abonnement Unibet Coolblue
pi_48242618
*Poging tot reconstructie van alle plannetjes*

(correcties graag hier C O D U S (Commentaren Op Updates / Streamverslagen )

Pact-NJ
Om de mogelijkheid te krijgen immuniteit te verlenen aan iemand, belooft Nicolaas aan Jaap dat hij hem er 3 maanden niet uit zal stemmen. Nicolaas kan ook aardig onder woorden brengen waarom Jaap niet op Brian kan vertrouwen.
Nicolaas geeft aan Natasia toe dat het alleen om stemmen gaat, er is verder geen enkele belofte mbt bescherming, steun of loyaliteit. Jaap beseft ook dat het maar een heel mager pact is.

Pact-NN
Natasia spreekt Nicolaas meteen aan dat Huub immuniteit geven niet gaat werken. Nicolaas antwoordt vaag, maar de volgende ochtend, ruim voor het ontbijt, vertelt hij haar dat er iemand eruit moet. Sylvia, Eric en Jaap worden genoemd. Natasia vindt alles goed. Die middag belooft Natasia dat ze Brian zal bewerken om Jaap eruit te krijgen.

Plan-BJ
In de middag bespreken Brian en Jaap de mogelijkheid om Sylvia eruit te krijgen. Ze zijn bijzonder content met hun plan. Jaap wil flinke ruzie maken met Natasia en dan zijn beklag gaan doen bij SHE, en daarbij tussen neus en lippen laten vallen dat hij baalt van de hechte band tussen Natasia en Brian. Daarna zal hij een gesprek aangaan met Eric en proberen met hem een nep-pact aan te gaan, zodat Eric Sylvia er uit gaat stemmen.
Het plan wordt aan Nicolaas voorgelegd en die reageert lacherig. De volgende, Natasia, haalt haar schouders op.

Na de gebeurtenissen met de kook wedstrijd neemt Jaap Eric apart. Op zich doet Jaap het erg goed. Geeft aan dat zij beiden de zwakste in hun groep zijn. Speelt succesvol in op Erics ongenoegen dat Huub de leidersrol neemt en vaak te ver gaat. Geeft voldoende ruimte aan de nadelen van Brians gezever in de ruimte, waar Eric zich daar helemaal in kan vinden. Tipt effectief de angst aan dat oudgedienden makkelijker kunnen winnen dan nieuwkomers. Nicolaas is ook een oud-bewoner, zeker zeer sterk en dus wie bungelen er onderaan om als eerste weggestemd te worden? Eric en Jaap.
Eric stelt Jaap voor van groep te switchen. Ze bespreken de voors en tegens, en ze zitten alweer verbazingwekkend op één lijn met elkaar.... Misschien stiekem toch een mogelijk Pact-JE?

Pact-SE
Nadat Nicolaas Huub immuniteit heeft verleend beloofden Sylvia en Eric elkaar steun.
Eric vertelt Sylvia over het gesprek met Jaap. Ze besluiten het geheim te houden voor Huub. Waarschijnlijk omdat ze vrezen dat Huub het met zijn grote mond enige nuttige ontwikkelingen gaat verknallen. Daarnaast is dit geheimpje blijkbaar een versterking van hun pact, want wederom wordt aangehaald dat Huub echt niet hun leider is.

Plan-N+rest
Nadat Nicolaas Mark in zijn auto heeft gezet met woorden in de strekking van "het is goed" (dubbelzinnig, he?) rent hij in gestrekte pas naar de zitkamer en brandt los in een vlammend betoog dat Amanda en Huub een zware sanctie verdienen. Het enige wat hij nu kan bedenken is EXIT. Huub heeft immuniteit, maar daar verzinnen ze nog wel een andere straf voor. Amanda daarentegen, moet maar eens een levensles krijgen en op straat gezet worden. Gaat iedereen mee? Iedereen zegt volmondig Ja, en Brian perst er een "misschien, eigenlijk-wel-misschien" uit.
Amanda en Huub zijn niet bij deze opzwepende voorstelling aanwezig.

DrieDubbelSpel Natasia
Ze gaat helemaal op in haar rol als ervaren DGK-bewoner en wijst Amanda op haar dreigende exit, en Brians rol daarin. "Maar ik stem jou niet weg hoor" zegt ze tegen Amanda, hoewel ze kort daarvoor tegen Brian en Jaap zei "Wat mij betreft vliegt ze eruit"
Ze zegt nogmaals tegen Brian en Jaap dat het Plan-BJ doorgang moet vinden. Maar laat slinks ook vallen "Er moet deze maand echt iemand uit, hoor" welke rechtstreeks afkomstig is uit Pact-NN.

