quote:Op zaterdag 9 juni 2007 01:54 schreef Bluezz het volgende:
Werkt Euc er nog? Ik zag Jonnie vorig jaar al wazig kijken bij mijn vraag
Wel met zijn 2en maar uit Amsterdam, en we zaten boven. Heb de ober een briefje gegeven voor Euc van het FOK forum...en toen kreeg ik te horen dat je er niet meer werkte. Anders had ik je graag de hand geschud!quote:Op zaterdag 9 juni 2007 01:58 schreef Euc- het volgende:
Gimme.shelter, waren jullie met zn tweeen en komen jullie toevallig uit de buurt van Rotterdam? (Meen ik me te herrineren) Volgensmij heb ik jullie wel op de gastenlijst zien staan
Blijkbaar heerst er bij sommigen een strenge dress-code.quote:Op zaterdag 9 juni 2007 00:56 schreef Zwansen het volgende:
Is dat serieus dat je in sommige sterrenrestaurants niet je jasje uit mag doen?
Tuurlijk kennen ze geen eucquote:Op zaterdag 9 juni 2007 08:09 schreef gimme.shelter het volgende:
[..]
Wel met zijn 2en maar uit Amsterdam, en we zaten boven. Heb de ober een briefje gegeven voor Euc van het FOK forum...en toen kreeg ik te horen dat je er niet meer werkte. Anders had ik je graag de hand geschud!
dat was de einige teleurstelling van de avond! Maar goed dat je er nog werkt!! Volgende keer beter dan maar.....
Ik heb een briefje aan een ober gegeven (jong, vrolijk ventje, bruin haar) met daarop als tekst (weet de letterlijke tekst niet meer): Voor degene die onder de naam Euc op Fok post, Gimme Shelter zit boven... Ik had verwacht dat het daarmee wel goed zou komen....quote:Op zaterdag 9 juni 2007 10:11 schreef Euc- het volgende:
[..]
Tuurlijk kennen ze geen eucAls je Robert had gezegd..
Achja, volgende keer beter
Je weet zeker niet de naam van die ober?
quote:Op zaterdag 9 juni 2007 12:55 schreef gimme.shelter het volgende:
[..]
Ik heb een briefje aan een ober gegeven (jong, vrolijk ventje, bruin haar) met daarop als tekst (weet de letterlijke tekst niet meer): Voor degene die onder de naam Euc op Fok post, Gimme Shelter zit boven... Ik had verwacht dat het daarmee wel goed zou komen....
Maar nog geen minuut later stond Therese al naast onze tafel en ze zei van "die werkt hier niet meer" en ik hoorde ook nog iets van "sinds hij dat heeft gedaan"...dus dat was nogal verwarrend voor me. Ik dacht:WTF is hier nou weer aan de hand!
Nou ja, gelukkig werk je ernog, dat is het belangrijkste!
Ik heb Chris Zeegers buiten zien zitten. Wat ik leuker vond was dat de legendarische Gijs van Lennep (autocoureur) er ook bij zat!!
quote:Op zaterdag 9 juni 2007 12:22 schreef Isabeau het volgende:
Ik keek al even verbaast van het "Euc werkt er niet meer"Maar ik kan me voorstellen dat ze hem niet onder de naam "Euc" kennen. Met Isabeau kom je op mijn werk ook niet ver
Maar eh, lieve medefokkertjes (met name zus en zwager), gaan we nog een keer! Ik krijg zo'n zin na het lezen van zo'n verslag![]()
We zijn er al eens geweest, nu gaan we met vrienden.quote:Op zaterdag 9 juni 2007 16:49 schreef gimme.shelter het volgende:
Lijkt me ook erg leuk daar! Goed besteed spaargeld!
Ze schrijven er de prijzen voluit!quote:Op zaterdag 9 juni 2007 16:00 schreef Bluezz het volgende:
[..]![]()
maar.... we gaan 4 aug. eerst naar het www.brouwerskolkje.nl dan weer doorsparen en dan mss weer Librije!
quote:Op zaterdag 9 juni 2007 18:06 schreef Euc- het volgende:
Abas?
En nog mijn supercomplimenten hiervoor!! Zo ultiem lekker!!quote:Op zaterdag 9 juni 2007 01:53 schreef Euc- het volgende:
Ik werk er niet meer???!!!
Ik was er gisteravond gewoon hoor, om precies te zijn heb ik jouw leversoepje zelfs gemaakt! (zit overigens nog een gelei van mac vin in samen met wat venkeltjes (Ik sta tegenwoordig op de roti, de vleeskant)
Die lam die je hebt gehad was lamsnek, die is eerst 48 uur gepekeld, daarna ongeveer 12 uur gegaard in olie ergens tussen de 85 en de 90 graden, daarna snij je er van die blokjes van, doe je hem lakken met vleesjus en warmmaken in de oven, waarna je er kerrycroutons en limoenrasp overheen doet
Daarnaast had je lamsfilet, die wordt eerst 20 minuten in een warmwaterbad van 60 graden gegaard, waarna hij teruggekoeld wordt, dan gaat ie op de bbq en daarna in een la die op een constante temperatuur van 55 graden staat, hierdoor krijg je supermooi vlees. Daar zit verder nog pandanschuim, zoetzure komkommer en alginaat van mierikswortel bij.
Als dessert zul je waarschijnlijk wel die terrine van mango en yoghurt hebben gehad, met granitee van lichee en gin en daarnaast passieschuim met mascarpone met koffiereductie
Mocht je verder vragen hebben over je menu ofzo moet je het maar zeggen, zal ze proberen te beantworden
Ben overigens wel heel benieuwd wie heeft gezegd dat ik er niet meer werk! En welke naam je hebt genoemd, Euc- zal ze idd niet veel zeggen..
Komt ook niet voor, maar het motto: "Sommige dingen kun je beter voor je houden" pas ik veelvuldig toequote:Op zaterdag 9 juni 2007 21:40 schreef gimme.shelter het volgende:
[..]
Klopt!!! Ik heet Van Zijst, maar mijn man Abas. Ik dacht dat het niet zo moeilijk zou zijn; de combinatie Fok en Euc zal toch niet veel voorkomen bij het personeel van De Librije...maar ik had het fout, kennelijk echt jammer!
Vandaar dat ik mijn bericht net even heb gewijzigd! Wat ben ik toch weer vroeg!quote:Op zondag 10 juni 2007 00:34 schreef Euc- het volgende:
[..]
Komt ook niet voor, maar het motto: "Sommige dingen kun je beter voor je houden" pas ik veelvuldig toe
Dat is het ook! maar dan voer ik maar het laffe excuus aan dat ik verder het hele jaar zeer correct bezig ben door alleen maar biologisch vlees te eten!..quote:Op zondag 10 juni 2007 01:11 schreef Bluezz het volgende:
Ik vind eenden/ganzenlever echt zo moeilijk eten
en dat terwijl het juist zo lekker zacht is.quote:Op zondag 10 juni 2007 01:11 schreef Bluezz het volgende:
Ik vind eenden/ganzenlever echt zo moeilijk eten
quote:Op zondag 10 juni 2007 10:37 schreef zoalshetis het volgende:
en dat terwijl het juist zo lekker zacht is.
Daar hebben jullie ooit recensie van geschreven? Indien ja, lijkt het me fantastisch om eens zo te eten.quote:Op zaterdag 9 juni 2007 00:54 schreef golfer het volgende:
Ons volgende sterrenrestaurant is weer een terugkeer bij www.brouwerskolkje.nl in ons eigen dorp.
Staat gepland op 4 augustus.
Haalt het (nog) niet bij de Librije, maar is wel lekker ongedwongen en van uitzonderlijk moleculair kokenkwaliteit.
Nou, zorgen maken. Het is gewoon iets bijzonders. Ik ga begin 2008 vier maanden naar het buitenland, en daarvóór gaan we dus naar de Librije, als "mooie herinnering", zeg maar.quote:Op zondag 10 juni 2007 14:47 schreef tim2308 het volgende:
Doe je toch iets goed als restarant als je begin juni al mensen hebben die zich zorgen maken over het kerstmenu
Begin 2007??quote:Op zondag 10 juni 2007 15:07 schreef hummus het volgende:
[..]
Nou, zorgen maken. Het is gewoon iets bijzonders. Ik ga begin 2007 vier maanden naar het buitenland, en daarvóór gaan we dus naar de Librije, als "mooie herinnering", zeg maar..
Wow, dat is een pracht cadeau!! Veel plezier!!quote:Op zondag 10 juni 2007 13:58 schreef hummus het volgende:
Ik heb een mooi verjaardagscadeau gekregen.
In december, met kerst, gaan we eten bij de Librije. Vriendlief heeft gebeld, we hebben sowieso een plekje, en in november worden we gebeld over het hoe&wat met de kerstdagen.
Gewoon elke maand een beetje geld opzij leggen en reserverenquote:Op zondag 10 juni 2007 22:20 schreef kabouter.muts het volgende:
zou er zoo graag eens eten.....
heb je geen vriendje/lesbische vriendin die je daar graag mee naar toeneemt?quote:Op zondag 10 juni 2007 22:20 schreef kabouter.muts het volgende:
zou er zoo graag eens eten.....
Dat hoop ik ook.quote:Op donderdag 14 juni 2007 22:19 schreef SiGNe het volgende:
Ik hoop alleen dat we niet alleen de verbouwing te zien krijgen maar dat we ook enkele keukengeheimen krijgen te zien.
krijgen wij die geheimen dan ook te zien?quote:
dat kan ik me voorstellen. en je hebt niet van de zenuwen in je vinger gesneden?quote:Op zaterdag 16 juni 2007 08:57 schreef Euc- het volgende:
Nee, je zult heel erg weinig keukengeheimen gaan zien, het gaat vooral over de opbouw van het hele gebeuren. Ze zijn deze week al begonnen met de opnames, eerst bij de gevangenis (het Spinhuis) en donderdag en vrijdag de hele dag bij de Librije. Is best wel stoer hoor, als er zo een mega grote camera je op je vingers staat te kijken
Hahaha nee, zo spannend is het nou ook weer niet, ben al meerdere keren op tv en radio geweest, de kunst is net te doen alsof er geen camera's zijnquote:Op zaterdag 16 juni 2007 09:08 schreef zoalshetis het volgende:
[..]
dat kan ik me voorstellen. en je hebt niet van de zenuwen in je vinger gesneden?
is het zo dat je bij de librije over-all bezig bent of heb jij een specialisme?quote:Op zaterdag 16 juni 2007 09:25 schreef Euc- het volgende:
[..]
Hahaha nee, zo spannend is het nou ook weer niet, ben al meerdere keren op tv en radio geweest, de kunst is net te doen alsof er geen camera's zijn
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |