abonnement Unibet Coolblue
pi_181046981
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 08:43 schreef elliebell het volgende:

Snap dat het even lastig is Mini. B heeft hier eergisteren voor het eerst in z'n eigen kamer geslapen, omdat het zo heet was in onze slaapkamer. Ik vond het ook maar matig :{ Hij sliep prima trouwens. Vannacht weer bij ons gelegd O+ Hij heeft trouwens ook wel een week ofzo gehad dat hij ook sneller onrustig werd van ons, maar dat is nu weer over. Dus misschien ook een fase van O? Hier ook twijfels hoe lang we 'm op onze kamer willen hebben, maar vooralsnog vind ik het vooral fijn (en praktisch).
Dank, wellicht is het inderdaad maar een *stuiptrek* fase *stuiptrek*. :7

Ik vind het ook fijn dat O. bij ons slaapt, en mijn echtgenoot gelukkig ook! O+
Ik hoorde toevallig afgelopen week van mijn buurvrouw (ook recent bevallen) dat haar man het na twee maanden cosleepen wel welletjes vond, maar mijn buurvrouw nog helemaal niet. Lijkt me reuze vervelend om daar verschillend over te denken.. :{
Let me see you stripped down to the bone
pi_181047046
Hier werd de kaptein na n maand of zes ofzo steeds vaker wakker van ons en wij van hem. Toen is hij met ledikantje en al naar zn kamertje gegaan en sindsdien slaapt ie daar, een stuk vaster ook :Y en mocht ie snachts n voeding nodig hebben dan gaan we gewoon ff daarheen. En sochtends de eerste fles drinkt ie weer gezellig tussen ons in in het grote bed O+ even n knus momentje altijd
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_181047059
Ik help je hopen ;) Fijn dat jullie hetzelfde willen ook.
Het hele co-sleeper was hier wel echt mijn idee, maar vriend vindt het dus echt enorm gezellig en wil hem helemaal niet weg hebben. Had ik eigenlijk niet verwacht, want hij is niet zo'n beste slaper. Maar een baby doet wonderen voor z'n slaap vermogen. Hij heeft nog nooit zo goed geslapen als in de kraamtijd, waarin ik om de 2/3 uur B aan het voeden en verschonen was :') Moest hem toen echt wakker slaan ongeveer.
pi_181047094
Hier is vriend van nachtbraker (tegen 1a2 uur snachts naar bed) omgeschakeld naar rond 22/23 naar bed _O-. slaapgebrek en gebroken nachten doen gekke dingen met mensen :D hij is nog steeds geen ochtendmens maar kan sinds de kapitein wel iets makkelijker in beweging komen in de ochtend.
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_181047126
Mijn O doet as we speak een dutje in z'n eigen bed. We voelden ons zo beperkt door de hele dag een kind bij ons te dragen dat we nu aan het proberen zijn over te stappen. Ik was 45 minuten bezig voor hij sliep, maar eens kijken hoe lang hij slaapt!
pi_181047184
Brave vader geworden dus LDG ;) Ik vind dat vroeg naar bed overigens zelf nog wel moeilijk. Ik probeer wel rond 22 uur te slapen, daarvoor nog douchen en alles klaarzetten voor de volgende dag. En natuurlijk eten, B naar bed (proberen te) krijgen. Vind dat er weinig tijd in de avond overblijft op werkdagen voor wat ontspanning. Maar hé, gelukkig heb ik een fantastisch mooie, blije baby, dat helpt enorm. Zeker zoals vanochtend, als hij echt intens blij is O+ O+

Fijn dat ie slaapt Jagar! Ik vond het ook echt zo heerlijk toen B na een maand of 3 eindelijk overdag in z'n eigen bedje wilde slapen ipv op ons. Je handen even vrij hebben doet al zoveel voor je hč. Ik hoop dat het een succesvol dutje wordt.

Zo, en dan ga ik nu even hard aan het werk (was nog even kolven). Goede dag iedereen :W
pi_181047215
Oeh hopelijk slaapt ie een tijdje door jagar!

Bedankt voor alle stedentips, ik ga eens met vriend overleggen.

Nieuwe fase voor mini :o dat zal wel even wennen zijn ja! Oh en pssst, check je pm ;) als je je nummer naar mij stuurt maak ik even een appgroepje met ldg voor onze blijdorpdate!

(Als er andere mensen zijn die mee willen mag dat he! Als we een datum hebben laat ik het hier wel even weten)
pi_181047325
Inzake samen/alleen slapen, schakelen we nu live over naar huize O. :') :7

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Jagar, ik duim voor tenminste anderhalf uur voor jullie! :*
Let me see you stripped down to the bone
pi_181047359
Aure, ik ga je PMmen! ^O^
Let me see you stripped down to the bone
pi_181047496
Lieve foto zo mini O+

Ik kan ook echt een serie maken van J. als sticker. Na intens gehuil (ik mķest mezelf toch echt even aankleden) werd ie alleen stil op mij.

Ik noem deze "eggs for breakfast" :9 dichterbij ontbijt dan dit kom ik voorlopig niet ben ik bang :')
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik hoop dat ie over 3 weken toch wat beter op zichzelf slaapt als ie naar het kdv gaat :')
pi_181048323
Die pasfoto's Mini O+ Vooral die 2e :D
Bedenk me meteen dat wij 8 oktober naar Belgie gaan kortom ook tegen die tijd maar eens een ID regelen.
Stedentrips ga ik onthouden, ik heb B al heel lang een weekend Londen beloofd. Vanochtend onder het ontbijt hadden we het erover en hij wil niet meer met zijn 2tjes maar met zijn 4en want de baby moet mee.

Ik ben benieuwd hoe lang J nog in de cosleeper ligt. Ik lig dus op een logeerbed in de babykamer en J bij mijn vrouw. Dat gaat eigenlijk prima zo zeker omdat we weten dat het tijdelijk is.
B is meestal rond 07:00 wakker dus dan moet ik weer aan de bak en mijn vrouw en J slapen dan nog lekker.

Fijn Jagar, nog aan het slapen?

J was gisteren tussen 20:00 en 00:00 weer enorm onrustig, veel darmkrampjes, lastig te troosten, niet slapen. De rest van de 24 uur is zo relaxt en vrolijk, de overgang is dus groot. Maar wel geslapen tot 05:00 terwijl ze om 19:00 de laatste voeding had (ze wilde daarna echt niet, borst niet, fles niet). Ze is dan veel te onrustig om te drinken.

Aure het ziet er wel superlief uit zo!

Gisteren heb ik 10 minuten gekke bekken lopen trekken, geluid gemaakt, verhalen verteld, alles voor een glimlach van J...niets. B loopt naar haar toe terwijl ze in de box ligt zegt 'eej J.u.l.i.a.' en haar hele gezicht lichtte op en ze begon toch te lachen. Hijzelf ook trouwens, hij kijkt dan zo verliefd naar haar.
pi_181048463
Aah dat is inderdaad niet fijn mini!

Leuke romper heeft ie aan Aure, ik zag m laatst ook ergens voorbij komen. Komt ie niet van sleep no more ofzoiets

Ik moet duidelijk wennen aan dit wat koelere weer. M. werd gisteravond wakker omdat ie het koud had (gewoon net als de voorgaande weken met alleen een romper in bed gelegd) en nu is ie ook alleen met een romper naar het kdv :P Ik heb zijn luiertas en een tijdje niet meer gecontroleerd op reservekleding ook.
pi_181048629
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 10:29 schreef LaBelleFleur27 het volgende:
Aah dat is inderdaad niet fijn mini!

Leuke romper heeft ie aan Aure, ik zag m laatst ook ergens voorbij komen. Komt ie niet van sleep no more ofzoiets

Ik moet duidelijk wennen aan dit wat koelere weer. M. werd gisteravond wakker omdat ie het koud had (gewoon net als de voorgaande weken met alleen een romper in bed gelegd) en nu is ie ook alleen met een romper naar het kdv :P Ik heb zijn luiertas en een tijdje niet meer gecontroleerd op reservekleding ook.
Hier had ik kaptein gisteren ineens n romper, lange broek, shirtje en sweatvest aangetrokken, ik was ervan overtuigd dat ie t koud zou hebben met korte mouwen/pijpen in de buggy. Zweten dat ie deed _O- heb m na t CB bezoekje maar wat minder aangetrokken :@ :D
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_181049040
Ik had V vannacht alleen in zijn luier te slapen gelegd, en de ventilator aan _O-
Maar het was dan ook goed benauwd op zijn kamer, en wij wonen in het zonnige zuiden. Daar is het meestal warmer.
Nu gaat hij ook het huis door in romper, doe hem straks wel een broek en sokken aan als we eropuit gaan.
pi_181049474
Sleep no more inderdaad Fleur. :)

Zoals jullie zien heb ik J. meteen kleding aangetrokken :D zo blij met dit koelere weer. Eindelijk mijn favo romper en salopette aan :D ik moet voor de nacht wel even een slaapzak halen, want hij trapt ook nu zijn laken van zich af. Terwijl het nu net niet lekker warm genoeg is om zonder laken te slapen op onze kamer.
pi_181049621
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 09:49 schreef Elleska het volgende:

lief dat je het vraagt. ik vond de afgelopen weken pittig. sprongetje, spruw en dat samen met de hitte waarbij ik niet veel anders kon dan ons in huis opsluiten. overdag niet kunnen bijslapen omdat het boven te warm is maakt het meeveren een stuk lastiger.

maargoed dat is nu allemaal voorbij dus het kan alleen maar beter worden. L ligt nu te slapen, als hij wakker is gaan we weer eens wandelen want die dagelijkse wandelingen heb ik gemist. nu het huis goed luchten en vanmiddag maar ff samen een dutje doen.
Edit: oeps met mijn wakkere hoofd vergeten de babyfoon aan te zetten. gelukkig sliep hij nog steeds.
Ja, dat is dan enorm pittig in de hitte. Als alles al normaal gaat is het al zwaar met dat hete weer. Maar goed om te horen dat het nu voorbij is!


Ben trouwens blij om te lezen dat baby’s wel gewoon lachend op de paspoortfoto mogen. Het is al kil genoeg dat je als volwassene neutraal kijkend op de foto moet staan. Binnenkort ook id bewijs aanvragen voor R. ben benieuwd hoe het zal gaan met het maken van de foto’s :D

Balen dat soort dagen Rena. Vandaag gaat het vast beter :*

Nog steeds een stickerbaby Aure! Dat heeft hier een week of acht/negen geduurd en stiekem mis ik het soms wel. Vond het heerlijk. Hoewel ik er aan het eind ook wel klaar mee was, want het is best vermoeiend om zo te 'slapen' :O

R. is nu ruim drie en een halve maand en past nu bijna niet meer in de wandelwagenbak. En dat wil hij ook niet meer. De cosleeper zal nog wel iets langer passen, maar het wordt tijd om een matras op maat te laten maken voor het ledikantje. Als ik dat tegen mijn man zeg schrikt íe, hij is er nog láng niet aan toe om R. apart te laten slapen. We vinden het heerlijk zo met z’n drietjes O+

Is er eigenlijk een moment waarop het ‘te laat’ is om een kindje te laten wennen aan een eigen kamer? Soms hoor ik dat je het beter voor een bepaalde leeftijd kan doen omdat anders er teveel gewenning is?

Het zijn weer rare dagen hier. Door het hete weer hebben we gevoed op verzoek. En we hebben het idee dat hij soms overdag sowieso te weinig dronk. Dus deze week hebben sinds eeuwen ’s twee keer nachts gevoed :D . Nu het weer koeler is gaan we ons best doen om weer wat te rekken tussen de voedingen met zangspelletjes en andere soorten afleiding. Had er gewoon de energie niet voor…
pi_181050142
Vandaag gaat het tot noch toe wel beter, was vanmorgen wel weer even heel verdrietig en uit haar doen, maar heeft uiteindelijk toch een dutje gedaan en daarna ging het weer beter. Ik vermoed dat er misschien weer een tandje op doorbreken staat, ik vind het soms zo lastig nog om te zien wat er dan met haar aan de hand is en ik dacht echt dat ik haar nu wel doorhad -O- Ik mocht vanmorgen gezellig voor een uitstrijkje :P , maar ben blij dat het achter de rug is, hopelijk komt er niks uit.

LDG, mooie stats, het is een fijn mannetje volgens mij qua bouw, verwachtte je onderzoek over zijn gewicht?

Flav, wat leuk dat die kleine V meerent :D

Elliebel wat een geweldig leuke pasfoto’s O+ Die van mij keek onwijs serieus op haar pasfoto’s haha

Mini, lastig lijkt me dat als je het zelf nog zo fijn vind hem dichtbij te hebben, wij merkten het al heel snel bij C dat ze niet relaxed meer sliep met ons gesnurk/ge-adem op de achtergrond. Sinds ze op haar eigen kamer slaapt slaapt ze best wel goed, dus ik vond het ook wel jammer maar zag wel in dat het toen beter was.

Jagar hopelijk deed hij een lekker dutje in eigen bed!

Sticker J O+ Wat een leuk truitje! Hier hangt ze nog in romper rond, de warmte hangt hier nog een beetje in huis.

Exode, wat zielig voor J die krampjes, ik vond het ook zo sneu en je kunt er zo weinig aan doen ;(

Ik geniet enorm van het veranderde weer, het regent hier O+
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_181050244
Bijna anderhalf uur geslapen! Nu tijd voor dutje twee....
pi_181050521
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 11:56 schreef Jagärtrut het volgende:
Bijna anderhalf uur geslapen! Nu tijd voor dutje twee....
Wat goed! *O* Hopelijk zet hij het door!
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_181051051
Jaaaaa jagar wat fijn!

Wij laten J eigenlijk al vanaf week 4 overdag in haar eigen kamer slapen. Wel in het wiegje die dus de gang met regelmatig over wordt geschoven. Bij B deden we dat zelfs al in de eerste week. Inderdaad om haar te laten wennen, dit voelt voor ons fijn zo. Ze slaapt er ook gewoon goed, dus dat is makkelijk praten denk ik.

's nachts ligt ze met name bij mijn vrouw vanwege de nachtvoeding, zodra ze regelmatig gaat doorslapen gaat ze in principe ook 's nachts naar haar eigen kamer. Wel met de deuren open overigens anders kan mijn vrouw niet slapen.

Onze slaapkamer is ook echt mini dus het is nu een hindernisbaan met wiegje, aankleedkussen en voedingskussens. Ik slaap altijd heel vast behalve als er een baby naast me ligt :@ En J slaapt net zo luidruchtig als B altijd deed.
pi_181051423
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 11:56 schreef Jagärtrut het volgende:
Bijna anderhalf uur geslapen! Nu tijd voor dutje twee....
Wat goed! O+ Wat heb je gedaan in de tussentijd? :)

Deze O. is ook aan slaapje twee begonnen. Met kont omhoog op de bank. :O

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Let me see you stripped down to the bone
pi_181051460
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 09:26 schreef Aure het volgende:
Lieve foto zo mini O+

Ik kan ook echt een serie maken van J. als sticker. Na intens gehuil (ik mķest mezelf toch echt even aankleden) werd ie alleen stil op mij.

Ik noem deze "eggs for breakfast" :9 dichterbij ontbijt dan dit kom ik voorlopig niet ben ik bang :')
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik hoop dat ie over 3 weken toch wat beter op zichzelf slaapt als ie naar het kdv gaat :')
Toffe outfit! Nog niet half zo tof als het verrukkelijk slapende snoetje, maar toch! ^O^
Let me see you stripped down to the bone
pi_181051614
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 11:56 schreef Jagärtrut het volgende:
Bijna anderhalf uur geslapen! Nu tijd voor dutje twee....
Dat duurde welgeteld 20 minuten -O-
pi_181051625
quote:
1s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 12:49 schreef minilot het volgende:

[..]

Wat goed! O+ Wat heb je gedaan in de tussentijd? :)

Deze O. is ook aan slaapje twee begonnen. Met kont omhoog op de bank. :O

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Boodschappen met kind nummer 1!
pi_181051791
20min is toch weer een mooi dutje.

Hier zijn de slaapjes momenteel ook kort, we zitten nu al op slaapje nummer 3. Het warme weer heeft het hele ritme overhoop gegooid doordat ik hem beneden liet slapen. Nu ligt L overdag weer in het ledikantje op zijn kamer, gedoe met zulke korte slaapjes maar we moeten toch ergens beginnen.

'savonds begint hij tegenwoordig ook in zijn eigen kamer want alleen in de co-sleeper liggen is niet meer veilig zo bewegelijk als hij is. Bij de eerste nachtvoeding haal ik hem op en dan slaapt hij verder in de co-sleeper. Hopelijk worden de nachtvoedingen ook snel weer minder, voor de hittegolven hadden we 1 nachtvoeding nu 3 of meer.
pi_181052773
Hier inderdaad ook extra nachtvoedingen met de hittegolf, maar vond het wel logisch met hoe warm het boven was - kreeg ik zelf ook dorst van. :9
Volgende week consultatiebureau. Ze keken bij de zes maanden al een beetje confuus vanwege nog niet doorslapen (ze zijn een tikkie conservarief) dus ben benieuwd. :)
Let me see you stripped down to the bone
pi_181055959
Mini dat geen cyclus was nog helemaal niet bij me opgekomen. Komt het door de borstvoeding of heb je vaker problemen gehad met je cyclus?
Ik vind de keuze lastig, niet in de laatste plaats omdat veel baby’s stoppen met de borstvoeding bij nieuwe zwangerschap. Ik wil Banaan liefst tot twee jaar of zelfs nog langer borstvoeding geven. :x

Banaan reageert niet altijd even sterk op geluiden. De ene keer kan ik bijvoorbeeld beter wegsluipen dan de andere keer. Gefluister gaat zelden goed.
Een groot familiebed vind ik wel bij jullie passen. Ook handig voor jullie nachtelijke activiteiten als O. uiteindelijk wel in zijn eigen kamertje slaapt.
Wat mij betreft blijft Banaan in onze kamer slapen totdat hij zelf naar zijn kamertje wil. Mijn man heeft daar geloof ik wel een leeftijdsgrens bij maar houdt dat wijselijk voor zich. :)

Fleur ik vind mijn rol als moeder ook geweldig. O+ Ik geniet ook echt van hem voorlezen (als hij mijn boek niet afpakt), bellen blazen, zijn speelgoed dat overal ligt (oké dat word vast snel minder leuk) en vooral zijn enorme enthousiasme voor alles. :)
Wat een mooie sfeerfoto van M. O+

Mooie stats Elleska en LDG. *O*

Wat een heerlijke foto LDG. Doet me eraan denken dat Banaan dringend weer naar de dierentuin moet. Helaas niet Blijdorp voor de meet. ;)
Grappig die veranderende bedtijden van je vriend.

Jagar eindelijk betere temperaturen. Doet O. het nou wat beter?

Mooie ogen LadyS. O+

Lemijn een bonusfoto! *O*

Nolita voelt ze zich beter? Fijne vakantie. :*

Exode wij hadden Banaan dinsdag ook nog mee naar het bos bij die hitte, in draagzak. Zonder romper, dat wel. Toen Banaan wakker werd wou mijn man hem per se uit de draagzak halen uit angst dat hij te warm werd. Bleek dat Banaan niets zweette, alleen mijn man had een Banaanvormige zweetplek op zijn rug. :D
Leuk dat de fles gelijk zo goed gaat.
Wat lief, die lachjes van J naar B. O+

Ellie ik maak me ook best weleens zorgen. Dan probeer ik er iets aan te doen of het van me af te zetten als ik er niets aan kan veranderen. Ik kan hem bijvoorbeeld niet aan me vast ketenen uit angst dat iemand hem ontvoert. :)
Ook zonder werk kom ik tijd tekort om lekker te ontspannen. Overdag is er meestal genoeg te doen. Tijd voor mezelf is dus meestal na negen uur.

Rena ik had gisteren een en al herkenning toen ik je klaagpost las. Warm ’s nachts, Banaan én mijn man plakten tegen me aan. Daarna twee keer Banaan die panisch werd door het onweer. We snapten pas achteraf dat het door het onweer kwam, omdat het niet echt hard ging. Banaan kan het niet waarderen als hij geschrokken is en je hem dan in krampjeshouding legt. :@
Ik had trouwens zelf ook eerder naar bed moeten gaan maar omdat Banaan enorm moeilijk in slaap viel was wou ik nog wat ontspannen.
Doorkomende tandjes twijfel ik altijd over of dat het probleem is bij Banaan. Wetenschappelijk is blijkbaar nooit bewezen dat baby’s er echt last van hebben. De periode van doorkomende tandjes hangt nou eenmaal samen met flinke ontwikkelingen, daar hebben ze veel meer last van. En wij dus ook. :p
Ter vergelijking: Banaan heeft twee tandjes, maar als hij humeurig is dan gokken mensen altijd dat er tandjes gaan doorkomen. ;)

Aure wat is jouw baby toch fotogeniek. O+ Kinderdagverblijf boft maar met zo’n sticker binnenkort. ;)

Wij hadden juist afgelopen nacht ineens drie nachtvoedingen, meestal zijn het er een of twee. Gelukkig sliepen we uit tot half negen en lag ik er best op tijd in, scheelt een hoop. :)
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_181058906
Aure: O+ O+ Zo fijn baby;s die op je slapen
Rena: Die hitte is verschrikkelijk! Gelukkig vandaag een beetje afgekoeld :* D tijd rond tandjes is naar ;(
LDG: Goede stats! Had hij veel last van de prikken?
Ellie: Wat een lieve pasfoto!
Mini: Ook leuke pasfoto's hoor! O+ En slapende baby O+
Jagar: Fijn dat het slapen in bed gelukt is!
PKM: Zo leuk hoe jij schrijft over jou en banaan O+

Mijn kleine baby kan lopen :o
pi_181060639
Echt los lopen memoru!? Wat goed en snel! :o

Is een dingetje ja, als ze op hun eigen kamertje gaan slapen. Hier ging die overgang zonder iets aan haar te merken (met 8 weken). Lief al die slaapfoto’s. Die heb ik vrijwel niet, omdat ze momenteel zo moeilijk slaapt durf ik niet meer in haar buurt te komen als het me gelukt is haar weg te leggen.
Vannacht sliep ze van 00:15 tot 5:30 en na een voeding weer door, mijn wekker ging om 6:15 dus die nacht was me iets te kort. Gelukkig nu vakantie *O* Nu hopen dat we wat bij kunnen slapen en dat het haar lukt om zelf in slaap te vallen.

Pkm ze is weer helemaal beter en de oude ja, gelukkig! Geen vlekjes dus geen idee waar de koorts vandaan kwam.

Geweldig ja die pasfoto’s van O mini :D

En WoW ldg, goede stats idd!
pi_181060692
Wat goed Memoru! *O*

Balen van de extra nachtvoedingen!

M. heeft vandaag vlinderpasta (zonder saus) meegegeten. Wij aten lui op schoot en hij kwam naar ons toegekropen om met open mond naar mijn bord te kijken. ‘T was net n vogeltje :') Maar het ging er goed in! Het is dat we stopten anders zat hij nu nog te eten geloof ik :P

Ik sliep afgelopen nacht pas om 03:15 zonder reden en om 06:30 ging mijn wekker en heb ik ivm minder bezetting gewerkt van 8-17 zonder pauzes ;( Van alle avonden hoop ik dat M. vanavond redelijk optijd gaat slapen :O
pi_181062256
Jaa echt los O+ :Y
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Nolita: Geniet van je vakantie! Hopelijk kan je genoeg rusten :*
LBF: Ahhww geweldig zo'n goede eter :D Pff 9 uur werken en dat zonder pauze! Lief zijn vannacht M.!
pi_181063006
Wauw Memoru! *O* En ik vind de stijl van jullie huis mooi trouwens O+

Al mijn werkdagen verlopen al weken praktisch zonder fatsoenlijke pauze en ik werk ook op mijn vrije vrijdagochtend (morgen gelukkig de laatste keer). Maar door de 3 uur slaap van afgelopen nacht brak het me vandaag opeens op.

Fijn dat ze zich beter voelt Nolita :Y

M. slaapt! *O* Ik reken nog nergens op maar het is een begin :P
pi_181063552
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 19:59 schreef Memoru het volgende:
Jaa echt los O+ :Y
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Nolita: Geniet van je vakantie! Hopelijk kan je genoeg rusten :*
LBF: Ahhww geweldig zo'n goede eter :D Pff 9 uur werken en dat zonder pauze! Lief zijn vannacht M.!
Wat een snellerd :D het ziet er ook al best soort van stabiel uit
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_181065592
Wat is E een snelle Memoru! O+
pi_181065727
Memoru, woah, knap! *O*

Belle, dat klinkt heftig! Kan je het morgen rustig aan doen? Ik duim voor een betere nacht!

Toevallig is M zojuist in slaap gevallen in haar bedje, in haar eigen kamer. We hebben vanmiddag haar bedje verplaatst omdat ze 's nachts constant wakker is (vannacht van 01.00 tot 05.00...). We hebben het idee dat ze van ons wakker wordt. Dus wie weet, misschien dat dit voor een betere nacht zorgt!
pi_181066274
Leuk filmpje, ziet er idd al steady uit! ^O^

Fleur, heftig zeg. Logisch dat afgelopen nacht je opbrak. Hopelijk vannacht heel wat meer uurtjes slaap!

Hopelijk helpt het idd zo op haar eigen kamertje OIT.

Ik zit er eigenlijk best wel doorheen. :'( ze sliep vanavond van 19:30 tot 20:10 (aan borst in slaap gevallen) en sindsdien ben ik bezig met haar weer in slaap krijgen. Het is nog niet eens zo lang, maar ik kan gewoon niet meer. Kan eigenlijk alleen maar huilen. Vriend was klusjes aan het doen en heeft haar nu overgenomen. Maar ik wil helemaal niet klagen, want ze is de leukste baby ever. Maar ik kan even niet meer.
Heb ook toegezegd morgen op te passen op nog n 11 maander wat op zich niet erg is want ben toch met N bezig overdag. Maar betekent wel dat ik weer vroeg op moet en de kans op later dan 7:00 wakker worden sowieso verkeken is.
Ik weet het even niet meer wat de avonden betreft en het slaapgebrek breekt me nu ook compleet op.
pi_181066810
Wat vervelend Nolita (en erg herkenbaar de laatste weken). Is ze ook gewoon wakker of wel moe? Logisch dat het een keer opbreekt hoor, niks geks aan :*

Hopelijk helpt het eigen kamertje OiT en dat zijn ook geen fijne nachten zeg ;(

Morgen nog zo’n soort dag maar dan inclusief een niet Nederlands sprekende (of uberhaupt pratende) Vietnamese stagiaire :'). Ach we overleven ‘t wel, bijna weekend O+

Wij gaan zaterdag voor het eerst een nachtje met z’n drieën weg, ben benieuwd hoe dat gaat! Heb er wel erg veel zin in :)

[ Bericht 83% gewijzigd door LaBelleFleur27 op 09-08-2018 22:19:14 ]
pi_181067373
Nolita, ik zou zo graag wat helpends zeggen. Ik kan me helemaal voorstellen dat je er doorheen zit. Dit gaat al zo lang zo. Tuurlijk is je baby de leukste, maar dat neemt niet weg dat het heel zwaar is als ze niet slapen. :*
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_181067668
Och Nolita ik vind het niet gek dat je er doorheen zit. Eigenlijk eerder gek dat je het zo lang volhoudt.

Met Banaan gaan we vaak 's avonds wandelen met draagzak, dan kan hij daarin dutten. En wij vinden het wel lekker zo'n late wandeling. Zou dat iets kunnen zijn voor jullie? Ik probeer dan zijn dut niet na negen uur te laten eindigen zodat hij om tien uur kan slapen.

Mijn idee erbij is dat hij dan niet zo moe is 's avonds dat hij daardoor moeite heeft met in slaap vallen. Maar ik ben soms ook een eeuwigheid bezig. Sterkte. :*
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_181074966
huilen en vermoeidheid is zwaar, helemaal huilen aan het einde van de dag. heeft vriend haar in slaap gekregen?

Ik wilde even een *O* doen want we hebben een roller :o :o
Gisteravond had ik L even op het vloerkleed gelegd zodat ik naar de wc kon. kom ik terug ligt hij op zijn buik... :? Ik leg hem op zijn rug en hij draait vrolijk weer naar zijn buik. Daarna nog een keer om aan papa te laten zien. O+ dat ging dus echt niet meer per ongeluk.
pi_181075341
Ach Nolita, je mag best klagen, het is ook pittig! Ik hoop dat je vannacht een beetje hebt kunnen slapen en dat het oppassen vandaag meevalt. Ik weet niet waar je woont, maar als het in de buurt is wil ik best een keer oppassen zodat je een dutje kunt doen!

En wij hebben wat te vieren, na wekenlang heel slecht geslapen te hebben sliep M van 21.00 - 4.00, en toen weer tot 08.00. Het slapen in haar eigen kamertje beviel dus! Wat voel je je een anders mens na een nacht slaap, heerlijk *O* Hopelijk houdt ze dit vol :D

Elleska, een roller, dat verdient ook een *O*
pi_181075584
OIT wat goed van M!!
Volgens mij woon je niet in de buurt? Limburg hier..

En Elleska, jeej voor het bewust rollen!

Vriend heeft met haar rondgelopen en ze viel steeds even in slaap en daarna weer wakker. Uiteindelijk was hij ook moe en heeft haar in de eigen bed gezet waar ze na 7 minuten krijsen in slaap is gevallen om 22:30 tot 2:00. Na de voeding heeft ze tussen ons in geslapen tot 6:30 en kon ik opstaan.
Vanochtend duurde het 2 minuten tot ze in slaap viel. Het is zo niet mijn ding dat laten krijsen, maar lijkt effectiever dan haar rond blijven dragen en bij haar blijven. Gisteravond om 20:00 heb ik haar steeds getroost om de paar minuten, maar na 3 kwartier nog niet rustig dus toen bij me gepakt.

Ze lijkt in de avond steeds maar een kort dutje te doen om vervolgens pas weer 2-3 uur later voor de nacht te kunnen gaan.
pi_181075818
Nolita, :* Zwaar is het hč, die slaapperikelen! Wij gaan ook weer door zo'n fase (dat hoop ik dan maar, dat het een fase is :+ ). Inmiddels durf ik de kleine man overdag niet meer naar bed te brengen vanwege huilen en brullen :'(
In ieder geval een knuffel, die kun je vast gebruiken (samen met c_/ c_/ c_/ )!
pi_181079860
LBF: Dank! Ik hou van grijs met wit O+
Je werkdag is alweer bijna voorbij. Wat leuk een nachtje weg met z'n 3en! Ga je in een hotel?
Flav: Oeh last ergens dat je zwanger bent! Gefeliciteerd *O*
Nolita: :* :* :* E. had er ook last van.. 2 weken lang heeft dat hier geduurd. Wij gingen rondje rijden met de auto. Slapen is fijn en weinig slaap is naar. Maar jij kan dit! HetiseenfaseHetiseenfase
Elle: Een roller wat goed!
Olivia: Wat goed van M!
pi_181080023
Wat leuk, al die nieuwe babyskills *O* Elleska een roller en Memoro een losloper *O*

Ik heb geen tips voor je Nolita. Balen dat je er zo doorheen zit. Hoop dat er gauw verbetering in zit en dat je je gauw weer een beetje mens voelt :*

Vannacht kwam R. wéér voor een nachtvoeding :o Om 3.15 uur had hij blijkbaar enorme honger want hij dronk gulzig een fles van 150 ml leeg (zijn max). Wie weet heeft hij tijdens de hitteperiode te weinig gedronken. Of is het een sprongetje. We laten het maar even zo. Overdag krijg hij meer dan genoeg binnen. En hij sliep altijd van 9.00 uur tot 6.00 uur, hoeveel hij ook op had. Of we moeten hem om 22.00 uur wakker gaan maken.
pi_181084678
Nolita, dat is inderdaad niet in de buurt, jammer! Ik snap dat het laten huilen iets is wat je liever niet doet, maar als niks anders werkt tja, ik begrijp het wel. M huilt soms ook 1-5 minuten en valt daarna in een diepe, lange slaap. Ik. duim voor een betere nacht!
En wat Memoru zegt, kun je af en toe een rondje rijden? Dat is soms echt ons weekenduitje, een stukje rijden :') Man en ik koffie to go mee, kinderen achterin. Zij vallen meestal in slaap, wij kunnen even praten :D
pi_181088453
Slaapperikelen, blijft toch een ding hč, dat baby-slapen.
Fleur, heb je nog een goede nacht gehad?
Olivia, wat fijn dat het goed werkte! Hopelijk vannacht weer! Moest wel lachen om je weekend uitje. Quality time in de auto :+
Nolita, het is ook naar hoor, daar mag je best over klagen. :* Voor jou!

Tijd geleden had ik hier eens aangegeven dat B nog zo matig (lees: niet) vast voedsel eet. Nou, het kwartje is sinds 2 dagen gevallen! Ineens snapt hij het slikken en hoeft hij niet meer te kokhalzen. Vanavond een boterham met boter grotendeels naar binnen gewerkt + een kuipje appelmoes. Weet niet wat me overkomt, maar vind het zo tof O+ Mijn knappe, lieve baby! Sowieso een top dag samen met hem gehad vandaag O+
pi_181089620
Zo, alleen thuis vanavond - echtgenoot heeft werkborrel met mogelijk stappen erna :) Gingen om zeven uur een eind lopen want wind + bomen is instant gefascineerde O. maar halverwege begon het ineens te gieten. Gelukkig waren we toevallig net vlakbij mijn schoonouders op dat moment, dus daarnaartoe gehold om te schuilen. Werd nog heel gezellig met drankjes, een hapje en O. die kirrend en schaterend opa en oma en bij toeval ook aanwezige oom overlaadde met kletsnatte mond-wijd-open-kusjes. :9

Net thuis en het kuiken zojuist in slaap getiet en lopend gewiegd. Al wiegend dacht ik aan dit topic, en misschien kunnen enkelen van jullie me wat meer vertellen.. Als ik regelmatig lees 'ik ben 's avonds zo-en-zo lang met baby bezig geweest voordat -ie sliep', vraag ik me af: wat doen jullie dan in die tijd? Ik probeer het namelijk niet eens: ik wacht tot O. omvalt van de slaap, stop er een borst in tot -ie drinkend in slaap valt en loop dan nog een paar minuten wiegend met 'm rond tot -ie helemaal knockout is en dan leg ik 'm voorzichtig in bed. Als -ie daarbij wakker wordt pak ik 'm meteen weer, wieg 'm terug in slaap en dan nog eens proberen. Geen idee hoe zelf in slaap laten vallen in ledikant zou werken. Dat erg lang bezig zijn met een kind in slaap krijgen fascineert me wel, dus wellicht kunnen jullie specifieker aangeven waar dat dan precies uit bestaat? Dank alvast! :) En sterkte ermee natuurlijk :*

[ Bericht 9% gewijzigd door minilot op 10-08-2018 21:36:24 ]
Let me see you stripped down to the bone
pi_181089669
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 20:53 schreef elliebell het volgende:
Tijd geleden had ik hier eens aangegeven dat B nog zo matig (lees: niet) vast voedsel eet. Nou, het kwartje is sinds 2 dagen gevallen! Ineens snapt hij het slikken en hoeft hij niet meer te kokhalzen. Vanavond een boterham met boter grotendeels naar binnen gewerkt + een kuipje appelmoes. Weet niet wat me overkomt, maar vind het zo tof O+ Mijn knappe, lieve baby! Sowieso een top dag samen met hem gehad vandaag O+
Haaaa, wat leuk! *O* Jeej voor eten snappen. Ik vind dat als CUL-mod natuurlijk een extra pluim waard - go go go, lieve Elliebaby! :7 ^O^

En vertel, waarom was jullie dag verder zo top? O+
Let me see you stripped down to the bone
pi_181089839
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 14:30 schreef DorothyGale het volgende:
Wat leuk, al die nieuwe babyskills *O* Elleska een roller en Memoro een losloper *O*
Ja! Los lopen, ik kan het me nog voor geen meter voorstellen hier, maar kijk die kleine van Memoru gaan! :D *O*
Let me see you stripped down to the bone
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')