Breuk-BA (?)
Uit Brians woorden tegen Jaap is het duidelijk dat Brian daadwerkelijk overweegt Amanda eruit te stemmen. Het enige wat hem tegen lijkt te houden is de mogelijkheid dat Nicolaas dit samen met Huub heeft opgezet. Van Nicolaas alleen kan hij het hebben, want van Nicolaas kan hij veel leren.
In het groepsgesprek neemt Brian ook duidelijk stelling tegen Amanda's gebrek aan respect en inzet. Amanda pissed-off omdat hij niet erkent dat ze zich enorm heeft ingezet. Later is Amanda pissed dat Brian niet onmiddelijk "nee" heeft gezegd tegen de Amanda-ontslag-stemming. Brian kan helemaal niet meer uit zijn woorden komen, en Amanda laat lange stiltes vallen waardoor Brian nog meer zucht en steunt. Amanda verlaat de kamer met de boze woorden "stem me er maar uit, dan".

Taktische gesprekken SHE-Nicolaas
Er zijn enkele gesprekken geweest vandaag, maar blijkbaar zat iedereen aan de andere streams gekluisterd, want ik kon NIETS vinden wat zij besproken hebben.
Het enige wat ik 's morgens opving was dat Eric er vertrouwen in had dat Nicolaas de BANJ-groep van binnenuit wil breken, Sylvia zag wel wat in die uitleg, maar Huub totaal niet.

[ Bericht 4% gewijzigd door avonne op 13-04-2007 09:37:43 ]
pi_48248689
Well I know one thing that really is true
This here's a zoo and the keeper ain't you
pi_48248803
Kokje weg, Amanda moet ook weg zegt Nico.

http://www.youtube.com/watch?v=P-6M40H0sGg
Well I know one thing that really is true
This here's a zoo and the keeper ain't you
  donderdag 12 april 2007 @ 19:50:05 #54
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_48265627
Er is een stemming geweest om de hondjes van Amanda nog een week te laten blijven.
Iedereen stemde voor al wat het met voorwaarden, dat Amanda een wekker moet zetten in het weekend, dat Amanda ze beter moet verzorgen ook beter voeren en ze terugroepen als ze helemaal blaffend op tilt slaan. Eric wilde ook dat er een hondenuitlaatservice zou komen die de hondjes 2 uur per dag zou uitlaten zodat ze weg zijn van de villa en andere hondjes kunnen zien. Ook vindt ie het fijn dat ie dan 2 uur van de hondjes af is. De hondenuitlaatservice is goed gekeurd door achter.
  donderdag 12 april 2007 @ 20:01:52 #55
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_48266158
Voor Amanda is er een filmpje opgezet van Bont voor dieren, hoe nertjes worden gedood voor hun vacht. Amanda: ik vindt het heel zielig, maar ik vind nu niet opeens de vacht minder mooi, ik draag bont omdat ik het mooi vind. Als ik het niet koop dan blijft het in de winkel hangen.
Na het filmpje is een dame van Bont voor dieren op bezoek gekomen, om oa te praten over de bontjasjes van Amanda. Ze hebben nogal wat klachten daarover gekregen.

Doorbraak: Amanda geeft net aan dat ze wel een voorbeeld wil zijn door de jassen niet meer te dragen.
De dame van Bont voor dieren stelt voor om de jassen in te nemen en een wedstrijd uit te schrijven om een ander jasje te laten ontwerpen en de mooiste krijgt Amanda dan. Met dit laatste heeft Amanda het nog wat moeilijk. De ene jas heeft ze van haar moeder gekregen voor dr verjaardag en de andere van een exvriendje. Het niet meer dragen is 1, maar om ze ook nog mee te geven. . .

Kwartiertje later. . . Amanda stelt voor zélf de jas te ontwerpen en dan wil ze haar bontjasjes wel meegeven aan de dame van Bont voor dieren voor educatieve doeleinden. Sylvia heeft Amanda uitgelegd wat educatieve doeleinden zijn en dat lijkt Amanda wel wat. Ze twijfelt nog even aan het moment van overdracht, geeft ze haar bontjasjes meteen mee aan de dame van Bont voor dieren zonder nog haar nieuwe jasje te hebben of wacht ze tot ze haar nieuwe jasje krijgt. . .

