Vandaar dat ik mijn bericht net even heb gewijzigd! Wat ben ik toch weer vroeg!quote:Op zondag 10 juni 2007 00:34 schreef Euc- het volgende:
[..]
Komt ook niet voor, maar het motto: "Sommige dingen kun je beter voor je houden" pas ik veelvuldig toe
Dat is het ook! maar dan voer ik maar het laffe excuus aan dat ik verder het hele jaar zeer correct bezig ben door alleen maar biologisch vlees te eten!..quote:Op zondag 10 juni 2007 01:11 schreef Bluezz het volgende:
Ik vind eenden/ganzenlever echt zo moeilijk eten
en dat terwijl het juist zo lekker zacht is.quote:Op zondag 10 juni 2007 01:11 schreef Bluezz het volgende:
Ik vind eenden/ganzenlever echt zo moeilijk eten
quote:Op zondag 10 juni 2007 10:37 schreef zoalshetis het volgende:
en dat terwijl het juist zo lekker zacht is.
Daar hebben jullie ooit recensie van geschreven? Indien ja, lijkt het me fantastisch om eens zo te eten.quote:Op zaterdag 9 juni 2007 00:54 schreef golfer het volgende:
Ons volgende sterrenrestaurant is weer een terugkeer bij www.brouwerskolkje.nl in ons eigen dorp.
Staat gepland op 4 augustus.
Haalt het (nog) niet bij de Librije, maar is wel lekker ongedwongen en van uitzonderlijk moleculair kokenkwaliteit.
Nou, zorgen maken. Het is gewoon iets bijzonders. Ik ga begin 2008 vier maanden naar het buitenland, en daarvóór gaan we dus naar de Librije, als "mooie herinnering", zeg maar.quote:Op zondag 10 juni 2007 14:47 schreef tim2308 het volgende:
Doe je toch iets goed als restarant als je begin juni al mensen hebben die zich zorgen maken over het kerstmenu
Begin 2007??quote:Op zondag 10 juni 2007 15:07 schreef hummus het volgende:
[..]
Nou, zorgen maken. Het is gewoon iets bijzonders. Ik ga begin 2007 vier maanden naar het buitenland, en daarvóór gaan we dus naar de Librije, als "mooie herinnering", zeg maar..
Wow, dat is een pracht cadeau!! Veel plezier!!quote:Op zondag 10 juni 2007 13:58 schreef hummus het volgende:
Ik heb een mooi verjaardagscadeau gekregen.
In december, met kerst, gaan we eten bij de Librije. Vriendlief heeft gebeld, we hebben sowieso een plekje, en in november worden we gebeld over het hoe&wat met de kerstdagen.
Gewoon elke maand een beetje geld opzij leggen en reserverenquote:Op zondag 10 juni 2007 22:20 schreef kabouter.muts het volgende:
zou er zoo graag eens eten.....
heb je geen vriendje/lesbische vriendin die je daar graag mee naar toeneemt?quote:Op zondag 10 juni 2007 22:20 schreef kabouter.muts het volgende:
zou er zoo graag eens eten.....
Dat hoop ik ook.quote:Op donderdag 14 juni 2007 22:19 schreef SiGNe het volgende:
Ik hoop alleen dat we niet alleen de verbouwing te zien krijgen maar dat we ook enkele keukengeheimen krijgen te zien.
krijgen wij die geheimen dan ook te zien?quote:
dat kan ik me voorstellen. en je hebt niet van de zenuwen in je vinger gesneden?quote:Op zaterdag 16 juni 2007 08:57 schreef Euc- het volgende:
Nee, je zult heel erg weinig keukengeheimen gaan zien, het gaat vooral over de opbouw van het hele gebeuren. Ze zijn deze week al begonnen met de opnames, eerst bij de gevangenis (het Spinhuis) en donderdag en vrijdag de hele dag bij de Librije. Is best wel stoer hoor, als er zo een mega grote camera je op je vingers staat te kijken
Hahaha nee, zo spannend is het nou ook weer niet, ben al meerdere keren op tv en radio geweest, de kunst is net te doen alsof er geen camera's zijnquote:Op zaterdag 16 juni 2007 09:08 schreef zoalshetis het volgende:
[..]
dat kan ik me voorstellen. en je hebt niet van de zenuwen in je vinger gesneden?
is het zo dat je bij de librije over-all bezig bent of heb jij een specialisme?quote:Op zaterdag 16 juni 2007 09:25 schreef Euc- het volgende:
[..]
Hahaha nee, zo spannend is het nou ook weer niet, ben al meerdere keren op tv en radio geweest, de kunst is net te doen alsof er geen camera's zijn
In de keuken heb je verschillende parti's (afdelingen), bij ons heb je er 6, de pattisserie, de garde (voorgerechten), de entremetier (de groenten), de roti (het vlees), de poissonier (de vis en sauzen, hier staat de chef samen met nog 1 jongen aan) en het office (de gerechten worden in de keuken gedresseerd, en in het office wordt er de laatste hand op gelegd, er komt saus op het gerecht, een laatste blaadje sla, de hapjes worden hier allemaal gemaakt, de amuse etc, het is vooral doorgeven van de gerechten, en zorgen dat elke tafel het goede op zijn bord krijgt, is de zwaarste partie van de Librije). Ik heb eerst een paar maanden op de groenten gestaan, en bij de grote ruil ben ik naar de roti gegaan, naast de sous-chef. Ook sta ik af en toe als degene van het office vrij is in het office.quote:Op zaterdag 16 juni 2007 09:25 schreef zoalshetis het volgende:
[..]
is het zo dat je bij de librije over-all bezig bent of heb jij een specialisme?
Dat sowieso!quote:
Ik kom samen met mijn vriendinquote:Op vrijdag 22 juni 2007 02:04 schreef Euc- het volgende:
Wie kwamen er nou aankomende dinsdag van Fok lunchen eigenlijk?
Worden iig 2 erg drukke dagen, dinsdag en woensdag 259 couverts, pffff...
Willen jullie het menu al weten?
Kunnen ze dan niet beter het buffet principe gaan toepassen?quote:Op zaterdag 23 juni 2007 02:34 schreef Euc- het volgende:
Het worden iig 2 hele drukke dagen voor ons, 259 couvert in 2 dagen tijd!
Mag ik vragen waar je nou precies jaloers op bentquote:Op zaterdag 16 juni 2007 09:34 schreef zoalshetis het volgende:
ik ben jaloers.
Klinkt erg goed, we hebben er heel veel zin in, zéker na het zien hier van (enig minpuntje is dat mijn vriendin helaas niet zo weg is van schelp- en schaaldieren... maar goed daar is vast wel een mouw aan te passen).quote:Op zaterdag 23 juni 2007 02:34 schreef Euc- het volgende:
weet het niet helemaal zeker, maar:
Ijsje van ansjovis
Balletje van roos met peper
Leverlolly met krokante pinda met piccalilly
Nog iets..
Amuse is nog niet helemaal zeker
Het menu:
Sardientjes
Kreeft
Kin wang tong van kabeljauw
Lam
Yoghurt en aardbei
Passiemousse met cappucino
Pin me er echter niet op vast, wat je er allemaal bij krijgt merken jullie vanzelf wel
Het worden iig 2 hele drukke dagen voor ons, 259 couvert in 2 dagen tijd!
Dat minpuntje is absoluut geen probleem!! Wel even vantevoren aangeven... maakt echt niet uit, ze maken zo wat anders, ze doen het graag voor haar.quote:Op zondag 24 juni 2007 00:08 schreef beunkster het volgende:
Klinkt erg goed, we hebben er heel veel zin in, zéker na het zien hier van (enig minpuntje is dat mijn vriendin helaas niet zo weg is van schelp- en schaaldieren... maar goed daar is vast wel een mouw aan te passen).
Voor de tijd nog even Zwolle in, onder andere even bij Oldenhof langs, wellicht hebben ze nog wat leuke dingen...
Zo'n frappante soort zoekt soort ben ik nog nooit tegengekomen....quote:Op dinsdag 26 juni 2007 21:54 schreef beunkster het volgende:
(...)er zijn maar een paar dingen die ik absoluut niet lust en dat is kaas en komkommer en mijn vriendin lust eigenlijk alles behalve komkommer(...)
Hehe daar kwamen we ook pas vandaag achter dat dat het geval wasquote:Op dinsdag 26 juni 2007 22:17 schreef tim2308 het volgende:
[..]
Zo'n frappante soort zoekt soort ben ik nog nooit tegengekomen....
Ik vind het fantastisch! Ik ben niet eerder iemand tegengekomen die niet van komkommer houdt. Onbegrip is doorgaans mijn deel ('Maar komkommer smaakt nergens naar!'). Waarom walg ik er dan zo van?quote:Op dinsdag 26 juni 2007 22:17 schreef tim2308 het volgende:
[..]
Zo'n frappante soort zoekt soort ben ik nog nooit tegengekomen....
Ik denk dat je het hele programma morgen wel op uitzendinggemist.nl kan bekijken... dan moet je je wel even door het eerste interview heenworstelenquote:Op zondag 9 september 2007 22:33 schreef navvy het volgende:
Sjips, gemist! Ik deed net de tv aan tijdens de aftiteling. Komt er nog een herhaling?
Thx, en dat het op het einde komt is me wel erg duidelijk geworden vanavondquote:Op zondag 9 september 2007 22:35 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Ik denk dat je het hele programma morgen wel op uitzendinggemist.nl kan bekijken... dan moet je je wel even door het eerste interview heenworstelen
quote:Op maandag 10 september 2007 23:27 schreef Duderinnetje het volgende:
Zoetjes zijn het. De Frans Bauer en Maris van de gastronomie!![]()
Dat zou inhouden dat Frans Bauer de beste zanger van Nederland zou zijnquote:Op maandag 10 september 2007 23:27 schreef Duderinnetje het volgende:
Zoetjes zijn het. De Frans Bauer en Maris van de gastronomie!![]()
Als je het rustig aan doet ongeveer wel ja..quote:Op woensdag 12 september 2007 11:34 schreef LangeTabbetje het volgende:
Hoeveel ben je ongeveer kwijt ? 200 euro pp. ?
quote:Op zondag 23 september 2007 22:56 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Echt waarGéén idee meer hoe het heette, vergiet hiero
![]()
Ik ben alweer een beetje jaloers, maar alvast: eet smakelijk.quote:Op dinsdag 30 oktober 2007 21:46 schreef gimme.shelter het volgende:
Even een update..vanavond werden we gebeld of we 8 november nog komen! Ja natuurlijk, verheug me er al weer een half jaar op!!![]()
Zoontje nemen we nu ook weer es mee, hopelijk is t joch niet al te brak....
We verheugen ons weer en ik zal het menu weer posten!!![]()
Ja hoor.quote:Op dinsdag 30 oktober 2007 23:55 schreef Nembrionic het volgende:
Is die eet-meet ooit nog door gegaan?
Ik bedoel ook in de Librije hequote:
Ook dat, zie De Librije #4, het verslag en het nagenieten.quote:
quote:Op woensdag 31 oktober 2007 01:30 schreef golfer het volgende:
[..]
Ook dat, zie De Librije #4, het verslag en het nagenieten.
Hoe oud is zoontje?quote:Op dinsdag 30 oktober 2007 21:46 schreef gimme.shelter het volgende:
Even een update..vanavond werden we gebeld of we 8 november nog komen! Ja natuurlijk, verheug me er al weer een half jaar op!!![]()
Zoontje nemen we nu ook weer es mee, hopelijk is t joch niet al te brak....
We verheugen ons weer en ik zal het menu weer posten!!![]()
alleen van een vervolg is het nooit meer gekomen...quote:Op woensdag 31 oktober 2007 01:30 schreef golfer het volgende:
[..]
Ook dat, zie De Librije #4, het verslag en het nagenieten.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |