abonnement Unibet Coolblue
pi_61113598
quote:
Op woensdag 20 augustus 2008 13:44 schreef ParanoidEv het volgende:

[..]

Lol wat stond er dan op dat bordje? Zo'n rode driehoek met een drol er in? Maar euh, kan gebeuren..? Daar kan ik me echt niks bij voorstellen. Dat je zo ontspant dat je je kringspier ook maar laat gaan? Vast van die mensen die ook niet uitkijken als ze de weg op rijden.

Ik heb nog een saunabon! Voor Najade in Clinge (tegen de Belgische grens. Of is het al België?) Ik ben benieuwd, het is best nieuw.
Ben benieuwd wat je van Najade vindt dan is voor mij ook bijna thuiswedstrijd en nee is net geen belgie heee
pi_61493904
Sauna Deco ben ik ook erg benieuwd naar. De website ziet er in elk geval geweldig uit. Vooral wat ze met die inrichting hebben gedaan.

Het is geen super grote sauna dus het zal duimen zijn dat het niet te druk is.

Dat van die poep in Elysium vind ik echt super wazig. dat mag nog geen 5 minuten blijven liggen. Zo'n verhaal blijft in de gedachten van mensen hangen en wordt nu dus ook al op internet gezet. jakkie.
pi_61903602
Ik ben niet goed in het schrijven van reviews, maar wil zeker met jullie delen dat ik een paar dagen geleden naar de Veluwse Bron in Emst ben geweest. Deze sauna is op 10 juli van dit jaar opengegaan en ligt aan de Kievietweide, een zandafgraving. Van buiten een imposant en modern gebouw, van binnen ontzettend mooi ingericht met donkere (zwart/grijs) tinten met oranje elementen, hun huiskleur. Na ontvangst met koffie rond 9.30 konden we om 10.00 naar de kleedkamers. Omdat het complex ontzettend groot is (men zegt de grootste sauna van Nederland te zijn) wordt er gestart met een rondleiding, indien gewenst. Een van de vele gastvrouwen van deze sauna liet ons zien waar we wat konden vinden.

Het is altijd lastig schatten, maar ik denk dat deze sauna zeker 20 ruimten heeft, varierend van de standaard Finse en infrarood sauna's, tot een heus zandstrand, een Veluwesauna en een wildspotsauna. Verder talloze bubbelbaden, dompelbaden, douches van verschillende temperatuur, een voetenbad met een aquariumzuil in het midden en diverse grote zwembaden binnen en buiten. Het zwembad binnen ziet er werkelijk waar schitterend uit, doordat met een soort van opstaande rand heeft waar het water overheen kan stromen. Er is dus geen zichtbare rand omdat het water tot boven toe staat, alsof het een spiegel is. Buiten is ook nog een zoutbad te vinden.

Het beauty-gebeuren ziet er erg netjes en professioneel uit. Heb zelf mogen genieten van een hot stone massage en een modderbehandeling met gezichtsmassage. Niet direct iets om bij het voetbal te vertellen, maar zowel mijn vrouw als ik vonden het erg lekker en rustgevend.

Omdat we alleen overdag zijn geweest, hebben we geen ervaringen met het diner. We hebben wel het uitgebreide lunch-buffet gehad, behorende bij het arrangement. Keuze genoeg, met een grote saladebar, diverse soorten broodjes en beleg, soep en warme versnaperingen (omelet of loempia). Het restaurant was ruim en sfeervol en bediening adequaat.

Voor ons zeker een sauna om nog eens te bezoeken, al is het maar omdat we het overgrote deel nog niet gezien en geprobeerd hebben. Overigens was het, in tegenstelling tot de weekenden, op deze dinsdag erg rustig. Er stonden zo'n 100 auto's toen wij weer gingen, maar daar was binnen weinig van te merken. We hebben steeds met z'n tweeën in een sauna of bubbelbad gezeten, alleen in het zwembad zwommen nog 2 andere mensen.
  donderdag 25 september 2008 @ 14:21:01 #279
115121 Arizona
The Grand Canyon State
pi_61904172
Klinkt goed Coelho! En er is niks mis met je review hoor

Wij willen binnenkort ook weer eens een dagje naar de sauna. We zitten te twijfelen tussen Thermen Bussloo (hier zijn we 3 keer geweest en dit is altijd heel goed bevallen) of dus De Veluwse Bron...
Misschien toch maar de Veluwse Bron dus eens proberen.
I'm gonna love you 'til the heavens stop the rain
I'm gonna love you 'til the stars fall from the sky
For you and I
pi_61912165
Klinkt erg goed Coelho, de Veluwse Bron staat ook nog op ons lijstje om heen te gaan.

Maar morgen gaan we eerst naar Thermen Holiday Zuidwolde

Even lekker ontspannen en genieten van het mooie najaarsweer
  donderdag 25 september 2008 @ 21:48:23 #281
94046 PM-girl
Is geen haartje betoeterd...
pi_61916184
Ben van de week in Veghel geweest. Mooie, rustige en kleine sauna, met prima faciliteiten.
Ik vond het wel opvallend dat er veel gluurmannen waren, maar misschien was dat net pech. In andere sauna's (Geldrop, Nijmegen) is me dat nooit zo opgevallen.
...maar weI in de aap gelogeerd :P
*
Ik stuur al sinds oktober 2006 PM's, word ik dan nu PM-woman?
Laat maar: PMS-girl it is.....
pi_61967451
Vrijdag dus naar Thermen Holiday Zuidwolde geweest. We waren er rond half 1, en nadat we ons gemeld hadden bij de receptie en de badjas gekregen hadden, kregen we onze sleuteltjes en werd ons verteld waar de kleedkamer was. We gingen de trap af naar beneden, en daar was een erg ruime kleedruimte, met banken en kledingkastjes. De kledingkastjes waren groot genoeg, en omdat iedereen gewoon een eigen kastje krijgt, ipv dat je als stel 1 kastje moet delen, had je dus ruimte genoeg. Nadat we omgekleed waren, liepen we naar boven, waar we in het restaurantgedeelte onze sleuteltjes af konden geven. Hierna kregen we een rondleiding, en werd verteld hoe warm elke sauna was en dergelijke.

Hierna hebben we lekker gedouched en gescrubd, en toen zijn we in het stoombad gaan zitten. Een erg grote ruimte, met verschillende kleuren lichtjes, dus het was ook nog eens een kleurentherapie-sauna. De luchtvochtigheid was lekker hoog, en er lagen plastic hoofdsteuntjes, zodat je ook lekker kon liggen.

Na het stoombad hebben we even in het zwembad gezwommen, dat lekker op temperatuur was, en waar ook nog een bruisbank in zat. Het nadeel van die bruisbank was alleen, dat het knopje om het aan te zetten niet bij de bruisbank zelf zat, maar aan de overkant van het zwembad. Nadat we lekker gebubbeld hadden, zijn we wat gaan eten. Het is een erg rustige sauna, die niet heel erg bekend staat, en we hoefden dan ook niet lang te wachten. Ze hadden verschillende pistoletjes, salades en tosti's. Ik had een pistoletje met kruidenkaas en gebakken spekjes, en mn vriend had een pistoletje met Noorse garnalen, creme freche en bieslook. Ook zat er bij de pistoletjes salade. Het smaakte erg lekker, en het vulde best goed.

Na het eten hebben we lekker op de ligweide in het zonnetje liggen lezen. De tuin is erg groot, en er zijn echt heel veel ligbedden. Aangezien het geen grote sauna is, was er dus plek genoeg. We hebben ongeveer 1,5 uur in het zonnetje gelegen, en daarna zijn we ons gaan klaarmaken voor de opgieting van 16 uur. We zijn allebei erg fan van opgietingen, dus deze wilden we natuurlijk ook graag meemaken. Er zaten zo'n 10-15 mensen in de sauna, en voor de pauze kregen we een emmer met lavendel-geur en 1 met sinaasappelgeur. Vooral de sinaasappelgeur was erg pittig, het werd wel erg heet op een gegeven moment, maar we hebben het allebei volgehouden tot de pauze. In de pauze eventjes buiten weer wat afkoelen, en er stond een schaal met partjes sinaasappel. Ik ben alleen allergisch voor sinaasappel, dus voor mij geen lekker stukje fruit. Na de pauze kregen we de geuren berken en euca-mint, die allebei goed te doen waren. De opgieting duurde inclusief pauze zo'n 20-25 minuten, en was erg lekker om mee te maken.

Na de opgieting hebben we weer even gezwommen en in het bubbelbad gezeten, en toen hebben we binnen nog even wat gedronken en een stokbroodje met kruidenboter gegeten. Daarna zijn we in de grotsauna geweest, en die was echt enorm groot en superlekker. Er werd rustgevende muziek gedraaid, en de temperatuur was erg aangenaam. Deze sauna was echt super ontspannend, en we vielen dan ook zowat in slaap. In de grotsauna konden we het wel een tijdje volhouden, het was niet zo dat je na 12 minuten ofzo het niet meer kon volhouden, je kan er wel een half uur of langer in liggen.

Na de sauna natuurlijk lekker afkoelen, en er waren ook genoeg koelmogelijkheden. Je had natuurlijk een dompelbad, maar ook een tuinslang, koude douches en een stortemmer. Ik was altijd eerst wat bang voor de stortemmer, dus had het nog nooit gebruikt, maar nou toch eens geprobeerd, en het was echt heerlijk. Daarna natuurlijk weer opwarmen in het zwembad en bubbelbad, en toen zijn we gaan eten.

Het restaurant zat nou wat voller, maar nog was het niet heel erg druk ofzo. Mn vriend bestelde als voorgerecht zalm, en ik had kip in bladerdeegrolletjes, wat echt ontzettend lekker was. Ik had als hoofdgerecht een ontzettend lekkere vleesspies met kip, rund- en varkensvlees, en grote stukken paprika en ui. Mn vriend had een Hollandse biefstuk. Het eten werd geserveerd met gefrituurde aardappelringetjes, en een bakje met sla, 1 met tuinbonen en een 1 met gekookte groente. Aangezien mn vriend niet zo van de groenten/sla is, heb ik de sla en gekookte groenten opgegeten, van tuinbonen hou ik zelf ook niet. Er was iig overal ruim voldoende van, en na het eten zat ik ook best vol.

We waren rond kwart voor 8 klaar met eten, en om 20 uur wilden we toch wel graag weer naar de opgieting. Dus geen nagerecht genomen, maar lekker gaan douchen en in het voetenbadje gaan zitten, en toen voor de tweede keer naar de opgieting. Dit keer kregen we voor de pauze rode-appeltjes en berken, en na de pauze 2 keer euca-mint. Ik had na de opgieting van 's middags tegen de vrouw die die opgieting deed verteld dat ik allergisch ben voor sinaasappels, en dus geen fruit had gehad 's middags. Ik had ze de tip gegeven om ook eens ander fruit op te dienen, zoals ananas, meloen, appel of peer. Na de opgieting 's avonds lag er een schaal met groene appels, die ik wel mag hebben, dus daar was ik erg blij mee. En ze staan dus goed open voor suggesties.

Na de opgieting hebben we nog even een kopje koffie/thee gedronken en wat bij de open haard zitten lezen. Daarna zijn we nog in de houtgestookte sauna geweest, maar daar hield ik het niet zo lang in vol, aangezien ik het wel erg droog vond binnen. Nadat we weer afgekoeld en opgewarmd waren, zijn we voor de tweede keer in de grotsauna geweest. Rond half 11 vonden we het wel mooi geweest, en hebben we nog wat gedronken, gedouched en daarna weer aangekleed. De badjas ingeleverd, betaald, en toen nog een uur terug naar huis rijden.

We zijn niet in de infraroodsauna en de binnensauna van 95 graden geweest, maar in totaal hebben ze dus 5 sauna's. Niet echt superveel, maar je kunt je er prima de hele dag vermaken, zeker als het mooi weer is en je ook nog in de tuin kunt liggen.

Het was dus een erg lekkere dag, het was allemaal erg schoon, het personeel was vriendelijk, het was lekker rustig, waardoor je niet lang hoefde te wachten op je bestellingen, en het eten was echt ontzettend lekker. Het enige minpuntje was dus die knop van de bruisbank, maar verder was alles echt super goed.

[ Bericht 0% gewijzigd door _Hestia_ op 28-09-2008 12:38:05 ]
pi_62056201
Mooi verslag Sylvana daar kunnen we iets weer mee
pi_62102377
Thnx

Zijn er nog meer mensen die vandaag een nieuwsbrief van Huize Hogehofte ( Enschede) hebben gekregen terwijl ze daar nog nooit geweest zijn? Ik kreeg vandaag dus een nieuwsbrief ervan, terwijl ik er nog nooit van gehoord heb, laat staan geweest ben. Dus meteen opgebeld, en gevraagd hoe ze aan mijn e-mailadres komen? Dat wist ze zo snel niet, dus nou gaat ze het als het goed is uitzoeken en belt ze me als ze het weet terug.

Edit: nou, net kreeg ik een nieuwsbrief van Sauna Saré in Oldenzaal, daar ben ik dus wel geweest, en in hun nieuwsbrief stond dat Huize Hogehofte oneigenlijk gebruikt maakt van het emailadressenbestand van Saré. De oude baas van Saré is naar Huize Hogehofte overgestapt, en heeft dat adressenbestand van Saré meegenomen, en stuurt dus van zijn nieuwe baan bij Huize Hogehofte dus ook allemaal mailtjes naar klanten van Saré. Niet echt netjes dus, en bij Saré zijn ze nu ook aan het uitzoeken welke stappen ze tegen hem kunnen ondernemen.

[ Bericht 17% gewijzigd door _Hestia_ op 03-10-2008 16:31:21 ]
pi_62210093
quote:
Op zondag 28 september 2008 12:25 schreef Sylvana het volgende:
Vrijdag dus naar Thermen Holiday Zuidwolde geweest.
Ik keek even op van de naam, maar zie net op hun site dat de sauna is overgenomen. Ik kende het als sauna De Linderbrink en niet aangesloten bij de Thermen Holiday keten.

De opgietingen zijn daar altijd heel erg fijn en ik ben zelf heel erg fan van de infrarood sauna omdat je daar onder de infraroodlamp kan liggen ipv het standaard op een stom krukje oid zitten In de grotsauna ga ik meestal lekker op de grond voor de grote openhaard liggen Zalig!
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_62210485
quote:
Op vrijdag 3 oktober 2008 11:53 schreef Sylvana het volgende:
Thnx

Zijn er nog meer mensen die vandaag een nieuwsbrief van Huize Hogehofte ( Enschede) hebben gekregen terwijl ze daar nog nooit geweest zijn? Ik kreeg vandaag dus een nieuwsbrief ervan, terwijl ik er nog nooit van gehoord heb, laat staan geweest ben. Dus meteen opgebeld, en gevraagd hoe ze aan mijn e-mailadres komen? Dat wist ze zo snel niet, dus nou gaat ze het als het goed is uitzoeken en belt ze me als ze het weet terug.

Edit: nou, net kreeg ik een nieuwsbrief van Sauna Saré in Oldenzaal, daar ben ik dus wel geweest, en in hun nieuwsbrief stond dat Huize Hogehofte oneigenlijk gebruikt maakt van het emailadressenbestand van Saré. De oude baas van Saré is naar Huize Hogehofte overgestapt, en heeft dat adressenbestand van Saré meegenomen, en stuurt dus van zijn nieuwe baan bij Huize Hogehofte dus ook allemaal mailtjes naar klanten van Saré. Niet echt netjes dus, en bij Saré zijn ze nu ook aan het uitzoeken welke stappen ze tegen hem kunnen ondernemen.
Ik denk dat je Huize Hölterhof bedoelt?

Nooit bij Saré geweest dus ook geen mail gehad. Net wel ff de website bekeken. Ben best nieuwsgierig naar het saunagedeelte, maar als regelmatig bezoeker van het oude hotel-restaurant de Hölterhof ben ik wel van mening dat degene die die sauna daar verzonnen heeft een nekschot verdient voor hoe het er nu uitziet.
A mind with a heart of it's own
pi_62212213
quote:
Op dinsdag 7 oktober 2008 19:37 schreef DrMarten het volgende:

[..]

Ik denk dat je Huize Hölterhof bedoelt?

Nooit bij Saré geweest dus ook geen mail gehad. Net wel ff de website bekeken. Ben best nieuwsgierig naar het saunagedeelte, maar als regelmatig bezoeker van het oude hotel-restaurant de Hölterhof ben ik wel van mening dat degene die die sauna daar verzonnen heeft een nekschot verdient voor hoe het er nu uitziet.
Uhm ja, ik bedoel idd Huize Hölterhof, verkeerde naam in mn hoofd gehad tijdens het typen blijkbaar.
  dinsdag 7 oktober 2008 @ 20:53:23 #288
99899 turnpike
have spacesuit, will travel
pi_62212956
Wie is er bij de Veluwse bron geweest en werd ook helemaal horendol van de onderwater "muziek" ?

Als je die new-age tingeltangel al zo mag noemen. Maar goed, dat is ook 1 van de weinige minpuntjes die ik kan benoemen na mijn eerste bezoek aldaar. Aanstaand weekend voor de 2e keer. Hopelijk wederom een positieve ervaring. Heel ruim opgezet, vriendelijk personeel, prachtige ligging en een ruim aanbod aan faciliteiten.

BTW De Sauna in Weesp had dan wel nergens drollen liggen, maar wel gele sneeuw in de sneeuwgrot.
We blijven ons verzetten! En weten doen we niks...
pi_62250995
Voor het eerst naar een sauna (Zwaluwhoeve) geweest, wij hadden de tickets gekregen van iemand die zelf niet kon gaan.

Wat was het druk, het begon al ermee dat wij haast geen parkeerplaats konden vinden (ok, wij waren er ook pas 14.00 uur, dus alle dagjesmensen waren al binnen en nog niemand was weer naar huis), maar ik denk doordat de Zwaluwhoeve zo veel reclame overal maakt, dat het er ook zo ontzettend druk is (of is dat normaal??)

Wat ik vreemd vond is dat je nergens een broodje los kon kopen, wij hadden geen arrangement, dus alleen de entree en het bijbehorende glaasje champagne, maar ik had er toch verwacht, dat je ergens "snel" iets kon eten, maar ter plekke konden wij dat niet vinden. Er was alleen een a la carte restaurant en een buffetrestaurant. Nergens hing/ stond een menukaart en / of prijslijst ( behalve voor het a la carte restaurant, maar daar kon je alleen voor de lunch en dan weer voor een uitgebreid diner terecht). Achteraf zag ik op de website dat er toch in “Het Voorhuis” versnaperingen geserveerd worden, maar daar ter plekke zag ik alleen iemand een stukje appeltaart eten. Ik snap wel dat ze misschien het gevoel willen vermiddelen dat je een hele dag kunt genieten, maar ik zou toch graag ergens een menu- en drankkaart met prijzen willen zien om niet voor verrassingen te komen staan. Toen wij weggingen en ongeveer 5 minuten bij de kassa’s moesten wachten, waren al twee verschillende koppels waar de rekening niet klopte. Misschien toeval, maar vond het wel een beetje raar. Ze werken daar doch met die horlogeachtige bandjes.

Verder vond ik het wel leuk, vooral tegen avond toen het weer iets rustiger werd en er ook meer plek vrijkwam in de sauna’s.
pi_62251662
quote:
Op donderdag 9 oktober 2008 02:05 schreef Zana het volgende:
Voor het eerst naar een sauna (Zwaluwhoeve) geweest, wij hadden de tickets gekregen van iemand die zelf niet kon gaan.

Wat was het druk, het begon al ermee dat wij haast geen parkeerplaats konden vinden (ok, wij waren er ook pas 14.00 uur, dus alle dagjesmensen waren al binnen en nog niemand was weer naar huis), maar ik denk doordat de Zwaluwhoeve zo veel reclame overal maakt, dat het er ook zo ontzettend druk is (of is dat normaal??)

Wat ik vreemd vond is dat je nergens een broodje los kon kopen, wij hadden geen arrangement, dus alleen de entree en het bijbehorende glaasje champagne, maar ik had er toch verwacht, dat je ergens "snel" iets kon eten, maar ter plekke konden wij dat niet vinden. Er was alleen een a la carte restaurant en een buffetrestaurant. Nergens hing/ stond een menukaart en / of prijslijst ( behalve voor het a la carte restaurant, maar daar kon je alleen voor de lunch en dan weer voor een uitgebreid diner terecht). Achteraf zag ik op de website dat er toch in “Het Voorhuis” versnaperingen geserveerd worden, maar daar ter plekke zag ik alleen iemand een stukje appeltaart eten. Ik snap wel dat ze misschien het gevoel willen vermiddelen dat je een hele dag kunt genieten, maar ik zou toch graag ergens een menu- en drankkaart met prijzen willen zien om niet voor verrassingen te komen staan. Toen wij weggingen en ongeveer 5 minuten bij de kassa’s moesten wachten, waren al twee verschillende koppels waar de rekening niet klopte. Misschien toeval, maar vond het wel een beetje raar. Ze werken daar doch met die horlogeachtige bandjes.

Verder vond ik het wel leuk, vooral tegen avond toen het weer iets rustiger werd en er ook meer plek vrijkwam in de sauna’s.
In de grote bar/terras (volgens mij is dat het Voorhuis), liggen overal boekjes met versnapperingen en drankjes. Ik heb daar nooit moeite mee gehad om die te vinden tbh.

Ik ben er gisteravond weer geweest en het enige minpuntje, waar ik zelf niet eens last van heb gehad, ik maak er nooit gebruik van, heeft te maken met de opgieting.

Blijkbaar hebben ze bedacht dat ze kunnen bezuinigen door het fruit en de honing weg te laten.

Overigens rijden wij meestal rond 17:45 de parkeerplaats op en moeten altijd heel erg goed zoeken naar een plekje om vervolgens binnen haast niks van de drukte te merken. Gewoon gezellig. Elke sauna kun je gewoon in.
pi_62251795
quote:
Op donderdag 14 februari 2008 13:11 schreef YPPY het volgende:
Elysium is erg groot, je kunt er veel doen. Het is wel massaal, dat moet je leuk vinden. Schiedam is iets rustiger, maar ook daar kun je veel doen. Ze zijn allebei leuk voor een eerste keer. Ridderkerk zou ik zeker niet doen. Vond ik erg tegenvallen.
Ik was van plan om binnenkort daarheen te gaan (vanwege kortingsbonnen), wat is daar zo slecht aan?
Klussen deel 1 en 2
pi_62252723
quote:
Op donderdag 9 oktober 2008 07:26 schreef stbabylon het volgende:
[..]In de grote bar/terras (volgens mij is dat het Voorhuis), liggen overal boekjes met versnapperingen en drankjes. Ik heb daar nooit moeite mee gehad om die te vinden tbh.
Ik ben er gisteravond weer geweest en het enige minpuntje, waar ik zelf niet eens last van heb gehad, ik maak er nooit gebruik van, heeft te maken met de opgieting. Blijkbaar hebben ze bedacht dat ze kunnen bezuinigen door het fruit en de honing weg te laten. Overigens rijden wij meestal rond 17:45 de parkeerplaats op en moeten altijd heel erg goed zoeken naar een plekje om vervolgens binnen haast niks van de drukte te merken. Gewoon gezellig. Elke sauna kun je gewoon in.
Wij waren ook gisteren en tijdens de opgieting in de Finse Sauna om 20.00 uur was er wel een ananas-, kokos- en later dan een ijsmuntluchtje, ook kregen wij uit een spuitfles honing op ons hand. Ik had het nog niet eerder meegemaakt en weet niet hoe het hoort, maar deze ceremonie vond ik bijzonder leuk. De volgende keer gaan wij zeker ook 's avonds het was er veel minder druk dan 's middags. Ik heb er dus echt geen boekjes gezien in Het Voorhuis of op het terras daar, maar omdat daar binnen geen plek was, hebben wij daar ook niet gezeten. Ik heb wel een beetje opgelet, maar behalve de appeltaart heb ik maar een iemand gezien die een boord met iets chipsachtigs had, vreemd.
Wel heb ik bij de ingang meegekregen dat de prijzen ( van de sauna waren verhoogd, want die mensen voor ons hadden een bon en volgens mij moesten die bijbetalen en ik hoorde ook een ( vaste? ) gast met de mevrouw van de opgieting praten en toen vertelde de medewerkster dat sinds kort " alles veranderd was" , maar ik heb niet meegekregen of ze het alleen over de opgieting had.
[/quote]

