 10 mei 2007 19:41 schreef Shira het volgende:
Ik krijg spontaan trek in Waffle house!![]()
Wonderer, heb even je blog gekeken, lief stel zijn jullie![]()
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |