abonnement Unibet Coolblue
pi_30822033
Om te beginnen, allereerst welkom in SES. School en Studie (de naam zegt het eigenlijk al) gaat over alles wat met school en met studie te maken heeft. Je kunt hier dus alles kwijt over jouw school, opleiding, universiteit, studie, ga zo maar door.
Om het hier op FOK! en dan nu even specifiek SES gezellig te houden, hebben we een FAQ gemaakt. Lees deze even door en hou het gezellig.

Welke regels gelden specifiek op SES?

Naast de algemene policy hebben wij nog een paar specifieke regels op SES:
  • Examentopics
    Examentopics zijn natuurlijk gerelateerd aan School en Studie, daarom zijn ze altijd van harte welkom. Let er wel even op dat we tijdens de landelijke examens altijd het Examenforum hebben. Daar kun je op dat moment terecht met al je stress en vragen.

  • Enquetes
    Hiervoor hebben we speciale regeltjes om wildgroei te voorkomen, scroll voor de aardigheid eens een stukje naar beneden, en houd je er aan.

    Centrale topics

    Onderaan de topiclijst, vlak boven de slotjes, staat een aantal centrale topics. Heb je een korte vraag waarvoor een heel nieuw topic niet echt nodig zou zijn, kijk dan eens of je vraag in een centraal topic past.
    Zo hebben we bijvoorbeeld centrale 'huiswerk en vragen' topics waar je terecht kan met al je huiswerk- en andere korte vragen. Deze topics hebben we opgedeeld in drie delen:
    Een topic voor Alfa-, Beta-, en Gamma vragen.

    Verder is er voor een aantal verschillende hogescholen, universiteiten en studierichtingen een centraal topic. Ook is er een centraal topic waar je aan kan geven dat je een kamer zoekt of aanbiedt.
    Kijk eens rond of je vraag in een van die topics past. Heb je het idee dat jouw studie of school tekort wordt gedaan? Voel je vrij er een topic over te openen. Blijkt dat er genoeg animo is om het topic centraal te zetten zullen we dat zeker doen!

    Slowchat

    Met de ingang van de nieuwe indeling van centrale topics geldt dat we liever niet hebben dat je daar gaat zitten slowchatten. Een beetje gezelligheid is natuurlijk nooit weg, maar blijft alsjeblieft wel een beetje ontopic.
    Voor het betere slowchatwerk kun je terecht in de centrale slowchat, die over het algemeen wel bovenin de topiclijst zweeft.

    Wie zijn hier de moderators?

    School en Studie heeft 2 moderators, te weten Litso en Renesite. Mocht je ze willen bereiken, kijk dan hieronder op welke manier dat kan.

    Litso
    mail: litso@fok.nl

    Renesite
    mail: renesite@fok.nl

    Of stuur een PM-bericht naar SES

    Wat moet ik doen als ik iets aan te merken heb?

    Als je op- of aanmerkingen hebt op een slotje, dan kun je dat melden via ons SES FB - Kom hier een stickertje in je schrift halen. Hier kunnen discussies gevoerd worden over slotjes. Hier kunnen ook wat algemenere dingen besproken worden (niet-topicgerelateerde zaken dus) Topicgerelateerde zaken kunnen gemeld worden via de topicreport, een beetje meer uitleg hierover kun je hier vinden.

    Ten slotte

    Voor de rest veel plezier gewenst in SES en laten we hopen dat het hier leuk blijft. voor Litso en Renesite is dit ook maar een hobby hoor.
    Probeer elkaar met hetzelfde respect te behandelen alsof je tegenover iemand zit. Kun je zoiets niet opbrengen en verberg je je liever achter je beeldschermpje, dan kun je jezelf de vraag stellen of je hier wel op je plek bent.

    [ Bericht 2% gewijzigd door Rene op 08-11-2006 18:57:40 ]
  • [18:02:51] <Lynx666> Jij bent erg op je eigen speciale manier, MutZ :')
    <gr8w8>bitch
      Moderator dinsdag 29 november 2005 @ 14:39:11 #2
    72712 crew  Rene
    Dabadee dabadaa
    pi_32671353
    Toevoeging FAQ 1.1: Enquete-topics
    Verwijdering FAQ 1.1: Enquete-topics

    Na nieuw overleg met de FA's over enquete-topics is besloten dat er ten alle tijden toestemming nodig is voor het plaatsen van een enquete.
    Voor toestemming kan je mailen naar forum@fok.nl (of een PM sturen)

    Opmerkingen naar aanleiding van dit topic mogen uiteraard in SES FB

    [ Bericht 15% gewijzigd door Litso op 26-10-2006 01:29:37 ]
     | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
      Moderator dinsdag 14 november 2006 @ 10:35:32 #3
    72712 crew  Rene
    Dabadee dabadaa
    pi_43535982
    ZO, een nieuwe FAQ
     | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
    abonnement Unibet Coolblue
    Forum Opties
    Forumhop:
    Hop naar:
    (afkorting, bv 'KLB')