[ Bericht 0% gewijzigd door Zana op 09-10-2008 09:21:05 ]
pi_62254755
quote:
Op donderdag 9 oktober 2008 07:26 schreef stbabylon het volgende:

[..]

In de grote bar/terras (volgens mij is dat het Voorhuis), liggen overal boekjes met versnapperingen en drankjes. Ik heb daar nooit moeite mee gehad om die te vinden tbh.

Ik ben er gisteravond weer geweest en het enige minpuntje, waar ik zelf niet eens last van heb gehad, ik maak er nooit gebruik van, heeft te maken met de opgieting.

Blijkbaar hebben ze bedacht dat ze kunnen bezuinigen door het fruit en de honing weg te laten.

Overigens rijden wij meestal rond 17:45 de parkeerplaats op en moeten altijd heel erg goed zoeken naar een plekje om vervolgens binnen haast niks van de drukte te merken. Gewoon gezellig. Elke sauna kun je gewoon in.
Ja idd, in het voorhuis liggen idd gewoon boekjes met wat je kunt eten en drinken daar. Toen wij er pas waren, waren we er rond een uur of 12, en toen moesten we ook al naar het achterste parkeerterrein, maar daar was toen nog plek zat. En binnen merkte je eigenlijk niks van al die drukte, nergens hoeven wachten, sauna' s zaten niet stampvol ofzo. Bij de opgieting was er toen nog wel fruit en honing, en bij ons klopte de rekening achteraf ook niet. Stond 1 appeltaart op, terwijl we helemaal geen appeltaart gehad hadden :S
pi_62254813
quote:
Op donderdag 9 oktober 2008 02:05 schreef Zana het volgende:Wat ik vreemd vond is dat je nergens een broodje los kon kopen,
Misschien had je het even kunnen vragen? Ik ken de Zwaluwhoeve alleen van een arrangement en dat is ons uitstekend bevallen, het lijkt me stug dat je nergens een broodje kan bestellen.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_62254905
Inderdaad, je kunt het altijd vragen, en als je er nog nooit eerder bent geweest, is na binnenkomst om een rondleiding vragen ook wel handig, dan kom je er ook snel genoeg achter.
pi_62255457
Normaal is de opgieting 2 geuren, pauze met fruit, dan nog 2 geuren met honing en ijsblokjes. Ik hoorde dus iemand zeggen (vaste klant) dat de fruit en honing weg waren.

Voor mij geen probleem, want ik ga na de pauze niet meer terug naar binnen. Halve opgieting is mij warm genoeg

Maar goed, ik heb dus hoogst waarschijnlijk Zana gisteren gezien, geinig
pi_62257329
Ons werd bij binnenkomst wel gevraagd of wij voor het eerst kwamen, maar ons werd geen rondleiding aangeboden. Wij kregen dus alleen een papiertje met een plattegrond mee. Ook kwamen wij alleen per toeval achter dat er opgietingen waren, omdat wij er langsliepen een het boordje zagen en later een rij met mensen.
Voor de volgende keer weten wij het... een dat van dat broodje hadden wij gewoon moeten vragen, maar ik ging ervan uit dat je ergens een vitrine hebt, waaruit je kunt kiezen. Ik denk dat de meeste mensen gewoon een arrangement met eten boeken, die hebben dus ook geen behoefde aan losse broodjes.
's avonds was ik heel trots dat ik eindelijk een plekje in de infraroodsauna in de tuin had veroverd, zat ik daar met mijn vriend in het donker 5 minuten te wachten tot iets ging gebeuren... niet dus... Wij weer naar buiten zag ik net daarop twee oude vrouwtjes binnenlopen een de lampjes aangaan... Ik weer terug... hoe kan dat nou, moest je de lampen zelf inschakelen...dat hadden ze wel ergens kunnen melden. Trouwens, waarom staan bij de infrarood binnen van die tussenmuren, ik zat op een bankje en zag er dat ze op bepaalde plekken een beetje smoesig waren, moet je er normaal tegen zo een muurtje leunen?
In de Opkamer, daar waar je je welkomsdrankje krijgt, stonden in een aparte ruimte ook bedden. Eerst vond ik het een ranzige gedachte dat iederen in hetzelfde bed ligt, maar achteraf gezien kon je daar wel prettig liggen. En is het normaal dat in een stoombad alleen een trekker ligt? Normaal zit je op je handdoek, maar daar zit iedereen op de stenen...misschien ben ik een muts, maar waarom heeft niet iedereen een eigen plastiek matje?

[ Bericht 0% gewijzigd door Zana op 09-10-2008 13:39:39 ]
pi_62257496
Het is heel normaal dat er in een stoombad alleen een trekker ligt hoor. En ik vond die plattegrond best wel duidelijk die je meekreeg, vond het daarom zelf toen niet nodig om een rondleiding te vragen. Maar als dat niet wordt aangeboden bij binnenkomst, kun je er altijd zelf om vragen toch? En het is heel normaal dat je bij een infraroodsauna hem moet inschakelen, dmv een knopje of je hand voor een sensor bewegen.

Een beetje zelfinitiatief is ook niet verkeerd iig Als je iets niet weet, gewoon vragen in het vervolg dus!
pi_62258920
quote:
Op donderdag 9 oktober 2008 12:49 schreef Sylvana het volgende:
Het is heel normaal dat er in een stoombad alleen een trekker ligt hoor. En ik vond die plattegrond best wel duidelijk die je meekreeg, vond het daarom zelf toen niet nodig om een rondleiding te vragen. Maar als dat niet wordt aangeboden bij binnenkomst, kun je er altijd zelf om vragen toch? En het is heel normaal dat je bij een infraroodsauna hem moet inschakelen, dmv een knopje of je hand voor een sensor bewegen.

Een beetje zelfinitiatief is ook niet verkeerd iig Als je iets niet weet, gewoon vragen in het vervolg dus!
Voor ons was het de eerste keer, dus je bent ook nog een beetje "druk" met andere dingen, vanwege helemaal bloot tussen al die mensen en zo en natuurlijk weet je dan nog niet waar welke sauna voor dient en hoe lang je erin moet en zo, en dat vond ik bij de Zwaluwhoeve ook maar beperkt aangegeven. De Infraroodsauna binnen ging gewoon automatisch aan en uit, dus ik dacht dat het buiten er ook zo zou zijn.

Trouwens sommige van de deuren hadden een elektrisch knopje, wat ik mij afvroeg is wat er gebeurd, wanneer die stuk gaat, zit je dan "vast" in de hete sauna/ stoombad? En ik heb ook haast geen personeel gezien, behalve dan in de restaurants, een wonder dat het er zo schoon uitzag.
pi_62258973
Zo'n deur is snel genoeg open hoor

Die kun je gewoon opentrekken. En anders ligt er wel iets in de sauna om mee te smijten

En daarnaast mag ik er van uitgaan dat het elektrische systeem de deur dicht houdt. En als de stroom weg valt de deur weer naar zijn normale staat gaat: open.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')