abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 10 augustus 2006 @ 12:19:20 #251
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_40680549
Vannacht over vrachtwagens gedroomd. 1 vrachtwagen waar mijn overleden oom in gereden heeft die had kenteken 42, 42 en nog eens 42. 3 keer 42 zat erin. Verder nog meer. En toen was ik met iemand dat kenteken aan het analyseren en toen waren we de onderkant van de vrachtwagen aan het uitrekenen. Hoeveel ballast de vrachtwagen kan hebben. Toen zeiden we de uitkomst van onze berekening aan de chauffeur maar die wist dat al. En toen zeiden we dat het vanzelfsprekend is dat hij het verband zag

Die vrachtwagen was van GCA transport. Heb ik een miniatuur vrachtwagen van en een t-shirt. Gekregen na het overlijden van mijn oom dus. T-shirt heb ik vaker aan en vrachtwagen is redelijk groot en op schaal gemaakt.

Verder niet veel gedroomd.

Wel lekker geslapen
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  vrijdag 11 augustus 2006 @ 00:23:13 #252
77692 BVO
Uitgesproken.
pi_40697594
quote:
Op zaterdag 8 oktober 2005 00:13 schreef BVO het volgende:
Ik droom dus al jarenlang over neerstortende vliegtuigen. Niet elke nacht hoor, maar met enige regelmaat komt het in m'n droom voorbij. Zo ook vannacht weer.

Ik zit er zelf nooit in, zie ze altijd neerstorten. Droom ook weleens dat ik er zelf in zit, maar dan storten ze dus niet neer. .

Iemand enig idee wat dit kan betekenen??
Vannacht dus weer. Twee achter elkaar, bleken terroristen te zijn . Wel apart toen ik de tv aanzette en dat over die mogelijke vliegtuigaanslagen hoorde .
La buena vida es cara. Hay otra más barata, pero no es vida.
pi_40714094
Ik had een rotdroom, over mijn overleden moeder.

Ik weet niet waarom, maar ik liep door de modder heen, en het regende. Plots belandde ik bij de rand van een stad. Bij het eerste huis stond de poort naar de achteruin open, daar liep ik heen. Blijkt er een oude leraar van me in de tuin te staan. Hij kende me nog, dus liet me binnen. Ik mocht ook even bellen of mijn vader me op wilde komen halen met de auto. Het regende zó hard...

Volgende scene:

Mijn vader in ik zitten in de huiskamer van mijn vroegere leraar en zijn vrouw. Mijn vader vertelt, onderuit gezakt in de hoek van de bank, wat gemenigheden over mijn moeder. Ik kijk op, en plots begint een lamp die eerder uitstond gigantisch fel te branden, om weer wat zwakker te worden, en weer heel fel te gaan branden. (Het was een lamp die ik zelf ook heb. Ik heb hem meegenomen uit mijn ouderlijk huis. Hij staat hier nu stof te happen, maar ik kan hem niet doen omdat hij me aan mijn moeder doet denken...) Ik moest mijn hoofd afwenden van het licht. Maar dat was al te laat, net alsof ik in de zon gekeken had.

Verder was er een speeldoosje in de vorm van een hart, dat ook het geluid van een hart maakte. Toen mijn vader die dingen zei over mijn moeder, begon het ding harder en sneller te kloppen, en het sprong zelfs druk heen en weer over een salontafel.

Het stomme was, toen ik later wakker werd, leek het ook echt net alsof ik in de zon had gekeken. Deed ik mijn ogen dicht, dan zeg ik van die typische vlekken. Dat heeft dus een paar uur aangehouden.

Bij nader inzien kwam mijn moeder helemaal niet voor in die droom, maar zo voelde het toch wel.
pi_40764873
Vannacht was ik onkruid aan het uittrekken in de tuin. Op hoog tempo onkruid uittrekken en dat ging rap Aan de lopende band ging dat

En gisteren was ik mee aan het vliegen op de discus van discus-werpers. Heb voor het slapen gaan gekeken naar discus-werpers. En ik vloog gewoon achter de discus aan Voelde mezelf ook vliegen en ik zag diepte en hoogte en ik kon gewoon recht vooruit vliegen. Wilde de discus inhalen maar dat lukte niet helemaal
Sight_key als user was een uit de hand gelopen iets en is derhalve niet meer actief.
pi_40787709
Vannacht was het een grote jacht. Ik werd opgejaagd door van alles en nog wat. Vervolgens ging ik terug jagen. En zo was het jagen jagen en jagen. Steeds kreeg ik berichten door in tekstvorm en gesprek.