Weer een kwartiertje later. . . Amanda heeft besloten dat ze haar bontjasjes meteen meegeeft aan de dame van Bont voor dieren. 'Eerst begreep ik niet dat je zei steek ze in de fik, maar als je dat doet dan ruik je gewoon dode dieren. . .'. Amanda krijgt applaus.
De dame van Bont voor dieren gaat meteen met Amanda om de tafel voor een ontwerp.

[ Bericht 24% gewijzigd door Marrije op 12-04-2007 21:07:26 ]
pi_48274532
Er komt een bericht van de plasmaboy: Er moet gestemd worden of Natasia elke maand 1 uur mag oefenen buiten de DGK met een Touareg. Omdat ze pas haar rijbewijs heeft gehaald.

Tussenstemming:
Eric stemt tegen omdat hij zegt dat wanneer ze wilt oefenen ze maar uit het huis moet gaan.
Sylvia heeft motorrijles en wilt dan ook wel oefenen.
Huub stemt voor (puur eigenbelang zegt hij).
Amanda stemt voor.
Brian stemt voor.
Jaap stemt voor.
Nicolaas stemt nog niet hij heeft nog 45 minuten zegt hij en wilt erover nadenken.

Eric wordt na de stemming naar 'de buren' geroepen. Wanneer hij terug komt vraagt hij aan Huub waarom hij voor heeft gestemd. Huub zegt dat hij liever nee zegt tegen zwaardere zaken.
Nicolaas stemt voor
7 minuten voor de tijd om is stemt Eric toch voor.

[ Bericht 33% gewijzigd door Sug4r op 13-04-2007 02:45:04 ]
  vrijdag 13 april 2007 @ 10:34:37 #57
149616 Frau.Pfeffertopf
heeft een eigen cheer smiley!
pi_48284370
quote:
Op vrijdag 13 april 2007 03:19 schreef fanvanheteersteuur het volgende:
..... en eric bleek eric tóch een valse nicht te zijn

vond hem tot nu toe leuk, maar voor mij viel hij door de mand vannacht
Watskeburt?
  vrijdag 13 april 2007 @ 10:45:33 #58
6941 APK
Factual, I think.
pi_48284807
quote:
Op vrijdag 13 april 2007 10:34 schreef Frau.Pfeffertopf het volgende:

Watskeburt? [afbeelding]
quote:
Op zaterdag 7 april 2007 13:23 schreef Gert het volgende:

Het is je blijkbaar nog niet opgevallen dat er al minstens 10 posts van jou gedelete zijn, in deze topicreeks?
Let op, mevrouw Pfeffertopf, het werkt als volgt:

- In het update-topic (dit topic dus) worden alléén updates geplaatst. Dat wil zeggen: een korte beschrijving van actuele gebeurtenissen die in het huis hebben plaatsgevonden en die interessant kunnen zijn voor DGK-volgers die niet naar de streams hebben gekeken.

- als je vragen of opmerkingen hebt over zaken die in dit topic genoemd worden, kan dat in dit topic:
C O D U S (Commentaren Op Updates / Streamverslagen

- als vragen hebt die niet specifiek over de updates gaan, dan kan dat in andere topics. Als je een vraag over Huub&Lieke hebt, kan dat bijvoorbeeld hier: Huub en Lieke. NIET het nieuwe love-duo!
En een vraag over iets wat je zojuist op de streams zag, kan ook in de COS-reeks gesteld worden.
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
  Moderator vrijdag 13 april 2007 @ 11:04:41 #59
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_48285476
Zucht..

Thx, APK .

On topic: vanochtend kwam er een brief het BB-huis de villa binnen, waarin de volgende regeltjes werden aangekondigd:

- peuken mogen niet meer in de tuin gegooid worden. Een overtreding kost 20CP. Bij vijf overtredingen mag er een week niet gerookt worden door álle miljonairs.

- ziektes en andere extreme scheldwoorden worden niet meer getolereerd, overtreders zijn 5 CP per scheldwoord kwijt.
Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
pi_48298865
Tussen de vele updates door een mooi plaatje als een tussendoortje:

pi_48316514
Brian is vandaag jarig

All I need is for my man to live up to his role
Onwetendheid is zaligmakend (Nalby)

They gettin' grief
  Moderator zondag 15 april 2007 @ 13:27:22 #62
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_48345964
Nicolaas en Brian hebben gisteren een gesprek over a.s donderdag gehad. Ze zijn het er over eens dat er echt iemand uit moet. Kandidaten: Eric en Jaap.
Interessant is, dat Brian tegenover Nicolaas aangaf "water bij de wijn" te willen doen. Exit Jaap?
Nico en Brian spraken verder af om het pas een dag voor de stemming definitief te gaan regelen, "anders komt het op de een of andere manier het huis al binnen."

[ Bericht 1% gewijzigd door Gert op 15-04-2007 22:08:27 ]
Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
  Moderator zondag 15 april 2007 @ 21:44:41 #63
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_48361712
Lieke en Huub hebben vanmiddag voor het eerst sex met elkaar gehad.
Dit gebeurde tijdens een "personeelsfeestje" ter ere van het feit dat er 200.000 euro in de jackpot zit.
Ze werden voortdurend gestoord, door met name Palma.
Palma en Herma roddelden over Lieke, ze mogen haar duidelijk niet.
Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
pi_48364167
Aangezien het toch een beetje een komkommerdag is geweest vandaag. Gisteravond 21.30
Errrric en Jaap over wegstemmen.

http://www.youtube.com/watch?v=cifbZU9h8Lk
Well I know one thing that really is true
This here's a zoo and the keeper ain't you
pi_48374813


De huishoudsters gaan te keer tegen Lieke en willen haar ontslaan. Lieke bijt van zich af en blijft door poetsen. Huub weet dat alles mogelijk is in DGK.
All I need is for my man to live up to his role
Onwetendheid is zaligmakend (Nalby)

They gettin' grief
pi_48378427


Palma ontslaat Lieke op staande voet. Huub houdt zich in. Bijna alle bewoners knuffelen Palma en begrijpen het. Jaap geeft Huub juridisch advies. Brian ziet zn kans schoon om dit nieuws te gebruiken als munitie.

Huub wil het hele huis elke dag gaan viesmaken. Palma zegt dat hij haar op een dag dankbaar zal zijn.
All I need is for my man to live up to his role
Onwetendheid is zaligmakend (Nalby)

They gettin' grief
  maandag 16 april 2007 @ 22:55:46 #67
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_48399446
Er is een poging gedaan om de cp'en te verdelen, dit gaat niet door omdat het dan de laatste keer is volgens achter dat er uberhaupt punten komen. Nicolaas heeft daarop punten gevraagd om te bellen om te vragen hoe het met zijn oma gaat. Aangezien Nic eerst tegen Brian zei dat ie de punten wilde om zijn kindjes te bellen vindt Brian het een vaag verhaal en heeft Brian het verzoek van Nic geparkeerd omdat hij eerst wil afdwingen dat Huub 120 punten uit de pot krijgt omdat Huub nog 100 punten schuld heeft bij Brian en met een beetje pech vanaf morgen 120 punten schuld. Nic heeft het parkeren niet afgewacht en meteen gezegd dat de eerstvolgende stemming zijn tegenstem krijgt. Daarmee zijn de poppen aan het dansen. Nic maakt Brian uit voor eikel, en Huub en Jaap staan schreeuwend tegenover elkaar en ook Natasja schreeuwt nog even dat ze het niet ok vond dat Nic haar vanmiddag aanviel en haar kindjes moest noemen.
  dinsdag 17 april 2007 @ 01:34:44 #68
16701 scanman01
Today's a good day
pi_48404160
Huub dekt 's nachts om half 2 de tafel zodat Palma morgen wel wat te doen heeft.

Even later gaat hij ook buiten de tafel op dezelfde manier dekken. Wordt vervolgd, morgenochtend.

Eric en Nicolaas melden even veilig tussendoor dat ze het er niet mee eens zijn

My soul is painted like the wings of butterflies
  dinsdag 17 april 2007 @ 02:00:02 #69
6941 APK
Factual, I think.
pi_48404595


Bright_Side_Of-Life

De rand van het zwembad wordt ook gedekt....
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
  dinsdag 17 april 2007 @ 02:41:45 #70
6941 APK
Factual, I think.
pi_48405140
quote:
Op dinsdag 17 april 2007 02:35 schreef Prospera het volgende:

Jaap: misschien kan je vragen om dispensatie ivm je meesterlijke plan.
Huub: geen meesterlijk plan, als je fokt met mij.....





Huub naar bed gestuurd en Eric is niet happy met zijn gedrag:
je kan het toch op een andere manier oplossen.

Ze heeft Lieke uit mijn leven getrokken.

Er blijkt woensdag een gesprek te zijn tussen Palma en Lieke.
zou je niet even afwachten en Palma er een nachtje over laten slapen zonder die zooi te maken zegt Eric; je gooit je eigen glazen in en je laat je je heel erg kennen nu.

Tief maar een eind op, zegt Huub.
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
pi_48406922
Palma zegt in een gesprek met Eric, dat ze eruit gestemd kan worden (ontslagen), maar dat er een unanieme stemming voor nodig is.

Tevens suggereert ze dat er een staking van het personeel komt, vanmorgen.
Het lijkt erop dat Eric en Natasia het met Palma eens zijn.
pi_48407189
Palma doet een poging te conflicteren met Huub, Huub is geïrriteerd, en gaat er weinig op in.
Ze heeft wel een beetje een Natasiastijl, een harde toon, en vooral veel geluid en woorden produceren.

Huub noemt tegen Nicolaas ook Herma een vals persoon, Nicolaas gaat er weinig op in.
Huub lijkt helemaal alleen te staan..

Palma roept nu iedereen bij elkaar, om officieel haar staking te gaan afkondigen.
Huub is er (vooralsnog) niet bij, en het is Huub-bash tijd, ook voor Eric.

(ik moet nu echt naar de Libelle zomerdagen praat-koffie-club-groep, tot later)
  dinsdag 17 april 2007 @ 13:43:32 #73
6941 APK
Factual, I think.
pi_48416313
quote:
Op dinsdag 17 april 2007 13:00 schreef Gert het volgende:
OP van Petraa + aanvulling:

Palma heeft overleg gepleegd met de overige miljonairs en de reden voor Lieke's ontslag gegeven. Het was absoluut niet persoonlijk, al haalde ze wel alles van zondag erbij. Zo had ze bv ook maar 1x met Huub kunnen neuken ipv 4x etc. etc. Tegen Huub zei ze dat alles aan Lieke nep is, net zoals het haar dat ze zondag had.
Brian en Nicolaas hebben gevraagd of Huub gediskwalificeerd kan worden, omdat hij glas doelbewust heeft kapot gemaakt. Volgens streamers heeft Jaap dit gedaan, volgens Huub ook.
Huub vraagt aan Jaap heb jij dat glas kapot gemaakt of ik, Jaap antwoordt JIJ.

Brian heeft te horen gekregen dat ze het zelf moeten oplossen voor 12 uur, vooralsnog lijkt er niets te gebeuren, dus we wachten rustig af.

Het personeel staakt trouwens.

Huub heeft inmiddels achter gevraagd om een schoonmaakploeg in te huren.
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
  dinsdag 17 april 2007 @ 17:18:08 #74
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_48426230
Maar ff m'n COS op hier neerzetten:

Drama vandaag in DGK: Omdat Palma gisteren Lieke ontslagen heeft wegens zogenaamd niet functioneren (maar eigenlijk omdat Lieke zondag op het personeelsfeest wel 4x met Huub heeft liggen rotzooien) heeft Huub vannacht één grote puintuin van het huis gemaakt: alle vaat op tafel en verder zo ongeveer alles wat ooit in een kastje stond op tafel neergezet... er is ook eea op de grond beland en het zwembad was omgeven met fruit (wat deels in het zwembad gevallen is)

Palma en haar personeel ging vervolgens in staking (waarbij Palma en Herma de andere schoonmaakster zo ongeveer verboden iets te doen) en hebben zich de hele dag zitten beklagen.
Huub liet dit niet op zich zitten en huurde een externe schoonmaakster in.
Deze jongdame (Zaffra) kwam, zag en overwon... Palma flipte en zit inmiddels (ruim 2½ uur na het eindigen van haar normale werktijd) nog steeds te staken in de villa.

Ze heeft al geprobeerd Zaffra te ontslaan, al geprobeerd met haar te praten en probeert nu de bewoners aan haar kant te krijgen door zich nog maar eens te beklagen over de brutaliteit van het meisje dat zich gewoon niets door Palma liet vertellen.
Huub wijst Palma er even op dat ze in staking is en dus sowieso niets meer te vertellen heeft...
The Palmagate continues.... zou ze mee-eten?? Zou Zaffra ook mee-eten??
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_48432316
All I need is for my man to live up to his role
Onwetendheid is zaligmakend (Nalby)

They gettin' grief
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')