abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  donderdag 9 augustus 2018 @ 13:37:04 #126
221912 minilot
Puer aeternus
pi_181052773
registreer om deze reclame te verbergen
Hier inderdaad ook extra nachtvoedingen met de hittegolf, maar vond het wel logisch met hoe warm het boven was - kreeg ik zelf ook dorst van. :9
Volgende week consultatiebureau. Ze keken bij de zes maanden al een beetje confuus vanwege nog niet doorslapen (ze zijn een tikkie conservarief) dus ben benieuwd. :)
Wo ist der Führer, der mich führt?
pi_181055959
Mini dat geen cyclus was nog helemaal niet bij me opgekomen. Komt het door de borstvoeding of heb je vaker problemen gehad met je cyclus?
Ik vind de keuze lastig, niet in de laatste plaats omdat veel baby’s stoppen met de borstvoeding bij nieuwe zwangerschap. Ik wil Banaan liefst tot twee jaar of zelfs nog langer borstvoeding geven. :x

Banaan reageert niet altijd even sterk op geluiden. De ene keer kan ik bijvoorbeeld beter wegsluipen dan de andere keer. Gefluister gaat zelden goed.
Een groot familiebed vind ik wel bij jullie passen. Ook handig voor jullie nachtelijke activiteiten als O. uiteindelijk wel in zijn eigen kamertje slaapt.
Wat mij betreft blijft Banaan in onze kamer slapen totdat hij zelf naar zijn kamertje wil. Mijn man heeft daar geloof ik wel een leeftijdsgrens bij maar houdt dat wijselijk voor zich. :)

Fleur ik vind mijn rol als moeder ook geweldig. O+ Ik geniet ook echt van hem voorlezen (als hij mijn boek niet afpakt), bellen blazen, zijn speelgoed dat overal ligt (oké dat word vast snel minder leuk) en vooral zijn enorme enthousiasme voor alles. :)
Wat een mooie sfeerfoto van M. O+

Mooie stats Elleska en LDG. *O*

Wat een heerlijke foto LDG. Doet me eraan denken dat Banaan dringend weer naar de dierentuin moet. Helaas niet Blijdorp voor de meet. ;)
Grappig die veranderende bedtijden van je vriend.

Jagar eindelijk betere temperaturen. Doet O. het nou wat beter?

Mooie ogen LadyS. O+

Lemijn een bonusfoto! *O*

Nolita voelt ze zich beter? Fijne vakantie. :*

Exode wij hadden Banaan dinsdag ook nog mee naar het bos bij die hitte, in draagzak. Zonder romper, dat wel. Toen Banaan wakker werd wou mijn man hem per se uit de draagzak halen uit angst dat hij te warm werd. Bleek dat Banaan niets zweette, alleen mijn man had een Banaanvormige zweetplek op zijn rug. :D
Leuk dat de fles gelijk zo goed gaat.
Wat lief, die lachjes van J naar B. O+

Ellie ik maak me ook best weleens zorgen. Dan probeer ik er iets aan te doen of het van me af te zetten als ik er niets aan kan veranderen. Ik kan hem bijvoorbeeld niet aan me vast ketenen uit angst dat iemand hem ontvoert. :)
Ook zonder werk kom ik tijd tekort om lekker te ontspannen. Overdag is er meestal genoeg te doen. Tijd voor mezelf is dus meestal na negen uur.

Rena ik had gisteren een en al herkenning toen ik je klaagpost las. Warm ’s nachts, Banaan én mijn man plakten tegen me aan. Daarna twee keer Banaan die panisch werd door het onweer. We snapten pas achteraf dat het door het onweer kwam, omdat het niet echt hard ging. Banaan kan het niet waarderen als hij geschrokken is en je hem dan in krampjeshouding legt. :@
Ik had trouwens zelf ook eerder naar bed moeten gaan maar omdat Banaan enorm moeilijk in slaap viel was wou ik nog wat ontspannen.
Doorkomende tandjes twijfel ik altijd over of dat het probleem is bij Banaan. Wetenschappelijk is blijkbaar nooit bewezen dat baby’s er echt last van hebben. De periode van doorkomende tandjes hangt nou eenmaal samen met flinke ontwikkelingen, daar hebben ze veel meer last van. En wij dus ook. :p
Ter vergelijking: Banaan heeft twee tandjes, maar als hij humeurig is dan gokken mensen altijd dat er tandjes gaan doorkomen. ;)

Aure wat is jouw baby toch fotogeniek. O+ Kinderdagverblijf boft maar met zo’n sticker binnenkort. ;)

Wij hadden juist afgelopen nacht ineens drie nachtvoedingen, meestal zijn het er een of twee. Gelukkig sliepen we uit tot half negen en lag ik er best op tijd in, scheelt een hoop. :)
Relativeer, adem in, adem uit en luister niet naar het geluid!
pi_181058906
Aure: O+ O+ Zo fijn baby;s die op je slapen
Rena: Die hitte is verschrikkelijk! Gelukkig vandaag een beetje afgekoeld :* D tijd rond tandjes is naar ;(
LDG: Goede stats! Had hij veel last van de prikken?
Ellie: Wat een lieve pasfoto!
Mini: Ook leuke pasfoto's hoor! O+ En slapende baby O+
Jagar: Fijn dat het slapen in bed gelukt is!
PKM: Zo leuk hoe jij schrijft over jou en banaan O+

Mijn kleine baby kan lopen :o
pi_181060639
registreer om deze reclame te verbergen
Echt los lopen memoru!? Wat goed en snel! :o

Is een dingetje ja, als ze op hun eigen kamertje gaan slapen. Hier ging die overgang zonder iets aan haar te merken (met 8 weken). Lief al die slaapfoto’s. Die heb ik vrijwel niet, omdat ze momenteel zo moeilijk slaapt durf ik niet meer in haar buurt te komen als het me gelukt is haar weg te leggen.
Vannacht sliep ze van 00:15 tot 5:30 en na een voeding weer door, mijn wekker ging om 6:15 dus die nacht was me iets te kort. Gelukkig nu vakantie *O* Nu hopen dat we wat bij kunnen slapen en dat het haar lukt om zelf in slaap te vallen.

Pkm ze is weer helemaal beter en de oude ja, gelukkig! Geen vlekjes dus geen idee waar de koorts vandaan kwam.

Geweldig ja die pasfoto’s van O mini :D

En WoW ldg, goede stats idd!
pi_181060692
Wat goed Memoru! *O*

Balen van de extra nachtvoedingen!

M. heeft vandaag vlinderpasta (zonder saus) meegegeten. Wij aten lui op schoot en hij kwam naar ons toegekropen om met open mond naar mijn bord te kijken. ‘T was net n vogeltje :') Maar het ging er goed in! Het is dat we stopten anders zat hij nu nog te eten geloof ik :P

Ik sliep afgelopen nacht pas om 03:15 zonder reden en om 06:30 ging mijn wekker en heb ik ivm minder bezetting gewerkt van 8-17 zonder pauzes ;( Van alle avonden hoop ik dat M. vanavond redelijk optijd gaat slapen :O
pi_181062256
Jaa echt los O+ :Y
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Nolita: Geniet van je vakantie! Hopelijk kan je genoeg rusten :*
LBF: Ahhww geweldig zo'n goede eter :D Pff 9 uur werken en dat zonder pauze! Lief zijn vannacht M.!
pi_181063006
registreer om deze reclame te verbergen
Wauw Memoru! *O* En ik vind de stijl van jullie huis mooi trouwens O+

Al mijn werkdagen verlopen al weken praktisch zonder fatsoenlijke pauze en ik werk ook op mijn vrije vrijdagochtend (morgen gelukkig de laatste keer). Maar door de 3 uur slaap van afgelopen nacht brak het me vandaag opeens op.

Fijn dat ze zich beter voelt Nolita :Y

M. slaapt! *O* Ik reken nog nergens op maar het is een begin :P
pi_181063552
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 19:59 schreef Memoru het volgende:
Jaa echt los O+ :Y
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Nolita: Geniet van je vakantie! Hopelijk kan je genoeg rusten :*
LBF: Ahhww geweldig zo'n goede eter :D Pff 9 uur werken en dat zonder pauze! Lief zijn vannacht M.!
Wat een snellerd :D het ziet er ook al best soort van stabiel uit
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_181065592
Wat is E een snelle Memoru! O+
pi_181065727
Memoru, woah, knap! *O*

Belle, dat klinkt heftig! Kan je het morgen rustig aan doen? Ik duim voor een betere nacht!

Toevallig is M zojuist in slaap gevallen in haar bedje, in haar eigen kamer. We hebben vanmiddag haar bedje verplaatst omdat ze 's nachts constant wakker is (vannacht van 01.00 tot 05.00...). We hebben het idee dat ze van ons wakker wordt. Dus wie weet, misschien dat dit voor een betere nacht zorgt!
pi_181066274
Leuk filmpje, ziet er idd al steady uit! ^O^

Fleur, heftig zeg. Logisch dat afgelopen nacht je opbrak. Hopelijk vannacht heel wat meer uurtjes slaap!

Hopelijk helpt het idd zo op haar eigen kamertje OIT.

Ik zit er eigenlijk best wel doorheen. :'( ze sliep vanavond van 19:30 tot 20:10 (aan borst in slaap gevallen) en sindsdien ben ik bezig met haar weer in slaap krijgen. Het is nog niet eens zo lang, maar ik kan gewoon niet meer. Kan eigenlijk alleen maar huilen. Vriend was klusjes aan het doen en heeft haar nu overgenomen. Maar ik wil helemaal niet klagen, want ze is de leukste baby ever. Maar ik kan even niet meer.
Heb ook toegezegd morgen op te passen op nog n 11 maander wat op zich niet erg is want ben toch met N bezig overdag. Maar betekent wel dat ik weer vroeg op moet en de kans op later dan 7:00 wakker worden sowieso verkeken is.
Ik weet het even niet meer wat de avonden betreft en het slaapgebrek breekt me nu ook compleet op.
pi_181066810
Wat vervelend Nolita (en erg herkenbaar de laatste weken). Is ze ook gewoon wakker of wel moe? Logisch dat het een keer opbreekt hoor, niks geks aan :*

Hopelijk helpt het eigen kamertje OiT en dat zijn ook geen fijne nachten zeg ;(

Morgen nog zo’n soort dag maar dan inclusief een niet Nederlands sprekende (of uberhaupt pratende) Vietnamese stagiaire :'). Ach we overleven ‘t wel, bijna weekend O+

Wij gaan zaterdag voor het eerst een nachtje met z’n drieën weg, ben benieuwd hoe dat gaat! Heb er wel erg veel zin in :)

[ Bericht 83% gewijzigd door LaBelleFleur27 op 09-08-2018 22:19:14 ]
pi_181067373
Nolita, ik zou zo graag wat helpends zeggen. Ik kan me helemaal voorstellen dat je er doorheen zit. Dit gaat al zo lang zo. Tuurlijk is je baby de leukste, maar dat neemt niet weg dat het heel zwaar is als ze niet slapen. :*
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
pi_181067668
Och Nolita ik vind het niet gek dat je er doorheen zit. Eigenlijk eerder gek dat je het zo lang volhoudt.

Met Banaan gaan we vaak 's avonds wandelen met draagzak, dan kan hij daarin dutten. En wij vinden het wel lekker zo'n late wandeling. Zou dat iets kunnen zijn voor jullie? Ik probeer dan zijn dut niet na negen uur te laten eindigen zodat hij om tien uur kan slapen.

Mijn idee erbij is dat hij dan niet zo moe is 's avonds dat hij daardoor moeite heeft met in slaap vallen. Maar ik ben soms ook een eeuwigheid bezig. Sterkte. :*
Relativeer, adem in, adem uit en luister niet naar het geluid!
pi_181074966
huilen en vermoeidheid is zwaar, helemaal huilen aan het einde van de dag. heeft vriend haar in slaap gekregen?

Ik wilde even een *O* doen want we hebben een roller :o :o
Gisteravond had ik L even op het vloerkleed gelegd zodat ik naar de wc kon. kom ik terug ligt hij op zijn buik... :? Ik leg hem op zijn rug en hij draait vrolijk weer naar zijn buik. Daarna nog een keer om aan papa te laten zien. O+ dat ging dus echt niet meer per ongeluk.
pi_181075341
Ach Nolita, je mag best klagen, het is ook pittig! Ik hoop dat je vannacht een beetje hebt kunnen slapen en dat het oppassen vandaag meevalt. Ik weet niet waar je woont, maar als het in de buurt is wil ik best een keer oppassen zodat je een dutje kunt doen!

En wij hebben wat te vieren, na wekenlang heel slecht geslapen te hebben sliep M van 21.00 - 4.00, en toen weer tot 08.00. Het slapen in haar eigen kamertje beviel dus! Wat voel je je een anders mens na een nacht slaap, heerlijk *O* Hopelijk houdt ze dit vol :D

Elleska, een roller, dat verdient ook een *O*
pi_181075584
OIT wat goed van M!!
Volgens mij woon je niet in de buurt? Limburg hier..

En Elleska, jeej voor het bewust rollen!

Vriend heeft met haar rondgelopen en ze viel steeds even in slaap en daarna weer wakker. Uiteindelijk was hij ook moe en heeft haar in de eigen bed gezet waar ze na 7 minuten krijsen in slaap is gevallen om 22:30 tot 2:00. Na de voeding heeft ze tussen ons in geslapen tot 6:30 en kon ik opstaan.
Vanochtend duurde het 2 minuten tot ze in slaap viel. Het is zo niet mijn ding dat laten krijsen, maar lijkt effectiever dan haar rond blijven dragen en bij haar blijven. Gisteravond om 20:00 heb ik haar steeds getroost om de paar minuten, maar na 3 kwartier nog niet rustig dus toen bij me gepakt.

Ze lijkt in de avond steeds maar een kort dutje te doen om vervolgens pas weer 2-3 uur later voor de nacht te kunnen gaan.
pi_181075818
Nolita, :* Zwaar is het hè, die slaapperikelen! Wij gaan ook weer door zo'n fase (dat hoop ik dan maar, dat het een fase is :+ ). Inmiddels durf ik de kleine man overdag niet meer naar bed te brengen vanwege huilen en brullen :'(
In ieder geval een knuffel, die kun je vast gebruiken (samen met c_/ c_/ c_/ )!
pi_181079860
LBF: Dank! Ik hou van grijs met wit O+
Je werkdag is alweer bijna voorbij. Wat leuk een nachtje weg met z'n 3en! Ga je in een hotel?
Flav: Oeh last ergens dat je zwanger bent! Gefeliciteerd *O*
Nolita: :* :* :* E. had er ook last van.. 2 weken lang heeft dat hier geduurd. Wij gingen rondje rijden met de auto. Slapen is fijn en weinig slaap is naar. Maar jij kan dit! HetiseenfaseHetiseenfase
Elle: Een roller wat goed!
Olivia: Wat goed van M!
pi_181080023
Wat leuk, al die nieuwe babyskills *O* Elleska een roller en Memoro een losloper *O*

Ik heb geen tips voor je Nolita. Balen dat je er zo doorheen zit. Hoop dat er gauw verbetering in zit en dat je je gauw weer een beetje mens voelt :*

Vannacht kwam R. wéér voor een nachtvoeding :o Om 3.15 uur had hij blijkbaar enorme honger want hij dronk gulzig een fles van 150 ml leeg (zijn max). Wie weet heeft hij tijdens de hitteperiode te weinig gedronken. Of is het een sprongetje. We laten het maar even zo. Overdag krijg hij meer dan genoeg binnen. En hij sliep altijd van 9.00 uur tot 6.00 uur, hoeveel hij ook op had. Of we moeten hem om 22.00 uur wakker gaan maken.
pi_181084678
Nolita, dat is inderdaad niet in de buurt, jammer! Ik snap dat het laten huilen iets is wat je liever niet doet, maar als niks anders werkt tja, ik begrijp het wel. M huilt soms ook 1-5 minuten en valt daarna in een diepe, lange slaap. Ik. duim voor een betere nacht!
En wat Memoru zegt, kun je af en toe een rondje rijden? Dat is soms echt ons weekenduitje, een stukje rijden :') Man en ik koffie to go mee, kinderen achterin. Zij vallen meestal in slaap, wij kunnen even praten :D
pi_181088453
Slaapperikelen, blijft toch een ding hè, dat baby-slapen.
Fleur, heb je nog een goede nacht gehad?
Olivia, wat fijn dat het goed werkte! Hopelijk vannacht weer! Moest wel lachen om je weekend uitje. Quality time in de auto :+
Nolita, het is ook naar hoor, daar mag je best over klagen. :* Voor jou!

Tijd geleden had ik hier eens aangegeven dat B nog zo matig (lees: niet) vast voedsel eet. Nou, het kwartje is sinds 2 dagen gevallen! Ineens snapt hij het slikken en hoeft hij niet meer te kokhalzen. Vanavond een boterham met boter grotendeels naar binnen gewerkt + een kuipje appelmoes. Weet niet wat me overkomt, maar vind het zo tof O+ Mijn knappe, lieve baby! Sowieso een top dag samen met hem gehad vandaag O+
  vrijdag 10 augustus 2018 @ 21:30:36 #148
221912 minilot
Puer aeternus
pi_181089620
Zo, alleen thuis vanavond - echtgenoot heeft werkborrel met mogelijk stappen erna :) Gingen om zeven uur een eind lopen want wind + bomen is instant gefascineerde O. maar halverwege begon het ineens te gieten. Gelukkig waren we toevallig net vlakbij mijn schoonouders op dat moment, dus daarnaartoe gehold om te schuilen. Werd nog heel gezellig met drankjes, een hapje en O. die kirrend en schaterend opa en oma en bij toeval ook aanwezige oom overlaadde met kletsnatte mond-wijd-open-kusjes. :9

Net thuis en het kuiken zojuist in slaap getiet en lopend gewiegd. Al wiegend dacht ik aan dit topic, en misschien kunnen enkelen van jullie me wat meer vertellen.. Als ik regelmatig lees 'ik ben 's avonds zo-en-zo lang met baby bezig geweest voordat -ie sliep', vraag ik me af: wat doen jullie dan in die tijd? Ik probeer het namelijk niet eens: ik wacht tot O. omvalt van de slaap, stop er een borst in tot -ie drinkend in slaap valt en loop dan nog een paar minuten wiegend met 'm rond tot -ie helemaal knockout is en dan leg ik 'm voorzichtig in bed. Als -ie daarbij wakker wordt pak ik 'm meteen weer, wieg 'm terug in slaap en dan nog eens proberen. Geen idee hoe zelf in slaap laten vallen in ledikant zou werken. Dat erg lang bezig zijn met een kind in slaap krijgen fascineert me wel, dus wellicht kunnen jullie specifieker aangeven waar dat dan precies uit bestaat? Dank alvast! :) En sterkte ermee natuurlijk :*

[ Bericht 9% gewijzigd door minilot op 10-08-2018 21:36:24 ]
Wo ist der Führer, der mich führt?
  vrijdag 10 augustus 2018 @ 21:32:22 #149
221912 minilot
Puer aeternus
pi_181089669
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 20:53 schreef elliebell het volgende:
Tijd geleden had ik hier eens aangegeven dat B nog zo matig (lees: niet) vast voedsel eet. Nou, het kwartje is sinds 2 dagen gevallen! Ineens snapt hij het slikken en hoeft hij niet meer te kokhalzen. Vanavond een boterham met boter grotendeels naar binnen gewerkt + een kuipje appelmoes. Weet niet wat me overkomt, maar vind het zo tof O+ Mijn knappe, lieve baby! Sowieso een top dag samen met hem gehad vandaag O+
Haaaa, wat leuk! *O* Jeej voor eten snappen. Ik vind dat als CUL-mod natuurlijk een extra pluim waard - go go go, lieve Elliebaby! :7 ^O^

En vertel, waarom was jullie dag verder zo top? O+
Wo ist der Führer, der mich führt?
  vrijdag 10 augustus 2018 @ 21:37:56 #150
221912 minilot
Puer aeternus
pi_181089839
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 14:30 schreef DorothyGale het volgende:
Wat leuk, al die nieuwe babyskills *O* Elleska een roller en Memoro een losloper *O*
Ja! Los lopen, ik kan het me nog voor geen meter voorstellen hier, maar kijk die kleine van Memoru gaan! :D *O*
Wo ist der Führer, der mich führt?
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')