Het laatste wat ik hoorde was.

" Je bestaat niet meer"

En toen werd ik alsnog wakker Eerst een black-out toen ik wakker werd, en toen ik opstond meteen aan de koffie gegaan. Nu na 3 uur helemaal aanwezig en klaar voor de verdere jacht. Nogmaals zeg ik van... Het jacht-seizoen is geopend!!!!! Hunter h4 gaat vol aan de bak

Nu dus volop aanwezig, dus ik ben zeker aanwezig

Volop van de partij

En recht op het doel af

Dat ze maar komen in mijn dromen, laat ze maar komen Als ze willen opjagen dan jaag ik 10000 keer zo hard terug

Er komt een tijd dan ben ik de jager Ik ben al jager, maar nog niet de ultieme jager.

Dan ga ik mijn prooi opjagen, in de hoek. En vervolgens.....



Wie die jagers zijn maakt even niet uit, wie mij dus doet opjagen. Kan van alles zijn, ook mensen uit het verleden die ik ben tegen gekomen. Of iets anders daarnaast. Een combinatie van factoren. Maar ooit heb ik mijn dromen voor mezelf. En bepaal ik de wetten en regels. Dan jaag ik ze allemaal weg

Nu bakkie koffie. Om de jacht beter aan te gaan

Over de jacht even, het was altijd een jacht. En het is nog steeds een jacht. Zowel overdag als 's nachts. Nu pas zie ik in dat het een spelletje is van jagen. En dan vooral niet de prooi zijn in het spel. De jager zijn is vele malen beter

Jagen van mensen onderling die elkaar het leven zuur maken. En tevens iets anders dat meespeelt. Dat andere richt ik liever mijn aandacht op. Mensen hou ik liever de vriend. Zonde van de tijd om met mensen van je eigen soort te vechten. Hoewel mensen van eigen soort wel in mijn dromen mij opjagen, maar dat is mens eigen volgens mij. Mensen maken elkaar al snel het leven zuur, onbewust volgens mij. Zit gewoon erin gebakken. Inplaats van samen te werken gaan ze tegenwerken.

Ik zal voortaan doorgaan met een andere vijand De big enemy Niet doorgaan, stoppen dus. Een halt toeroepen nog. Kapot maken en vernietigen. En dan bedoel ik die grote vijand niet de mensheid mee.

Wie die grote vijand is kom ik nog wel achter, en dan slacht ik hem nogmaals af. Helemaal de kop eraf. Door het bot en tot stof laten vergaan.

[ Bericht 21% gewijzigd door Sight_key op 14-08-2006 07:04:18 ]
Sight_key als user was een uit de hand gelopen iets en is derhalve niet meer actief.
  maandag 14 augustus 2006 @ 09:26:04 #256
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_40788763
Vannacht gedroomd dat ik special powers had . Ik kon plantjes weer groen laten worden en laten groeien, dingen van afstand laten bewegen, mensen samenvoegen (don't ask ), bij mensen in hun hoofd kruipen en ze laten denken wat ik wil dat ze dachten en meer van dat soort ongein. Ik had ook nog één of andere missie om te volbrengen maar die ben ik vergeten. Was te bezig om met mensen, dieren en planten te fucken. Was ouderwets kek .
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_40796329
Te gek Jogy

Zulke dromen zijn echt power!!!!

Ik heb net even op de bank geslapen 3 uurtjes lang. En in die droom vielen mijn tanden uit. Ik was tijdens de droom aan het zoeken naar mijn oude huisarts de hele tijd in een telefoonboek en ik kreeg daar hulp bij. Huisarts bellen omdat ik niet wist wat ik moest doen.

Maar die tanden vielen uit en die kneep ik fijn tussen 2 vingers. Fijn knijpen tot gruis dus.

Niet alle tanden verloren, een stuk of 2 maar.

Vreemd is dat je dan echt denkt dat die tanden weg zijn, het voelt in die droom dus ook aan dat er 2 tanden uit de mond zijn. Ook het loszitten en uitvallen van de tanden voelt als echt aan.
Sight_key als user was een uit de hand gelopen iets en is derhalve niet meer actief.
  maandag 14 augustus 2006 @ 20:21:54 #258
149257 Circle
Cogito ergo sum!
pi_40806059
quote:
Op maandag 14 augustus 2006 15:48 schreef Sight_key het volgende:
Zulke dromen zijn echt power!!!!
Hi Sight_key, goed om te zien dat het allemaal goed met je gaat. Mocht je pad in de toekomst dat van DV nog kruisen, geef hem dan mijn '(r)egards',

Ga ervoor,
( )
pi_40806481
Dubbel maar dan vul ik het bericht even in nog. Over dromen dus.

Over die modder wil ik straks trouwens nog even schrijven. Ik droom vaker dat ik moet zwemmen in een sloot met modder, omdat mensen me meesleuren naar een of ander gebied. En dan ontvoeren ze me echt dus. Maar ook dat loopt ten einde nog.

Er komt een tijd dan is het leeg in mijn dromen. Helemaal leeg. En dan kan ik gaan toevoegen wat ik wil dus. Geen dromen die van te voren gevuld zijn.

Een lege droom, en daarna ga ik invullen ervan. Mijn eigen dromen bepalen. En hopelijk geldt dat straks voor ieder mens. Ieder mens een unieke mooie droomwereld.

[ Bericht 45% gewijzigd door Sight_key op 14-08-2006 20:39:36 ]
Sight_key als user was een uit de hand gelopen iets en is derhalve niet meer actief.
pi_40806510
quote:
Op maandag 14 augustus 2006 20:21 schreef Circle het volgende:

[..]

Hi Sight_key, goed om te zien dat het allemaal goed met je gaat. Mocht je pad in de toekomst dat van DV nog kruisen, geef hem dan mijn '(r)egards',

Ga ervoor,
( )
Thank you

Ik zeg maar zo altijd, alles komt goed. Dat is mijn levensmotto

Het kan altijd beter Maar ik heb niets te klagen

Het kan altijd beter maar het gaat al goed, nog kleine afwijkingen hier en daar. Ik ervaar soms nog een afwijking en storing, maar daar werk ik dus aan.

Dromenvanger loopt ten einde. Er valt nog weinig te vangen. Sight_key is beter, er valt nog genoeg te zien

Vanavond reken ik op rust tijdens het slapen. Helemaal geen dromen even. Even rustig en diep slapen en morgen uitgerust wakker worden.

Dromenvanger groet terug

Dromenvanger is aan het slapen in de database hier Had hem even wakker gemaakt maar hij werd woest en pissig. Dromenvanger is toe aan eeuwige rust

Hopelijk gaat het met jou ook goed !!!!!

Greetz,

Sight_key

Sight_key die een lekkere bitburger drinkt

[ Bericht 7% gewijzigd door Sight_key op 14-08-2006 20:40:00 ]
Sight_key als user was een uit de hand gelopen iets en is derhalve niet meer actief.
pi_40807093
Over dromenvanger even.

Ik zal dromenvanger morgen of in de loop van de week toedekken en in een waterbed leggen nog. De iconen verwijderen allemaal en 1 icoon toevoegen. Gewoon een bed ofzo. Of een dromenvanger zoals dromenvangers gemaakt worden met de hand.

Meteen het password wijzigen en dan is dromenvanger voor eens en voor altijd R.I.P



Hoofdstuk voorbij en dan kan ik verder met deze user.

Door de shredder gaat ie niet. Ik pas gewoon het wachtwoord aan zoals het hoort.

Mag dromenvanger

Gaan slapen. Heeft zijn werk gedaan en mag nu met pensioen.

Nu bitburger

Misschien dat ik nu al dromenvanger in slaap ga brengen

Een mooi afscheid maken voor die user. Het was toch maar een personage en karakter. Ik zie mezelf als acteur in het leven. Ik speel vaak een rollenspel.

Dromenvanger was ook een rol. Een virtuele rol
Sight_key als user was een uit de hand gelopen iets en is derhalve niet meer actief.
  maandag 14 augustus 2006 @ 20:52:45 #262
149257 Circle
Cogito ergo sum!
pi_40807162
quote:
Op maandag 14 augustus 2006 20:50 schreef Sight_key het volgende:
Over dromenvanger even.
Ik zal hem missen.... en ik ben zeker niet de enige.
pi_40807375
quote:
Op maandag 14 augustus 2006 20:52 schreef Circle het volgende:

[..]

Ik zal hem missen.... en ik ben zeker niet de enige.


Tijd voor nieuwe tijden

Ik hang die dromenvanger gewoon boven fok!

Nee, maar ik heb genoeg van die naam dus. Sight_key. De sleutel tot zicht. En in de toekomst komt er vast en zeker weer een nieuwe naam. Nu even sight_key.

Hunter_h4 wilde ik regristreren hier eergisteren, maar ik kon niet regristreren met dat emailadres.

De tijd van jagen is ook bijna voorbij. Dus hunter_h4 zou ook niet veel posts gaan schrijven.

Sight_key. Het zicht verbeteren. Kan nooit kwaad Of de sleutel in het slot stoppen en alles zien wat te zien valt, en alles weten ook. De sleutel tot alles. Maar niet om op te scheppen, gewoon om het werk af te ronden.

Levensgenieter heb ik ooit door de shredder gehaald, illusion is gebanned voor altijd en yingyang volgens mij ook wel.

Dus dan maar sight_key

Maakt ook niet veel uit in principe. Zolang het maar verantwoord is

Misschien dat dromenvanger ooit nog opstaat uit zijn comatische slaap, dat ie ooit nog van zich laat horen hier. Maar nu ligt hij te pitten.

Sight_key als user was een uit de hand gelopen iets en is derhalve niet meer actief.
pi_40807867
Er komt een tijd straks, dan is alles duidelijk

Diepe inzichten in hoe het in elkaar zit. En niet alleen door mij, door iedereen. Wat zich achter de realiteit bevindt zal naar voren komen. Wat ons in de ban houdt ook. Alles zal naar voren komen nog. Alles alles alles.

En dan is het echt voorbij.

Dan is het echt einde oefening.

Game over.

We win Vervolgens kun je gaan bouwen dus. Vervolgens kun je echt gaan bouwen. Dan zijn er geen limieten meer.

Heb dat al zo vaak gezegd ook.

Er komt een tijd

Een tijd van mooie verhalen. Alle ellende weg.

Ik ga offtopic dus ik voeg nog iets toe dat ontopic is.

Onze dromen gaan ons ook vertellen hoe het zit. Ik heb vaker formules gezien op papier. Wiskundige formules. Er komt een tijd dan onthouden we die formules. Dan gaan onze dromen ons vertellen wat we moeten doen.

Zoals ik tegen mijn pa ooit zei, dat ik ooit in mijn dromen ga studeren. Een compleet leven leiden in mijn dromen. Op hoog tempo studeren en nieuwe stof tot me nemen.

Maar nogmaals, dan moet eerst de rotzooi uit de dromen weg zijn. Genoeg zooi nog in de droomwereld. De droomwereld moet leeg, schoon en zuiver zijn.

Een lege wereld, waar je zelf toevoegt wat je wilt. Wil je een computer in je droom, dan krijg je een computer. Wil je in je dromen online komen en op fok! schrijven, dan doe je dat.

Wil je bier drinken in je dromen, dan drink je bier.

24/7 wakker zijn in principe. Maar dan is het anders wakker. Dagdromen en 's avonds lucide dromen.

Totale controle op het dromen

Wie weet is het toch de taak van dromenvanger om de dromen te vangen nog

Nee, dat kan sight_key ook doen

[ Bericht 17% gewijzigd door Sight_key op 14-08-2006 21:21:38 ]
Sight_key als user was een uit de hand gelopen iets en is derhalve niet meer actief.
pi_40820656
Vannacht moest ik mensen advies geven

Kreeg ik mensen op mijn dak met persoonlijke problemen en begon ik ook nog te helpen

Ik slaap om te rusten verdomme

Daarna proberen iets te doen eraan, alle dromen in de hoek gejaagd. Dromenvanger is niet eens goed genoeg als naam, dromen-wegjager is veel beter. Tijdens het wegjagen van dromen kreeg ik ook steeds berichten door dat het goed ging, alles wat binnen kwam van dromen werd opgejaagd zodat het leger werd.

Een "patient" was aan het praten dat ze ruzie had met ouders en nog meer. Die meid wilde advies wat ze moest doen.
Sight_key als user was een uit de hand gelopen iets en is derhalve niet meer actief.
  dinsdag 15 augustus 2006 @ 11:58:01 #266
149257 Circle
Cogito ergo sum!
pi_40824888
quote:
Op dinsdag 15 augustus 2006 06:42 schreef Sight_key het volgende:
Vannacht moest ik mensen advies geven

Kreeg ik mensen op mijn dak met persoonlijke problemen en begon ik ook nog te helpen

Ik slaap om te rusten verdomme

Daarna proberen iets te doen eraan, alle dromen in de hoek gejaagd. Dromenvanger is niet eens goed genoeg als naam, dromen-wegjager is veel beter. Tijdens het wegjagen van dromen kreeg ik ook steeds berichten door dat het goed ging, alles wat binnen kwam van dromen werd opgejaagd zodat het leger werd.

Een "patient" was aan het praten dat ze ruzie had met ouders en nog meer. Die meid wilde advies wat ze moest doen.
Gewoon hardop roepen: "Opkrassen nondeju, ben aan het slapen... zoek 't zelf maar uit". Of werkt dat niet in dromen ?
pi_40826617
quote:
Op dinsdag 15 augustus 2006 11:58 schreef Circle het volgende:

[..]

Gewoon hardop roepen: "Opkrassen nondeju, ben aan het slapen... zoek 't zelf maar uit". Of werkt dat niet in dromen ?
Werkt niet altijd even goed.

Ooit heb ik iemand met een houten plank met spijkers de kop ingeslagen. Ik bleef maar slaan en slaan, maar ik had waarschijnlijk honing aan mijn reet. Die persoon heb ik uiteindelijk na veel dromen weten te dumpen.

Vaker mensen die stalken in dromen. Niet meer zo erg als vroeger maar toch vaak genoeg.

Heb dan maar in mijn dromen de psychiatrische praktijk geopend en advies gegeven aan die meid.

Ik zei van. Maakt niet uit hoe slecht je over je ouders gesproken hebt en hoe groot de ruzie is. Het gaat om het nu. Vergeten en vergeven en in het nu samen leven en genieten. Weet dan niet hoe die ouders erover denken maar ze voelde zich dus ook schuldig zei ze. Maar goed, hele geschiedenis weet ik ook niet.

Daarna was ik klaar met het gesprek

Heb dus een goede daad verricht. Maar goed, toch slaap ik liever inplaats van mensen die vragen komen stellen. Volgens mij zei ze wel bedankt maar goed, dat had ze ook zelf kunnen verzinnen die oplossing.
Sight_key als user was een uit de hand gelopen iets en is derhalve niet meer actief.
pi_40844078
Veel gedroomd de laatste paar dagen daardoor kan ik bijna niks onthouden omdat het allemaal teveel is.

Ik droomde vandaag heel veel over dieren. Me vader trainde een paar dieren zodat ze liever werden. Eentje had een muis in z'n klauw een mini meisje die net zo groot was als dat muis vroeg wat hij deed. De muis werd losgelaten en ze ging er lief bij slapen.
Ik zat in een ruimte met een aantal mensen hadden ook allemaal een dier bij zich 1 een paard er sprong ineens een soort cavia op me en ik omhelsde het.
Ik zag een aantal hamsters in bakken water ik dacht eerst dat dat zo hoorde maar daarna dacht ik dat ze onmogelijk zo zouden kunnen overleven.
Ik zag een zwarte poedelige hondje en er werd allemaal dingen over verteld.
Als laatst was ik op een dak in een kooi zag ik een katje (ik wil ook een katje) en voelde aan de pootje wat een beetje prikte.

nouja wat ik ook vreemd vond ik keek naar een man ik zag geen ogen maar hij had zn ogen dicht. Opeens doet hij hem open. En 'zei' dat hij ze al die jaren dicht had gelaten en wist niet of hij ze daarom nog open kon doen.
pi_40930740
Vannacht waren de koi-karpers tijdelijk overgezet naar een klein zwembad, en die vissen zwommen super snel rondjes met z'n allen. Ik wilde een groter bad omdat die vissen amper plek hadden. Toen vloog een grote geel zwarte vis uit het bad die er weer in gezet moest worden en gingen ze weer super snel rondjes zwemmen.

Daarna grote baden gekocht om ze in te doen.

Was helemaal bezorgd in die droom over die vissen, vandaar grote baden gekocht.
Sight_key als user was een uit de hand gelopen iets en is derhalve niet meer actief.
  maandag 21 augustus 2006 @ 17:27:32 #270
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_41035478
Circle

Dromenvanger is weer wakker

Vannacht gedroomd dat ik onbeperkt kon pinnen, en dat voelde als vrijheid aan Voelde echt lekker aan zo, onbeperkt met de pin-pas wapperen. Zonder ook maar 1 moment stil te staan over financiële consequenties.

Maar toen ik wakker werd, was het weer een bikkel-harde realiteit

De meeste dromen zijn bedrog

Maar waarom is het leven dan niet 1 grote droom? Waarom is het niet dromen. Maar goed, dan denk ik van, wie weet komt dat vanzelf nog wel een keer naar voren. Life after death?
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
pi_41035901
quote:
Op maandag 21 augustus 2006 17:27 schreef Dromenvanger het volgende:
Maar waarom is het leven dan niet 1 grote droom? Waarom is het niet dromen. Maar goed, dan denk ik van, wie weet komt dat vanzelf nog wel een keer naar voren. Life after death?
Who tells you this? Niemand heeft mij tot nu toe kunnen bewijzen dat het leven geen droom is... en daar ik dit als kind al dacht en het de laatste tijd weer sterk terugkomt... tja.. moet ik al mijn gevoelens, gedachten en ideeën maar opzij leggen omdat het niet klopt met wat de meerderheid denkt?

neem nou bv dit en dat met name de 'conclusie' op het einde:
quote:
God is Oneindig en Eeuwig.
Zijn Verbeeldingskracht is eveneens Oneindig en Eeuwig.
Aan Gods Verbeeldingskracht komt geen eind, en de Schepping, die het product van Zijn Verbeelding is, breidt zich eindeloos uit.

Hoe kan de mens, met zijn beperkte verbeeldingskracht, zich deze Verbeelding indenken?
Al neemt zijn verbeelding (intellect) de hoogste vlucht, zij verschaft hem nimmer ook maar het flauwste idee van Gods Verbeeldingskracht.
En Gods Werkelijkheid gaat daar nog aan voorbij.
Als je je zelfs Gods Verbeeldingskracht niet kunt indenken, hoe volstrekt onmogelijk is het dan om je een beeld te vormen van Zijn Werkelijkheid.
In datgene wat ruimte wordt genoemd, worden voortdurend talloze universums geschapen, onderhouden en vernietigd.
Deze voortgang van de schepping gaat door zolang Gods Verbeelding werkzaam blijft.
Wanneer Gods Verbeelding tijdelijk buiten werking is, zoals op momenten in de Eeuwigheid waarop God Zich terugtrekt in Zijn Diepe Droomloze Slaap (precies zoals de verbeelding van de mens ophoudt wanneer hij in diepe slaap is), dan trekt ook de Schepping zich terug en lost zij op (Mahapralaya).
Schepping, Instandhouding en Ontbinding zijn gebaseerd op Onwetendheid.
In feite is er niet zoiets als schepping, dus vinden instandhouding en ontbinding eigenlijk nooit plaats.
De kosmos zelf heeft geen ander fundament dan dat van Onwetendheid.
Onwetendheid gelooft: de kosmos is werkelijkheid; geboorte, dood, de oude dag, rijkdom en aanzien zijn echt.
Kennendheid weet: de kosmos is een droom.
Alleen God is Werkelijk.
Levende Gedachten
Ware Wijsheid Liefdevolle Vrede
Peaceful Warrior "What are you?" "This Moment"
  maandag 21 augustus 2006 @ 18:09:55 #272
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_41036667
quote:
Op maandag 21 augustus 2006 17:40 schreef Boswachtertje het volgende:

[..]

Who tells you this? Niemand heeft mij tot nu toe kunnen bewijzen dat het leven geen droom is... en daar ik dit als kind al dacht en het de laatste tijd weer sterk terugkomt... tja.. moet ik al mijn gevoelens, gedachten en ideeën maar opzij leggen omdat het niet klopt met wat de meerderheid denkt?
Ik zit soms te erg in de realiteit. En dan komt alles over als werkelijk. Ik zit ook vaak genoeg in the twilight zone. Heb even the twilight zone in de kop nu. Laatste 3 posts gingen over the twilight zone hier.

Maar goed, de realiteit komt hier vaak genoeg over alsof het wakker maakt. De realiteit maakt wakker en dat is irritant. De zon maakt ook wakker. Maar de zon is niet erg, alleen kan het fel zijn, doet de zon pijn aan de ogen dan is het meteen minder.

2012 staat voor ontwaken zeggen ze toch???

Dan heb ik liever dat het staat voor slapen Nog liever dromen. Een diepe staat van bewustzijn

Ik voel me nu trouwens wel dromerig

Maar nogmaals, vaak genoeg voel ik me wakker en dan is het meteen meer stress ook. Ik ga liever een level lager inplaats van een level hoger. Lager bewustzijn is dat of niet?

Ik zou nu zo 10 levels lager willen, richting slaap maar dan wakker zijn. Slapen en toch kunnen functioneren. 10 KG wiet per dag zonder te roken Pure joints en dan joints roken als een ketting-roker

Kan me dus ook voorstellen dat mensen iedere dag een joint roken. Ik mag geen wiet meer van mezelf, omdat ik dan over de toeren ga. Daarom wil ik het van nature in leven roepen. Het gevoel wat ik nu heb is niet slecht, heeft ook met het lekkere weer te maken. Veel bewolking en regen en geen zon. Lekkere winterslaap houden

Maar goed, wat wil ik zeggen.

Velen spreken over een hoog bewustzijn, is het niet fijner om een laag bewustzijn te hebben???? Diep in jezelf gekeerd zijn? Waar je weinig meemaakt van de realiteit. Een droom-realiteit maken voor jezelf. Je maakt wel mee wat je ziet, maar je maakt het anders mee.

Een bos zien of een grote stad is niet erg. Maar het gaat mij dus om de alertheid in alles. Ik ben van nature vaak te alert en alertheid staat bij mij voor wakker zijn. Hoe wil ik dromen als ik alert ben?

En dan is het vanzelf zo dat ik wanneer ik 20 levels lager ga zonder alertheid, nog steeds niet tegen de muur loop of mijn hand in het vuur steek.

Een soort ideaal bewustzijn dus.

Zonder alertheid.

Misschien is het okey om het hoge bewustzijn te combineren met het lage bewustzijn. Een hoog bewustzijn in de diepe ziel. Je gaat erg laag in het bewustzijn, zo laag mogelijk, en in het lage bewustzijn maak je een hoog bewustzijn zodat je kunt dromen terwijl je wakker bent

Ik zeg maar wat.

Ik voel dus altijd precies aan hoe ik me voel. De staat van bewustzijn merk ik erg op.

Nu is het

Maar het kan nog altijd beter, en dan wil ik dus ook sleutelen eraan. Vanzelf nog dieper gaan in het bewustzijn dus. Nog verder gaan in het slapen overdag, en is het slapen te erg, dan moet ik mezelf even wakker maken. En daarna kijken hoe wakker ik mezelf moet maken.

[ Bericht 11% gewijzigd door Verdwaalde_99 op 21-08-2006 18:18:34 ]
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
pi_41038948
Haha

Mooi verhaal weer geworden kerel
quote:
Velen spreken over een hoog bewustzijn, is het niet fijner om een laag bewustzijn te hebben???? Diep in jezelf gekeerd zijn? Waar je weinig meemaakt van de realiteit. Een droom-realiteit maken voor jezelf. Je maakt wel mee wat je ziet, maar je maakt het anders mee.
Leef je dan nog wel? Is het niet juist de luciditeit in het leven, die het interessant en aangenaam maken? Ik snap wat je bedoelt, maar bv in een boek van Jozef Rulof zijn dat de mensen die na hun aardse leven in de andere wereld eerst nog slapen en mediteren om vervolgens na een bepaalde tijd (onafhankelijk van onze wereldse tijd) te ontwaken in de andere wereld. Dit zijn de mensen die dus op hun lagere bewustzijn hebben geleefd.

2 opmerkingen:
- dit is niet mijn idee, ik heb het gelezen (Ontstaan van het Heelal) en ik vind het zeer interessant klinken... geen referentie
- in het boek wordt het niet als goed of slecht gezien, wanneer men eerst nog slaapt/mediteert. Het is een onafwendbaar gevolg van het gevoerde aardse leven van de ziel. De ziel moet eerst nog ontwaken

Al met al maakt het uiteindelijk niets uit! Want wat is dit alles anders dan zo veel mogelijk ervaren van de oneindigheid? En als wij op een gegeven moment voldoende kennis en wijsheid hebben vergaard, zijn wij klaar met ons aardse leven.. en keren we terug naar de bron van ontwetendheid

Seems like we've still got some spare time to do our shit, don't you think?
Ware Wijsheid Liefdevolle Vrede
Peaceful Warrior "What are you?" "This Moment"
  dinsdag 22 augustus 2006 @ 08:30:12 #274
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_41052523
Boswachter

Tuurlijk moet het vanzelf gaan, maar als ik te hoog aanwezig ben dan moet ik toch proberen om mezelf in slaap te brengen Een weg vinden ook wel. Ben net wakker dus wellicht ga ik straks verder erop in. Zal dan meteen jou post beter lezen, eerst ff koffie.

Vannacht trouwens weer drukke dromen gehad. Zal dat straks proberen uit te leggen. Een complete actie-film was het. Gestolen juwelen die werden begraven in een graf met water erin. En nog veel meer. Een trein die een botsing maakte in Utrecht en een auto-ongeluk en veel meer. En dan ook duidelijke scenario's. Alles duidelijk in de omgeving. Leek net een echte film te zijn, maar dan een film die de hele omgeving beslaat.
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  dinsdag 22 augustus 2006 @ 12:51:34 #275
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_41058625
Vandaag ben ik hier bezig geweest om alle dromen terug te halen. In het ouwehoer-topic heb ik geprobeerd om details terug te halen en alle fragmenten terug te halen.

Ik ben dan actief bezig met terug kijken naar de avond ervoor. Alsof er iets in werking wordt gezet als het ware. De dromen vangen van vannacht. Proberen op te vangen wat ik vannacht gedroomd heb allemaal. Ik schreef dus in ouwehoer ook al dat ik mijn dromen wil gaan natekenen, beelden natekenen die ik opvang, personages natekenen en nog veel meer. De beelden die in dromen naar voren komen uitbeelden, zodat de droom levendiger wordt.

Heb dat vandaag al geschreven en dat is dus de bedoeling. En ook het opnemen van dromen met mijn geheugen. Zorgen dat ik met mijn geheugen beter kan vastleggen 's nachts. Bewuster dromen ook wel. Ik hoef geen apparatuur te hebben daarvoor, de apparatuur zit in mijn hoofd. Geen betere apparatuur dan de hersens maar dan moet je goed weten om te gaan met de hersens als regristratie-materiaal. Alles vast leggen en dat is ook overdag te oefenen. Voorwerpen inbeelden zoals ik vandaag al zei, en vervolgens met ogen dicht terug halen. Naar voorwerpen kijken en het beeld terug halen in het donker met ogen dicht.

Ik weet veel te omschrijven van vannacht. Alleen nu wil ik dus weten hoe het restaurant eruit zag waar ik heb gegeten. Wie er ook in het restaurant aanwezig waren. Wat ik gegeten en gedronken heb en nog meer.

Zal niet alles omschrijven wat ik in ouwehoer hier beschreven heb, dat doe ik de volgende droom wel als ik morgen wakker wordt en gedroomd heb. Dan hou ik het hier bij. Als ik straks weet hoe het restaurant was in mijn dromen dan laat ik dat ook horen. In de toekomst valt er nog genoeg te dromen als je het mij vraagt, ik hoop dus zeker op iedere avond een spectacel aan dromen Een nacht niet gedroomd is een nacht niet in bed gelegen. Slapen mag voor mij gestolen worden. Geef mij maar dromen

Vannacht dus ook een las-bedrijf gehad in dromen, en dat maakt niet uit dat ik moet werken in dromen Het is toch niet vermoeiend om te werken in dromen. Het is zelfs leuk werken in dromen omdat het werk in dromen vaak altijd goed gaat Ik heb niets met lassen maar vannacht dus aan het lassen geslagen Wie weet las ik wel een auto of tijdmachine in dromen. Ga ik alle beroepen leren in dromen en neem ik die kennis mee in het "echt". Zoveel mogelijk met dromen Ik ga gewoon straks metselen in het dromen, dan metsel ik een eigen droom-huis Alles is mogelijk. Gewoon het dromen onder de knie krijgen of in het hoofd

Op de een of andere manier lijkt het me zinvol om de details op te schrijven dus. En dan doe ik dat hier dan maar, een soort extra motivatie om het hier te doen.

Ik wil een droom kunnen terug halen als ware het een dvd die je kunt afspelen. En dan is het denk ik vanzelf van belang dat je terug gaat kijken naar je dromen de avond ervoor. Steeds verder spitten in wat je gedroomd hebt. Proberen steeds dieper te spitten.

Dromen die aan de oppervlakte kleven, dromen die je makkelijk kunt onthouden. En wie weet zijn er wel diepe dromen die niet meteen aan het daglicht komen. Dat je eerst die dromen aan de oppervlakte moet te pakken krijgen, en vervolgens kun je verder gaan spitten

Dromen vangen betekend voor mij overdag actief bezig zijn met het terug halen van dromen. De dromen vast leggen overdag. De dromen herinneren ook wel. Zodat het een beter onderdeel gaat vormen van de dag.

Nu ik vandaag zo actief bezig ben ermee, lijkt er echt wat in werking te treden. Alsof de nacht en de dag beter in verbinding komen met elkaar. Alsof mijn nachtelijk leven beter in verbinding staat met de dag. Alsof er minder gaten aanwezig zijn in het besef. Doordat de dromen niet meer zo wazig zijn en onbeschreven.

[ Bericht 12% gewijzigd door Verdwaalde_99 op 22-08-2006 13:00:16 ]
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')