Echte griesmeel. Dat is lang geleden dat ik dat op heb.quote:Op donderdag 11 oktober 2018 21:51 schreef Molo het volgende:
[..]
Eens
Maar wel lekker
Griesmeel (warm met klontje boter), havermout (koud uit zo'n beker uit de supermarkt), Brinta (warm).
Stiekem soms best lekker
Is zo gemaakt, lekkerquote:Op donderdag 11 oktober 2018 21:52 schreef z80 het volgende:
[..]
Echte griesmeel. Dat is lang geleden dat ik dat op heb.
Deze damequote:Op donderdag 11 oktober 2018 21:53 schreef Bluezz het volgende:
Pap.
Alle soorten.
Die gebreide tieten
Ik snap koos en larf..quote:Op donderdag 11 oktober 2018 21:54 schreef Molo het volgende:
[..]
Is zo gemaakt, lekker
Koos en mijn dochter lopen al te kokhalzen als ik een pakje uit de kast haal of erover begin
Je bent een woord vergeten.quote:
Dat wel, die van mijn moeder.quote:
Die van mij zelf naar recept van mijn moeder..quote:
oké nu wordt ik gewoon misselijkquote:Op donderdag 11 oktober 2018 21:58 schreef fietsie het volgende:
Griesmeel is hier ook altijd een hit, zowel puur, als warm met een beetje custard erdoor.
Die fijne licht gebonden substantie, onregelmatig, net geen klontjes vormend. Is niets voor jou?quote:Op donderdag 11 oktober 2018 22:13 schreef Goitske het volgende:
[..]
oké nu wordt ik gewoon misselijk
Ik vind het al erg genoeg om Brinta te moeten maken voor Bollo.
Ik vind brinta/griesmeel net stopverfquote:Op donderdag 11 oktober 2018 22:13 schreef Goitske het volgende:
[..]
oké nu wordt ik gewoon misselijk
Ik vind het al erg genoeg om Brinta te moeten maken voor Bollo.
Familietraditiequote:Op donderdag 11 oktober 2018 22:14 schreef Molo het volgende:
Die custard door de griesmeel snap ik niet
Ja, deed mijn moeder ookquote:Op donderdag 11 oktober 2018 22:16 schreef FranticDJ het volgende:
Overigens maakte m'n ma altijd een fruitpapje met een ligakoekje erdoor vroeger
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |