Meer de taal op de kaart dan in de keuken, denk ik?quote:Op maandag 2 april 2007 22:37 schreef SiGNe het volgende:
Best vreemd dat een topkok geen Frans spreekt, zeker als je ziet dat die taal zo'n beetje de basistaal in de keuken is.
Tja, Jonnie Paysan klinkt ook al erg ordi, ik zou mezelf ook nooit "Maison dans la campagne" noemen,quote:Op dinsdag 3 april 2007 01:12 schreef chowshady het volgende:
Ik kijk net de herhaling, maar inderdaad Golfer: wat ziet ze er ordi uit.... echt TREES hehe
Ordi naam
Ze heet Therese, maar na ons bezoek aan de Librije hebben wij besloten haar Trees te noemen.quote:Op dinsdag 3 april 2007 01:12 schreef chowshady het volgende:
Ik kijk net de herhaling, maar inderdaad Golfer: wat ziet ze er ordi uit.... echt TREES hehe
Ordi naam
Dat sluimert nog, afhankelijk van de financiën.quote:Op dinsdag 3 april 2007 02:16 schreef Nembrionic het volgende:
Wat is er met het plan gebeurd om er (weer) eens te gaan eten/meeten?
Wat dacht je van Chateau Terroir?quote:Op dinsdag 3 april 2007 01:49 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Tja, Jonnie Paysan klinkt ook al erg ordi, ik zou mezelf ook nooit "Maison dans la campagne" noemen,
Huis in 't veld klinkt een stuk mooier en een achternaam kan je ook niet vertalen, het is tenslotte een eigennaam.
daarbij had ie zich beter Fermier kunnen noemen, da's geen gewone boer maar de eigenaar van het bedrijf, toch een stapje hoger.
Wat golfer zegt. Ik werd er afgelopen weekend nog naar gevraagd door iemand die ook wel belangstelling had om mee te gaan.quote:Op dinsdag 3 april 2007 02:17 schreef golfer het volgende:
Dat sluimert nog, afhankelijk van de financiën.
Ja die is echt van dat niveauquote:Op dinsdag 3 april 2007 11:31 schreef Dauthi het volgende:
is jonnie dan werkelijk zo goed, om naast passard ducasse bocuse en troisgros, te staan... Dat had eigenlijk niet gedacht. wordt het mss binnenkort maar is tijd om er te gaan eten.
Ik heb nog nooit iets van die andere koks gegeten, maar het etentje in De Librije is wel mijn lekkerste etentje ooit geweest. Ook de gastvrijheid was echt opmerkelijk goed.quote:Op dinsdag 3 april 2007 11:31 schreef Dauthi het volgende:
is jonnie dan werkelijk zo goed, om naast passard ducasse bocuse en troisgros, te staan... Dat had eigenlijk niet gedacht. wordt het mss binnenkort maar is tijd om er te gaan eten.
Trees moet echt een super aardige vrouw zijn, heel vrijgevig en super sociaal.quote:Op dinsdag 3 april 2007 15:15 schreef Bluezz het volgende:
Bij Trees weet ik het gewoon niet, ze voelt zo nep
Doe Sietse maar de groeten voor mij danquote:Op dinsdag 3 april 2007 18:10 schreef rudedeltadude het volgende:
[..]
Trees moet echt een super aardige vrouw zijn, heel vrijgevig en super sociaal.
En absoluut goed voor haar personeel.
Voorbeeldje dan maar?
Zoals eerder in dit topic genoemd, werkt een vriend van me bij de Librije (hij was ook in Nova te zien btw).
Trees heeft een Fiat 500 uit 1968 helemaal laten restaureren, hij is echt supermooi geworden en ze is er superzuinig op. Toen J&T op vakantie gingen, heeft die vriend van de me de hele week in de 500 mogen toeren, omdat hij geen auto heeft. "Pak maar mee wanneer je wil, benzine is ook voor onze rekening."
Erg netjes al zeg ik het zelf ... Zo is niet iedere baas voor zijn personeel...
(voorbeelden zat, maar kon me zo 1,2,3 niks beters bedenken)
wie?quote:Op woensdag 4 april 2007 00:26 schreef Euc- het volgende:
[..]
Doe Sietse maar de groeten voor mij dan![]()
Nou, je zegt dat een vriend van je 2 keer voor de Librije op en neer is gereden naar Limoux, de enige die 2 keer gereden heeft is Sietse, 1 keer samen met Gerrit en 1 keer met Hidde. Die keer met Gerrit was trouwens naar Avignon, naar de cateringkeuken waar een deel van de voorbereidingen werden gemaakt.quote:
Euc- werkt inderdaad bij de Librije en nee, hij is geen Jonnie.quote:Op woensdag 4 april 2007 23:22 schreef rudedeltadude het volgende:
ok euc... je wint...
werk je bij de librije ofzo?
Bedoel je daarmee te zeggen dat je uit je nek kletst? Ik snap 'm niet meerquote:Op woensdag 4 april 2007 23:22 schreef rudedeltadude het volgende:
ok euc... je wint...
werk je bij de librije ofzo?
Kijk eens in z'n profiel? Misschien dat je het dan wel ziet.quote:Op woensdag 4 april 2007 23:39 schreef rudedeltadude het volgende:
Euc-, wat doe je daar?
Wat voor "tools" dan? Voor alles is wel een oplossing (meestal danquote:Op maandag 9 april 2007 21:58 schreef ColdFeet het volgende:
Voor alle Jonnie-fans: er is een paar weken een boek verschenen: 'Het fijne van vlees', over het beste vlees en het beste eten. Met recepten van Jonnie, Sergio Herman, Cees Helder, Erik van der Loo en nog wat andere topchefs, en met heel veel mooie foto's.
Dus, wie zin heeft om Jonnies recept voor kalfhals, zwezerik, nier en tong met Raalter asperges en Zwolse mosterd uit te proberen: spoedt u naar de boekwinkel! En daarna naar de kookwinkel! Jonnie gebruikt namelijk tools die ik niet in de keuken heb liggen![]()
Idd, die gast zit em hard te spacenquote:Op woensdag 4 april 2007 23:40 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Bedoel je daarmee te zeggen dat je uit je nek kletst? Ik snap 'm niet meer
Ik heb het nog nooit meegemaakt.quote:Op zaterdag 9 juni 2007 00:56 schreef Zwansen het volgende:
Is dat serieus dat je in sommige sterrenrestaurants niet je jasje uit mag doen?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |