Maar wel als Wouter Klootwijk -lookalike?quote:Op maandag 4 maart 2024 12:33 schreef golfer het volgende:
Stasse is niet toegevoegd aan het team als vervanger van Van de Keuken, meldt KRO-NCRV.
Je vraagt je af waarom ze zo geheimzinnig over het proces moeten doen.quote:
Ik denk dat het er heel vies uitziet, eerst al die in zuur ontbindende botten en huiden die echt niet gescheiden zijn van de hersenen en de ogen, je zag zelf hoe al dat ongesorteerde slachtafval vanuit afvalcontainers in die vrachtwagen werd ges tort. Dat ziet er in het productieproces met vier uur ontbinden en vier uur stukkoken echt niet fris uit. (Gelukkig ruik je het niet). Als je dat daarna over grote zeven uitgestort en geroerd ziet worden wil niemand dat eindproduct ooit nog in zijn voedsel terugzien. Als je bij elk snoepje en gebakje terugdenkt aan stukgekookte ogen, werkt dat beter dan het beste dieet.quote:Op maandag 4 maart 2024 22:01 schreef Felagund het volgende:
[..]
Je vraagt je af waarom ze zo geheimzinnig over het proces moeten doen.
Dit, en arabische gom is lekkerderquote:Op dinsdag 5 maart 2024 20:44 schreef koffiekoekjes het volgende:
Drop is altijd een ramp om te vinden zonder gelatine. Ik ben altijd opzoek naar harde dubbel zout drop, maar heb nog niet echt goede kunnen vinden helaas.
Lekkerder dan wat Turks fruit ?quote:Op dinsdag 5 maart 2024 22:02 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Dit, en arabische gom is lekkerder
Geen herhaling.quote:Op maandag 11 maart 2024 13:07 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Is dat de herhaling van die aflevering waar Italianen nederpasta naar het karton van de verpakking vonden smaken?
Daarbij, iedereen weet toch dat goede pasta in een blauwe verpakking zit …🤠
Of de Italiaanse pastasaus die in Polen werd geproduceerd?quote:Op maandag 11 maart 2024 13:07 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Is dat de herhaling van die aflevering waar Italianen nederpasta naar het karton van de verpakking vonden smaken?
Daarbij, iedereen weet toch dat goede pasta in een blauwe verpakking zit …🤠
2005!quote:Op maandag 11 maart 2024 14:48 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Seizoen 3
https://npo.nl/start/seri(...)-3/macaroni/afspelen
Macaroni
:-)
En elleboogjes macaroni is er nog steeds. Geliefd bij de boomers en hun oudersquote:Op maandag 11 maart 2024 15:42 schreef Piles het volgende:
[..]
2005!
Kinderen die toen nog niet geboren waren, mogen nu autorijden. Dus een nieuwe uitzending is zo gek niet
Die antieke tractor.quote:Op maandag 11 maart 2024 21:40 schreef NoCigar het volgende:
Ah kijk, Marijn 'oh,hu' heeft het langste strootje weer getrokken.
De pasta van De Cecco en La Molisana zijn in ieder geval met bronzen mallen gemaakt.quote:Op dinsdag 12 maart 2024 09:42 schreef Stansfield het volgende:
Leuke aflevering weer. En inderdaad zeker weer wat van opgestoken. Dan blijft nog de vraag kun je in een Nederlandse supermarkt dan een paste krijgen die van harde tarwe is, met een bronzen mal en langzaam gedroogd is?
Staat gewoon op de verpakking. Meestal de wat duurdere.quote:Op dinsdag 12 maart 2024 09:42 schreef Stansfield het volgende:
Leuke aflevering weer. En inderdaad zeker weer wat van opgestoken. Dan blijft nog de vraag kun je in een Nederlandse supermarkt dan een paste krijgen die van harde tarwe is, met een bronzen mal en langzaam gedroogd is?
Die heb ik altijd.quote:
Die staat nog in mijn voorraadkast, net even gekeken maar ik zie dat de oppervlakte een stuk ruwer isquote:Op woensdag 13 maart 2024 14:09 schreef Curiosity het volgende:
[..]
Die heb ik altijd.
Is die goed?. Ik heb programma niet gezien.
Ik denk dat het een teflon mal is, de buitenkant is best glad. Maar vind het verder best prima voor de prijs, ik heb van zowel Rummo als Combino de bio volkorenversiequote:Op woensdag 13 maart 2024 14:40 schreef Stansfield het volgende:
Even bij de Lidl gekeken en hun pasta van combino is ook van harde tarwe gemaakt. Alleen kon ik niks vinden op de verpakking over de gebruikte mal en droogtijd. Wel dat het in Italie gemaakt was.
Wel even lekker van zich afbijten, mag ook wel een keertjequote:Op maandag 18 maart 2024 21:52 schreef golfer het volgende:
Certificaten voor eigeel van een scharrelkip.
Ja,ja...
En Chinese!quote:
Net als Rambol en Geramont in Frankrijk.quote:Op maandag 1 april 2024 23:11 schreef golfer het volgende:
Zanetti alleen voor de export en niet voor Italië.
Ja jongen, ik begrijp waar je naar vraagt. Maar is het doel dan een top40 te maken van stoffen/of levensstijlen waar je zo snel mogelijk kanker van krijgt?quote:Op maandag 1 april 2024 13:46 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Bij NPO start even de aflevering teruggekeken. De belangrijkste vraag "Hoe groot is het risico op kanker" werd dus niet gesteld.
Ja, PAK uit rook zijn kankerverwekkend. Maar hoe...
In bv kaneel, cassia (valse kaneel), tonkabonen, lievevrouwebedstro, zit Cumarin wat ook kankerverwekkend is.
In brood, koekjes, chips, cornflakes, friet etc Alles waar zetmeel krokant gemaakt wordt door hitte ontstaat acrylamide, ook dit is kankerverwekkend.
Koffie gold eerst als kankerverwekkend, toen weer als werkend tegen kanker en nu wordt weer gezegd dat warme dranken slokdarmkanker kunnen veroorzaken.
In de zon zitten is goed voor je vitamine D, maar slecht vanwege huidkanker....
Van niet masturberen schijn je zelfs kanker te krijgen.
Iedere jaar of zo is er weer een nieuwe hype in de pers over zaken die kankerverwekkend zijn, rook, kaneel, brood, koekjes, koffie, rood vlees, spek, worst, in de zon zitten, etc etc
Lekker voor de oplages een de reuring, maar HOE gevaarlijk is het en zet dat eens op een rijtje. Het voert er al jaren toe dat mensen er hun schouders over ophalen en zeggen, je krijgt van alles kanker tegenwoordig.
In plaats van de stompzinnige telefoontjes, graag wat meer diepgang, wat verder graven. Heb het eens over journalistiek en manier van berichtgeving?
Nee, het is om zaken in perspectief te stellen en er voor zorgen dat de hoogte van het risico duidelijk isquote:Op maandag 1 april 2024 23:48 schreef BasEnAad het volgende:
[..]
Ja jongen, ik begrijp waar je naar vraagt. Maar is het doel dan een top40 te maken van stoffen/of levensstijlen waar je zo snel mogelijk kanker van krijgt?
Dat ben ik wel met je eens, dat je schadelijke producten met elkaar kunt vergelijken. Maar schadelijke levensstijlen is echt weer een ander verhaal.quote:Op dinsdag 2 april 2024 00:19 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Nee, het is om zaken in perspectief te stellen en er voor zorgen dat de hoogte van het risico duidelijk is
Breek me de bek niet open over de moderne langer houdbare melkquote:Op woensdag 3 april 2024 01:08 schreef Jemoederniet het volgende:
Tja verse melk smaakt heel anders dan gepasteuriseerde melk en dus ook alle producten die ervan gemaakt zijn. Wat een scoop.
Stefan Stasse is een zeer ervaren presentator en radio-DJ.quote:Op dinsdag 2 april 2024 22:31 schreef NoCigar het volgende:
Die 'nieuwe' wat belegen presentator doet expres niet zijn best om dingen niet juist uit te spreken. Terwijl bij die anderen die lui er overduidelijk een persoonlijke vertaler aanwezig is die hem Italiaanse zinnetjes leert uitspreken zodat het net lijkt alsof ze Italiaans spreken
Journalistieke ervaring is NULquote:Op woensdag 3 april 2024 11:19 schreef golfer het volgende:
[..]
Stefan Stasse is een zeer ervaren presentator en radio-DJ.
Met al zijn kennis en ervaring denk ik niet dat hij expres niet zijn best doet.
Alsof al die andere allemaal enig journalistiek ervaring hebben, die hebben gewoon een hele redactie voor ze die alles uitzoekt en alle teksten schrijft.quote:Op woensdag 3 april 2024 12:51 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Journalistieke ervaring is NUL
Ja eens, blijf het trouw kijken, maar het niveau van de , zeg eerste 10/12 jaar halen ze al lang niet meer. Een uitzondering daar gelaten.quote:Op maandag 1 april 2024 13:46 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Bij NPO start even de aflevering teruggekeken. De belangrijkste vraag "Hoe groot is het risico op kanker" werd dus niet gesteld.
Ja, PAK uit rook zijn kankerverwekkend. Maar hoe...
In bv kaneel, cassia (valse kaneel), tonkabonen, lievevrouwebedstro, zit Cumarin wat ook kankerverwekkend is.
In brood, koekjes, chips, cornflakes, friet etc Alles waar zetmeel krokant gemaakt wordt door hitte ontstaat acrylamide, ook dit is kankerverwekkend.
Koffie gold eerst als kankerverwekkend, toen weer als werkend tegen kanker en nu wordt weer gezegd dat warme dranken slokdarmkanker kunnen veroorzaken.
In de zon zitten is goed voor je vitamine D, maar slecht vanwege huidkanker....
Van niet masturberen schijn je zelfs kanker te krijgen.
Iedere jaar of zo is er weer een nieuwe hype in de pers over zaken die kankerverwekkend zijn, rook, kaneel, brood, koekjes, koffie, rood vlees, spek, worst, in de zon zitten, etc etc
Lekker voor de oplages een de reuring, maar HOE gevaarlijk is het en zet dat eens op een rijtje. Het voert er al jaren toe dat mensen er hun schouders over ophalen en zeggen, je krijgt van alles kanker tegenwoordig.
In plaats van de stompzinnige telefoontjes, graag wat meer diepgang, wat verder graven. Heb het eens over journalistiek en manier van berichtgeving?
Van alle presentatoren is hij een van de vervelendste, Wouter Klootwijk vond ik het best.quote:Op zondag 7 april 2024 21:46 schreef hemarookworst het volgende:
Interview met Teun
https://www.ad.nl/mezza/t(...)e-het-over~a6a37aa9/
Ik zal voortaan erbij zetten dat je Teun het vervelendst vindt bij een link over Teun. Hebben we dat ook weer gehad.quote:Op zondag 7 april 2024 21:51 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Van alle presentatoren is hij een van de vervelendste, Wouter Klootwijk vond ik het best.
Nah, beter dat je verteld dat het artikel dat je post achter een paywall zitquote:Op zondag 7 april 2024 22:00 schreef hemarookworst het volgende:
[..]
Ik zal voortaan erbij zetten dat je Teun het vervelendst vindt bij een link over Teun. Hebben we dat ook weer gehad.
Je bent er als de kippen bij om te zeggen dat je Teun verveld vindt, nu weten we het wel hoor.quote:Op zondag 7 april 2024 22:17 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Nah, beter dat je verteld dat het artikel dat je post achter een paywall zit
Dat wist ik wel. Bij de kaas- notenboer stond altijd wel een kleine frituur eenheid.quote:
Alle noten dus eigenlijk. Zijn er ook slechte of mindere noten?quote:Op maandag 15 april 2024 22:38 schreef Blues het volgende:
Dank voor je spreekbeurt!
Ik vond dit (en weet t nog van m'n opleiding) https://noten.nl/blogs/we(...)l6fj5vhoCTFwQAvD_BwE
Ik neem iedere ochtend een schaaltje met blauwe bessen, druiven, yoghurt en muesli en er zijn idd dagen dat de druiven kleiner zijn dan de blauwe bessen.quote:Op woensdag 17 april 2024 11:43 schreef Coppi het volgende:
Hoe komt het eigenlijk dat de blauwe bessen ieder jaar groter lijken te worden. Eerst waren de blauwe bessen ter grootte van aalbessen. Tegenwoordig lijken ze eerder op druiven. Echt elk jaar denk ik dat ze weer een stukje groter zijn, terwijl de kleinere exemplaren eigenlijk de lekkerste zijn.
Ik zou zeggen: stel die vraag aan de Keuringsdienst van Waarde.quote:Op woensdag 17 april 2024 11:43 schreef Coppi het volgende:
Hoe komt het eigenlijk dat de blauwe bessen ieder jaar groter lijken te worden. Eerst waren de blauwe bessen ter grootte van aalbessen. Tegenwoordig lijken ze eerder op druiven. Echt elk jaar denk ik dat ze weer een stukje groter zijn, terwijl de kleinere exemplaren eigenlijk de lekkerste zijn.
Volgens mij kenden ik als kind alleen meer donkere aalbessen (en noemde ik die onterecht bosbessen), die zie ik nergens meer overigens, alleen die rode. Van die blauwe bessen werd ik me pas later bewustquote:Op woensdag 17 april 2024 11:43 schreef Coppi het volgende:
Hoe komt het eigenlijk dat de blauwe bessen ieder jaar groter lijken te worden. Eerst waren de blauwe bessen ter grootte van aalbessen. Tegenwoordig lijken ze eerder op druiven. Echt elk jaar denk ik dat ze weer een stukje groter zijn, terwijl de kleinere exemplaren eigenlijk de lekkerste zijn.
Worden ze dan elk jaar voller "gepompt". Worden ze überhaupt in een kas gekweekt?quote:Op woensdag 17 april 2024 13:44 schreef Radegast het volgende:
Antwoord lijkt me vrij simpel. Volgepompt met water in de kas.
Nou dank je. Daar gaat mijn eetlust morgenochtend.quote:Op woensdag 17 april 2024 16:07 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Blauwe bessen zijn trouwens van alle fruit het zwaarst belast met landbouwchemie.
Welk fruit en groente niet? Zelfs oerhollandse appels worden met troep bespotenquote:Op woensdag 17 april 2024 16:07 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Blauwe bessen zijn trouwens van alle fruit het zwaarst belast met landbouwchemie.
quote:Op woensdag 17 april 2024 13:38 schreef golfer het volgende:
[..]
Ik zou zeggen: stel die vraag aan de Keuringsdienst van Waarde.
Zou fijn zijn als ze resistenter gekweekt worden zodat er minder pesticiden gebruikt hoeven te worden. Vraag me af hoeveel van deze soorten op basis van klassiek kweken of genmanipulatie verkregen worden.quote:Op woensdag 17 april 2024 22:29 schreef Coppi het volgende:
[..]
Worden ze dan elk jaar voller "gepompt". Worden ze überhaupt in een kas gekweekt?
Edit: Blijkbaar komen er ieder jaar nieuwe rassen op de markt die groter en groter worden.
https://www.agf.nl/articl(...)zwaarste-blauwe-bes/
Regulier...quote:Op maandag 22 april 2024 22:33 schreef DWMLion het volgende:
Veredelde plofkip, maar gaat wel voor het zelfde geld over de toonbank als de scharrelkip.
Volgens mij hebben ze hier al een aflevering over gemaakt, namelijk hoe al het kan dat er zoveel "prijs winnende" wijn is.quote:Op woensdag 24 april 2024 10:16 schreef Jan_Onderwater het volgende:
De Zwitserse publieke omroep had een idee wat de KVW zou moeten inspireren. Ze zochten de meest beroerde rode wijn in de supermarkt, en lieten wijn experts de aller smerigste er uit zoeken.
Verzonnen vervolgens een wijnmaker en drukten etiketten, maakten een website etc, legden een vals spoor.
Deze wijn werd vervolgens ingezonden naar “wedstrijden „ van medaille uitrijkers. Je kent de stickers wel, goud bij het concurce de Tourbe de chattes à écailles of Medaille Argant Nuttensohn. Bij een aantal werd de wijn slecht beoordeeld, terecht, maar bij eentje won men goud!
Vervolgens konden ze dan van Gilbert et Gaillard stickers kopen om op de flessen te plakken.
Klaarblijkelijk is iedereen die bereid is te betalen een winnaar van de gouden medaille
https://www.srf.ch/sendun(...)ntieren-gute-tropfen
Ja ja, vegan cruises en zo, dan ben je sustainabelquote:Op maandag 29 april 2024 14:16 schreef golfer het volgende:
Vanavond:
Reisbureaus en touroperators lokken reizigers met allerhande ecovakanties. De experts van Keuringsdienst van Waarde willen weten wat die reizen milieuvriendelijker maakt dan andere vakanties en of de maatregelen wel zoden aan de dijk zetten.
Dat is 1 en dezelfde persoon. Dat typetje heette Tedje van Es.quote:Op maandag 29 april 2024 14:24 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Ja ja, vegan cruises en zo, dan ben je sustainabel
Ik moet altijd aan Tedje en Van Es denken bij dat soort handel
Wat een leuk onderwerp. Wordt weer genietenquote:Op maandag 29 april 2024 14:16 schreef golfer het volgende:
Vanavond:
Reisbureaus en touroperators lokken reizigers met allerhande ecovakanties. De experts van Keuringsdienst van Waarde willen weten wat die reizen milieuvriendelijker maakt dan andere vakanties en of de maatregelen wel zoden aan de dijk zetten.
Je hebt gelijk, Jacobse en van Es was het. Pffff ook al weer 40 jaar geledenquote:Op maandag 29 april 2024 14:25 schreef golfer het volgende:
[..]
Dat is 1 en dezelfde persoon. Dat typetje heette Tedje van Es.
Schuldgevoelafkopen, er trappen er vast genoeg in. Zelfde met plant een boom als je gaat vliegen.quote:Op maandag 29 april 2024 14:16 schreef golfer het volgende:
Vanavond:
Reisbureaus en touroperators lokken reizigers met allerhande ecovakanties. De experts van Keuringsdienst van Waarde willen weten wat die reizen milieuvriendelijker maakt dan andere vakanties en of de maatregelen wel zoden aan de dijk zetten.
Nee. Of toch wel bij nader inzien. Teun van der Keuken is namelijk al een tijdje gestopt met KvW.quote:
Tijdje in Azië gewoond en het verschil is wel echt groot. Zoveel beter fruit (en groenten)..quote:Op woensdag 17 april 2024 23:35 schreef Firuze60 het volgende:
Vind elk fruit tegenwoordig vies, melig, waterig en smakeloos, jakkes. Neem wel een vitamine-C pil ter vervanging.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |