abonnement Unibet Coolblue
pi_21174408
Als het een succes wordt, gaan de belastingen weer omhoog omdat de overheid cadeautjes moet uitdelen!
pi_21174524
2300 euro beloning als je netjes nederland uitrijdt en niet meer terug komt
pi_21174533
quote:
Op dinsdag 10 augustus 2004 10:11 schreef Henk_sjoerd het volgende:
2300 euro beloning als je netjes nederland uitrijdt en niet meer terug komt
pi_21406876
quote:
VVD stelt Kamervragen beloningsplan Peijs 19-08-2004

Pieter Hofstra, Kamerlid voor de VVD, zet vraagtekens bij het plan van minister Karla Peijs (CDA) van Verkeer om goed rijgedrag te belonen. Hij vraagt zich af of het 'principieel juist' is om mensen te belonen voor 'normaal gedrag'. Door middel van Kamervragen wil Hofstra weten of Peijs zich niet op een hellend vlak begeeft.

Door middel van een beeldscherm in de auto moet de automobilist continu worden bijgepraat over de volgafstand en snelheid van zijn auto. Zodoende wordt het gemakkelijk voor de bestuurder om zich netjes te gedragen in het verkeer. Doet hij dat, dan wordt hij beloond met een cadeautje. Peijs begint in oktober van dit jaar met de proef die moet bijdragen aan een betere doorstroming van het verkeer.

Hofstra is lid van de Vaste Kamercommissie Verkeer en Waterstaat. Hij vraagt aan Peijs of de minister de praktische en financiėle gevolgen van haar plan heeft ingezien. Wanneer de proef een positief resultaat heeft moeten namelijk 7 miljoen auto's worden ingericht met de benodigde registratieapparatuur.

De VVD vindt het project 'een typisch voorbeeld van verkwisting van belastinggelden'. Hofstra wil daarom weten onder welke begroting het project wordt gefinancierd. Hij vraagt de minister ook om geen stappen te nemen in het project voordat de Tweede Kamer antwoord heeft gekregen op de door hem gestelde vragen.

[Copyright 2004, Novum]
http://www.nieuws.nl/bericht/4/27348

als het idd zo is als hier wordt gesteld dan is het voor mij ook overbodig, ik acht de automobilist zelfstandig genoeg om ervoor te zorgen dat ze zulke overtredingen niet begaan (in grote mate)

misschien voor veelplegers dat dit wel handig is, maar extra rijcursussen kunnen voor hen ook wel baat hebben, of in het uiterste geval intrekking vh rijbewijs

[ Bericht 4% gewijzigd door zakjapannertje op 19-08-2004 20:45:32 ]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')